22 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση - Εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζει το βάρβαρο έργο της. Επιτίθεται στη νέα γενιά. Με τη στήριξη των ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ ετοίμασε και έδωσε στη δημοσιότητα Νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά. ΝΔ και ΛΑΟΣ διαφώνησαν εκ των υστέρων, αν και στην κυβερνητική επιτροπή ήταν σύμφωνοι.
Πρόκειται για νομοθέτημα που “εθίζει” στη ναρκοκουλτούρα και αποθεώνει τις ατομικές λύσεις. Έχει σκοπό να κρατήσει ναρκωμένη τη συνείδηση των νέων για να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Να ενδιαφέρονται μόνο για την εξασφάλιση της δόσης, ως εισητήρια για τον “παράδεισο” της εξάρτησης.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ακόμα όπλο στα χέρια της Αστικής Τάξης, τη ναρκωκαταστολή.

Ενεργοποιείται τώρα, σε μια περίοδο όπου όλοι οι παράγοντες που συνηγορούν εξ αντικειμένου στη διάδοση των ναρκωτικών, χτυπάνε "κόκκινο": Η ανεργία, η φτώχεια, η κοινωνική περιθωριοποίηση.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θεωρούμε το νομοσχέδιο τούτο το ίδιο σοβαρό με τη δανειακή συνθήκη και το ΡSΙ και θα το αντιπαλέψουμε με κάθε τρόπο.
Γι αυτό πραγματοποιούμε κοινή εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά και την τοξικοεξάρτηση την Πέμπτη 23 Φλεβάρη, ώρα 6.30 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: