21 Ιανουαρίου 2021

Η πρόταση της αντιπολίτευσης αναφορικά με τον συντελεστή των τελών καθαριότητας και φωτισμού του έτους 2021

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα την προταση του συνδυασμου Δυναμη Προοδου και βλεπω οτι εχει γινει πολυ καλή δουλειά, με αναφορά σε συγκρητικά στοιχεία και σε νομους. Το φανερό ειναι πως η Οικονομική Υπηρεσία άρα και η Δημοτική Αρχή, αποκρύπτουν τα έσοδα από τα νομιμοποιημένα τετραγωνικά, τα οποία έσοδα ειναι πολλά και μπορούν σε αυτά να στηριξουν την σοβαρή μειωση τελών.
Θα μου πείτε γιατί δεν μειωνουν τα τελη ο Δήμαρχος και η παρεα του; Δεν τους συμφερει πολιτικά; Προφανώς υπάρχει λόγος. Μαλλον είναι το κόστος του εργολάβου των LED που θα αρχισει να μας φορτώνεται από φέτος και για τα επομενα μπολικα χρονια...
Παντως, μπραβο στην ομαδα του κ. Τσωμου για την σοβαρη δουλειά που έκανε (φαντάζομαι ο κ. Φλωρακης ως εισηγητής συνήθως των οικονομικών θεμάτων έχει κύριο λόγο στο κείμενο).
Δεν είναι δικαιο αγαπητοί μου συνδημότες να μειωθούν δραστικά τα τέλη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς; Τα τέλη που μας φουσκωσε με τις σπατάλες της η διοικηση αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρια της πλειοψηφίας ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!!Αν πραγματικά νοιάζεστε γιά τους δημότες καταδικάστε την φορομπηχτική πολιτική Συκιώτη-Παπαναγιώτου η αντιπολίτευση σας δίνει λύση.

Ανώνυμος είπε...

Ε’ εσείς της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, αφού γνωρίζετε ότι η διοικούσα παράταξη είναι μπετόν αρμέ… γιατί σπαταλάτε φαιά ουσία να καταθέσετε δικής σας πρόταση ? Όσα επιχειρήματα και να επικαλεστείτε δεν πρόκειται να αλλάξετε την άποψη σε ανθρώπους που έχουν… δεύτερες σκέψεις (LED) .
Αύριο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι της διοικούσας παράταξης θα υπερψηφίσουν την πρόταση της Οικονομικής Υπηρεσίας … για το καλό της παράταξης. Ναι ρε της παράταξης. Όχι για το καλό το δικό σου φίλε ψηφοφόρε. Μα θα μου πεις… ο Τριανταφύλλης καταψήφισε την πρόταση και είπε ότι θα καταθέσει δική του. Ναι ρε φίλε το είπε αλλά… πριν αλέκτωρ λαλήσει… στην ολομέλεια της παράταξης δήλωσε υποταγή στον αρχηγό του. Ένας τσάμπα-μάγκας είναι που με την ψήφο σου τον έκανες και χιλίαρχο και πήραν τα μυαλά του αέρα και άρχισε να ονειρεύεται και το δημαρχιλίκι. .
Αντε γεια… και άλλη φορά να προσέχεις τι ψηφίζεις. Γιατί τη ψήφο, την υπογραφή και την @ωλή σου (συγνώμη κυρίες μου) πρέπει να ξέρεις που την βάζεις… γιατί μπορεί και να το μετανοιώσεις.
Κατανοητό ή πρέπει να συζητηθεί ?

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ειναι κατανοητο, εσυ ξερεις που μπαινει και που βαζεις , ....υπογραφη ;

Ανώνυμος είπε...

κ.κ. Δημ. Συμβουλοι:
Ετσι για την ιστορια των τελων….. από το 2011
ΑΔΑ: 4Α18ΩΚ1-Ρ - ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Αποσπασμα
(( Ο ∆ηµοτικός Σύµβουλος Αντωνίου Σεραφείµ είπε ότι εµείς δεν θα ψηφίσουµε καµιά αύξηση. ∆εν έχουµε στοιχεία για τα έσοδα – έξοδα, λείπει η οικονοµοτεχνική µελέτη και δεν έχουµε ενηµερωθεί. Εάν, όπως λέτε, µειώσουµε το προσωπικό µειώνουµε τα έξοδα και ισοσκελίζουµε, δεν χρειάζονται αυξήσεις. ∆εν υπάρχει µελέτη για το τι θα εισπράξουµε και για το τι θα ξοδέψουµε. ∆εν είναι δίκαιο να υπάρχει το ίδιο τέλος σε µια καφετέρια µε µια αποθήκη. Θα πρέπει να δείτε πως θα γίνει η χρέωση στα ξενοδοχεία. ∆εν περίµενα τόσο γρήγορα αναπροσαρµογή τελών. ∆εν θα ψηφίσουµε καµιά αναπροσαρµογή.
Ο ∆ήµαρχος Τετριµίδας Ευάγγελος είπε ότι αυτές είναι προτάσεις της οικονοµικής υπηρεσίας και της οικονοµικής επιτροπής προκειµένου να υπάρχει ισοσκέλιση . Προτείνουµε διαφορετικές τιµές µόνο για τα τοπικά ∆ιαµερίσµατα Ρεγκινίου και Καινούργιου, γιατί η αύξηση θα ήταν πάρα πολύ µεγάλη. Πιστεύουµε ότι σε επόµενο έτος θα είµαστε σε θέση να έχουµε ενιαία τιµολόγηση σε όλο το ∆ήµο. Το θέµα που αφορά την µείωση των εξόδων, αυτό θα γίνει σε µεγάλο βαθµό , αποφεύγοντας κάθε σπατάλη και υπερβολή, ούτε ένα ευρώ χαµένο. π.χ. το προσωπικό για εργασίες ανταποδοτικών σε σχέση µε το 2010 θα είναι λιγότερο κατά 60% αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.
Τέλη καθαριότητας και φωτισµού για το έτος 2011
• Για οικίες 1,00 € ανά τετραγωνικό µέτρο
• Για καταστήµατα κλπ 1,45 € ανά τετραγωνικό µέτρο
• Για τον οικισµό Ρεγκίνι και Καινούργιο καθορίζεται 0,75 € ανά τετραγωνικό µέτρο οικιακό και 1,00 € ανά τετραγωνικό µέτρο για τα επαγγελµατικά.))

Μεσες ακρες επανερχομαστε στο 2011 με μειωση προσωπικου κατά 60%;;
Αρα,ΔΕΝ θα εχουμε επι πλεον προσωπικο το καλοκαιρι και
θα μεινουμε με 1 οδοκαθαριστή στα Κ.Β;.
Καφετεριες και αγροτικες αποθηκες ιδιο τελος μια 10ετια.

Κατανοητό ή πρέπει να συζητηθεί ?
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να το συζητήσουμε κύριε άσχετε...η πρόταση δεν μειώνει ούτε ένα ευρω απο τις 376 χιλιάδες για τους εργάτες, μειώνει τα 700 χιλιάρικα πλεόνασμα που κρύβουν για τις ρεμούλες Συκιώτη-Παπσναγιώτου

Ανώνυμος είπε...

Τι να συζητησουμε ρε κρασοκανάτα.

Ο ασχετος είπε...

Φίλε σχετικέ, για να έχουμε εργάτες τον Ιούλιο Αύγουστο, πρέπει ο δήμος να προσλάβει άλλους εργάτες, αφού αυτούς που είναι τώρα λήγει το 8μηνο τους τον Ιούνιο. Φίλε πολλά καλοκαίρια έχουμε μείνει χωρίς εργάτες καθαριότητας πχ το 2019, αυτοί που είναι τώρα ήρθαν Σεπτέμβριο. Για σκέψου λίγο, γκρινιάζουμε για πλύσιμο κάδων, που πρέπει να γίνεται, που είναι το κόστος λειτουργίας του;; Οι κάδοι φθαρμένου χωρίς καπάκια σπασμένοι, ποιο είναι το κόστος και που; Κάθε χρόνο βάζουν 5.000 ευρώ ανά Δ.Ε. είσαι ικανοποιημένος; Μήπως έγινε ο ΣΜΑ για να έχουμε οικονομία στα καύσιμα, φθορές, εργατοώρες. Να συζητηθεί; Τι λες; Ο ΑΣΧΕΤΟΣ

Ο ασχετος είπε...

