22 Φεβρουαρίου 2012

Απουσίαζαν τα Ιαματικά της Φθιώτιδας από το Νομοσχέδιο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απουσίαζε από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για την παραχώρηση των μικρών Ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας στους δήμους Λαμίας και Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου.

Τον περασμένο Ιανουάριο αυτοδιοικητικοί και βουλευτές του νομού είχαν πάρει την υπόσχεση του υφυπουργού Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη ότι τα Ψωρονέρια, οι Καλλυντικές πηγές και οι πηγές Κονιαβίτη θα πέρναγαν στους δήμους τους για να τις αξιοποιήσουν μέχρι την εύρεση επενδυτή.

Ως προς έκπληξη όμως του νομού πριν λίγες μέρες το νομοσχέδιο πέρασε με άλλες διατάξεις και παραχωρήσεις ακινήτων ανά την Ελλάδα ανάλογα με τις γνωριμίες του Υφυπουργού, σύμφωνα με το μέλος του Συνδέσμου Ιαματικών πηγών Τάκη Συλεούνη που δεν μπορεί να καταλάβει που ήταν οι βουλευτές της Φθιώτιδας.

Ο δήμαρχος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας προσανατολίζεται σε άλλες λύσεις και ερευνά εάν μπορεί να αντλήσει τα νερά των πηγών και να τα εκμευταλευτεί με υποδομές σε άλλο σημείο.

lamiastar.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι υποδομες να γινουν στο Καινουργιο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Η συζήτηση γίνεται για τα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ του δήμου ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ. Μόλις ανακαλύφτηκαν ιαματικές πηγές στο Λιαπατόρεμα και στην Άγναντη. Αυτά μας έκανε ο Καλλικράτης.Είναι για γέλια και για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΨΩΡΟΝΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να μην αναμασάτε ανακρίβειες.
Το σταρ το ήπιε κρύο ,παιζει παιχνίδια που τσιμπάτε σαν χανοι.
Το σωστό είναι ότι σε καμμιά περίπτωση δεν δοθηκαν ιαματικές πηγές. Τουλάχιστον σε αυτή την φάση.Δόθηκαν κατι παλια κτήρια εδώ στα καμένα δεν ζητήσαμε για παράδειγμα το Θρονιο η το Ραδιο ,θα μας τα παραχωρούσαν.Βέβαια κα΄τι σουπιές εδώ επι Αντωνίου έβγαλαν τα λυσσακά τους να γινουν διατηρητέα. Λουστείτε τα τώρα,νομίζατε ότι ο Αντωνίου θα είναι 100 χρόνια δήμαρχος και θα του κάνατε αντιπολίτευση υποθηκεύοντας και τα συμφέροντα του χωριού μας.Ουτε εσεις λιμοκοντόροι πιστέψατε οτι θα γίνετε εσεις Μάκηδες στη θέση του Μάκη.Απολογηθείτε τώρα αν τολμάτε στους χωριανούς μας.

Ανώνυμος είπε...

Ολο λογια απο τους αρχηγους της δημαρχειας και πραξεις μηδεν. Γιατι περιμεναμε και τιποτα διαφορετικο????

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι εκεί που είναι τα ψωρονέρια και του κουνιαβίτη. Να τα παρει ο δήμος να πληρώνει πάλι ο κοςμάκης. Ας είναι και κάτι ελεύθερο. Οι καιροί το επιβάλλουν.
Γαλάτης

Ανώνυμος είπε...

Δημος προχειρος για τα ιαματικα και τον τροπο παραχωρησης και αναπτυξης δεν μπορει να προσδοκα παρα μονο σε αρνησεις και εμποδια.Λογια στον αερα,φρουδες ελπιδες,ανεφικτα σχεδια,παντα στη σφαιρα του επιθυμητου.Παλαιας κοπης φανφαρονισμοι,αποπροσανατολιστικες διαθεσεις μη πιστευτες και απο τους ιδιους.Απροσγειωτες πρακτικες,σαλταδορισμοι,μαξιμαλιστικες φιλοσοφιες,ανερματιστες κινησεις ικανες μονο για απογοητευσεις.Αισθημα πατριωτικο στα ορια του εθνικοσοσιαλισμου,καμικαζι μουτζαχεντιν,ολα σε πρασινο περιτυλιγμα.Αδυναμια κατανοησης δεδομενων,απονενοημενα διαβηματα,οικτρες καταληξεις.Ανομοιογενεια εφ'ολης της υλης,ασυνδετο σχημα,στεγανα και μυστικοπαθεια.Περασε ανεπιστρεπτι η ελλαδα του Συστηματος,κλεινουν τα φωτα,αυξανονται οι αρνητες.Καλεισται να προσγειωθειτε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω φιλε 11.34. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ / ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ( 2-3 ΑΤΟΜΑ ) ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ;;; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΣΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΧΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΘΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟς...ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕς ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟς Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟς ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ...
ΩΣΤΟΣΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ν Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ",ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...Ε?ΤΙ ΛΕΣ?


ΔΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΥΠΟΚΡΙΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8.56 στο πρωην δημο μωλου παντως ενας στρατηγος εφτιαξε...δρομους,πεζοδρομια,γηπεδα και πολλα αλλα...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑΛΙΟΒΡΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΗ ΛΑΣΠΗ. ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΟ 2 ΣΕ 1 ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.Ανωριμοι και ματαιοδοξοι....ΕΝ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΟΙΕΙΣ;ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΙ ΕΔΩΚΕΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑΥΤΗΝ;Πριν και μετα τον νομον της ηθικης....ΔΙΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΣΘΙΕΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΥΜΩΝ;Κορακας κορακου ματι....ΤΟ ΤΡΙΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΕΥΣΕΒΩΣ ΥΜΝΗΣΩΜΕΝ ΒΟΩΝΤΑΣ.κατα τας γραφας....ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΣΟΜΑΙ.Απο το κοινο ταμειο της φιλοπτωχου....ΜΕΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ.Δυο ετη και κατι....ΑΜΩΜΟΙ ΕΝ ΟΔΟ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς ο τέτρι στα μεγάλα θέματα: διόδια, παράδρομος ΠΑΘΕ, ιαματικά, εναντίωση στο χαράτσι της ΔΕΗ, ανεξόφλητους λογαριασμούς νερού ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΛΑΙΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε με τον Ακη.......!!!!!!Φαγωθηκατε να τν κανετε κολλητο του Ακη!!Ε ενταξει αν σας αρεσει ειναι κολλητος του Ακη!!Εχουν μοιραστει τις μιζες και εχουν απο ενα υποβρυχειο...Του τετρι ειναι κρυμμενο στα ανοιχτα της αγιας τριαδας!!!!!
Οι κλεφτες και οι απατεωνες που υποστηριξατε και υποστηριζετε ειναι γνωστοι στη κοινωνια...Δεν κολλουν τα ξερα σκατα αγαπες μου...Μην προσπαθτε να τον εξισωσετε με τα λαμιγια που υποστηριζετε με τη ψαυδαισθηση οτι θα ξεπλυθουν οι αμαρτιες των λαμογιων αρχοντων σας.....!!Σας φιλω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΩΝ ΜΥΓΑ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ;ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

θα τον θυμηθητε το Μακη αλλα θα ειναι αργα. Ο ποδηλατακιας ειναι ανυπαρκτος ολο το σοϊ έχει ξεσαλώσει να τον βγαλει δημαρχο, και αρχισαν οι επαφες με τον ΧΡΙΣΤΑΚΗ για στηριξη.Και εκεινος ο βδελατος τον παει ολο με τρικλοποδιες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΡΕ ΚΑΡΥΩΤΕΣ . Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ 15 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:41 εδω κάναμε αμάν να τον ξεχάσουμε τον μάκη και εσύ μας τον ξαναθυμίζεις.Άστον κι αυτόν κι εμάς στην ησυχία μας.

Ανώνυμος είπε...

με τον αντιδημαρχο του .....Δομοκου με το 1 εκατομυριο τι εγινε;;; λασπη λασπη λασπη