10 Ιανουαρίου 2021

Απαράδεκτοι οι όροι διακήρυξης σε διαγωνισμό...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών - Συνεχίζονται οι έντονες διαμαρτυρίες για την χρήση απαράδεκτων , καταχρηστικών και  χωρίς νομιμοποίηση πρόσθετων , αυθαίρετων όρων στον Διαγωνισμό του Εργου του Πολιτιστικού Κέντρου Του Αγίου Κων/νου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δύο τινά σκεπτεσε, με τις συνεχείς επιστολές των εργοληπτων.1. οι εργολάβοι της Φθιώτιδας, διαβάζοντας τις προδιαγραφές,δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και διαμαρτύρονται στο συνδικαλιστικό τους όργανο. 2. Ο δήμος μας αντέγραψε μια διακήρυξη από άλλο έργο, πιθανόν και πολύ μεγαλύτερου προϋπολογισμού, που θα ήταν συννομα τα κριτήρια. 3. Ο δήμος ποιον περιμένει να μπειστον διαγωνισμό την ΤΕΡΝΑ; τον Κόκκαλη; τον Μυτηλιναιο; Ποιον; 4. Θεωρούν στον δήμο ότι είναι δύσκολο το έργο και θέλουν την κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία; 5. Ας το ψάξουν γιατί εάν υπαξουν πρόσφυγες, τότε 'η δεν θα γίνει το έργο 'η θα το κάνει ο επόμενος δήμαρχος. 6. Εάν λέμε εάν δεν θέλετε να ενισχυθεί η Φθιωτικη οικονομία τότε συγνώμη αλλά θα πέσει ......μαύρο.

Γίνατε "εχθροί με τη νομιμότητα " σαν ...(;)..σε βάρος της συνοχής της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς είσαι αγαθός ή το παίζεις χαζός 8,17

Πως γίνονται τα ‘έργα’?

Βρίσκεις την εταιρεία της αρεσκείας σου. Φτιάχνεις την διακήρυξη στα μέτρα του εκλεκτού σου, ή καλύτερα του ‘ζητάς’ να την φτιάξει αυτός, με τόσο φωτογραφικές οδηγίες / prerequisites, έτσι ώστε να είναι απίθανο να κάνει match μια ντόπια εταιρεία ‘της σειράς’.

Όταν ζητάς ας πούμε σε ένα πχ έργο, απλά κάποιος να αλλάξει μια λάμπα, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να έχει ο ανάδοχος πτυχίο πολυτεχνείου, και το όχημα που θα πάει να αλλάξει την λάμπα να είναι θωρακισμένο, τότε σαφώς πρόκειται για φωνογραφικό διαγωνισμό.

Εκεί λοιπόν, σε αυτό το σημείο διαμαρτύρονται οι λοιποί ηλεκτρολόγοι.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε είσαι άσχετος, επιεικως. Οι όροι προβλέπονται από νόμους δεν μπαινουν έτσι από το πουθενά, δεν πάνε να αγοράσουν μαρούλια και λάμπες.. Εάν οι όροι Δεν προβλέπονται , με κατάθεση προσφυγής από τους αποκλεισμένους πάει περίπατο το έργο. Μην είσαι αφελής και ακούς τους λαϊκιστές. Για να συμβεί έτσι όπως το περιγράφεις απλοϊκά, πρέπει να είναι εξειδικευμένο και μοναδικό το έργο για να βγουν φωτογραφικοι όροι. Ότι συμβαίνει και αυτό, δεν θα διαφωνήσω , αλλά .....ΟΛΑ;. Έχω βάσιμη υπόνοια, ότι ειναι αντιγραφή προκήρυξης από άλλο έργο και με μεγαλύτερο π/σμο του 1 εκατ. Ψαξτο στο διαδίκτυο, κάτι θα βρεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη είναι ειστε μεγάλοι παίκτες εσύ κ ο κοντός...νομίζετε ότι μοιράζετε καθρεφτάκια σε ιθαγενείς..νομίζετε ότι θα γίνει προσφυγή; Ποιος θα την κάνει ο Τσωμος; όλα τα γρανάζια είναι λαδωμενα διαφορετικά θα γίνει η μάχη του Βατερλώ θα πάει η προσφυγή κ η ένσταση σύννεφο από δαύτους. Οψόμεθα. Πότε βγαίνει το αποτέλεσμα; πάντως εάν είναι διαφορετικά θα ζητήσω συγγνώμη κ θα πω ότι είναι λάθος από αντιγραφή όπως εικάζει ο 9:38

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο τσωμος βγήκε για να πάρει τα έργα είναι σίγουρο , άλλωστε μας το εχεις πει πολλάκις . Εσύ ρε Γιάννη όμως γιατί να συρεσαι σε αυτόν το βούρκο. Γιατί να σπιλωνει το όνομα σου ο κάθε τυχαρπαστος. Εκτιθεσαι συνέχεια με όλα αυτά τα γεγονότα. Γιάννη μόνο εσύ μπορείς , μη μας απογοητεύσεις πάλι.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μακαρι να μη γινει ποτε το πιο ηλιθιο εργο της δηθεν δημοτικης αρχης που ξερει μονο απο δανεια

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε τελικσ τι ειναι σχεδιασμενο να γινει ; μετατροπη της αποθηκης σε ενα ανοικτο χωρο με τεντοπαντα γυρω γυρω . Καμμια σχεση με το υπολοιπο τοπο. 1.000.000 για δουλεια των 50.000

Ανώνυμος είπε...

δωστε το εργο στο τσομο να ησυχασουμε

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα πάρει τώρα ο τσομο είναι τα πετρέλαια....