29 Απριλίου 2008

Στις 18 Μαρτίου το Blog δημοσίευσε φωτογραφία με τμήμα της παραλίας δίπλα στο ΣΙΣΣΥ να είναι φραγμένο!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Στις 18 Μαρτίου το Blog δημοσίευσε φωτογραφία με τμήμα της παραλίας δίπλα στο ΣΙΣΣΥ να είναι φραγμένο. Πίστευα ότι κάποια υπηρεσία θα ενεργοποιούνταν και θα έκανε κάτι εφόσον είναι παράνομο.

Τώρα το Πάσχα πήγα να το δω από κοντά και είδα ότι από τη μία άκρη του οικοπέδου η σίτα είναι εμφανώς μέσα στον αιγιαλό. Έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.
Μιλάμε για οικόπεδο γύρω στα 200 μέτρα από το ΣΙΣΣΥ και προς Ασπρονέρι.

Από κοντά όμως είδα ότι έχει ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΡΥΣΗ!!!!!!
Είναι και αυτό νόμιμο? Από πού πήρε αυτός νερό? Ποιος του έδωσε? Πότε του το έδωσε? Υπάρχει μετρητής? Μήπως υπάρχει πηγάδι εκεί κοντά και δεν το ξέρουμε?
Αν όλα αυτά είναι παράνομα, θα αντιδράσει κανείς υπεύθυνος?

Ερωτώ …

Και ξανά ερωτώ !!!!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ποια
Έφτασε η ώρα για επώνυμη καταγγελία, όχι όμως στις τοπικές αρχές, αλλά σε κεντρικές υπηρεσίες.
Λιμεναρχείο , ΥΠΕΧΟΔΕ , Κτηματική Υπηρεσία.

Κάποιοι νομίζουν ότι όλοι εμείς είμαστε μαλάκες !!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν.
Διαβάζοντας την μεγάλη δημοσκόπηση του blog (τα αποτελέσματα) , καταλαβαίνω επακριβώς και πάρα πολύ καλά τις απόψεις κάποιων, δεν θα πω ονόματα για να μην δώσω λαβή και μου διαγράψουν το σχόλιο.
Αυτός λοιπόν που τις τελευταίες ημέρες ψήφισε λυσσαλέα έτσι ώστε να διαμορφωθεί όπως τον συνέφερε το αποτέλεσμα , άκουσον άκουσον, είναι ικανοποιημένος με τις εκδηλώσεις ,τα λουτρά ,το λιμάνι και την καθαριότητα , δεν τον ενδιαφέρει αν τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε προκάτ και επίσης δεν τον ενδιαφέρει ότι το δίκτυο ύδρευσης είναι από αμίαντο!!!!!!!!!
Η δεν είναι από την περιοχή , ή είναι χαζός ,ή λέει ψέματα (τον έβαλε κάποιος δηλαδή) και πάλι δεν λέω ονόματα για τους προαναφερόμενους λόγους.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν πρέπει καν να είναι από αυτόν τον πλανήτη.

Πρέπει το λιγότερο να ντρέπεστε κύριοι!!
Δια της παρούσης κάνω άτυπη μήνυση κατά παντός υπευθύνου !!!!
Κριτές αλλά και κατήγοροι οι δημότες του τόπου.

Θα το φέρει η βλάχα το τυρί …..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά με εκείνο το οικονομικό σκάνδαλο τι έγινε? (νερά , δημοτικά τέλη , 2%).
Πόσα υπεξαίρεσε ο Καντάς? Για πόσο καιρό γινόταν αυτό? Ποιες οι ευθύνες? Θα αποδοθούν? Με ποιους τα μοιραζόταν?
Διαπιστώνω μια ακαμψία… Δεν βλέπω κινήσεις !!

Για κουκούλωμα το πάνε??????????????

Ανώνυμος είπε...

Καλά !!
Αυτός με την δημοσκόπηση δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο !!
Είναι γελοίος τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να πάω να φράξω και εγώ δίπλα.
Φως, νερό, τηλέφωνο.
Αγροτεμάχια πλησίον της θάλασσας ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ανοίγουν τους λογαριασμούς του δημάρχου και των αντιδημάρχων
για την 'τρύπα'

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger, δεν στέλνεις τις φωτογραφίες σε καμια εφημερίδα μπας και γίνει τίποτα;

Επίσης εάν ετοιμαστεί κάποια επιστολή με την οποία θα ζητάμε εξηγήσεις από τον Δήμο, πιστεύω ότι πολλοί θα την υπογράψουν.

Να θυμίσω ότι με την ύπαρξη του συνηγόρου του πολίτη, δεν μπορεί ο Δήμος να μην απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν θα έδινε νερό στον εαυτό του ο Δήμαρχος. Εδώ το ενέταξε στην επέκταση του σχεδίου των Καμένων Βούρλων και θα το άφηνε χωρίς νερό το οικόπεδο.
Πως θα πωλούσε άλλωστε τα 2 στρέμματα στο Ν****- Φ**** (εικονική πώληση για να έχει το Φ***** υποψήφιο στις άλλες εκλογές και μέχρι τότε ότι άλλο ήθελε προκύψει –εργολαβίες με απ` ευθείας ανάθεση, για αυτό πιστεύω ότι οι Σοσιαλιστές θα κάνουν χρόνια να δουν άσπρη μέρα, όταν στέλνουν τέτοια πρόσωπα στα συνεδριά τους ). Το δε άλλο στρέμμα για να το ξεφορτωθεί το έδωσε και αυτό εικονικά στο στενό συνεργάτη και σύμβουλό του κ. Σ**** για να ξεχρεώση τις προεκλογικές υπηρεσίες που του προσέφερε. Το φραγμένο βέβαια ανήκει στον κ. Ο****** ο οποίος εργάζεται στην Ν******α και από εκεί κάνει τις παρεμβάσεις τους στις συναρμόδιες υπηρεσίες. Τα γνωρίζει αυτά ο κ. Νομάρχης και αν ναι τι κάνει για όλα αυτά ???
10:26 πμ, Μάϊος 03, 2008

Ανώνυμος είπε...

Τώρα της γιορτές άκουσα ότι εκμυστηρεύτηκε ο Καντάς σε πολύ κοντινό του πρόσωπο, ότι τη δουλειά του την έμαθε ο Β******ς (κολητός του Δημάρχου Αντωνίου) επί Δημαρχίας Τσιτίνη ακόμη. Τα δε λεφτά τα μοιραζότανε στη μέση με το Β******η. Τώρα αν έδινε και στο Τ****η τίποτα δεν το ξέρω. Και ο Κεφάλας δεν έπερνε χρήματα απ` το ταμείο αυτό για να κλείνει τις μαύρες τρύπες της αμαρτωλής ΔΕΠΑΚΑΒ, άλωστε αυτός δεν πλήρωνε καθόλου νερό στο Δήμο όλα τα χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι στο Νίκος (συγγενής του Β*****η) υπάλληλος του Δήμου είχε δανιστεί επανειλημμένως με ποσά των 30 χιλιάδων ευρώ , τα οποία ποτέ δεν επέστρεψε.
Εγώ πλήρωνα τις δώσεις των δανείων του Β*****η και του Α**** (γιατί εκβιαζόμουν), την προηγούμενη τετραετία.
Άλλωστε επί όλων των Δημάρχων και επί Αντωνίου ότι χρήματα χρειαζόταν ο Δήμος από αυτό το λογαριασμό τα έπαιρνε για να πληρώσει ΔΕΗ, ΟΤΕ ,ΕΛΤΑ
και οτιδήποτε άλλος λογαριασμός υπήρχε χωρίς παραστατικά . Απ` αυτα τα λεφτα δεν πληρώθηκε η καθαριότητα του πάρκου, ο καθαρισμός της παραλίας η καθαριότητα. Όλα αυτά θα τα χρεωθώ εγώ , αν έγινε και κάποιο λάθος σε κάποιους λογαριασμούς εκεί να δεχθώ την ευθύνη που μου αναλογεί, αλλά όχι όλα που βουτάγανε όλοι επι όλων των Δημάρχων και επί Αντωνίου να τα χρεώσουνε στο Καντά . Όταν έλθει η ώρα και γίνει οικονομικός διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο η αλήθεια θα λάμψει και τότε να δω που θα τρέχουν να κρυφτούν κάποιο που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το έλημα του Δήμου.
10:33 πμ, Μάϊος 03, 2008

Ανώνυμος είπε...

Κατά πως τα λες φίλε, μάλλον έχεις τουλάχιστον 1000 δίκια.

