08 Μαΐου 2012

Επαναπρογραμματισμός εκδήλωσης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Καμένα Βούρλα 08-05-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνεται ότι, η προγραμματισθείσα
παρουσίαση του νέου CD του Αντώνη Μπαλή
με θέμα της «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
από το Δήμου Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου
για τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης ,
αναβάλλεται για την Κυριακή 13-Μαίου 2012 και ώρα 08:00 μ.μ.
στο Ξενοδοχείο «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα..


Ο Δήμαρχος

Βαγγέλης Τετριμίδας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλησμόνητες Πατρίδες,για πρίν 90 χρόνια,αυτό σε "μάρανε"κύριε Δήμαρχε εκπολιτιστική εκδήλωση γιά τη Σμύρνη.Εδώ ο "κόσμος καίγεται και το μ.... χτενίζεται".Μήπως πληρώνεις τίποτε εσύ;Ας είναι καλά το "Πόπολο" και το εκπολιτιστικό τέλος.Δέν κάνεις καμία εκδήλωση γία τις "Χαμένες πρώην ποιοτικές ζωές μας"που το κλεπτοκρατικό σύστημα "λεηλάτησε".Εχεις την εντύπωση οτι η προσχηματικότητα που εκπέμπεις "εφ' όλης της ύλης" δεν έγινε αντιληπτή;Αρκεί να δεί κανείς πως κινήθηκες στις εκλογές.Κομματικός ήσουνα και παραμένεις.Αλλά όμως ήρθε και η ώρα της "αποκαθήλωσης".Κάνε την αυτοκριτική,που εξάλλου την κάνει και ο "έγκλειστος" πολιτικός σου "Μέντορας" που απείλησε οτι θα τα πει όλα.Καί κάτι ακόμη ,μπορεί να "ατυχήσαμε"ως τόπος να έχουμε εκπροσώπηση στο Δήμο,συνεπεία της "εσωστρέφειας" αλλά θα υπάρχουμε και μετά.ΣΥΝΕΛΘΕ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον,εσυ πρεπει να εχεις παρα πολυ μεγαλο προβλημα με το συγκεκριμενο Δημαρχο...
Καθεσαι και γραφεις οτι μαλακια σου περναει απ το μυαλο με σκοπο τι????????
Ρε βλακα δεν πειθεις καποιον???
Φανερωνεται το κομπλεξ σου,δεν το καταλαβαινεις..
Οτι θες γραφεις ανωνυμα,τι θεωρεις οτι πετυχαινεις???Ζησε τη ζωη σου κανοντας κριτικη,οχι σεναριολογια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο Δήμαρχο ο 6:17,αλλά με τον κάθε Δήμαρχο των Καμένων Βούρλων,γιατί ο ίδιος θέλει να γίνει Δήμαρχος αλλά οι δημότες δεν τον θέλουν ούτε γιά σύμβουλο.
Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει και ψάχνει να βρει οτιδήποτε μπορεί να θίξει τον εκάστοτε εκλεγμένο Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ( ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 7,35.Στην Πολιτική δεν υπάρχουν μόνιμες έχθρες,και μόνιμες φιλίες.

Ανώνυμος είπε...

Επισης στην πολιτικη δεν λυνονται τα προβληματα με κουμπακι φιλε 10.43...Οταν ερθει το καλοκαιρι και οι παραλιες ειναι ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη,θα εχουμε καθε λογο να τους βριζουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ 10.48 ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΑΛΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΞΥΛΑ , ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ,ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ( ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ) ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ (ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΜ).

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ...ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ...ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΕΛΑΔΟΜΟΣΧΑΡΟ...ΑΝ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...ΠΕΡΝΑ ΠΑΡΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!"£$%&/=?[{*@΅¨;:_¨; ,,,,,,,,,,...........-------------

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕ......,,,,,------"££$$%%/(()=?[[[??==)

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΟΜΟΣΧΑΡΟ ΤΡΑΒΑ ΠΙΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ ...ΒΛΆΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ!