19 Απριλίου 2008

Σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες ο κ Δήμαρχος Μάκης Αντωνίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναδημοσίευση από LamiaNews.Blogspot.com


Εκανε την αρχή ο Μάκης Αντωνίου και τώρα μαζεύει τις ...κατάρες

Μαζεύει καπίκια ο Δήμαρχος Καμ. Βούρλων που είχε την έμπνευση να θέσει εκτός συνδυασμού τον Πρόεδρο του Τ.Σ Καινούριου κ. Ανεστόπουλο.

Η ανακοίνωση που έδωσε ο Ανεστόπουλος εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Αντωνίου που αφήνει έμμεσα να εννοηθεί ότι η αιτία κρύβεται στο kamena-voyrla Blog που λειτουργεί.

Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Μάκης Αντωνίου έκοβε τις φλέβες του ότι δεν έχει καμία σχέση με το κλείσιμο της webcam που ζήτησε ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής απορρίπτοντας τις διαρροές που υπήρχαν.
Όμως ο ίδιος ο Δήμαρχος τα έλεγε τόσο πειστικά στους κολλητούς του ΜΜΕδες που είναι αδύνατο να είναι και αλήθεια.
Μετά την ανακοίνωση του κ. Μάκη Αντωνίου για την αποπομπή του Αποστόλη Ανεστόπουλου από τον συνδυασμό του ο τελευταίος έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση που καθιστά τον ίδιο τον δήμαρχο Καμένων Βούρλων υπόλογο για τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις του για συγκεκριμένο θέμα.

Στην ανακοίνωση του Ανεστόπουλου μεταξύ άλλων τονίζεται.

Επιστολή-χαστούκι

Ως πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καινούργιου (που υπηρετώ επί 26 συνεχή χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση) μετά την ανακοίνωση της φερόμενης ως απόφασης του Συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» που με θέτει εκτός του Συνδυασμού έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω:Οι απόψεις και οι αποφάσεις του κ. Δημάρχου αφορούν τον ίδιο και μια «ομάδα κολλητών».
Σκόπιμα ξεχνά ότι Συνδυασμός είναι κάτι πολύ ευρύτερο που ο ίδιος έχει λησμονήσει από την επόμενη μέρα των εκλογών.
Είμαι ευτυχής που τους υπενθύμισα έστω και με αυτό τον τρόπο ότι υπάρχει και Συνδυασμός. Η συμμετοχή στο συνδυασμό δεν σημαίνει και παράδοση άνευ όρων στις ορέξεις του κάθε Δημάρχου και στην περίπτωση μας του κ. Αντωνίου.
Δείχνει ότι ενοχλεί η στάση μου μέχρι σήμερα που την υπαγορεύει η προάσπιση των προβλημάτων των χωριανών μου. Δείχνει να έχει ενοχληθεί ο κ. Δήμαρχος και οι αυλοκόλακές του και αποφάσισε αστυνομικού τύπου κατασταλτικά μέτρα.
Για να φτάσει ο κ. Δήμαρχος σε τέτοιες ενέργειες αποκαλύπτει ότι έχει στερέψει από επιχειρήματα αν δεν έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία του.
Δυστυχώς για τον κ. Δήμαρχο δεν μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα να έχω άποψη και να την καταθέτω ελεύθερα. Δυστυχώς δεν έχω αποφασίσει να θυσιάσω την προσωπική μου αξιοπιστία και αξιοπρέπεια αλλά ούτε και το συμφέρον των πολιτών που με εξέλεξαν.
Κλείνοντας θέλω να τους διαμηνύσω ότι ποτέ δεν με αφορούσαν κλειστά κλαμπ εξουσίας αλλά ο ελεύθερος διάλογος, η ελευθερία της άποψης και η δυνατότητα να την εκφράζω ελεύθερα. Οι αφορισμοί και οι πολιτικές ευρεσιτεχνίες του κ. Δημάρχου και όσων τις υπαγορεύουν δεν θα κάμψουν την διάθεση μου να προσφέρω με όσες δυνάμεις έχω σε όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Τι είχε πει ο Μάκης Αντωνίου;
"Η Δημοτική παράταξη του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», με την από 14-4-2008 απόφασή της, ομόφωνα προχώρησε στη διαγραφή του Ανεστόπουλου Απόστολου, Τοπικού Συμβούλου και Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Καινούργιου, από την Δημοτική παράταξη του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για λόγους μη συνεργασίας με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου και διότι ενεργεί βάζοντας προσχώματα στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής είτε αυτές αφορούν την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε την άμεση εκτέλεση έργων κ.λ.π."

Τα συμπεράσματα δικά σας…..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ τα όσα γράφονται κατά καιρούς και πιστεύω ότι το Blog παρουσιάζει ενδιαφέρον, κυρίως για θέματα που προβάλλονται. Με ενοχλεί όμως να γίνονται επιθέσεις σε ανθρώπους με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Δεν με ενδιαφέρει το όποιο ποινικό μέρος της υπόθεσης και το ποιοι χαρακτηρισμοί είναι «νόμιμοι» ή «ποινικά κολάσιμοι», αλλά πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε πότε είναι μία έκφραση σκληρή ή άδικη.
Σκεφτείτε ότι ζούμε σε μικρή κοινωνία, και οι σχέσεις δηλητηριάζονται εύκολα. Άλλο η σκληρή κριτική, οι έξυνποι χαρακτηρισμοί, οι καυστικοί, το χιούμορ, και άλλο οι π**τα*ες, κ.λ.π.
Βλέπω ότι ο Blogger επεμβαίνει και σβήνει συχνά και καλά κάνει.
Αλλιώς θα απαξιωθεί το ίδιο το blog.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους
Δημήτρης Μακρυνίτσας

kamena voyrla blogger είπε...

Σας παρακαλώ μην καταφέρεστε εναντίον προσώπων , ομάδων , τοπικών παραγόντων κλπ με υβριστικές φράσεις , λέξεις και χαρακτηρισμούς.
Προασπίστε το Blog ως ένα από τα πολύ λίγα (για την ακρίβεια ένα από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού), μέσα ενημέρωσης , κριτικής , ελευθέρου βήματος έκφρασης και διακίνησης ιδεών , απόψεων και θέσεων για τον τόπο.

Και για όσους δεν αντιλαμβάνονται σε τι αναφέρομαι, κρατήστε υψηλό επίπεδο στα σχόλια σας.
Δεν χρειάζεται να βρίσεις κάποιον για να γράψεις την αλήθεια έστω και εάν η αλήθεια ‘σφάζει’ .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.