01 Φεβρουαρίου 2012

Καταστηματάρχης σκότωσε αλλοδαπό με καραμπίνα στην Στυλίδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νεκρός από το όπλο ιδιοκτήτη ουζερί της Στυλίδας έπεσε ένα άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος προηγουμένως φέρεται να είχε προκαλέσει επεισόδιο. Ο 54χρονος Έλληνας παραδόθηκε στις αρχές.

Οι τρεις Αλβανοί - μεταξύ των οποίων και το θύμα - φέρονται να κατέστρεψαν το ουζερί πριν τους διώξει ο καταστηματάρχης, ωστόσο επέστρεψαν λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οπλισμένοι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας ο 54χρονος καταστηματάρχης, που ήταν κυνηγός, πήρε[.....]

την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του καταστήματος και πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν από αυτούς ενώ οι άλλοι δύο τράπηκαν σε φυγή και τους αναζητά η αστυνομία.

Ο καταστηματάρχης μετά το φονικό παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Στυλίδας.

Μια ομάδα αλλοδαπών κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ενώ τις βραδινές ώρες μεγάλες ομάδες ατόμων αλβανικής καταγωγής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Στυλίδας και απειλούσαν με αντίποινα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - nooz.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τον έκανε τον κωλοάλβανο!

Ανώνυμος είπε...

μονο εναν ρε γαμωτο...........

Ανώνυμος είπε...

καθενας μας και απο εναν αλβανο, να δεις για πότε θα τα μαζευαν να φυγουν. εμεις δε σηκωναμε κεφαλι στη Γερμανια τη δεκαετια του 1960

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορα κουλτουρας μεταξυ ελληνων και οικονομικων μεταναστων ειναι υπαρκτη.Αλλωστε αυτοι [Αλβανοι,Γυφτοβουλγαροι,Αφρικανοι,Ασιατες,κλπ.]ηλθαν στην πατριδα μας σε πληρη ανεχεια και δεν ειχαν ποτε δυνατοτητες ενος καποιου επιπεδου νοησης,που θα τους επετρεπε να αναγνωρισουν εγκαιρα το ''Εξτρεμ λαθος''.Αλλοιμονο αν και εμεις ειμαστε ετσι,και δεν πρεπει απο αποσταση νηφαλια πλεον,να εχουμε ρατσιστικα συναισθηματα,διοτι καποιοι αλλοδαποι εγκληματουν.Αλλωστε και οι ελληνες το κανουν.Ας ενισχυσουμε λοιπον τις αμυνες μας μεσω των συλλογικων οργανων της πολιτειας [Αστυνομια,Δικαιοσυνη,Φυλακες,Απελασεις.]Σκεφτεστε εσεις οι ''θερμοαιμοι]σε τι θεση ευρισκεται ο καταστηματαρχης στη Στυλιδα [Νομικο,Ψυχολογικο]και ας εχει και το δικαιο με το μερος του λογω αυτοαμυνας.Προσεξτε Συνελληνες γιατι η ησυχη καθημερινοτητα,ευκολα μετατρεπεται σε ατομικο Γολγοθα οταν δεν υπαρχει αυτογνωσια,συνεση και υπομονη.Μην παροτρυνεται μεσα απο μια ανωνυμια εκ του ασφαλους σας ευχομαι να μην ελθεται ποτε σε παρομοια θεση.ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ του ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

Ανώνυμος είπε...

Αλβανός και καλός μόνο νεκρος!

Ανώνυμος είπε...

Τους εκμεταλλευτήκαμε μεχρι αηδίας,τους προσλαμβαναν καποιοι εδώ σε καφετέριες και εστιατόρια η σε αγροτικές δουλειές και στο τέλος για να μην τους πληρώσουν τους καρφωναν στην Αστυνομία.
Ετσι μας έκαναν εμας στη Γερμανία;
Ο τύπος στη Στυλίδα τον εκτέλεσε κανονικά του έρριξε και πισώπλατα.Συμφωνείτε εσεις με αυτά και βγάζετε χολή και μίσος.Το καταλαβαίνετε πόσο κακό κανετε σε όλους μας;
Το ποιοί είναι οι αλβανοί και ποιοί οι έλληνες το ξέρουμε καλά μην βαζετε φωτιές ειναι επικίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

kala ton ekane.....

Ανώνυμος είπε...

Να γιατι κανένα βράδυ θα λεει και κάποιος αλβανος αν σου ανοιξουν το σπιτι και σου πετάξουν τα ματια εξω τα δικα σου,της κυρας σου η της κορης , καλα του κάνανε.Βλαξ

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμία!! η εγκληματικότητα (αλλοδαπών και μη) πάντως από την πλευρά της ανατολικής φθιώτιδας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή στο δήμο μας.. για όποιον ξέρει σε στυλίδα, ράχες, αχινό, κουβέλα είναι δράμα πλέον η κατάσταση!!!

Ανώνυμος είπε...

fate tis koufales ta albania