15 Μαΐου 2012

Ντροπή !!!! Η Ελλάδα να κρέμεται από τα αρχ@@ του Τσίπρα και του Καμμένου.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

"Τα σπάσανε" και πάμε σε εκλογές - Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση -Βενιζέλος:Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!

- Προεδρία της Δημοκρατίας: Αύριο στις 13.00 ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση
- Βενιζέλος: Κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στενό κομματικό
- Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα κυβέρνησης από προσωπικότητες
- Οργισμένος ο Π.Καμμένος: "Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση"
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT


Δυο ώρες παρά κάτι λεπτά διήρκεσε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην σύσκεψη υπήρξε αδιέξοδο κάτι που φάνηκε και από τις οργισμένες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος βγήκε πρώτος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η σύσκεψη ολοκληρώθηκε χωρίς κατάληξη για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις 13.00 θα[.....]

συνεδριάσει και πάλι το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, με τη συμμετοχή όλων, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για να σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση.

«Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο κ.Καμμένος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε να έχει την στηριξη όλων να σχηματίσει κυβέρνηση και με ψήφο ανοχής να καταγγείλει το Μνημόνιο. "Αυτό δεν μπορεί να γίνει", είπε ο κ. Βενιζέλος. Πρόσθεσε ότι η χώρα "οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές. Οδεύει σε εκλογές μέσα σε λίγες ημέρες υπο πολύ ασχημες συνθήκες επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στενό κομματικό και παρερμηνεύεουν την εντολή του ελληνικού λαού."
Τόνισε ότι παρευρμηνεύεται η εντολή των πολιτών, σημειώνοντας πως «ο λαός μας είπε στις 6 Μαΐου ότι δεν θέλει ξανά εκλογές, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας και την Ελλάδα στο ευρώ»
«Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ να προχωρήσουμε σε μία συνεργασία που θα ανακουφίσει το έθνος και θα δώσει ελπίδα στους Ελληνες, δεν το πετύχαμε», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.
Είπε ακόμη ότι «είναι υποχρέωση του κάθε Ελληνα πολίτη να διαβάσει τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης» τα οποία όπως είπε είναι «αποτυπωμένες με ανάγλυφο τρόπο οι στρατηγικές και οι σκοπιμότητες των κομμάτων».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΣ ανέφερε τέλος ότι επικράτησε αλλαζονία, τυχοδιωκτισμός και μικροκομματισμός, προσθέτοντας πως «είναι πολλοί αυτοί που επιδίδονται σε εμπόριο ψευδαισθήσεων».



Το χρονικό της σύσκεψης

Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Καμμένος ο οποίος είπε ότι «Για να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν γίνεται με προβοκάτσιες και τακτικές του χθες», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έδωσε μια σαφέστατη εντολή, η οποία είναι, όπως είπε, απαλλαγή από το μνημόνιο.

Ο κ.Καμμένος έφτασε με 7 συνεργάτες του. Ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit από την Προεδρία της Δημοκρατίας έναν χώρο κοντά στην σύσκεψη για να καθίσουν. Μεταξύ αυτών οι κύριοι Μαρκόπουλος και Ζώης αλλά και 4 τεχνοκράτες. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα γίνει ώστε αν χρειαστεί ο κ. Καμμένος να βγαίνει την ώρα της διαβούλευσης και να ζητάει την γνώμη τους.

Στην συνέχεια έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Αμέσως μετά έφτασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ακολούθησε ο Φώτης Κουβέλης και τελευταίος έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην κεφαλή του τραπεζιού ήταν ο Κάρολος Παπούλιας. Αριστερά του κάθονταν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος και δεξιά του οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης. Η αμηχανία ήταν έντονη τα πρώτα λεπτά. Μόνοι χαμογελαστοί οι κ.κ. Βενιζέλος και Τσίπρας. Τα υπόλοιπα πρόσωπα "σφιγμένα".

Απούσα από τη σύσκεψη ήταν η Αλέκα Παπαρήγα, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η θέση του ΚΚΕ είναι αντίθετη με τον σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, ανεξαρτήτως της ονομασίας που αυτή θα πάρει». Απών είναι και ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος δεν εκλήθη.

Η σύσκεψη αυτή έγινε εν μέσω μεγάλης αναταραχής με αφορμή ένα κείμενο το οποίο όπως αποδεικνύεται, από τα πρακτικά που δόθηκαν στην δημοσιότητα, εγχειρίστηκε από τον Πάνο Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια και ζητήθηκε μάλιστα να διανεμηθεί και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τα κόμματα ανακοίνωσαν ότι έλαβαν το συγκεκριμένο κείμενο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο, ο κ. Καμμένος αρνείται την ύπαρξή του.

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο διαδικτυο λίγο μετά τις 13.00, το κόμμα του κ.Καμμένου τονίζει:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες και τα οποία προφανέστατα εντάσσονται στη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της εργώδους προσπάθειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δοθεί λύση στα κρίσιμα ζητήματα της χώρας, παραθέτουν τα εξής αδιάσειστα στοιχεία:

1. Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, αρνήθηκε να παραλάβει ή και να συζητήσει με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί του non paper του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Με αυτή την ανυποχώρητη θέση περί μη αναγνώρισης των non paper ως επίσημων εγγράφων, δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Καμμένος να παραδώσει non paper στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2. Από τα επίσημα πρακτικά που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν προκύπτει, ούτε στο ελάχιστο ότι ο κ.Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας το οποιοδήποτε έγγραφο, πλην του Οικονομικού Προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 57 σελίδων, σε βιβλιοδεσία με σπατάλη, πρόγραμμα το οποίο είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3. Τα 7 σημεία που ανέγνωσε ο κ.Πάνος Καμμένος και μόνο αυτά, στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν δόθηκαν στον κ.Πρόεδρο. Από τα επίσημα πρακτικά προκύπτει ότι τα 7 αυτά σημεία τα ζήτησε γραπτώς ο κ.Παπούλιας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απάντησε ότι θα τα στείλει στη Γραμματεία της Προεδρίας της Δημοκρατίας με επιστολή.
Παρ' όλα αυτά, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, έστειλε το ίδιο βράδυ, στις 22.05 στη Προεδρία της Δημοκρατίας, ηλεκτρονικό μήνυμα με τις πλήρεις δηλώσεις του κ.Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση, στις οποίες περιλαμβάνοντο αναλυτικά ΚΑΙ τα 7 σημεία.

4. Όταν Δευτέρα βράδυ 14 Μαΐου, ανέκυψε το ζήτημα του επίμαχου εγγράφου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Κ.Προέδρου της Δημοκρατίας Πρέσβυ κ.Κωνσταντίνο Μπίτσιο, ο οποίος σε σχετικό ερώτημα απάντησε στον κ.Καμμένο ότι έγγραφο που επεδείκνυαν τα ΜΜΕ, δεν υπήρχε στα πρακτικά, παρά μόνο το Οικονομικό Πρόγραμμα του Κινήματος. Μία ώρα αργότερα, σε νεότερη επικοινωνία, ο κ.Μπίτσιος, διαψεύδοντας την προηγούμενη δήλωσή του, ανέφερε στον κ.Καμμένο ότι το επίμαχο έγγραφο του το παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

newsit.gr

48 σχόλια:

kamena voyrla blogger είπε...

Συγχωρέστε με για τον 'βαρύ' τίτλο αλλά αφού έτσι μου βγήκε και το έγραψα ... δεν το παίρνω πίσω.

Η επί της ουσίας θέση μου αλλά και ευσεβής μου πόθος, ήταν να τα βρουν και να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας να το πω? ανοχής? δεν ξέρω αλλά έπρεπε όλοι να βάλουν πλάτη σε αυτές τις δύσκολες ώρες και όχι αλαζονικά με την προσμονή μεγαλύτερου ποσοστού να κάνουν ‘τα δικά τους’ ο κάθε ένας πολιτικάντης της κακιάς ώρας.

Τι να πω … και μη χειρότερα …

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου , προτιμώ να κρέμομαι απο τα α@@α των προανεφερθέντων παρά να παίρνω μια ζωή τα @@ του Κυρίου Σαμαρά και Βενιζέλου. Μπορεί εσύ να έχεις λεφτά και δουλειά αλλά εγώ δεν έχω και πιθανόν αύριο να μην έχουν και τα παιδιά σου. Η κυβέρνηση "δήθεν" εθνικής σωτηρίας είναι εφικτή εκτός του Σύριζα... Τί τους εμποδίζει δεν μπορώ να καταλάβω?
Ούτως ή άλλως και δύο έχουνε δεσμευτεί γιατο μνημόνιο με την υπογραφή τους!!! Το μόνο που με θλίβει είναι το blog να δημοσιεύει μόνο μνημονιακά άρθρα μη τηρώντας τις αναλογίες με σεβασμό στους ανθρώπους του πόνου και του μόχθου που δυστυχώς δεν έχουν την τύχη να ευημερούν. Τι να κάνουμε λοιπόν Κύριοι ...να αυτοκτονήσουμε ...Αυτό μας ζητάτε?

