17 Μαΐου 2012

ΚΚΕ - Για το νομοσχέδιο «Κώδικας Ναρκωτικών»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυτοί είναι!

Εκείνο που δε θίχτηκε κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο ήταν το πρόβλημα των ναρκωτικών και της τοξικοεξάρτησης.

Οι λαλίστατες «προοδευτικές» και ευρωαριστερές δυνάμεις δε βρήκαν λέξη, επειδή έχουν «λερωμένη τη φωλιά τους».

Και για του λόγου το αληθές:
Στις 11 & 12 Μάη πραγματοποιήθηκε το 8ο ναρκω-φεστιβάλ στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού με τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού.
Ο χώρος μετατράπηκε σ’ έναν τεράστιο τεκέ, όπου η νόμιμη χρήση, η νόμιμη κατοχή και διακίνηση σε έφηβους και νέους κάθε ηλικίας, καμουφλαρίστηκε με «οικολογικές ανησυχίες».

Συνδιοργανωτές: Η Νεολαία Δημοκρατικής Αριστεράς, η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ[.....]

η ΑΚΟΑ (συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ), οι Οικολόγοι Πράσινοι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία, η εφημερίδα «Εποχή» καθώς και διάφορες Μ.Κ.Ο., με τη συνεργασία και της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.
Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το εγκληματικό νομοσχέδιο «Κώδικας Ναρκωτικών», χρησιμοποιώντας αντιεπιστημονικά επιχειρήματα, κόντρα στις μελέτες και τα συμπεράσματα από χώρες που έχουν ήδη νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά. Που τα θέλουν νόμιμα και ελεύθερα. Που ζητούν διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά, συντήρηση και διαιώνιση της εξάρτησης μέχρι την «τελική λύση» για κάθε χρήστη. Που μετατρέπουν τα νοσοκομεία και τους ιατρικούς χώρους σε άτυπες πιάτσες χορήγησης υποκατάστατων και τον περίγυρό τους κανονικές πιάτσες. Που ονειρεύονται δημιουργία ελεγχόμενων χώρων χρήσης, γυρίζοντάς τους νέους στην εποχή των κινέζικων οπιοποτείων.
Είναι οι ίδιοι που, σε κάθε ευκαιρία, λένε ψέματα και διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά οι οποίες συνοψίζονται στο σύνθημα: «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.», «ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ».
Οι «διεκδικήσεις» για ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., «Χρυσή Αυγή», Οικολόγους Πράσινους, στο πρόβλημα των ναρκωτικών είναι κοινές, διαχειριστικές, επικίνδυνες και πλήρως εναρμονισμένες με τις επιταγές της ΕΕ. Με την ευρωενωσιακή υποτιθέμενη «αντιναρκωτική» πολιτική που προτιμά το βούλιαγμα της νέας γενιάς στις ουσίες, παρά τη συνειδητή συμμετοχή της στην οργανωμένη ζωή και την ταξική πάλη.
Πώς γίνεται ένας πραγματικά «αριστερός» άνθρωπος ή κόμμα ή κίνημα να ονειρεύεται τα νιάτα της πατρίδας του σκυφτά και υποταγμένα, νόμιμα και μόνιμα εξαρτημένα;
Πώς γίνεται να μιλά για ελευθερία, όταν η ίδια η εξάρτηση αναιρεί κάθε δυνατότητα ελευθερίας;
Πώς γίνεται να είσαι «προοδευτικός», να «νοιάζεσαι για το μέλλον του τόπου» και να θεωρείς ότι, ένα παιδί που μπλέκει στα ναρκωτικά από τα 13 του, εξασφαλίζει το «δικαίωμά του στην αυτοπροσβολή»;
Και μόνο η στάση των παραπάνω δυνάμεων στο ζήτημα των ναρκωτικών φτάνει να απομακρύνει κάθε λαϊκή οικογένεια, όλους τους λαϊκούς ανθρώπους, από κοντά τους.
Αντίθετα έχουν κάθε συμφέρον να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην κάλπη και στους καθημερινούς αγώνες, μέχρι να οικοδομήσουν τη νέα κοινωνία η οποία δε θα χρειάζεται ψεύτικους παράδεισους, επειδή θα είναι σε θέση να ικανοποιεί τις ανθρώπινες ανάγκες.


ΛΑΜΙΑ ΜΑΗΣ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: