12 Απριλίου 2008

Αστυνομική παρέμβαση σε site στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα τελευταία χρόνια λειτουργεί site χομπίστα της περιοχής Καμένων Βούρλων http://www.aganet.gr/ επιστημονικού συνεργάτη πανεπιστημίου στο AIS (σύστημα αναγνώρισης πλοίων) με ερασιτεχνικό μετεωρολογικό σταθμό, διάφορες χρηστικές πληροφορίες , καθώς και 2 μακρινές φωτογραφίες της περιοχής τις οποίες ανανεώνονται αυτόματα ανά 5 λεπτά.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας και προσωπικά του κυρίου Διοικητή, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 ώρα 10:00 το πρωϊ, και με αιτιολογία ότι υπάρχει καταγγελία εις βάρος του site (χωρίς να του γνωστοποιηθεί ούτε το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε οι διατάξεις τις οποίες φέρετε να έχει παραβιάσει) του ζητήθηκε επί λέξει 'να σταματήσω να τραβάω φωτογραφίες τα Καμένα Βούρλα και το Καινούριο και να τις βάζει στο Internet' με την προειδοποίηση ότι αν δεν σταματήσει θα υποστεί τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις (Αυτόφωρο) .

Προ μηνός σε αίτηση - ερώτηση που έγινε από τον ίδιο στην 'Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων' ως προς την νομιμότητα ανάρτησης των εν λόγω φωτογραφιών ενημερώθηκε εγγράφως ότι η ανάρτηση των συγκεκριμένων φωτογραφιών δεν συνιστούσε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, δεδομένου ότι από τις φωτογραφίες ήταν αδύνατη η αναγνώριση προσώπων και ως εκ τούτου δεν υπήρχε θέμα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων .

H NET, από την καθημερινή της εκπομπή της ‘Μένουμε Ελλάδα’ έχει κάνει πολλές φορές αναφορά στο συγκεκριμένο site και τις web cam που έχει (όπως υπάρχουν χιλιάδες άλλωστε στην Ελλάδα, και εκατομμύρια στον κόσμο).

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του απέσυρε προσωρινά τις φωτογραφίες και ξεκινάει όλες τις νόμιμες ενέργειες για την επαναφορά αυτών στην ιστοσελίδα του.
Ίσως η πίεση προέρχεται από το γεγονός ότι κάποιοι εικάζουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο ο ιδιοκτήτης του site http://www.aganet.gr/ και ο διαχειριστής του blog http://kamena-voyrla.blogspot.com/ , το οποίο καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της περιοχής.
Για του λόγου το αληθές οι φωτογραφίες που προκάλεσαν την αστυνομική παρέμβαση είναι αυτές:

Ζητάμε να υπάρξει ενημέρωση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και προσωπικά από τον διοικητή στο site http://www.aganet.gr/ βάση ποίας εισαγγελικής παραγγελίας εκτέλεσε την διακοπής λειτουργίας φωτογραφικής μηχανής.

Απαιτούμε παρέμβαση του αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, καλούμε να πάρει θέση το υπουργείο δημοσίας τάξης και να μας γνωστοποιήσει τις διατάξεις που έχουν παραβιαστεί.
Επίσης αξιώνουμε να πάρει θέση προσωπικά ο κύριος Ρουσόπουλος από την πλευρά της κυβέρνησης μιας και πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εεεελλλλεεεεοοοοςςςςς!!!!!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!
ΧΟΥΝΤΑ έχουμε????????
................

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρουσόπουλος σιγά μην ασχοληθεί, ασχολήθηκαν κάποιοι, ξέρουμε ποιοι, φάνηκε άλλωστε, επειδή γράφονται στο Blog όσα γράφονται για Αστυνομία, και Δήμο.
Δηλαδή, χτυπάνε το Σαμάρι για να ακούσει το Γαιδούρι που λένε και στο χωριό μου.
Ηταν αναμενόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους! Μεγάλη ντροπή τους! Οπισθοδρομικοί, χωριάτες που φέρουν το κόμπλεξ του νεοέλληνα... του ανθρώπου που γελάει όταν βλέπει τον άλλο να πονά και δεν του δίνει ένα χέρι βοηθείας! Αυτοί είναι! Γι' αυτό και για άλλους πολλόυς λόγους η προικισμένη λουτρόπολη μας δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστα!
Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας έτσι ώστε να αντιδράσουμε σε αυτή την μικροπολιτική τους, σε αυτή τη χούντα όπως είπε και ο φίλοςπιο πάνω που πάνε να εγκαθιδρύσουν στα Καμένα Βούρλα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο που αναμένουμε εδώ και καιρό καρτερικά!
Να δώσουμε τα εύσημα μας στον κύριο διοικητή για την εξαιρετική δουλεια του! Προστατεύει τους κατοίκους του χωριού μας με μεγάλη αυταπάρνηση!
Συχαρητήρια σε όλους τους ενεργούς χρήστες του blog καθώς φαίνεται ότι οι συζητήσεις και οι απόψεις που αναπτύσσονται εδώ μέσα τους έχει "τσούξει" για τα καλά... τους προστάτες των Καμένων Βούρλων!!!
Ευχαριστουμε τον Superman και τον Spiderman ης τοπικής μας κοινωνίας, διότι αυτοί είναι που παρεμποδίζουν τις καθημερινές επιθέσεις των διαγαλαξιακών εχθρών μας!!!
Ευχαριστω...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς εδώ έγινε άλλη μία μεγάλη γκάφα !!!!
Το ξέρετε άλλοι Δήμοι στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πληρώνουν και βάζουν WEBCAM στην σελίδα τους ; Αξιοθέατα, Παραλίες, πλατείες , Κεντρικοί Δρόμοι,Χιονοδρομικά Κέντρα! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!!!!!

Θέλετε και Ασύρματο δίκτυο να σας εγκαταστήσει ο Δήμαρχος; Ας Γελάσω καλύτερα ...

Ανώνυμος είπε...

Οι αρχοντες του τοπου διεταξαν και τα τσιρακια εκτελεσαν. Για να δειτε πως γινονται οι δουλειες.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καινούργιου Κ. Ανεστόπουλος δεν υπακούει στα παράλογα κελεύσματα του Δημάρχου κ. Αντωνίου (παρόλο που έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του), θεώρησε ότι έπρεπε να τιμωρήσει το γιό του κ. Ανεστόπουλου, στέλνοντας το Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Καμένων Βούρλων να κλίσει τις web cam που λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο άνθρωπος που γαλουχήθηκε, ανδρώθηκε και ωφελήθηκε όσο κανένας άλλος από τη χούντα δεν έχει ξεχάσει φαίνεται ακόμη τις μεθόδους αυτής, ακόμη και σήμερα.
Σήμερα έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης και λόγου, τα χουντικά κατάλοιπα δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσα μας.
Είναι ολίσθημα για το Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Καμένων Βούρλων που θέλει να λέγεται ότι ανήκει και στον προοδευτικό χώρο να παρασύρετε από το χουντικό Αντωνίου και να πράττει τέτοιες γκάφες.
Να επέμβει αμέσως ο Εισαγγελέας και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να αποκαταστήσει τη Δημόσια τάξη.
Η χούντα έχει περάσει ανεπιστρεπτή , άλλο αν ο κ. Αντωνίου την ονειρεύεται καθημερινώς.

Ο Γιώργος , ο γαλανομάτης

monahikoslikos είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Υπερβάλλων ζήλος για την υπηρεσία;
Ή υπερβάλλων ζήλος για τα συμφέροντα και την τσέπη μας?
Αστυνομικό όργανο, προέβη στην ενέργεια να κατεβάσει οικιοθελώς από το site www.aganet.gr τις φωτογραφίες της περιοχής μας που ΜΟΝΟ διαφήμιση και προωθήσει κάνουν για την τοπική μας κοινωνία .Μία προώθηση, την οποία την χρειάζεται ιδιαίτερα μετά το πλήγμα του περαστικού τουρισμού, που δεχθήκαν τα καμένα βούρλα μετά από τον αποκλεισμό τους από την νέα εθνική οδό. Θα συνιστούσα στο αρμόδιο όργανο που προέβη στην ενεργεία αυτή, να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας της περιοχής (ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, αρχαιοκαπηλία) και όχι να απασχολεί τον υπολογιστή του γραφείου του τις εργάσιμες ώρες και ημέρες με αλλότρια θέματα εκτός υπηρεσίας. Ας αφήσει στους ειδικούς (δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αρχή προστασίας δεδομένων) το θέμα ενημερώνοντας τους, και όχι κάνοντας του κεφαλιού του. Αν πάλη θέλει να αποδείξει στους ανώτερους του την κατάρτιση του στο διαδυκτιό, ας αιτηθεί μετάθεση στην αρμόδια υπηρεσία. Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο Google για web cam και refresh photos που υπάρχουν στην Ελλάδα, θα βρει μερικές χιλιάδες. Ας δημιουργήσει λοιπόν μια λίστα από αυτές και να ξεκινήσει μια εκστρατεία για το κατέβασμα τους.

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση στο Όργανο για υπέρβαση καθήκοντος και αίτηση αποζημίωσης για ηθική βλάβη.Να μαζέψουν καμιά πεντακοσαριά μηνύσεις ο κάθε παπάρας να προσέχουν την επόμενη φορά

Ανώνυμος είπε...

Μετά την δημοσίευση, που έγινε για το θέμα στο

http://press-gr.blogspot.com/
αλλά και στο

http://lamianews.blogspot.com/


το θέμα έχει πάρει 'άλλες' διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν εχω καταλάβει τελικιά ποιόν ενοχλεί το blog, τον Αντωνίου ή τον Διοικητή???Οι δύο άρχοντες του τόπου εχουν βάλει σκοπό να φάνε οποιονδήποτε έχει αντίθετη αποψη απο αυτούς. Τώρα τους πήραξε ο Ανεστόπουλος??? Ο Διοικητής τι ζόρι τραβάει, μέπως λαμβάνει και αυτός τίποτα bonus απο τον Δήμαρχο???

Ανώνυμος είπε...

Για την Δημοκρατίκότητα του κου Διοικητή είναι δεδομένη,είναι Σοσιαλιστής αυτός!!!!!!!! Τσιράκι του Αντωνίου ειναι και αυτός... Όμως για την Δημοκρατικότητα του Δημάρχου, δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς, φίλε μου. Σας πείραξε η στάση του απέναντί στον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου του Καινουρίου??? Η στάση του απέναντι στο Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχει προβληματίσει κανέναν σας???Εκτός απο τους συμβούλους του που δεν τους αφήνει να εκφράσουν άποψη διαφορετική απο την δική του, έχει απογορεύσει και απο τον πρόεδρο του Δ.Σ. να συντονίζει τα συμβούλια. Τον βλέπω σε λίγο να κάνει μόνους του Συμβούλια. Να είναι Δήμαρχος, Προεδρος, Σύμβουλος, η κοπέλα για τα πρακτικά και η καφετζού. Ε, ναι τώρα γιατι να χαλάει τις καρδιες του με τους συμπολίτες του??? αφου τελικά το δικό του θα γίνει....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ποιός ξέρει να μου πει, την αίτηση παραίτησης του Καραμανώλη, γιατί δεν την έκανε δεκτή ο δήμαρχος???Τι φοβήθηκε??? Τον Νάκο??? Τον εξυπηρετούσε φαίνεται πολύ η στάση του Καραμανώλη, σε αντίθεση με τον Νάκο

Ανώνυμος είπε...

Οι κάμερες του Ανεστόπουλου ενόχλησαν το Δήμαρχο, οι κάμερες του Star στα Δημοτικά συμβούλια που καλέσε ο ίδιος, δεν καταπατούσαν τα προσωπικά δεδομένα. Εσύ Δήμαρχε είσαι γεννημένος για κάμερες, γουστάρεις το γυαλί, είσαι και καλός ηθοποιός, γιαυτό άλλωστε έπισες και τον κόσμο. Τώφρα ποιόν πάς να τρομοκρατήσεις δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε είμαστε πολλοί δεν είναι ένας και κάθε μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Μην κηνυγας τον Ανεστόπουλο, γιατί πάλι μπροστά σου θα μας βρείς.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κηνυγάει τις κάμερες ο Δήμαρχος καλά θα κανει να βάλει το κεφάλι μέσα και να ασχοληθεί με τα έργα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Θα ήθελα να μάθω:
Τι γίνεται με την ανάπλαση της παραλίας, πως χάθηκαν τα λεφτά
Τι γίνεται με την επέκταση σχεδίου πόλεως
Τι γίνεται με την δεξαμενή, τα χρήματα της οποίας είχσαν βγει απο το Υπ. Εσωτερικών
Τι γίνεται με την ΔΕΠΑΚΑΒ???Μάθαίνω ότι προκειτε να γίνει ανώνυμη εταιρία, είναι αλήθεια??? Τώρα μας βολεύει η ΔΕΠΑΚΑΒ.

Οσο για τα χρήματα για το Δημαρχείο , τι είναι αυτά που ακούγονται για αμαρτωλές συμβάσεις έργων???

Ας απαντήσει πρώτα σε αυτά και μετά να ασχοληθεί και με τις κάμερες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο μυστικοσύμβουλος Σοσιαλιστής κ. Στεφανής συμβουλεύει να χρησιμοποιεί αυτές της χουντοφασιστικές μεθόδους ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, για να ελέγχει τους δημοκρατικούς πολίτες των Καμένων Βούρλων

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο μυστικοσύμβουλος Σοσιαλιστής κ. Στεφανής συμβουλεύει να χρησιμοποιεί αυτές της χουντοφασιστικές μεθόδους ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, για να ελέγχει τους δημοκρατικούς πολίτες των Καμένων Βούρλων

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ενδιαφέρει τον σοσιαλιστή κ. Στεφανή τη τέλος θα έχει ο Χουντικός Αντωνίου. Αρκεί που τα κονόμησε και του έφαγε το ένα στρέμμα.

Ανώνυμος είπε...

Ότι είναι λυπηρό και ατυχές σαν γεγονός δεν χωράει αμφιβολία.
Ότι προκύπτουν ευθύνες , αλλά και ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις επίσης.

Όσοι γράφουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, να μην θίγουν άμεσα πρόσωπα , έτσι ώστε να μην δοθεί λαβή για αρνητικό σχολιασμό.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η ΕΞΟΥΣΙΑ αρχίζει να έχει προβλήματα. Χα, χα!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η αυθαιρεσια ειναι ιδιωμα οσων η μικροτητα τους δεν μπορει να αντιπαρατεθει σε αλλη αποψη ειμαι απολυτως σιγουρος αν τους αφαιρεσεις τον τιτλο τους τετοιου ειδους παραγοντες ειναι για κλαματα το μονο που εχουν μαθει ειναι να υπυρετουν τα αφεντικα τους

Ανώνυμος είπε...

Μη διαρρέετε κ. Διοικητά πράγματα σε εφημερίδες που δεν ισχύουν εκτίθεστε. Ανεβήκατε ο ίδιος στην ταράτσα για να ξηλώσετε την κάμερα, υπάρχουν και μάρτυρες, που είπατε ότι θα πάτε αυτόφωρο τον κ. Ανεστόπουλο.
Αλλά εσείς εντολές εκτελούσατε του χουντοφασίστα Αντωνίου.
Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό ο χουντοφασίστας Αντωνίου θέλει να φιμώσει και να βάλει στον πάγο κάθε άλλη Δημοκρατική φωνή μέσα στο Δήμο.
Ο Νέρων στο μεγαλείο του …..

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ψάχνει ακόμα να βρει γιατί υπάρχει τόσο άσχημο κλίμα εναντίον του; Του Φταίει το blog επειδή τα βλέπει και γραπτά; Μα και ο κόσμος τα ίδια ακριβώς λέει και έξω στις συζητήσεις. Μιλάμε για έντονο κλίμα Απέχθειας.

Απορώ με την στρατηγική του.
Ας αφήσει τα φιλολογικά μαθήματα και να κάνει μαθήματα πολιτικής, και άλλους Δημάρχους είχαμε αλλά κατάσταση σαν και αυτή είναι πρωτόγνωρη, κάτι πρέπει να φταίει θα πρέπει να το ψάξει ο ίδιος πολύ καλά...

Ανώνυμος είπε...

Αποθηκεύω όλες τι φωτογραφίες (snap shots) από τις web cam του Ανεστόπουλου.
Μια από αυτές εμφανίζει ευκρινώς τον διοικητή στην ταράτσα.....

Παρακαλώ να αρχίσουν τα όργανα …

Ανώνυμος είπε...

Μετά και το τελευταίοσχόλιο, περιμένουμε ενημέρωση του κου Διοικητή ή του ανώτερού του.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά θα ανεβάσετε τη φωτογραφία του Διοικητή στην ταράτσα. Την περιμένουμε τόση ώρα ??? Περιμένουμε να τον δούμε να κατεβάζει την web cam,
Εκτός αν ανέβηκε να δει τον καιρό ???

