01 Απριλίου 2008

O Blogger ανιχνεύει και καταγράφει

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε το LamiaNews για την ανάρτηση και προβολή του θέματος μας που αναρτήθηκε στις 18/3 σχετικά με την παραλία των καμένων βούρλων, και κατά πόσο αυτή πωλείται.
Επίσης ευχαριστούμε και την Σαββατοκυριακάτικη Εφημερίδα <αΝάποδος τύπος> που στο φύλλο του Σαββάτου στις 29 Μαρτίου 2008 φιλοξενεί αυτούσιο το θέμα.

Επισημάνσεις
Ευχαριστούμε την Εφημερίδα << Καμένα Βούρλα Σήμερα >> για τη δημοσίευση της διεύθυνσης του Blog μας , με σκοπό να γίνει γνωστή στους αναγνώστες της.
Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε ότι δεν βρήκε τίποτα απ` το Blog να αναδείξει – αναδημοσιεύσει η σχολιάσει, όταν την ίδια στιγμή Αθηναϊκές εφημερίδες αναδημοσιεύουν ολόκληρη ανάρτηση? .

Μήπως έχει αρχίσει και η εφημερίδα αυτή να γίνεται λίγο ουρά της τοπικής εξουσίας? βλέπουμε στο τελευταίο φύλλο στην πρώτη σελίδα να λέει ότι κάνει πάσα κάπου για να βάλει Γκολ? Πολύ ποδοσφαιρικές οι τοποθετήσεις σας κύριοι.

Βέβαια ότι και να κάνεις, σε μερικούς τουλάχιστον, ούτε και σε κενό τέρμα δεν πρόκειται να βάλουν Γκολ.

Διακρίνουμε ολίγον light αντιμετώπιση σε σοβαρά θέματα της τοπικής κοινωνίας από την πλευρά της εφημερίδας

Ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι θίγει (εξ` απαλών ονύχων) το θέμα των 230 χιλιάδων ευρώ που αφορούν την αμοιβή της ιδιωτικής εταιρείας που είχε πάρει ο Δήμος για την καθαριότητα.
Να δούμε τώρα πως θα πληρωθεί ο ιδιώτης τη στιγμή που ο πάρεδρος δεν εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής !!
Μάλλον απ` ότι φαίνεται στις πλάτες των Δημοτών θα πέσουν πάλι τα βάρη των χρεών.

Αυτά προς το παρών.
Θα περιμένουμε και το επόμενο φύλλο της εφημερίδας < Καμένα Βούρλα Σήμερα> για να δούμε αν θα ασχοληθεί καθόλου με κάποια από τα θέματα που (εύστοχα?) καυτηριάζει το Blog.

Αναμένουμε ........

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίζουν δεν έχουν τώρα καμία ευθύνη για τα 230 χιλιάδες ευρώ. Ας πληρώσουν τον λογαριασμό ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου από το μισθό τους , για να βάλουν μυαλό στο μέλλον και να σκέφτονται πριν ψηφίσουν τι θα ψηφίζουν. Και να μην μεταθέτουν τις χρηματικές υποχρεώσεις του Δήμου με τις βλακώδεις αποφάσεις που παίρνουν στις πλάτες των Δημοτών.Η αντιπολίτευση τι κάνει???

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Φτούλης του Λιμεναρχείου και ο κ. Στρωματιάς της Κτηματικής τι κάνουν ???
Δεν έχουν πάρει ακόμη είδηση τίποτα . Τι περιμένουν ??? Να κάνει η είδηση το γύρω όλου του κόσμου πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Πως η Δημαρχιακή Επιτροπή σαλαμοποίησε και έσπασε την καθαριότητα σε 5 κομμάτια των 45 χιλιάδων ευρώ με απ` ευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρία.
Να αποπεμφθούν όλοι της Δημαρχιακής Επιτροπής, για παράβαση καθήκοντος εκτός κ. Κοντοπάνου Ν. , που τα καταψήφισε.
Τι κάνει η αντιπολίτευση ???

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είναι άστοχοι οι χαρακτηρισμοί για την εφημερίδα αναφορικά με τα υποτιθέμενα χάδια και πάσες που κάνει στην δημοτική αρχή.
Ενίοτε εφαρμόζει πιέσεις ως οφείλει άλλωστε , και από ότι μαθαίνω δέχεται και πιέσεις για τις πιέσεις που ασκεί.
Ψηφίζω την αθώωση της λόγω προτέρου έντιμου και αγωνιστικού βίου.

Ένας νομικός

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο για την εφημερίδα! Την εκδίδειο Νεανικός Παλμός και από οτι γνωρίζω 2 άτομα είναι αυτά που ασχολούνται συστηματικά εδώ και καιρό για να σταθεί στα πόδια της η εφημερίδα! Με προσωπικά έξοδα, θυσία και αγώνα! Γι' αυτό καλύτερα να μην τους κατακρίνουμε και αντιθέτως να τους χειροκροτήσουμε για την υπομονή τους, αλλα επίσης και να τους βοηθήσουμε! Δεν μιλάω οικονομιά... αλλά συντακτικά! Έχω μιλήσειμε τον εκδότη της και μου έχει πεί οτι είναι ανοιχτός σε όποιον θέλει να γράψει ένα άρθρο. Τώρα το αν θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του αρθρογράφου δεν γνωρίζω!
Είναι σίγουρο οτι διαδικτυακά μπορουμε να λέμε και να γράφουμε ότι θέλουμε διότι υπάρχει η ανωνυμια! Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν λέγαμε το ονομα μας όπως γίνεται στην εφημερίδα!Τι περιορισμό αλλα κ ΄τι διστακτικότητα θα υπήρχε από μέρους μας!
Καλή συνέχεια και εύχομαι συνεργασία όλων αυτών που θέλουν να κάνουν τα Κ.Β. την πρωταγωνίστρια λουτρόπολη στην Ελλάδα!
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος έδειξε πως θεωρεί την παραλία τσιφλίκι του . Νομίζει ακόμη ότι ζει την εποχή της Χούντας που έλυνε και έδενε και που συνετέλεσε στην πρώτη καταστροφή των Καμένων Βούρλων με τις πολυκατοικίες βαγόνια . Πρέπει ο άνθρωπος να καταλάβει ότι ζούμε σε Δημοκρατία και αυτές οι εποχές που ονειρεύεται στον ύπνο του έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τα ξεχάσαμε όλα ξαφνικά??? Να σας θυμήσω τα λεφτά που είχε φάει ο Δήμαρχος για την κατασκευή πολυκατοικίας στην Λαμία, πήρε προκαταβαλή απο τον κοσμάκη και μετά...Εκοψε λάσπη και πήγε στην Αμερική να φάει τα φράγκα.Τώρα γύρισε πίσω να κυβερνήσει, με εκβιασμούς και χρηματισμούς.ΝΤΡΟΠΗ....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τους υπεύθυνους για τη δημιουργία αυτού του blog, οι οποίοι προφανώς βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με την φυλλάδα "Καμένα Βούρλα Σήμερα" να πάψουν να πετούν πενονόφλουδεςκαι να θολώνουν τα νερά με τέτοιου είδους αναρτήσεις σχολίων. Προφανώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται το βαθμό της σχέσης τους με την εφημερίδα και τέτοιου είδους φτηνή κριτική προς αυτή μόνο κίβδηλη μπορεί να χαρακτηριστεί.Επίσης τους παρακαλώ να βελτιώσουν την ορθογραφία τους αφενώς διότι τα μαργαριτάρια τους βγάζουν μάτια και αφετέρου προδίδουν την ταυτότητά τους.

Ανώνυμος είπε...

Λέχτηκε από στενό συνεργάτη του Δημάρχου στη Λαμία ότι το τσιφλίκι επωλήθη.
Γνωρίζει να μας πει κανείς τίποτα επ` αυτού ???

Ανώνυμος είπε...

Όπα !!!, κάποιοι βλέπω ενοχλήθηκαν και αντέδρασαν.
Και αφού δεν μπορούν να αναφερθούν σε κάτι επί της ουσίας για αυτά που δημοσιεύονται, αναφέρονται στην ορθογραφία των κειμένων.
Χμμμ της στραβής ψ****ς της φταίνε οι τρίχες ….. λένε στην πιάτσα.

Ο Αστροναύτης

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ρωτήσω τον κύριο-α που σχολιάζει την ορθογραφία μας. Tι σημαίνει «πενονόφλουδεςκαι»???.Αφού λοιπόν αποφάσισες να ασχοληθείς με το blog, γράψε κάτι επί της ουσίας και άσε τέτοιου είδους σχολιασμούς. Οι άνθρωποι που γραφούν εδώ μπορεί να κάνουν ορθογραφικά λάθη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την παιδεία και το αξιοπρέπειά τους, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, για τους οποίους αυτές είναι άγνωστες έννοιες. Αν έχω κάνει ορθογραφικά λάθη, συγχώρεσέ με….


Ανορθόγραφος

Ανώνυμος είπε...

"Προδίδουν την ταυτότητα τους"; Τι έγινε φτάσανε στο σημείο να ψάχνουν ποιος μπορεί να γράφει τι;
Απαγορεύεται κάθε φωνή διαμαρτυρίας και σχολιασμού των κακών κείμενων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εκεί έχουμε φτάσει, να διεκδικούμε το αυτονόητο, την ελευθερία σκέψης και λόγου. Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι κανείς τους δεν βγήκε με αποδείξεις να αντικρούσει αυτά που λέγονται. Παρά με την τρομοκρατία προσπαθούν να κλείσουν τα στόματά μας. Και οι κύριοι αυτοί θέλουν να λένε ότι φοράνε πανταλόνια. Ανάξιοι και τρομοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ σωστά , Ποιος θα είναι υπεύθυνος αν για παράδειγμα αναγκαστώ να γράφω δημόσια με ονοματεπώνυμο και έρθουν αύριο και μου δημιουργήσουν προβλήματα σε ατομικό ή οικογενειακό επίπεδο; Ποιος θα με προστατέψει;
Τα σχόλια αναφέρονται σε Δημόσια Πρόσωπα , σε ανθρώπους που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να λειτουργούν με διαφάνεια , με Νομιμότητα , και προς όφελος των πολιτών .Την στιγμή που δεν λειτουργούν ορθά , είναι εκτεθειμένοι στα σχόλια του κόσμου στην κοινωνία…
Η ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του Θεού!!!! Ποιός είναι αυτός ο κύριος που θα μας αναγκάζει να αμφιβάλουμε, στην εποχή που ζούμε, για την ελευθερία μας και την ατομική και οικογενειακή μας προστασία??? Δική του απόφαση ήταν να εκτεθεί στον κόσμο, αν έχει τα α..δια, να αποδείξει ότι είναι έντιμος και όχι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που εκμεταλλεύεται την ανάγκη του κοσμάκη.

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνομαι κύριε Kamena Voyrla blogger ότι προτίμησες να σχολιάσεις μόνο το θέμα των ορθογραφικών λαθών χαρακτηρίζοντας τον εαυτό σου ανορθόγραφο. Βέβαια το κυρίως θέμα στο σχόλιό μου ήταν η κατά τη γνώμη μου άδικη επίθεση προς την εφημερίδα, που υποθέτω ότι σκοπό είχε τον αποπροσανατολισμό των υπολοίπων bloggers. Η ανωνυμία σίγουρα επιτρέπει πολλά. Ωστόσο η έκφραση συγκεκριμένης καιολοκληρωμένης θέσης είναι δύσκολη υπόθεση και δυστυχώς στον τόπο μας συνήθως αποφεύγεται για ποικίλους λόγους. Εύχομαι σε όλους του φίλους, που σχολιάζουν σε αυτό το blog να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ ανωνύμων σχολιαστών (μηδέ εξαιρουμένου και του υποφαινομένου) και των αρθρογράφων που επώνυμα καταθέτουν την άποψή τους στη φυλλάδα.Πιστεύω πως έχει μεγάλη διαφορά και επιμένω ότι δεν αξίζουν σε αυτή την εφημερίδα και στους ανθρώπους που κοπίαζουν για να γεμίσουν τις σελίδες της, με τα όποια τους λάθη, τέτοιου είδους φτηνοί χαρακτηρισμοί. Κλείνω τονίζοντας πως ζούμε στα Καμένα Βούρλα και όχι στα Καμένα Βόιρλα σύμφωνα με τον τίτλο του εν λόγω blog.

Ανώνυμος είπε...

1ον τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω ειμαι ο blogger.
2ον τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα blogs τα γραφεί ο blogger ανορθόγραφα και δεν του τα στέλνουν άλλοι
Αλλά έχεις σταθεί πολύ στο θέμα της ορθογραφίας, έχουμε τόσα άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε....


ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

kamena voyrla blogger είπε...

Κύριοι σχολιαστές

Χαίρομαι που η ανταλλαγή απόψεων, έστω και μέσω ανώνυμων σχολίων είναι αρκετά παραγωγική , έχει χιούμορ και φαντασία επίσης.

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε μου ρε παιδιά, αληθεύει ότι κλέψανε το περίπτερο που είναι μπροστά απο το Α.Τ. και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα??? Όχι κι έσυ ρε Γρηγόρη...

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μπαίνουν και αντιπαραθέσεις στο Βlog, αρκεί να βγαίνει και κάτι , δηλαδή να μιλάμε και για συγκεκριμένα πράματα και με επιχειρήματα.
Τώρα ποιον ρόλο βαράει η εφημερίδα η τοπική, είναι θέμα του καθενός να κρίνει και να αξιολογεί. Εγώ τη διαβάζω, γράμματα ξέρω, νιονιό έχω, άρα μπορώ να κρίνω τι λέει.
Μπορώ να κρίνω και από τις απαντήσεις που δίνονται στα ζητήματα που βάζει ο κ. Μακρυνίτσας κυρίως.
Το ότι σχολιάζει με τον τρόπο που το κάνει, κρίνεται κυρίως από την ουσία αυτών που γράφει, και που είναι για μένα , αρκετά καυστικός (π.χ. γαργάρα για αντιπολίτευση, χωσίματα στον Αντύπα, αλλά και στο Δήμαρχο). Είναι αυτά αληθινά? Αυτό είναι το θέμα!
Από τα πραγματικά στοιχεία και τις απαντήσεις των ενδιαφαιρόμενων θα κρίνει κανείς.
Πάντως το ότι δεν έχει εμπλακεί στα Δημοτικά στο παρελθόν, του δίνει το πλεονέκτιμα να είναι (ή να το πάιζει) άφθαρτος. Θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε άμα ασχοληθεί σαν μέρος του συστύματος. Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…Σωστά?
Πάντως όταν τα χώνει, άμα έχει στοιχεία, καλώς να τα χώνει, γιατί κοιτάξτε πως την έχουνε καταντήσει την πόλη μας οι εξουσίες του δήμου, όλα αυτά τα χρόνια. Εϊναι κανείς ευτυχησμένος ως τώρα? Λέει σε κανέναν μπράβο? Υπάρχει λόγος για αυτό το χάλι?
Όσο για το φράξιμο της παραλίας, ούτε στον τρίτο κόσμο δεν γίνονται αυτά, και γιαυτό μας κράζουν και οι αθηναικές εφημερίδες.
Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

