14 Απριλίου 2008

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε σήμερα 14-4-2008 τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων να μιλάει στο τηλεοπτικό σταθμό Star Λαμίας για οικονομικό σκάνδαλο.

Μάθαμε ότι το σκάνδαλο αρχίζει από το 2001 επι Δημαρχίας κ. Τσιτίνη , συνεχίζει επι δημαρχίας κ. Κεφάλα και ακολουθεί επι δημαρχίας κ Αντωνίου.

Είδατε κύριοι της Δημοτικής αρχής των Καμένων Βούρλων για να μην έχετε φωνή στα δημοτικά συμβούλια και να μην ελέγχετε τις αποφάσεις που παίρνονται πια είναι τα αποτελέσματα σήμερα?
Δεν είναι κανένας υπεύθυνος απ` τους παλιούς δημοτικούς συμβούλους το ότι τόσα χρόνια δεν έχει κλείσει ισολογισμό ο Δήμος Καμένων Βούρλων? (απ` το 2001 μέχρι σήμερα)

Αυτά και άλλα χειρότερα μπορεί να συμβούν.
Είναι απορίας άξιο πως η Περιφέρεια και η Νομαρχία χρηματοδοτούσαν το Δήμο Καμένων Βούρλων τόσα χρόνια δίχως να έχει κλείσει βιβλία.
Δεν έχουν καμία ευθύνη αυτοί? Κανένας δεν έχει ευθύνη τελικά?

Άναυδοι οι Δημότες Καμένων Βούρλων παρακολουθούν τα γεγονότα απ` τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Προτάσεις:
Παρακαλούμαι τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων κ. Τρίγκα Ηλία να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ενημέρωση των Δημοτών επι των οικονομικών ατασθαλιών, για το που πάνε τα λεφτά των δημοτών που διαχειρίζεται ο Δήμος.

Και να μην μαθαίνουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων απ` τα κανάλια τα τεκταινόμενα στο Δήμο.


Πρόταση επίσης του Blog είναι : Να παρθεί απόφαση από το δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων και να μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια, για την διενέργεια Οικονομικού και Διαχειριστικού ελέγχου στον Δήμο Καμένων Βούρλων , από τη οικονομική Επιθεώρηση του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Δημότης

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να συνοψίσει πάνω κάτω τι είπε ο δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κανείς , πόσοι υπάλληλοι του δήμου Καμένων Βούρλων όχι κατ` ανάγκη διοικητικοί, ποιοι πρώην και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι, ποιοι Τεχνικοί Σύμβουλοι των εκάστοτε Δημάρχων και ποιοι διατελέσαντες Δήμαρχοι εμπλέκονται στο Οικονομικό Σκάνδαλο ???

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν χωράνε τόσα ονόματα που ζητάς σε ένα απλό σχόλιο του blog.
Κανά 2 σελίδες του τηλεφωνικού καταλόγου πάντως είναι από ότι πιστεύω οι εμπλεκόμενοι

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι...σκαφάτοι, κοντοί, μάγκες και... γιομάτοι. Κάντε υπομονή και θα το φέρει ο βλάχος το τυρί! Δηλαδή θα γελάσει όπως φαίνεται το χειλάκι κάθε καραπικραμένου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα χτες το Δήμαρχο στο κανάλι του. Μήπως έγινε κάποιο λάθος? Εκτός και μου διέφυγε. Η υπόθεση πάντως είναι υπαρκτή, τουλάχιστον έχει δοθεί διάσταση. Παρασκευή βράδυ ο Δημ ενημέρωσε την αντιπολίτευση, και χτες είδα το βράδυ κόσμο(μάλλον συμπολίτευση στο Μεγαρο)
Για να δούμε τι θα δούμε

Ανώνυμος είπε...

Καλά τη κάνει ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δεν συγκαλεί έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο. Μήπως είναι μπλεγμένος και αυτός στο οικονομικό σκάνδαλο ;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μας είπες τώρα άνθρωπε μου λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή, φυσικά και είναι μπλεγμένος και αυτός για αυτό στόμα έχει και μιλιά δεν βγάζει.
Τα παντελονοιάζει τα χίλια τόσα…. Και όλα πάνε μέλι γάλα.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς ποιος υπάλληλος του Δήμου μη διοικητικός , δανείστηκε ( δανεικά και αγύριστα ) από το δήμο το ποσό των 30.000ευρώ. Ο Δήμοι λειτουργούν και σαν τράπεζες τώρα ?
Μπορεί να βγει κάποιος υπεύθυνα από το Δήμο Καμένων Βούρλων και να μας απαντήσει στο θέμα .
Αυτός άραγε θα παραπεμφθεί σε ΕΔΕ ή οι παραπομπές γίνονται με κλήρωση ?

Ανώνυμος είπε...

Α !!!! δεν το έμαθες ρε άνθρωπε μου θα παραπεμφθούν σε ΕΔΕ όσοι έχουν πάρει πάνω από 70.000 ευρώ από το ταμείο του Δήμου. Οι υπόλοιποι που έχουν πάρει κάτω από 70.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου , να κοιμούνται ήσυχοι δεν τρέχει τίποτα, θεωρείται ότι είναι κάτι σαν Bonus προς τους υπαλλήλους του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ
ΕΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ [[ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ] Ο ΠΑΠΠΑΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ.
ΕΝΑΣ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πεί κάποιος πότε έγινε το οικονομικό σκάνδαλο, ακριβώς και όχι γενικώς?
Πάντως το blog ...σκίζει από σεβασμό στους Νόμους και στη Δεοντολογία.
Βρέ ούστ, κομπλεξικοί κι αγράμματοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ξυπνηστε χωριανοιιιιι
ολοι μαζι τα φαγανε και ψαξτε
τωρα εσεις να βρειτε την ακρη
με τα δηνοτικα συμβουλια.
ρε μηπως επιναν redbul τα λεφτα
και εκαναν φτερα απο μονα τους?

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι διεγράφη απ` το συνδυασμό του κτηματομεσίτη-προμηθευτή ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καινούργιου κ. Ανεστόπουλος αληθεύει.

Ανώνυμος είπε...

Νε διεγράφη γιατί ήταν ανυπάκουος και είχε δικιά του γνώμη στα συμβούλια , δεν ήταν οσφυοκάμπτης βλέπε (Καρφίτσα), δεν έσκυβε να προσκυνά τον εργολάβο –προμηθευτή στις παράλογες ορέξεις του, ήθελε τα τοπικά συμβούλια να λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με το αποφασίζουμε και διατάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Διεγράφη γιατί χάλαγε τη σούπα με τις προμήθειες στα φωτιστικά μεταξύ Β--------η,
και το σκυλάκι της ΔΕΗ και του εργολάβου-κτηματομεσίτη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνα απ` το Δήμο Καμένων Βούρλων ποιος είναι ο υπάλληλος (όχι αυτόν που κατηγορούν), που πήρε δανεικά από το Δήμο 100.000 ευρώ, τα έχει επιστρέψει στο ταμείο. Με αυτόν τι θα γίνει ακούω ότι ετοιμάζεται να πάει διακοπές.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με εκείνη την αμαρτωλή ΔΕΠΑΚΑΒ που έλεγε ότι θα κλείσει ο κ. Αντωνίου ? Θα μάθουν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων πόσα έφαγε ο κ. Κεφάλας και η παρέα του, ακούγετε κάτι για 500.000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Θα απογοητευτείς σύντροφε , θα τα σκεπάσουν όλα δεν πρόκειται να μάθουν τίποτα οι Δημότες των Καμένων Βούρλων. Δυστυχώς και οι δυο είναι μια από τα ίδια τι Κεφάλας τι Αντωνίου. Το ίδιο είναι ,ο ένας καλύπτει τον άλλον στο κλέψιμο και τη μάσα. Η μόνη διαφορά είναι ότι συναγωνίζονται στο ποιος θα φάει περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Το ποιός θα φάει περισσότερα δεν το βλέπουμε μόνο στις εκάστοτε δημοτικές αρχές, αλλά και στην εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση (όχι μόνο αξιωματική)!
Το θέμα μας είναι οτι αποκαλύφθηκε ένα οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο μας... Σιγά τα λάχανα! Ο κόσμος τό έχει τούμπανο και μεις κρυφό καμαρι! Ποίος δεν ήξερε για τα έκτροπα που γίνοντε απο τον κάθε δήμαρχο? Τις μιζες που παίρνουν αυτοί και οι συνεργάτες τους? Εεε??
Εμείς ομως σαν δημότες των Κ.Β. τι πρέπει να κάνουμε? Σε κάθε εκλογές πάμε και ψηφίζουμε... Ψηφιζουμε τον καλύτερο από τους χειρότερους (αν κανεις μπορεί να τον πεί καλύτερο)! Γι' αυτό αν δεν αναδειχθούν νέα πρόσωπα, άτομα που να έχουν πολιτικό λόγο και έννοια για αυτόν τον τόπο... απλά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από αυτή την κατάσταση και το μόνο που θα βλέπουμε θα είναι μια ανακύκλωση... μια διαιώνιση των ντροπιαστικών αυτών γεγονότων!
Γιώργος Α.

Arrogant.kv είπε...

Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα.
Τις προηγούμενες εκλογές, υπενθυμίζω ψηφίσαμε αντι-Κεφάλα.
Και εγώ να έβαζα υποψηφιότητα με αντίπαλο μόνο τον κ Κεφάλα θα ήμουν τώρα δήμαρχος.
Άλλο το λιγότερο κακό και άλλο η μοναδική επιλογή ως ντε φάκτο καταστάσεις.
Μπορεί να είναι, και από ότι φαίνεται είναι, ολέθριο ως πρακτική.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ισοπεδωτικός ο Γιώργος Α.

Διαφωνώ !! με το ‘Σιγά τα λάχανα’, εμένα με νοιάζει και με καίει το τι γίνονται τα λεφτά μου, που διαχειρίζεται ο Δήμος.

Εσύ μπορεί να είσαι ‘ζεστός’ και να μην έχεις πρόβλημα αν φάνε και καμιά
200-300ρια χιλιάρικα, ρωτάς όμως τους άλλους?

Συμφωνώ στα νέα πρόσωπα ως concept , αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ το γεγονός ότι δεν θα γίνει έρευνα σε βάθος σε πράξεις και σε παραλήψεις ιδιαζόντως ειδεχθείς!!

Ανώνυμος είπε...

Ζω στην Αθήνα, ψηφίζω στα Καμένα Βούρλα όμως , ψάχνοντας για κάτι άλλο στο Internet έπεσα πάνω στο σκάνδαλο στα Καμένα Βούρλα. Είχα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές Αντωνίου αλλά με αυτά που διαβάζω, βλέπω ότι ο άνθρωπος έχει χάσει τον έλεγχο του Δήμου. Δεν ξέρω τι φταίει, πρέπει να καθίσει και να δει τι δεν κάνει καλά. Το Blog βλέπω κάνει καλή δουλειά και ενημερώνεται ο κόσμος που δεν ζει στα Καμένα Βούρλα. Κάποιοι βλέπω τα βάζουν με το Blog αλλά αυτό τους δίνει βήμα να εκφράζονται ελεύθερα. Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι όλοι οι πολίτες των Καμένων Βούρλων μπορεί να είναι εν δυνάμει Bloger.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αντιπολίτευση δεν υπάρχει στο Δήμο ,ώστε να προκαλέσει αυτή τη συζήτηση για να ενημερωθούν οι Δημότες για το οικονομικό σκάνδαλο.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει σύντροφε η αντιπολίτευση όταν είναι αναμεμιγμένη και αυτή στο βούρκο και τη λάσπη. Όταν έχει φάει και αυτή ίσως περισσότερα απ` ότι συζητούνται τώρα ότι έχουν φαγωθεί. Απλώς προσπαθούν να τα κουκουλώσουν συμπολίτευση και αντιπολίτευση το θέμα κάνοντας το γαργάρα.

Katw.Geitonia είπε...

Αγαπητοί μου συνσχολιαστές.
Πεσιμιστικές προκαταλήψεις και ευχολόγια δεν θα πάνε μπροστά το χωριό.

Ενημερωθείτε, Οργανωθείτε , Αντιδράστε.

Υπάρχουν τα θεσμικά όργανα που μπορούμε όλοι να στραφούμε και να ζητήσουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ας φτιαχτεί λοιπόν το κίνημα, έστω και πρώιμα, που θα διεκδικήσει την δημαρχία στην ώρα της η νωρίτερα, για να αναλάβει την αντιπολίτευση.

Δεν χρειάζεται να είσαι Ακαδημαϊκός για να διεκδικείς και να εισακούγεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι το lamianews.blogspot.com στολίζει τον κ. Αντωνίου για την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά προς τον κ. Ανεστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΚΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΑΣ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να τοποθετηθεί ο κύριος Αντωνίου για την πολύ ζουμερή δημοσίευση του LamiaNews.Βlogspot.com ;

Εδώ το blog τι κάνει; κοιμάται και δεν αναδεικνύειτο θέμα ;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντωνίου αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι η Δημοτική Παράταξη του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ προχώρησε με ομόφωνη απόφαση στη διαγραφή του Ανεστόπουλου Απόστολου για λόγους μη συνεργασίας.
Είναι απορίας άξιον από τους κατοίκους του Καινούργιου, καλά δεν αντέδρασε κανένας σύμβουλος του Καινούριου σε αυτές τις βλακείες του Εργολάβου-Κτηματομεσίτη και δόξα τω Θεώ είναι αρκετοί στο συνδυασμό ( Ακρίδα Τρ., Αναγνωστοπούλου Όλγα., Καλύβας Π., Μουρτσούνης Τ.) Όλοι τους είναι πειθήνια όργανα του χουντοφασίστα, τι φοβούνται μην χαλάσει η πολιτική τους καριέρα, κρίμα που ορισμένοι θέλουν να λέγονται ότι ανήκουν στο Δημοκρατικό χώρο, κρίμα .
Ο κ. Ανεστόπουλος με όλα τα λάθη του που μπορεί να έχει κάνει έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία του Καινούργιου και για αυτό τον εκλέγει επί 26 συνεχή χρόνια.
Και μόνο ότι ήταν ο άνθρωπος που συνετέλεσε τα μέγιστα να πάει το Κέντρο Υγείας στο Καινούργιο αυτό ήταν προσωπική του επιτυχία, κάποιος έπρεπε να βγει και να τον υπερασπιστή στο συνδυασμό. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αυτούς που εξέλεξε για συμβούλους το Καινούργιο αυτή τη φορά είναι απλώς σφουγγοκολάρεοι και οσφυοκάμπτες. Να ετοιμάζονται δε στις επόμενες εκλογές αν σκεφθούν να ξανακατέβουν για μαύρισμα γερό απ` την Τοπική Κοινωνία του Καινούργιου.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο σχόλιο 7.56, Απρίλιος 16...
Φίλε μου το "Σιγά τα λάχανα" δεν το είπα επειδή είμαι ζεστός ή οτιδήποτε άλλο! Εν αντιθέση, τόσα χρόνια πολλά ακούγονται για οικονομικά σκάνδαλα και λοιπά τέτοια θλιβερά γεγονότα και τόσα χρόνια δεν έχει έρθει στην επιφάνεια τίποτα το συγκεκριμένο! Δηλαδή ούτε ονόματα έχουν αποκαλυφθεί αλλά ούτε και οι συντεχνίες που τα στηρίζουν! Για αυτό και η αναφορά μου στα λάχανα... ΠΑΝΤΑ με ειρωνικό ύφος! Ευχαριστω, Γιώργος Α.

Ανώνυμος είπε...

