03 Μαΐου 2012

Με αποχή από την εκλογική διαδικασία απειλούν οι δημοτικοί υπάλληλοι

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρά στη μείωση του ύψους και των δικαιούχων της εκλογικής αποζημίωσης

Επιμένει η ΠΟΕ - ΟΤΑ στην αποχή των εργαζομένων στους δήμους από οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την προετοιμασία και διενέργεια των εκλογών, διαμαρτυρόμενη για την μείωση των δικαιούχων του εκλογικού επιδόματος. Η ΠΟΕ - ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι:

1. Οι 6.500 περίπου εργαζόμενοι, αριθμό που ανακοίνωσε ως δικαιούχους η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών για την Ειδική εκλογική αποζημίωση (400,00 ευρώ), σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας.

2. Η αναλογία ένας εργαζόμενος για κάθε[.....] τρία εκλογικά τμήματα είναι αδύνατο να εφαρμοσθεί, τονίζει η Ομοσπονδία. Κι αυτό γιατί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για την εύρυθμη και σωστή εκλογική διαδικασία όσο και για τους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν σε αυτή.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ, ως εκ τούτου, εμένει στην απόφασή της για αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία που σχετίζεται με την προετοιμασία, τη διεξαγωγή των εκλογών και τη μεταφορά των αποτελεσμάτων, όπως επίσης στο να μην εκτελείται καμία εργασία από τις άλλες υπηρεσίες των Δήμων, εντός ή εκτός ωραρίου εργασίας που δεν αναφέρεται στα συνήθη καθήκοντά τους.

  tovima.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

πάρε το ρεπό εσύ 9:14!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΑΔΗ 8% ΠΕΡΙΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

θα παρεις ρεπο διαρκειας μετα τις εκλογες 9:23 τα κοροιδα ξυπνησαν

Ανώνυμος είπε...

@2:28 αν συμπορεύεσαι με το τέτρι ετοιμάσου άμεσα για ρεπό!! το ίδιο ισχύει αν είσαι και με τον ανώτερο του από άλλο κόμμα που τον έκανε δήμαρχο το 2010!! εγώ ρεπό δε παίρνω επ΄ ουδενί!!!

Ανώνυμος είπε...

4,01 ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι και δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι δημαρχος εδω μιλαμε για δημ υπαλ που για 30-40 χρονια το παιζουν τσαμπα μαγκες κι εσυ αληθεια γιατι κοβεσαι για τον τετρι ετρωγες [[ψωμι]] απο τον προηγουμενο, θυμασαι τα καλα του

Ανώνυμος είπε...

για να λήγει η κουβέντα εδώ: ο γραφών έχει διατελέσει ΚΑΙ ιδιωτικός υπάλληλος και ξέρει τι εστί η δυσκολία αυτή. στο άλλο σκέλος των λεγομένων σου θα απαντήσω ότι η ανάληψη της δημαρχίας από το τέτρι εκτόξευσε την αλαζονία του στα ύψη και επιτέλεσε μια ακόμη χαρακιά στη κοινωνία που προστέθηκε ΣΤΗ ΠΑΣΟΚΟΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ 2,5 ΕΤΩΝ!!!!