14 Φεβρουαρίου 2012

Το Ιστορικό Rally Acropolis για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μεγάλη επιτυχία για την λουτρόπολη μας η 2η συνεχόμενη φιλοξενία του διεθνούς αγώνα Historic Acropolis Rally 2012 στις αρχές Μαΐου 2012. Η άρτια περσινή διοργάνωση, η φιλοξενία από τον Δήμο και τους επαγγελματίες , κέρδισαν τους αθλητές και ικανοποίησαν τους διοργανωτές. Έτσι η έδρα του αγώνα θα είναι και πάλι στα Καμένα Βούρλα με πάνω από 100 πληρώματα για ένα τριήμερο να αγωνίζονται στις ειδικές της περιοχής μας.

Ειδικά φέτος σχεδιάζεται από την ομοσπονδία και τον Δήμο μία special stage (σπέσιαλ ειδική διαδρομή) στον Φλοίσβο στην περιοχή του κάμπινγκ ΕΟΤ. Έτσι θα μπορούν να παρακολουθήσουν πολλοί θεατές τις θεαματικές προσπάθειες των οδηγών.

Περισσότερα νέα θα υπάρχουν λίγες εβδομάδες πριν τον αγώνα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι στα καμενα βουρλα οχι ρε... θελουμε στον μωλο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιδιά, που ακουστηκε ΄΄ACROROLIS'' στα Κ. Βούρλα. Απο φέτος να γίνεται στους τουριστικούς ελαιώνες του Μώλου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΑΠΑΤΟΡΕΜΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΥΡΛΙΩΤΕΣ????

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση: servis park στη πλατεία της Σκάρφειας- συνεντευξη τύπου: καφενείο του.......catering: χασαποταβέρνα του .......διαμονή: αχυρώνας του.........κτλ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΕΠΙ ΠΑΤΑΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ειρωνίες είναι τα παραπάνω ή η πραγματικότητα; Με τι προσόντα θέλετε το όνομα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ [ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ] ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΤΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην ακουτε αυτα που λενε οι ΚαμενοΒουρλιωτες μακαρι και αυτοι να ειχαν ελαιωνες και να μην κανουν υποκλισεις στον πασα ενα οσο για τους ΠΑΝΤΡΑ και ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ μακαρι να ειχανε και αυτοι τετοιους αντιδημαρχους τοτε πραγματι θα βλεπανε την διαφορα απο τους δικους τους που ειναι μονο φρου φρου και αρωματα και κατι αλλο το ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ γινετε στο Μωλο και μαλιστα αποτι βλεπω με προσωπικη τους εργασια και οχι οπως το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ που γινετε για το θεαθειναι και για να κερδιζει ο ΜΙΤΣΗΣ και οι κατοικοι απλως γλειφονται.