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή ενας τέτοιος τίτλος στο μπλογκ. Στην τελική αυτοι οι δύο δεν ευθύνονται για τα δεινά που περνάει η Ελλάδα. Ο Σταικούρας και ο Τσώνης είδα πόσο πού μας φροντίσανε... ο Δήμος στην χρεοκοπία , διόδια , το κέντρο υγείας πυροτέχνημα κλπ κλπ. Μαυρο δαγκωτο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου , προτιμώ να κρέμομαι απο τα α@@α των προανεφερθέντων παρά να παίρνω μια ζωή τα @@ του Κυρίου Σαμαρά και Βενιζέλου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?????ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ Α@@Α ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΛΑΟΣΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Αποδέχομαι και αναλαμβάνω την ευθύνη του σκληρού, σχεδόν υβριστικού τίτλου.

Εύχομαι να βγω εγώ ο ψεύτης και να αποδειχτεί ότι ήμουν μη ρεαλιστή

Εύχομαι ότι η οργή σας αλλά και το αδιέξοδο που σας οδήγησε σε αυτόν τον τρόπο σκέψης και την πολιτική σας επιλογή, να φέρει τελικά την ηρεμία και την σταθερότητα στην χώρα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και πολιτικοκοινωνικό.

Γιατί πιστέψτε με, αν δεν σας βγει … θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ όλοι μας … και όταν λέω όλοι μας εννοώ όλοι μας ….

Ανώνυμος είπε...

μπλόγκερ σε παρακαλουθώ 4 χρόνια κοντά.. λυπάμαι που έπεσες στη παγίδα να ερμηνεύσεις και συ με την οπτική γωνία που σε ....βολεύει το αποτέλεσμα των εκλογών (τι θωρείς ότι πήραν μαζί τα πασοκόνουδα, 32 και κάτι%)... καλύτερα αξιοπρεπείς παρά προσκυνημένοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε προσκυνημενε πρασινοφρουρέ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ! Τόσα χρόνια που κρεμόμστε απ τα αρχιδια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τι καταφέραμε? Θα σου πω εγώ... ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΟΥΜΕ!!!!! Πάρτο χαμπάρι γιατί 17 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία του κόμματος που μετα βδελυγμίας υποστηρίζεις γιατί μαζί με τον Αντωνάκη είναι οι κυριοι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας μας!
Τα κατάφεραν τα αμερικανακια ΓΑΠ και ΣΑΜ να μας καταστρέψουν!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ... ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

5:28 μμ
Αγάπητε blogger είδη κλαίμε με μαύρο δάκρυ εαν δεν το έχεις καταλάβει. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο λαός ενεργεί χωρίς οργή, σκεπτόμενος το μέλλον του και όχι το μικροπολιτικό του συμφέρον. Αυτο που πρέπει και εσύ να καταλάβεις είναι οτι στο βωμό της πολιτικής τους επιβίωσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , ενω μπορούσαν να συγκυβερνήσουν πολύ απλά δεν το έπραξαν ? Γιατι άραγε?
Τί τους φταίει ο Τσίπρας εφόσον δεν επιθυμεί??
Πότε επιτέλους σε αυτή την κολοχώρα θα εκτιμήσουμε την συνέπεια κάποιου????

Ανώνυμος είπε...

βρε χαιβάνια νομιζτε ότι ο τσίπρας είναι ιντερνετ και κάνετε σερφινγκ με 17 ευρο το μήνα χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. σας εύχομαι να τον βγάλετε πρωυθπουργό με αυτοδυναμία για να καταλαβετε πως το τρίβουν το πιπέρι. οταν θα δείτε αύριο κιόλας ουρές σε τράπεζες, φασαρίες στους δρόμους και πλιάτσικα τότε βρε γελάδια θα σας έρθουν τα μσκάρια;

Ανώνυμος είπε...

filaraki 11:24 nomizis oti kles me mavro dakri tora. otan ua gini ayto ua to katalabis. exo ena filo poy leei re gamoto eimai ftoxos den mporo na paro to iphone poy kanei 700 euro. na se do otan den ua exeis na fas kai na zestanis ta pedia soy ti ua kaneis. pantos tora gia na na grafis edo se kobo gia ok. den pinas kiolas

Ανώνυμος είπε...

