10 Μαΐου 2012

Η απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη μετά την προσφυγή των Ενεργών Δημοτών για τα τέλη του νερού στον Δήμο μας.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στον συνήγορο του πολίτη είχαν απευθυνθεί οι ενεργοί πολίτες για τα τέλη του νερού στον δήμο μας, (click εδώ για να διαβάσετε) και η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

SERVER-81391970379

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρα εχουμε τα εξής δεδόμενα πλέον.1] Ο Σύλλογος καλώς έπραξε και ζήτησε νόμιμη ενημέρωση για την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών από το Δήμο για την προηγουμένη οικονομική περίοδο του 2011,αυτό δε, συνάγεται απο την αίτηση του συνηγόρου του πολίτη προς το Υπουργείο Εσωτερικών να εκθέσει της απόψεις του,επι της καταγγελίας του Συλλόγου.2]Σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα έγγραφα του Συλλόγου δεν προκύπτει,καμία προυπόθεση ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ διότι δεν υπάρχει εν γνώσει μας,εμπεριστατωμένη ειδική οικονομοτεχνική μελέτη υπολογισμού κόστους,εξ αυτού ο Συνήγορος ζητά από το Δήμο την υπάρχουσα μελέτη[αν υπάρχει και οχι μεταχρονολογημένη].3]Από δε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση θεσσαλίας Στερ.Ελλάδας ζητά να ενημερωθεί γιά τον έλεγχο της νομιμότητας που άσκησε σχετικά με την έλλειψη αιτιολογίας επιβολής ανταποδοτικών τελών.Βάσει λοιπόν του εγγράφου ως συμπέρασμα συνάγεται, οτι ο εκπεμπόμενος ετσιθελισμός της Διοίκησης του Δήμου,αλλά και η αδυναμία κατανόησης του νόμου για τα Τέλη,και τέλος το δίκαιο της κάθε περιοχής ειδικά για την κάθε μία ξεχωριστά,φέρνει ως αποτέλασμα εμπλοκές θεσμικών οργάνων προς γνώσιν και συμμόρφωση. Ο ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΗΜΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

εδώ δεν έχουμε κυβέρνηση, συμπολίτες μας αυτοκτονούν, δεν ξέρουμε καν αν αύριο θα γυρίσουμε στην δραχμή και για το πω λαικότερα ψοφάει η κότα για καλαμπόκι, και εσύ ασχολείσαι με θεωρίες που πίστεψε με δεν ενδιαφέρουν κανένα.

ο ρεαλιστής δημότης

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΗ ΑΕΡΟΣΑΚΕ!!!! ΨΟΦΑΕΙ Η ΚΟΤΑ...ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΡΟΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ!! ΚΑΙ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΝΩ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Η ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΙΧΤΟ".ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΟΠΟΥ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΟΝΤΩΣ!!!