07 Ιουλίου 2021

Εντυπωσιάζουν τα LED της DASTERI SYSTEMS στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εγκαταστάθηκαν τα νέα έξυπνα φωτιστικά τύπου LED στο Δήμο Καμένων Βούρλων και η Δημοτική Αρχή δηλώνει ικανοποιημένη για το αισθητικό αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως εντυπωσιακό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Ξεκίνησε άμεσα με την υπογραφή της σύμβασης η εγκατάσταση των νέων έξυπνων φωτιστικών τύπου LED στον Δήμο Καμένων Βούρλων από την ανάδοχο εταιρεία DASTERI SYSTEMS AE.
Εντυπωσιακό το φωτιστικό αποτέλεσμα στην παραλιακή οδό μόλις τέθηκαν σε λειτουργία από τον ανάδοχο του έργου τα υψηλής ποιότητας και απόδοσης “έξυπνα” φωτιστικά τύπου LED στο Δ.Δ. Καμένων Βούρλων.

Η Υψηλή αισθητική και απόδοση χαρακτηρίζουν το φωτιστικό αποτέλεσμα το οποίο επετεύχθη με τα φωτιστικά τύπου LED στο Δ.Δ. Αγίου Κωνσταντίνου.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πού προκύπτει η 'εξυπναδα'στα λεντ,ξέρει κάποιος 'χαζός' να μας πει.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 8/7/2021 αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: Ψ75ΝΩΚ1-Ι1Ρ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED TΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ αξίας 2.2623 ΕΥΡΩ
Αφού η DASTERI έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει τους λαμπτήρες … γιατί ο Δήμος αγοράζει τους λαμπτήρες ?
Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτο που βαζει ο λεντμαν ειναι φωτιστικο σωμα λεντ που η λαμπα ειναι ενσωματωμενη δεν ξεβιδωνει να την αλλαξεις ,δεν υπαρχει ντουι να την ξεβιδωσεις ,οταν καει αλλαζεις ολο το σωμα !Ο λεντμαν δεν θα αλλαξει ολα τα σωματα αμεσως στο 2021 ετσι ο δημος πρεπει να εχει λαμπες για τα παλια που θα μεινουν οταν καιγονται ,για αυτο και αγοραζει ! Η τιμη πωλησης του τσαρα ειναι φθηνη λεντ Ε27 15 W 1,70 συν φπα αλλα ειναι κινεζικη ,η τιμη που αγοραζει ο αδερφος μου χονδρικη Ε27 15,5 W 4,35 ευρω συν φπα μαρκα φιλιπς ποιοτητα και διαρκεια !

Ανώνυμος είπε...

Ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα ισχύει το ‘’περί ορέξεως κολοκυθόπιτα’’ δηλ. στο γούστο δεν υπάρχουν κανόνες και πρότυπα και στον καθένα μπορεί να του αρέσει ή να μην του αρέσει. Προσωπικά για τα led στη δεξιά πλευρά των ΚΒ (απο ΑΚ προς Λαμία) έπρεπε να γίνει διαφορετικά και να μην καταστραφούν οι κολώνες που αρχιτεκτονικά ‘’έδεναν’’ με το τοπίο.
Ως προς τον φωτισμό η αξιολόγηση θα πρέπει να γίνει στη μήκος του δρόμου απέναντι απο το Γαλήνη διότι εκεί δεν υπάρχουν αριστερά κολώνες ΔΕΗ. Και εδώ πολλοί λένε ότι δεν είναι επαρκής ο φωτισμός.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα led αλλά στην εγκατάσταση στους παράπλευρους δρόμους έχει γίνει με προχειρότητα και δεν τολμάς να καθίσεις στο μπαλκόνι το βράδυ... Ανακριτικό φως

Ανώνυμος είπε...

https://fonografos.net/sto-programma-antonis-tritsis-i-anaplasi-tou-notiodytikou-tmimatos-lamias/

Ανώνυμος είπε...

Αν δε βαριέσαι διάβασε εδώ
https://www.toled.gr/lampes-led-pleonektimata/