Για το περίπτερο μπροστά στο Α.Τ. είναι γεγονός! μάλιστα δεν το ανοίξανε απλά, το αδειάσανε! Να αναφέρω ότι πέρυσι τέτοια ακριβώς εποχή είχαμε επί εβδομάδες τέτοια καθημερινά κρούσματα κλοπών!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η εφημερίδα είναι το μέσο αυτοπροβολής του εκδότη της;

Μήπως δεν δείχνει σεβασμό σε άλλους δραστήριους ανθρώπους, για να μην χάσει λίγο δόξα; (βλ. εκδήλωση για τον Γ. Βασιλειάδη, όπου φαίνεται ότι τα έκανε όλα μόνος του)

Και βέβαια, η έκδοση της εφημερίδας αυτής είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς που να βρεις χρόνο στα Καμένα Βούρλα; Τρέχεις όλη την ημέρα να προλάβεις! Έχει και τόσο μεγάλο κόστος! Που να πληρώνεις offset εκτύπωση, τετραχρωμίες κλπ;

Ας είμαστε λίγο σοβαροί και λιγότερο ψωνισμένοι!

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή (11:54)

Αν η Αγγλική ορθογραφία της Ελληνικής λέξης Καμένα Βούρλα, η οποία εμφανίζεται αναγκαστικά με λατινικούς χαρακτήρες ως internet διεύθυνση
http://kamena-voyrla.blogspot.com/ ,
προσβάλει την αισθητική σου, σε προσκαλώ να την γράφεις με τον σωστό της τρόπο
http://kamena-vourla.blogspot.com/

Θα σε οδηγήσει και πάλι στο ‘δικό σου blog’.
Στο blog που σου παρέχει το δικαίωμα και το βήμα να γράφεις την άποψη σου χωρίς καμία λογοκρισία , ανώνυμα αν το επιθυμείς , και χωρίς κανένα κόστος για την δημοσίευση της.

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Όπως εννοεί και ο 11:59 μμ, Απρίλιος 03, προφανώς ειρωνικά, τα Καμένα Βούρλα δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη κίνηση και προλαβαίνεις να κάνεις διάφορα πράγματα.
Απορώ όμως κάποιοι από τη Λαμία, πως προλαβαίνουν με τόση κίνηση στην πόλη αλλά και κίνδυνους στην Εθνική, να τρέχουν καθημερινά πάνω κάτω στα Καμένα για να δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.
Ο ποδηλατάκιας

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ανεβοκατεβαίνουν φίλε πάνω κάτω στη Λαμία έχουν οικονομικά συμφέροντα. Κάτι τα τσιφλίκια στην παραλία των Καμένων Βούρλων κάτι τα φιλέτα στην παραλία του Καινούργιου , άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους τι να κάνουν οι άνθρωποι πως να βγει ο επιούσιος μαδώντας το μακάκο.

Ανώνυμος είπε...

Ο συντάκτης του 1:35 πμ, Απρίλιος 03 που αναφέρεται και συμβουλεύει για την ορθογραφία των άλλων ας μάθει ότι το αφενός γράφεται με όμικρον και όχι με ωμέγα όπως το έγραψε .

Δες το διαμάντι σου και έπειτα σχολίασε των άλλων... συμβουλάτορα !

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο σχολιαστή 1.17μμ 04 Απριλίου 2008

Σε κάθε σχόλιό μου υπάρχει εσκεμένα ένα ορθογραφικό λάθος για λόγους ασφαλείας. Ψάξε και θα δείς.....Κατά τα άλλα παρατηρείς καλά......

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις πολύ τηλεόραση μου φαίνεται, μήπως είσαι και ο blogger που έγραψε λάθος το link/domain?

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε ο Μεσίτης (Δήμαρχος) πώλησε (ξεφορτώθηκε) το τσιφλίκι σε τοπικό δίδυμο επιχειρηματιών. Άντε καλή συνεργασία και εις ανώτερα ???