Πως γινότανε η κομπίνα

Μέσα στην τράπεζα που είχα πάει να πληρώσω ένα λογαριασμό και ενώ περίμενα άκουσα τον τρόπο που γινότανε η κομπίνα τον οποίο και σας μεταφέρω.

Ο υπάλληλος που κατηγορείται είχε μπει εγγυητής σε δάνειο ύψους 100.000 ευρώ , που είχε πάρει άλλος υπάλληλος από την Τράπεζα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το περίεργο είναι ότι ο άλλος υπάλληλος που είχε πάρει το δάνειο είναι στενός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Αντωνίου, ο οποίος έχει αναλάβει κατ` αποκοπή χωρίς διαγωνισμό να φτιάξει τα φωτιστικά στα Καμένα Βούρλα.
Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι ο υπάλληλος που κατηγορείται, πήγαινε και πλήρωνε τις δόσεις του δανείου που είχε πάρει ο κολλητός του Δημάρχου κ. Αντωνίου. Τώρα τα τρώγανε μαζί η χώρια αυτό ας το βρει ο Εισαγγελέας. Αυτά τα γνωρίζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πριν ψηφίσουν οτιδήποτε τουλάχιστον απ` εδώ και πέρα.
Εμείς δε σαν καλοί δημότες των Καμένων Βούρλων πληρώνουμε αύξηση 280% για το νερό και την αποχέτευση για να πηγαίνουν να τα παίρνουν απ` το Δήμο οι εκάστοτε επιτήδειοι που ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Δήμου.
Εγώ επειδή βιαζόμουνα έφυγα , ο άλλος δε έλεγε που πάς έχει και συνέχεια η ιστορία. Ρε τη έχουν να ακούσουν ακόμα τα αυτιά μας……

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά φίλε οι τύποι παίρνανε δάνεια απ` τις τράπεζες , μπαίνανε μεταξύ τους εγγυητές και η αποπληρωμή του δανείου γινόταν από το ταμείο του Δήμου, δηλαδή απ` τους δημότες των Καμένων Βούρλων.
Μπράβο μαγκιά . Τώρα απ` ότι φαίνεται κάπου χάλασε η δουλειά , ως συνήθως στη μοιρασιά και βγήκε η μπόχα στην επιφάνεια.
Βρε τη Κόζα Νόστρα υπήρχε τόσο καιρό κάτω απ` τη μύτη μας και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα καλά? Η με γέλασαν τα αυτιά μου?
Παρενέβη Εισαγγελέας σήμερα?
Έτσι άκουσα πάντως, ότι πήγε εισαγγελέας στο Δημαρχείο σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Ecclesia News θα κάνει κανένα σχόλιο ή του έχει δώσει άδεια ο δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι έχει συμβούλιο σήμερα στο δήμο. Να δούμε θα πει τίποτα ο Δήμαρχος για το σκάνδαλο? Θα είναι κανείς παρόν να μας ενημερώσει και μας?

Ecclesia News είπε...

Προς ανώνυμο 10.06, Απρίλιος 18, 2008

Γιατί να πάρω άδεια? Τί με νοιάζει εμένα τι κάνετε εσείς. Έγραψα προ ημερών μιά άποψη γιατί έχω παντού μάτια και αυτιά, ακόμη και στα...καμπαναριά!
Δν ξέρω στο τέλος για ποιούς θα χτυπήσει η καμπάνα. Η μεγάλη καμπάνα. Άντε παιδιά κι ολόθερμες ευχές για καλή Ανάσταση

Ανώνυμος είπε...

καλημερα πατριδα
πηγα στο χωριο μου στο ρεγκινι μετα παο πολυ καιρο και διαπιστωσα οτι ακομα το ποταμι που περναει μεσα απο το χωριο βρωμαει οπως βρωμαγε οταν πριν πολα χρονια ειμουνα εκει αλλαγη καμμια
οι βοθροι επεφταν μεσα στο ποταμι και τα βατραχια κανανε παρελαση
συχαρητηρια στους δημοτικους συμβουλους συχαρητηρια και στον δημαρχο που το μονο που θελει ειναι ο τιτλος του δημαρχου
ο ρεγκινιωτης