Επίσης θέλω να παρατηρήσω ότι αυτά που γράφεις είναι κοινό μυστικών όλων, και αυτό είναι το ποιο ανησυχητικό.
Τώρα το Πάσχα σε όποιο καφενείο και να πήγαινα τα ίδια λέγανε.
Όλοι ξέρουν ή υποψιάζονται το τι γίνετε αλλά κανένας δεν βλέπω να κάνει κάτι.

Για να γίνει οικονομική εξυγίανση στο Δήμο ΚΒ πρέπει να γίνουν οι έλεγχοι από ανθρώπους που δεν έχουν οικονομικά συμφέροντα και εξαρτύσεις με τους ‘παράγοντες’ και τους φερόμενους ως καταχραστές.
Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και να λογοδοτήσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι και όχι να σταυρώσουν απλά έναν αποδιοπομπαίο τράγο!

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τι θα γίνει…
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα.
Για να είμαστε σίγουροι για όλα(όσο γίνεται να είσαι σίγουρος) θα πρέπει να γίνει έλεγχος οικονομικός από μία έγκυρη υπηρεσία π.χ. ΡΑΜΠΟ Υπ. Οικονομικών. Αλλιώς η Ε.Δ.Ε. που θα γίνει από την Περιφέρεια(κολλητοί και έτσι) δεν ξέρεις τι θα βγάλει.
Μη ξεχνάτε ότι όλοι οι υπάλληλοι στο Δήμο είναι σπλήνα Δεξιοί και δεν είναι εύκολο να πειράξει κανείς τους ψηφοφόρους του!! !αλλά και οι Δήμαρχοι, εκτός Έξαρχου είναι κι αυτοί Δεξιότατοι. Ο Εξαρχος έκανε και ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά, αλλά και αυτός δεν έκανε έλεγχο καθόλου όταν ανέλαβε, και ας ήταν έτοιμη η ΔΕΗ να τους κόψει το ρεύμα όταν ανέλαβαν.
Γιαυτό να περιμένουμε και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δημότες έτοιμοι για όλα!
ο ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου πει ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ όλες αυτές τις απευθείας αναθέσεις; Θα ήθελα να ξέρω μιας και είναι οι ΑΜΕΣΑ υπεύθυνοι και όχι ο Δήμαρχος.

Τα Συγχαρητήρια μου στο BLOG , ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους ο κόσμος να ξυπνήσει!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν κάποιος θα τους βάλει στην θέση τους επιτέλους!
Ας κάνουμε ένα χαρτί να το υπογράψουμε κάμποσοι που να ζητάμε επίσημη ενημέρωση για το έχει γίνει για το οικονομικό θέμα από πλευρά δημαρχίας.
Ποιες κινήσεις έχει κάνει προσωπικά ο δήμαρχος στο θέμα?
Έχει ζητήσει έλεγχο από τα αρμόδια όργανα? Έχει πάει στον εισαγγελέα?

Ανώνυμος είπε...

Διαδίδουν τα παπαγαλάκια του Δημάρχου ότι πήγε στον εισαγγελέα . Γιατί το έκανε αυτό για να αποποιηθεί τις ευθύνες του ? Στον εισαγγελέα δεν παίζει ρόλο ποιος πάει πρώτος , αλλά ποιος φεύγει τελευταίος. Και απορούν οι δημότες των Καμένων Βούρλων πως ψήφιζε ο κ. Αντωνίου όλους τους προϋπολογισμούς του κ. Κεφάλα επί τέσσερα χρόνια χωρίς αντιρρήσεις. Καλά την πρώτη χρονιά που ήταν αντιπολίτευση ο κ. Αντωνίου ψήφισε τον προϋπολογισμό. Την δεύτερη την Τρίτη την τέταρτη πως τον ψήφιζε χωρίς να έχει γίνει ισολογισμός στο Δήμο όλα αυτά τα χρόνια. Το έκανε από άγνοια από αμέλεια , κανένα απ` τα δυο γιατί έχει επιχείρηση και γνωρίζει από ισολογισμούς. (Απ` αυτόν πρέπει να αρχίσει ο εισαγγελέας πρώτα την εξέταση).
Το έκανε απλά επειδή είναι μπλεγμένος και αυτός στο οικονομικό σκάνδαλο του Δήμου. Γιατί δεν συγκαλείται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να ενημερωθούν οι Δημότες που πήγαιναν και τι έγιναν τα χρήματά τους τόσα χρόνια. Προσπαθεί ο κ. Αντωνίου να το κουκουλώσει αλλά οι δημότες των Καμένων Βούρλων δεν πρόκειται να μείνουν απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις