13 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη 15/2/2012

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εφημερίδα 'σέντρα'

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ειχαμε Δημοτικο Συμβουλιο στο "πολυπαθες Αστυ".Τριαντα εννεα θεματα ζωη να εχουμε.Τυπικης σημασιας τα περισσοτερα.Εχθες ομως στο "ατυπο" ο κυβος ερριφθη,θα επισπευθει το θεμα της αλλαγης του ονοματος.Η αντιπολιτευση σημερα εθεσε εκτος ημερησιας διαταξης θεμα ΜΕΙΩΣΗΣ των ανταποδοτικων τελων,αντιμετωπισε ομως αρνηση λογω "σφικτης κανουλας" απο πλευρας χρηματοδοτησης Κρατους και απο την αρνηση εξοφλησης λογαριασμων Δημοτων.Και βεβαια οσο δεν βεβαιωνονται στο Δημοσιο Ταμειο ανα ετος,οποτε απο καθαρη θεση χρεους να ξεκινα ο επομενος,και αυτα να εγγραφονται ως "προβλεψεις" στον προυπολογισμο,και οχι εικονικες εγγραφες.Εδω τιθεται ενα ερωτημα,ο καταναγκασμος μεσω της απειλης και η διακοπη του αγαθου που λεγεται ΥΔΩΡ θα λυσει το προβλημα και με τι παρενεργειες;Πιστευω οτι δεν θα το λυσει,αρα καλυτερη κατευθυνση ειναι η πρωτη με την αρνηση φορολογικης ενημεροτητος απο το Δημοσιο Ταμειο.Σε ολα τα ανωτερω συνυπολογιζω οτι θα υπαρχει και μια ακριβοδικαιη κατανομη ομαδοποιησης χρεωστων,διοτι αλλο ειναι να ειναι συνεχες και αδειαλειπτο το χρεος και αλλο ενας ενοικιαστης να εχει εξαφανιστει χωρις να πληρωσει.Η μετακυλιση στον ιδιοκτητη θα πρεπει να αποδεικνυεται συμφωνα με τον κανονισμο υδρευσης με εγγραφη ειδοποιηση και παραλληλη διακοπη ωστε μεσω τον πραξεων αυτων να πιστοποιειται το χρεος ως προαπαιτουμενο μελλοντικης απαιτησης.Δυστυχως τουλαχιστον στον πρωην Δημο στα Κ.Βουρλα δεν εγινε ετσι οποτε υπαρχει ενα θεμα,επισης οταν μετα το αρχικο χρεος[το απληρωτο]εδοθη το ιδιο υδρομετρο σε αλλο χρηστη[Ο ιδιοκτητης παραμενει]που πληρωνει ανελειπως, του στελνεις απειλητικη ειδοποιηση διακοπηςγια παλαια οφειλη ,ενω αυτος ειναι καλοπληρωτης!Δεν μπορω να μην αναφερθω στην μη τελεσιδικη υποθεση πρωην υπαλληλου στην εδρα του Δημου που αφησε αναπαντητα ερωτηματα,ποιος οφειλει και τι το επιμαχο χρονικο διαστημα,λογω οπως λενε υπαρξης "μπλοκ"αποδειξεων κρυφο και μη περασμενο στους βεβαιωτικους καταλογους.Και κατι τελευταιο για επιδορπιο,η "σφικτη" οικονομικη πολιτικη του Δημου μας που δεν μπορει να μειωση ουτε κατα το ελαχιστο τα ανταποδοτικα τελη,δεν συναδει με την πρακτικη των απευθειας αναθεσεων προμηθειας αναλωσιμων υλικων, μικροεργολαβιων,κλπ συμφωνα με τα ενταλματα πληρωμων που βλεπουμε στο προγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.Η "προσφορες" ειναι ο σωστος τροπος επιτευξης της οποιας οικονομιας.ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΕΛΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ Κ. ΤΕΤΡΙ ΕΙΝΑΙ [Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΕΙ] ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ[Κ. ΤΕΤΡΙ]. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη... μπορεί η αριθμητική μείωση αντιδημάρχων να φτάσει ως το 50%.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΔΙΑΤΑΚΤΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ [ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΣ]

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ( ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ...ΣΗΜΕΡΑ )
ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΑΝΤΡΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΔΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.20 καλα τα λες . Οι απ ευθειας αναθεσεις ειναι πηγη διαφθορας και κανενας δεν θελει να αποχωρηστει αυτο το μελι

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αραγε διαφωνησε ο Παντρας με τη κουνουπο-κτονια;;; Θα μας φαει η απορια/ Φορτσα Χρηστο σε χρησιμοποιησαν και τωρα σε δουλευουν.

Ανώνυμος είπε...

οι επομενοι αντιδημαρχοι θα ειναι ο Μπεζατης και ο Φαφουτης. Αρκετα με βδελες και απ ευθειας αναθεσεις

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ολοι πραγματικα γελοιοι....Ο τελευταιος λεει οτι οι απευθειας αναθεσεις εχουν μελι...Προφανως φιλαρακο αυτο σκεφτεσαι εσυ,αφου ετσι ειχες μαθει απ ολους τους προηγουμενους δημαρχους-αντιδημαρχους...και στα Καμενα Βουρλα αλλα και στο Μωλο(εποχες πρωην Αρχοντα!)..Οι απ ευθειας αναθεσεις ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για να λειτουργει ενας Δημος...Οτιδηποτε "ΥΠΟΠΤΟ" φαινεται απ το αποτελεσμα του καθε εργου που εγινε με τη συγκεκριμενη αναθεση...ΟΣΟΙ ειναι λασπολογοι και απλα θελουν να λενε μπροστα στον ανεμιστηρα...ας λενε.Αν εχουν συγκεκριμενες ενδειξεις για κατι που δν εγινε αλλα πληρωθηκε,ας το πουν!
Οι αριθμοι των Αντιδημαρχων ΔΕΝ μειωνονται....Ειναι προαιρετικο...

Ανώνυμος είπε...

Μανια με τον βδελατο...Σας τσουζει τοοοοσο μα τοσο πολυ??Θα κρατησει χρονια αυτο το "πρηξιμο"σας παιδια.....Μακια!

Ανώνυμος είπε...

@7:02. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΊΛΕ ΜΟΥ!! ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ.... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!! ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 7.06 ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ???????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΕ ΠΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ 1]ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ 2]ΦΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΣΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.......................ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδημαρχοι θα γινουν ο ΛΙΑΚΟΣ και η ΚΡΟΥΣΤΑΛΩ αφου για τα καρναβαλια ειναι ολοι τους.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς δεν είναι μόνο άρωμα... έχει πολλές γνώσεις ο φακίρης από αυτοδιοίκηση, ίσου επιπέδου με παντρά και φλωράκη. ο τέταρτος δε κρίνεται γιατί πρέπει να γράψει καμιά 4ετία πρώτα καθώς τα χει ολίγον χαμένα....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.48 ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΟΣΕΣ 4ΕΤΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,

Ανώνυμος είπε...

εσύ προσβλήθηκες ως υποστηρικτής του ποδηλατάκια και μιλάς τώρα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ [ΤΣΕ.....ΠΗΣ] ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ????????????