Ερώτημα: δήλωσα στην πλατφόρμα της ΚΕΔΚΕ τα 20 τμ που είχα αυθαίρετο και δεν πλήρωνα τα τέλη αυτά στον λογ. μου στην ΔΕΗ. Πώς θα μου τα χρεώσουν για το 2020 δηλ τα 36 ευρώ επί πλέον; Ο Δήμος θα κάνει βεβαιωτικους καταλογους; Πόσοι ιδιοκτήτες είναι σαν και εμένα, το γνωρίζουν; Πρέπει να είναι παρά πολλοι, με μ.ο 50 τμ θα εχουν πάνω από 2.500 βεβαιώσεις. Η άλλη λύση είναι μέσω λογαριασμών ΔΕΗ , υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα χρεώσεις αναδρομικών, για πρέπει να φτιάχνει, ποιο θα είναι το κόστος; Για φανταστείτε να έχουν ελέγξει και αυτούς που δεν τα δήλωσαν στην πλατφόρμα, αλλά να τα πήραν από τα Ε9, εκεί να δείτε "πανηγύρια". Ας μη συζητηθεί. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω το πατρικό μου στην Καρυά, διόροφο 6 χ10, με τοίχους 60 ποντους. Στην ΔΕΗ πληρώνω τέλη για 90 τμ,
στο Ε9 είναι 120 τμ.Θα με χρεώσουν τα επί πλέον;

Ανώνυμος είπε...

Η Καρυά είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τέλη χωρίς ανταποδωση; Βλάκες τσοπαναρεοι.Κριμας κριμας

Ανώνυμος είπε...

Αναλυτικη και με σαφηνεια αλλα και πληρως αιτιολογημενη και συνχαρητηρια στον επικεφαλη της αντιπολιτευσης Τσωμο και στους υπολοιπους Δημοτικους Συμβουλους . Για να δουμε τον Παπαναγιωτου - Τριανταφυλλη τι θα κανουν ??? Εδω θα δουμε αν ειστε για το καλο των δημοτων,η θα δηλωσετε πληρη υποταγη ανευ ορων στη προταση του Συκιωτη ...ιδου η Ροδος ιδου και το ......

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Δημητρη Παπαναγιωτου σε στηριξαμε για να κανεις τα σωστα και οχι να συνεργαστης με Συκιωτη.Τοση πρεμουρα για να γινεις Αντιδημαρχος .Περιμενο να δω τι θα κανεις ????

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μη μου φαίνεται η δουλεμενη πρόταση της Δ.Π του Τσωμου. Καποιον άλλο,οικονομολόγο του μπλογκ, μου θυμίζει, δεν τα κατάφερε πέρυσι, τώρα έβαλε μπροστά άλλους. Είναι και αυτός ένας τρόπος άσκησης πίεσης,σωστός διαδικαστικα.

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβαίνετε εσείς τα "αθώα" παιδάκια της ομάδας τσώμου;

Τα έσοδα που μπορούν να ληφθούν υπ' όψιν για τον προύπολογισμό του 2021 είναι αυτά που έχουν βεβαιωθεί ως τον Ιούλιο του 2020. Ότι έχει εισπραχθεί από τον Αύγουστο ως το Δεκέμβρη, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που ήρθε το Δεκάμβρη και επιβάλλει ξεκάθαρα τα άνωθεν.

Αν υπερψηφιζόταν η δική σας πρόταση, σίγουρα θα "κοβόταν" από την Αποκεντρωμένη, οπότε θα είχατε πετύχει το στόχο σας, "γατάκια", δηλαδή να καθυστερήσει η ψήφιση του προϋπολογισμού κανά 3μηνο. Κρίμα που δεν μπορείτε να πείσετε και να παρασύρετε μαζί σας κι άλλους...

Αλλά και η πρότασή σας, να μην υπάρξουν οι απαραίτητοι συμβασιούχοι για την καθαριότητα τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να μειωθούν τα έξοδα, αλλά κυρίως για να πετύχετε το στόχο της μη καθαριότητας του Δήμου μας, δεν θα βρει θύματα να σας συμπαρασταθούν.

Ξέρει ο κόσμος ποιοι είναι οι στόχοι σας. Κρίμα που δεν θα τα καταφέρετε.

Ζημιά να κάνετε για να κοιμάστε ήσυχοι...

Του χρόνου ελάτε να καταψηφίσετε. Όταν θα έχει νομίμως προκύψει η δραστικότερη μείωση στην ελληνική επικράτεια. Τότε θα λέτε ότι δε γίνεται για λόγους που θα σκαρφιστείτε.



Ανώνυμος είπε...

@@ 12.06 με αυτά που γράφεις μου θύμισες την ατάκα του Καρόλου Κουν : «Λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον βλάκα. Κι όμως θα το καταλάβετε όταν έρθει στην παρέα ο βλάκας με άποψη»
Ελπίζω να μην σε έχει κάνει τόσο βλάκα ο Συκιώτης... ώστε να θέλεις και ερμηνεία…

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος/Συκιωτης μεγάλα οικονομικά μυαλά...

Ανώνυμος είπε...

Του χρόνου θα έχει προκύψει νομίμως η δραστικότερη μειωση στην ελληνικη επικράτεια @@@@@@ αυτά έλεγαν και περυσι δήμαρχος παπσναγιώτου,κοντοπάνος αντύπας...και φέτος έκαναν την κουνέλα.

Ανώνυμος είπε...

@12:06.. ντροπή... ο πλέον ανίκανος δήμαρχος δε μπορεί να υποσχεθεί τπτ...

Ανώνυμος είπε...

12,06 είσαι και ψευτάκος η πρόταση της αντιπολίτευσης δε μειωσε καμία δαπάνη ούτε εργάτες ούτε κάυσιμα τίποτα, ασχολήθηκαν μόνο μέ την απόκρυψη εσόδων.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ είπε...

Τα ποσά στους κωδικούς της καθαρότητας στον προυπ.είναι αριθμοί, αριθμός είναι και η δαπάνη μου ανά δίμηνο στον λογ. ΔΕΗ, πονάει όταν είναι στα ύψη. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΦΩΤΙΣΜΟ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΠΤ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ λοιπους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ. Ακούγετε για κάποιο σταθμό μεταφόρτωσης αποβλήτων, τι είναι αυτό, εδώ δεν μπορεί να γίνει;; Πουθενά;; Δεν έχουμε μια θέση κατάλληλη, εάν ΟΧΙ , τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Οι Δήμαρχοι αλλάζουν, ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ειναι πολυ αισιοδοξη η προταση απο 2,90 σε 1,50 και απο 1,80 σε 0,95 μακαρι να γινοταν ! Αν γινει 2 και 1,50 καλα θα ειναι γιατι πολλοι συνδημοτες εχουν γονατισει απο το 2,90 σε καραντινα !Αν υπηρχαν λεφτα ας πληρωνοντουσαν και οι επενδυσεις λεντ απο τα ανταποδοτικα ,ο κωδικος μας χαλαει ? Η αντιπολιτευση εχει χρεος να καταθετει τετοιες προτασεις αλλα πρεπει να τις παει μεχρι τελους =ενσταση στην αποκεντρωμενη και μη ψηφιση προυπολογισμου ,διαφορετικα θα τις εχει κανει για χαβαλε οπως περσυ ----εννοειται οτι θα χρεωθειτε για τη διαφορα Ε9 και δεη και με προστιμο που δεν τη δηλωσατε μονος σας ετσι λεει ο νομος τουλαχιστον, θα γινει διασταυρωση των ατακ Ε9 με δεδηε λογαρ ηλεκτρικου , ρευματοδοτουμενα για δημ τελη και μη ρευματοδοτουμενα εντος οικισμων για ταπ !--Αν η καρυα εχει δημ φωτισμο και συλλογη σκουπιδιων ο νομος δε τη ξεχωριζει ,νομιζω οτι σαν την καρυα και παλια αγναντη απαλλασονται απο ταπ τα μη ρευματοδοτουμενα επειδη δεν ειναι σχεδιο πολης κανονικο-----Καποιος ρωτησε σε προηγουμενο αρθρο τι προταση εχουμε να κανουμε για το δημο ,σε πρωτο βημα φουλ ανακυκλωση για να εισπρατουμε και να γινουμε πρασινοι και να μην πληρωνουμε τα ανακυκλωσιμα που τα χωνουμε στη χωματερη σαν βλακες =καδοι ατομικοι παντου στα σπιτια ενας ανακυκλωσης ,ενας σκουπιδιων

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά, κάποιες απόψεις σου είναι σωστές, κάποιες όμως είναι ανεδαφικές επιεικως.πχ κάθε σπίτι και κάδος, αυτό ήταν στο παρελθόν, μας τελείωσε, φαντάσου πόσες ώρες θα κάνει το απορριματοφορο να πάρει τα σκουπίδια στον Άγιο, κι αυτό γιατί;; Για να μην περπατήσεις 20-30 Μ. Με την ανακύκλωση Τόμας λες;; Όσοι οι κάδοι σκουπιδιών ,τόσοι και ανακύκλωσης, για σκέψου το κόστος των κάδων και το κόστος της φόρτωσης. Για τα παραπάνω θέλεις χαμηλό κόστος χρέωσης!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε στο συγκεκριμενο θεμα εχω το μονοπωλιο στο μπλογκ, κανεις δεν εχει δειξει ενδιαφερον δημοτης η δηθεν δημ αρχοντας! Γιατι ασχολουμαστε με τα δημ τελη ? γιατι καθε μερα πηγαινουμε στη χωματερη με τα καταραμενα σκουπιδιαρικα τονους απο καθαρο χαρτι συσκευασιας,αλουμινιο,γυαλι,λευκοσιδηρο,καθαρα ναυλον,πλαστικα =80%,ανακατεμενα με 20% πραγματικα σκουπιδια χαρτια τουαλετας και κουζινας και αποφαγια.Τα πηγαινουμε στο χυτα και πληρωνουμε αντι να παμε στο εργοστασιο διαλογης τα ανακυκλωσιμα και να μας αγορασουνε τα υλικα !Ο δημος κανει τον θεατη γιατι δεν θελει να πιεσει τους ψηφοφορους να γινουνε δημοτες του 21ου αιωνα!Τι σημασια εχει ποσο καιρο θα κανει να παρει τα πραγματικα σκουπιδια ? Θα εξοικονομησουμε καυσιμα και χυτα και θα εισπραξουμε απο την ανακυκλωση ! Δεν εχεις ακουσει που λενε η ανακυκλωση στη πηγη =το σπιτι και η επιχειρηση !Το θεμα δεν ειναι αν θα περπατησουμε αλλα οτι ο καθενας θα ειναι υπευθυνος για το καδο του ο πρασινος να εχει μονο σκουπιδια και ο μπλε ανακυκλωσιμα!Εγω κανω ανακυκλωση και μετα ο αλλος ριχνει μεσα σταχτη στο μπλε!Ριχνω χαρτια και ο επομενος τον αφηνει ανοιχτο βρεχει και γινονται σκουπιδια !Δεν εχεις ζαλιστει απο τα εκατομυρια ευρω που χορευουν γυρω απο τα σκουπιδια εδω ? Λες να μην φτανουν για καδους εστω και τμηματικα ? Ας αγορασουν μονοι τους οι επιχειρηματιες ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ! Για κομποστοποιηση εχεις ακουσει τιποτα ? 1ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΟΜΠΟΣΤ! 2021 και κανουμε οτι το 1977! Οι ρομα γιατι μαζευουν τενεκεδακια ,απο χομπυ ?Τα πουλανε

Ανώνυμος είπε...

Ο τσωμος για μια ακόμη φορά αν κ κοντός τύπωσε τον Συκιωτη...
Αυτό είναι εποικοδομητική αντιπολίτευση, συγχαρητήρια !!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ.....ΚΟΝΤΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΜΕ ΡΙΖΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε; ποια είναι η γνώμη σας. Τι θα γίνει φέτος με τα τέλη, μετά την σύμπραξη τσωμου με σκουφια, θα την ανατρέψουν την απόφαση στην αποκεντρωμενη και μετά στην τριμελή; Πάντως, έχω την βάσιμη υποψία, ότι στις ερχόμενες εκλογές θάχουμε την σύμπραξη όλων με αρχηγό τον σκούφια;

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ είπε...

Μπλόγκερ, εάν μπορείς να αναρτήσεις δημοσίευμα από lamianow με τίτλο Καμένα Βουρλα Τα " στοιχειωμένα διαμάντια μιας χρυσής εποχής. Θα θυμηθούν οι παλαιότεροι και για να ξυπνήσουν οι νεώτεροι αυτοδιοικητικοί, ενεργοί και μη ενεργοί, ότι κάτι πρέπει να κάνουν με το ταιπεδ για τα τουριστικά ακίνητα-ιαματικα.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε παιδιά ο μέγα αντιδήμαρχος ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ που έβριζε τον Συκιωτη και τώρα έβαλε την ουρά της υποταγής γιατί δεν ψήφισαν την συμφέρουσα πρόταση για τον δημότη αφού υπαρχή από την οικονομική υπηρεσία εισήγηση ότι είναι ισοσκελισμενη της αντιπολίτευσης η επειδή προτάθηκε από τον Τσωμο και δεν τους άρεσε??

Ανώνυμος είπε...

τραχανά που το είδες γραμμένο ότι ΤΑΠ δεν έχουν στα χωριά και τα μη ηλεκτροδοτουμενα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ζητησες αναβολη στο θεμα των ανταποδοτικων και εμμενης στη θεση για ηπια μορφης μειωσης τελων καθαριοτητας και φωτισμου.Ζητησες ακομη και ανοικτο Συμβουλιο σε διαλογο οπου θεωρεις απαραιτητη την παρουσια του ΓΑΚΗ για να μπορει να δειξει και να αποδειξει την επαρκεια των στιχειων ,οπου εκει θα αποδειχθει (ΝΑΙ η ΟΧΙ )η επαρκεια της προτασης της παραταξης ΤΣΩΜΟΥ. Εσυ καθημερινα εδω στον Αγιο Κων/νο και οχι μονο συζητουσες και φοβεριζες οτι θα κατεβασεις προταση τελων που θα ειναι ρεαλιστικη και σε οφειλος των δημοτων...Ως μελος λοιπον της οικονομικης επιτροπης του δημου που εισαι μεχρι σημερα ειχες ολα τα οικονομικα στοιχεια στη διαθεση σου και εισουν ενημερως ... ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ οπως διατυμπανιζες..Παντος σε ενημερωνω κ εγω γιατι το γνωριζεις φυσικα οτι η προταση της παραταξης ΤΣΩΜΟΥ συμφωνα με την εισηγηση της οικονομικης υπηρεσιας με υπογραφη ΓΑΚΗ για μειωση τελων διασφαλιζει την ισοσκεληση δηλ ειναι ισοσκελισμενη ...Σου δοθηκε η ευκαιρια αλλα τιποτα,δηλαδη ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.. Πιστευα σ εσενα οτι κατι προς το καλυτερο θα κανεις....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εγω ειπα για παλια χωρια που δεν εχουν σχεδιο πολης νομιζω οτι δεν εχουν ταπ ,δεν ειμαι σιγουροσ μπορει να εχουν ταπ.Ολα τα αλλα εντοσ σχεδιου εχουν σιγουρα, κενα οικοπεδα και μη ρευματοδοτουμενα κτισματα και πρεπει να δηλωθουν στο δημο τωρα !Το ταπ ειναι φορος για εφαρμογη σχεδιου πρωτα απο τους δημους και μετα για εργα

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε η παράταξη του τσωμου σας έκανε άνω κάτω. 1ον εσένα διότι φάνηκε η γύμνια των οικονομικών σου γνώσεων και το ότι σε νοιάζουν αλλά πράγματα πέραν του συμφέροντος του δημότη , των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του δήμου μας όπως κ πέρα των μόνιμων κατοίκων. 2ον δε η υποταγή κ η δουλοπρέπεια του υποψηφίου όπως έλεγε η ήθελε να πιστεύει Νίκου τριανταφυλλη. Ουτε ιχνος Πολιτικής τσίπας επανω του. Νίκο δεν φταις εσύ απλά τόσος ήσουν. Συγχαρητήρια στην Αντιπολίτευση δεν σας το είχα. Ερώτηση τα μηχανήματα του Παπαϊωάννου γιατί φύγαν; Νικο είχες τάξει ότι θα δουλευαμε εκεί..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 12.06 μ.μ (Ιανουαριος-22-2021)...μπορεις να αναρτησεις την κοινη Υπουργικη Αποφαση που ηρθε τον δεκεμβριο και επιβαλλει ξεκαθαρα τα εσοδα που μπορουν να ληφθουν υπ οψιν ειναι αυτα που εχουν βεβαιωθει ως τον ιουλιο του 2020 για προυπολογισμο 2021...Γατακι του ΣΥΚΙΩΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6.41 (23-1-2021)..τα μηχανηματα εφυγαν γιατι το εργο δεν προκειται να συνεχιστει αλλη μια κοροιδια του δημαρχου που γνωριζει εδω κ αρκετο διαστημα για την πορεια του εργου στον δημοτητη του Αγιου Κων/νου . ειχε ταξει δουλεια σχεδον σ ολον τον Αγιο. Ο κυριος Τριανταφυλλης το γνωριζε αλλα μουγκα ...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ είπε...

Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ειναι σοβαρος εργολαβος και νοικοκυρεμενος ,θα περιμενε το μαμοθρεφτο καραμανλακη μαζι με τον ανικανο ποτε θα ξεκινησει το εργο ? Το παρατησε και εφυγε θα παει στο δικαστηριο να παρει την αποζημιωση του και καλα θα κανει!ΑDIOS AMIGOS

Ο ασχετος είπε...

2019 ένσταση- προσφυγή Δ.Σ στην αποκεντρωμενη γιατί δεν αυξήθηκαν τα τέλη καθαριότητας, αναγκάστηκαν τα πάρουν απόφαση και δεν πήραν εργάτες και οδηγούς για το καλοκαίρι, με τα γνωστά αποτελέσματα, τα σκουπίδια σε ιδιώτη.
2020 η γνωστή αύξηση των τελών μ.ο +70%.Εφαρμογη στους λογαριασμούς ΔΕΗ το Αύγουστο δηλ τον 8ο μήνα, και επειδή οι λογ. ΔΕΗ τον Δεκ έρχονται το 2021,δεν θα υπάρχει έλλειμμα για το 2020 στην καθαριοτητα; αφού τα αυξημένα τέλη θα φανούν εφαρμόζομενα τον 8 -9-10-11 μηνα; Πώς διάβολο θα είσαι μέσα , εάν δεν δεις εφαρμογή για 12μηνο. Δεν είμαι λογιστής, άσχετος είμαι. Μήπως πρέπει να συζητηθεί;