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά λίγο κράτη, αν τον βγάλετε στην ταράτσα θα τον κράξετε τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι διαγράφηκε κάποιο σχόλιο τι συνέβη;

kamena voyrla blogger είπε...

Διαγράφηκε σχόλιο αμιγώς υβριστικό.

Όπως αναφέρεται και στον κώδικα δεοντολογίας του blog,
τέτοια σχόλια διαγράφονται.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ενώ φταίει ο Γάιδαρος εσείς κτυπάτε το σαμάρι. Αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο να κάνει Πάσχα. Τόσα χρόνια στα Καμένα Βούρλα ο άνθρωπος δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα αντιδημοκρατικής παρέμβασης (ήταν μια άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας). Μην χάνεται το στόχο ο Λαμόγιας φταίει για όλα αυτά , προς τα εκεί στραφείται.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ επιλεκτική ευαισθησία σε πολλά θέματα. Σας ενδιαφέρουν τα ξένα σπίτια αλλά οχι τα δικά σας (πόσο παράνομα είναι, πόσα χρόνια αυθαιρετείται, αν έχουν παράνομο όροφο κτλ).
Παρατηρώ επίσης στενή συνεργασία με το γραφείο τύπου του κ. Φον Σταικ, τη Σέντρα.
Παρατηρώ τέλος τους ευσεβείς πόθους.. και τις ζήλειες..των νεαρών (βλ. Παντελής ο άστεγος) της περιοχής και το πως διαρθρώνονται.
Θα παρατηρώ και άλλα δε θα πλήξετε..!

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη, γειά σου. Είσαι καλά;

Ανώνυμος είπε...

φίλε 5:45 μμ
γιατι δεν λες τον πονο σου και το πας περιφερειακα. Μπας και εκανες εσυ την κοτσάνα να υπαγορευσεις στον μπάτσο τι να κάνει; Μήπως σου αμφισβητησαν την εξουσία; Χωρίς κάποιο υπονουμενο βλέπεις επιλεκτικά. Φέρε τωτα στα ισια την ιστορία και μετά βλέπουμε.
Ηλία χαιρετίσματα στον κολητόσ ου δημαρχο. Δεν θα ξεχάσω να ασχοληθώ και με κάτι που ξέρεις εσύ και προσπαθείς να κρύψεις

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Παρακαλώ μην κάνετε ευθείες αναφορές στην οικογένεια κάποιου.
Λυπάμαι όταν αναγκάζομαι να αποσύρω, κατά τα άλλα, εύστοχα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Ο διοικητής του Α.Τ. Καμμένων Βούρλων ας αποσύρει και τις ταχυδρομικές κάρτες που διαφημίζουν το Δήμο μας, με την ίδια "εισαγγελική (δημαρχική) παραγγελία" που εκτέλεσε την διακοπή λειτουργίας της φωτογραφικής μηχανής. Μου έρχονται μνήμες από το παρελθόν, που όταν βλέπαμε κάποιον ένστολο κρυβόμασταν. Αναρωτιέμαι επανέρχονται εκείνες οι λησμονημένες ημέρες στη σύγχρονη δημοκρατία;

Ανώνυμος είπε...

Μιας δεν ζω πλέον μόνιμα στα Καμένα Βούρλα εδώ και χρόνια, καταλαβαίνω ότι δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στην σκέψη και τις συνήθεις πολλών κατοίκων αυτού του τόπου.
Αυτό που με λυπεί είναι ότι νέοι άνθρωποι που αποφάσισαν και πήραν το ρίσκο να μείνουν στα Καμένα, βρίσκουν τέτοιου είδους εμπόδια στην καθημερινή τους δραστηριότητα.
Βέβαια θυμάμαι από παλιά, ότι κάθε τι νέο, αντιμετωπιζόταν με καχυποψία και αποδοκιμαζόταν.
Φυσικά για τους μπάτσους δεν υπάρχει καμία αμφιβολία τόσο για τις προθέσεις, όσο και για τις ικανότητές τους, αλλά φυσικά και για την προθυμία τους να ικανοποιούν ΚΑΘΕ επιθυμία ΚΑΘΕ ενός που έχει εξουσία ή υποψία εξουσίας.