μαυρο στον μαυρογιαλουρο !!!(νδ πασοκ)
αυτοι μας εφεραν εως εδω αυτοι θα μα σωσουν????
ξυπνατε ωρε ξυπνατε επιτελους ....
αρχισανε παλι δεν θα πληρωθουν οι συνταξεις θα χρεωκοπησουμε κτλ κτλ
δεν θελουν να χασουν τις καρεκλες τους και τους μεγαλους μισθους τους
στις προιγουμενες εκλογες απο το μισο πασοκ πηγανε σπιτι τους ωρα να πανε και απο την μιση νδ
μαυρο στους προδοτες ρεεεεεεεεεεεεεε
καλυτερα να μην εχω να φαω και να εχω το κεφαλι ψηλα παρα να ζω με ψιχουλα και στα τεσσερα πεσμενος !!!

Ανώνυμος είπε...

Του Τσίπρα του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ακόμα και πρωθυπουργός και να περάσει φιλολαϊκά μέτρα και να απαγκιστρωθούμε από το μνημόνιο αλλά προτίμησε να μην το κάνει. ΓΙΑΤΙ? Είχε την ευκαιρία του αλλά για δικούς του λόγους που δεν μας τους ξεκαθάρισε δεν συνεργάστηκε και εσείς τον υποστηρίζετε ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πράσινο κομματόσκυλο Γ***!

Ανώνυμος είπε...

Komatoskilo filaraki logizete aytos poy exei doyne kai labin apo koma. Ego den exo kanenos eidoys doyne kai labin apo kanena koma !!! ESY??????

Ανώνυμος είπε...

Λένε και ξαναλένε γιατί δεν έκανε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη κυβέρνηση. Βρε βόδια, το θέμα δεν είναι να γίνει απλά μια κυβέρνηση αλλά το κατά πόσο θα έχει την νομιμοποίηση η κυβέρνηση που θα γίνει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι. Το αν θα αποδεχτεί η νέα κυβέρνηση το μνημόνιο ή όχι. Το αν θα γυρίσουμε στην δραχμή ή όχι.

Ξεκολλάτε λοιπόν γιατί το θέμα δεν είναι αριθμητικό. Δεν έχει νόημα να κάνεις κυβέρνηση με 158 βουλευτές και την άλλη μέρα να έχεις το 50% στους δρόμους να διαμαρτύρεται, να κάνει απεργίες και να καίει μαγαζιά. Ή θα καταλάβουν όλοι την σοβαρότητα της κατάστασης και θα συνεργαστούν ή αλλιώς δεν έχει νόημα για κανενός είδους κυβέρνηση.

Μερικοί, κατά τα άλλα, ας συνεχίσουν να ψηφίζουν το παιδάκι και η χώρα δεν θα μαζεύεται με τίποτα στο τέλος.
Κάτι άλλοι μερικοί μερικοί αφού φάγανε την παπάρα και την ψυχρολουσία με την ΧΑ, αναδιπλωθήκανε.

Να δούμε τώρα ποιος θα πέσει στην λούμπα και για να τιμωρήσει τον άλλον θα συνεχίσει να ψηφίζει λες και ψηφίζει στο γυμνάσιο για 15μελές και αυτό που θα διακυβεύεται θα είναι αν θα πάμε εκδρομή ή αν θα κάνουμε αποχή από τα μαθήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος σε όσους ψήφισαν ΝΔ και Πασόκ!!Ντροπή στον blogger που χειραγωγείται και υποστηρίζει απροκάλυπτα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα μας στο γκρεμό!!Διαλύστε τα 2 -πρώην πλέον- μεγάλα κόμματα!!
Με τα μέτρα που έχουν ήδη υπογράψει(Βενιζέλος, Σαχινίδης) και στα οποία έχει συναινέσει και η ΝΔ δυστυχώς δε θα παραμείνει έλληνας ζωντανός.Και δεν είναι μακρυά, τον Ιούνη τίθενται σε ισχύ.Κατάσχεση της 1ης κατοικίας για χρέη σε τράπεζες,μονιμοποίηση πλέον στο χαράτσι,φόροι ιδιοκατοίκησης αλλά και ενοικίου,χαράτσι ακόμα και για τα χωράφια,βενζίνη στα 2 ευρώ,νέες αύξήσεις στη Δεη,νέες περικοπές και ...άλλα πολλά!!!Άξιος της μοίρας του όποιος τους ψηφίσει!!!!

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλε μου 11:04 δεν έχεις και άδικο. Το ίδιο λέμε στην ουσία αλλά με άλλα λόγια.

Εγώ συγκεκριμένα, είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε ο Τσίπρας να συναινέσει (ούτως η άλλως του έταζαν γη και ύδωρ) και να γίνει τελικά αριστερίζουσα κυβέρνηση μαζί και με Κουβέλη, (και πρωθυπουργός να ζητούσε να γίνει ο Τσίπρας θα γινότανε) με σκοπό να ανακόψει τα αντιλαϊκά μέτρα, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Αυτός όμως δεν επέλεξε στο να σχηματιστεί η κυβέρνηση, βάζοντας ως προτεραιότητα όχι την χώρα και τον λαό που υποφέρει αλλά το ίδιο μικροπολιτικό όφελος.
Η μόνη αδιαπραγμάτευτη παράμετρος που τέθηκε στον Τσίπρα ήταν η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και η παραμονή στο euro. Όλα τα άλλα ήταν στο τραπέζι.

Αυτό με χάλασε στον Τσίπρα. Η δικιά σου άποψη περί αυτού?? Μπορώ να την ακούσω?

ΥΓ
1)Τα περί ‘χειραγωγείται ο blogger’ κλπ κλπ τα αφήνω να πέσουν κάτω.
2)Σοβαρή κουβέντα μπορείς να κάνεις? Αν όχι ας το αφήσουμε…

Ανώνυμος είπε...

Προς : 10:01 πμ, Μάϊος 16, 2012
Εννοείται οτι το θέμα της συγκυβέρνησης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι η νομιμοποίηση των έργων της. Μα καλά πως είναι δυνατόν ακόμη να πιστεύετε τέτοια μικροπολιτικά σχόλια . Δεν τίθεται θέμα νομιμοποίησης αγαπητέ μου ρώτα και τον οποιοδήποτε δικηγόρο (βασική αρχή στο συνταγματικό δίκαιο) .
Γιατί μέχρι τώρα η συγκυβέρνησή τους είχε νομιμοποίηση απο 180 σε όλα τα άρθρα τοθ μνημονίου ή των εφαρμοστικών νόμων .
ΜΥΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!! Αλλού είναι η αλήθεια και την είπε κάποιος πριν απο εμένα: είναι η πολιτική τους επιβίωση ...για την καρέκλα νοιάζονται και μόνο !!!!!!!
Ξέρουν ότι εάν σχηματίσουν κυβέρνηση υπογράφουν την πολιτικής τους αυτοκτονία(Θα ενδυναμώσουν τον Τσίπρα) - Ποιά Ελλάδα και ποιός πατριωτισμός , μας δουλεύουνε αλλά τέτοιοι πού είμαστε καλά μας κάνουν !!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και η απάντηση μου σε όλους και σε έσενα blogger είναι η εξής :
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ Η ΝΤΟΡΑ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Τόσο πολύ τους ένοιαζε η πολιτική τους , είναι για γέλια !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολο και περισσότεροι καταλαβαίνουν την ιστορικής σημασίας κρίση και καμπή που βρίσκεται η ελλάδα και αντι να προτάξουν το προσωπικό τους συμφέρον κάνουν πίσω. ολα τα άλλα που γράφεις είναι παιδιακίστικα

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ BLOGGER Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΕ??Η ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ??ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝ ΜΠΟΡΩ Η ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ .ΝΔ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΧΑ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ

Ανώνυμος είπε...

ase ta den to pistevo gia to ti ekane o tsipras kai diabase ta praktika geladi. nomizete oti ta jerete ola bre zoa e zoa.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ! ΠΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ ΕΙΧΑΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ? ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

γελάδι είσαι και φαίνεσαι!!ζώον όρθιο

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ βαριά τα α@χ@@ του Τσίπρα και σε αντέχουν. Είσαι πολύ ελαφρύς.
Κι αν πέσεις πήγαινε για πίπα στο Βενιζέλο ή στο Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

παλιο ΝΑΖΙ 5:44 εσυ δεν πρεπει να μιλας καθολου για πολιτικα και κοινωνικα θεματα....ουστ ρε ναζιστη πατριωτη της δεκαρας!

