03 Μαΐου 2012

Χρήστος Σταϊκούρας - Επίσκεψη στον Άγιο Κωνσταντίνο και συζήτηση με τους πολίτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δελτίο Τύπου
Λαμία, 2 Μαΐου 2012
Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συζήτησε με κατοίκους και επαγγελματίες, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη δυσμενή κατάσταση της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και τους προβληματισμούς τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέπτυξε τις θέσεις του και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης του Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας. Ειδικότερα,υπογράμμισε ότι [.....]


«σε μία νέα πορεία ανάταξης της χώρας η Φθιώτιδα μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο. Η προώθηση της ανάπτυξης της περιφέρειας απαιτεί την αξιοποίηση των ευκαιριών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής. Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής που έχουν σταματήσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Η προώθηση έργων στους τομείς της ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και η αναβάθμιση της πρωτογενούς παραγωγής. Η ανάπτυξη του κλάδου του τουρισμού με την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και των άλλων ήπιων μορφών τουριστικής δραστηριότητας. Η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της περιοχής, όπως μεταξύ άλλων του Αγίου Κωνσταντίνου, ώστε να βελτιωθούν οι διακομιστικές δυνατότητες και η τουριστική ελκυστικότητα του νομού μας. Η βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των δομών της εκπαίδευσης, της υγείας και του πολιτισμού».
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ξεχνιόμαστε και ο Κύριος Σταικούρας ψήφισε το Νέο Μνήμονιο :
http://www.express.gr/news/finance/564206oz_20120214564206.php3

Ανώνυμος είπε...

xgvistos staikouvas .....gagalimeeee.............