09 Φεβρουαρίου 2012

Ο Άγιος τιμά το Στέλιο Καζαντζίδη!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με αγάπη σε έναν μεγάλο φίλο, με σεβασμό στον κορυφαίο βάρδο, με απότιση τιμής στον θρύλο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού Στέλιο Καζαντζίδη οι φίλοι του στον Άγιο Κωνσταντίνο αποφάσισαν να ιδρύσουν τον «Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη».

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο προεδρος της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου , δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαναγιώτου,
«ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε όχι δεύτερο μα κύριο τόπο κατοικίας του τον Άγιο. Εδώ περνούσε τις ώρες της απόλυτης ελευθερίας του ,εκεί ένοιωθε την απόλυτη γαλήνη και ηρεμία άλλοτε ψαρεύοντας, το αγαπημένο του χόμπι, άλλοτε μαστορεύοντας τη βάρκα του, άλλοτε το λιτό και απέριττο σπιτάκι του είχε δεθεί με δυνατή σχέση αγάπης με τους κατοίκους του λιμανιού,ειχε γινει αυτος και η σύζυγος του Βάσω κομμάτι της τοπικής κοινωνίας γιαυτο και αποφασίζαμε εδώ και καιρό να τιμήσουμε και κρατήσουμε άσβεστη την θύμηση και τη φίλια μας με τον κορυφαίο τραγουδιστή που η φωνή του συντρόφεψε δυο και τρεις γενιές νεοελλήνων σε δύσκολες και σκληρές εποχές για τον ελληνικό λαό…»


Σύμφωνα με τον κ. Παπαναγιώτου την Κυριακή έγινε μια ακομη συνάντηση. Όταν ολοκληρωθούν οι τυπικές καταστατικές διαδικασίες σε συνεργασία με την Βάσω Καζαντζίδη θα οργανωθούν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στον Στέλιο Καζαντζίδη και ως πρώτη ιδέα γίνεται συζήτηση να οργανωθούν το καλοκαίρι εκδηλώσεις με τον τίτλο «Καζατζίδια 2012».

lamiafm1.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΧΕΣΩ...

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε βλακα,ανωνυμε