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 15% ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΝΑΖΙ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΕ!! ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ, ΜΑΘΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΝΟΩ...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αγαπητό φίλο 7:44μμ, δε σε τιμά να εκφράζεσαι έτσι σε forum.Από τον τρόπο έκφρασής σου και το επίπεδο λόγου σου μάλλον εσύ μέχρι την τρίτη δημοτικού κατάφερες να φτάσεις!!Λυπάμαι αλλά τη ΧΑ δεν τη ψήφισαν βλάχοι και αστοιχείωτοι όπως εσύ προσωπικά νομίζεις αλλά και αρκετοί οικογενειάρχες,μορφωμένος κόσμος, και κόσμος με άποψη που σιχάθηκε μια ζωή να βλέπει παλιοτόμαρα να ρημάζουν την Ελλάδα και να μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ:
1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚ ΚΑΘΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ!!!ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εσυ που ψηφισες ΧΑ θεωρησε παιδευμενοσ και μορφωμενος ανθρωπος?Μαθε τις αποψεις, τις ιδεες και τι πρεσβευει αυτο το συνοθηλευμα των αποβρασματων της κονωνιας (αφου ολοι εχουν ποινικο μητρωο και εις βαρος τουσ κατηγοριες για σωματικες βλαβες) και μετα δικαιουσε να μιλας για πολιτικα....αν πιστευεις αυτα που λενε περι εθνικισμου εισαι αξιος της μοιρας σου να εισαι οπως εισαι και δεν δικαιουσε να διαμαρτυρεσαι και να απαιτεις τιποτα απο το κρατος!

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί πονά τόσο κάποιους η είσοδος της ΧΑ στη βουλή ειλικρινά!!Μπορώ και εγώ να βεβαιώσω πως τη ΧΑ την ψήφισαν όχι 19χρονα με ξυρισμένα κεφάλια αλλά κόσμος αξιόλογος όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.Και θεωρώ πολύ πιο αμόρφωτους και ανθέλληνες αυτούς που ψήφισαν τα 2 μεγάλα κόμματα παρά τη ΧΑ.Τώρα αν κάποιοι φοβούνται μη χάσουν τη θεσούλα τους στο δημόσιο είναι δικαιολογημένοι να μαίνονται εναντίον της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρεπει να φυγουν
γιατι μας φαλιρισαν

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΗΔΗ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΜΑΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

βλακα φασιστα, εθνικιστη του κωλου η χα ειναι ναζιστικο κομμα κ δεν πρεπει να υπαρχει στην Ελλαδα αυτη η αθλιοτητα!

Ανώνυμος είπε...

βλακα φασιστα, εθνικιστη του κωλου η χα ειναι ναζιστικο κομμα κ δεν πρεπει να υπαρχει στην Ελλαδα αυτη η αθλιοτητα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.Η ΧΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ??ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ??

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη στιγμη αυτο ειναι το θεμα μας, αν μιλησουμε για ολα τα υπολοιπα πιστευω πως η συζητηση δν θα τελειωσει ποτε και επισης πιστευω πως οι αποψεις μας θα ταυτιστουν.....Ωστοσο ειναι ντροπη νεοι και μορφωμενοι ανθρωποι να εκπροσωπουν τετοιες ιδεες σαν τις δικες σου.!

Ανώνυμος είπε...

Δε σκοπεύω να συνεχίσω περαιτέρω την κουβέντα.Μεγαλύτερη ντροπή όμως θεωρώ πως είναι να συνεχίζει κάποιος να ενστερνίζεται τις απόψεις των 2 μεγάλων κομμάτων και να τα υποστηρίζει παραβλέποντας τα όποια δεινά έχουν προξενίσει στη χώρα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

μαγκες !!!
μακρυα απο το μαντρι ......
κι αν δεν υπολογιζετε τους εαυτου σας
σκεφτειτε τουλαχιστον τα παιδια και τα εγγονια μας !!!!
μαυρο στους αρχικλεφταραδες !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ- ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ- ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΟΣ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!!

18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

ΦΩΤΟΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να γιατι ψηφισα και θα ξαναψηφισω χρυση αυγη http://www.youtube.com/watch?v=UMmGzwP4lTI&feature=related για μια Ελλαδα χωρις ξενους......