04 Απριλίου 2008

Έκθετος ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δημοσιεύουμε αυτούσια, επιστολή πολίτη

Ανάστατη είναι η κοινωνία των Καμένων Βούρλων με τα καμώματα του Δημάρχου κ. Αντωνίου.

Κατ` αρχάς αφού αγόρασε δρόμο εντός του Σχεδίου Καμένων Βούρλων ανάμεσα στο Γρυλλάκειο Γεφύρι και την οικία Γκαραγκάνη (με το αιτιολογικό ότι τον αγόρασε για να τον διανοίξει), στη συνέχεια μετατόπισε το δρόμο προς το 'ρέμα' για να χωρέσει το ρυμοτομούμενο και να δημιουργήσει οικοδομικό τετράγωνο για την πάρτη του?

Τι κάνει η αντιπολίτευση ???
Γιατί δεν φέρνει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο (κάτι βρωμάει και εδώ).

Πως γίνεται μετατόπιση του δρόμου χωρίς τροποποίηση του σχεδίου ???
Τι κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, δεν λειτουργεί επιτέλους τίποτα ???

Τι κάνει ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι το αμίλητο νερό έχουν ποιεί?
(κορόιδευαν το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ότι ήταν 'μουγκοί', αυτοί τι είναι τώρα 'κωφάλαλοι')?

Τι κάνει ο δημοτικός σύμβουλος που είναι Μηχανικός και αιρετός στο ΣΧΟΠ ???
Με αυτό τον τρόπο περιμένουμε να γίνει η επέκταση του Σχεδίου ???

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Μένω έκπληκτος με αυτό που μόλις διάβασα! Επειδή η ιδιότητα μου δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι στα Κ.Β. αυτόν τον καιρό μαθαίνω τα νέα απο το blog. Πραγματικά είχα κάποια γνώμη για τον κύριο Αντωνίου, αλλά τώρα κατάλαβα.
Έτυχε πριν κάποιες βδομάδες να βρεθώ στο Δ.Σ. του δήμου μας. Εκέι ο Δήμαρχος έκανε μια αναφορά του τέστιν, αγόρασα το οικόπεδο αυτό στο όνομα της γυναίκας μου διότι ο προκάτοχος του δεν μας επέτρεπε να κάνουμε δρόμο. Επίσης, ανέφερε οτι θα δημιουργήσει τον δρόμο και μετά απο ερώτηση της αντιπολίτευσης αν θα είναι πιο μικρος (γενικά τι μορφή θα έχει ο δρόμος), ο κύριος Αντωνίου είπε πως θα είναι κανονικότατος! Δηλαδή όπως είναι ο μεχρι στιγμης ασφαλτοστρωμένος δρόμος θα είναι και ο καινούργιος... μια συνέχεια του, όπως μας άφησε να καταλάβουμε!
Βλέπω λοιπόν σήμερα την φωτογραφία στο blog και δεν το πιστεύουν τα ματακια μου!!!
Κάτι θα πρέπει να κάνουμε, να μην αφήσουμε το κεφάλαιο να δένει και να λύνει!
Επίσης να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον blogger για τα θέματα που προβάλει σε καθημερινη βάση! Μια μικρή παράκληση... στείλε σε όλους του δημοτικούς συμβούλους ένα ανώνυμο γράμμα με το url του blog και από κάτω να γράφει... οι κάτοικοι των Κ.Β. σας βλέπουν, το έχετε καταλάβει???
Ευχαριστώ, Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για σας, εμένα αρχίζει να με τρομάζει η όλη κατάσταση. Ο άνθρωπος δεν έχει φραγμούς, αξιοπρέπεια, κύρος είναι ανελέητος και φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσει ποτέ. Δηλαδή τι θέλει να αγοράσει όλα τα Καμένα Βούρλα και να μας πετάξει έξω από τα σπίτια μας. Εμείς που μένουμε εκτός Καμένων Βούρλων, κινδυνεύουμε να μπούμε στα σπίτια μας και να τον δούμε να κοιμάται στα κρεβάτια μας...

Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να φυλαγόμαστε καθημερινά από τις ενέργειες του πρώτου δημότη; Δεν θέλω να πιστέψω ότι ασχολήθηκε μετα κοινά μόνο για την κονόμα. Πιστεύω ότι θα απαντήσει στις κατηγορίες και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Τι να απαντήσει ρε παιδιά ας μην γελιόμαστε, φυσικά και ήθελε να βγει για την κονόμα, γιαυτό άλλωστε ήταν και τόσο large στις...«δωρεές» που έκανε στους κατοίκους.

Ανώνυμος είπε...

Εάν θα απαντήσει δεν θα απαντήσει αυτός , αλλά αυτός που τον πληρώνει να του γράφει τι θα πει!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερίζω όλους και πρωτίστως τον συντάκτη της εφημερίδας Νεανικό Παλμό, υπενθυμίζοντάς του ότι ποτέ μία κριτική δεν είναι αυστηρή όσον αφορά τους ίδιους τους δημότες. Ευτυχώς δεν ζούμε στην εποχή της λογοκρισίας.
Η ουσία είναι ότι ο δήμαρχος « παζάρεψε » την ψήφο μας και την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε. Εξελέγη δηλαδή δήμαρχος. Μας αφόπλισε όλους ( η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν είχε αντίπαλο, διότι ο κύριος Κεφάλας, αν και άξιος πολιτικός και δήμαρχος, είχε αρχίσει να κουράζει τους δημότες )εκμεταλλευόμενος το σπουδαιότερο απο τα συνταγματικά δικαιώματα που διαθέτουμε σαν πολίτες αυτης της χώρας ήτοι το δικαίωμα της ψήφου και κατάφερε με τα τεχνάσματά του να μας ρίξει στον βούρκο απο τον οποίο όλοι προσπαθούμε να βγούμε.
Πιστεύω ότι ξέρετε όλοι πως άν δώσεις σε κάποιον λίγη εξουσία, εκείνος όχι μόνο δεν το σέβεται αλλά κοιτάει να σε πατήσει. Αυτό ακριβώς έκανε κι ο προσφάτως νεοεκλογείς δήμαρχος και έπραξε τούτο πιάνοντάς μας « κορόιδα ». Αλήθεια, ποιός απο εμάς δεν θυμάται την προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου, όπου επιδεικνύοντας δημόσια εκκαθαριστικά εφορίας επεδίωκε να καταλάβει το αξίωμα του δημάρχου;
Κι εμείς πιστέψαμε...πιστέψαμε σε μία καθολική αλλαγή του τόπου απο έναν άνθρωπο που καμία σχέση δεν είχε με τα κοινά. Διότι μην μου πεί κάποιος απο εσάς ότι γνώριζε τον δήμαρχο για την οποιαδήποτε πολιτική του δράση διότι θα ψεύδεται και θα κινδυνολογεί.
Κι ο δήμαρχος ήρθε και κάνει το παιχνίδι του όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση του που διψά για λίγη εξουσία, για κυριαρχία κι επιβολή. Επιβολή σε ποιόν όμως; Στους δημότες που τον εξέλεξαν; Αλήθεια, τόσο υποτιμημένο θεωρούσε τον εαυτό του ο δήμαρχος με αποτέλεσμα να ψάχνει το δημαρχιλίκι για να αυτο - επιδειχθεί; Σε αυτόν τον τόπο τελικά εμείς θα εκλέγουμε τον οποιοδήποτε διψά για εξουσία επειδή δεν έχει βρεί κάποιον άλλον τρόπο να ανγνωριστεί απο το κοινωνικό σύνολο; Κάποτε κατηγορούσαμε τον Κεφάλα ότι συμπεριφέρεται με χουντικά καθεστώτα και τώρα βλέπουμε τον δήμαρχο να έχει μετατρέψει τον Δήμο σε ιδιωτική επιχείρηση και να διοικεί σαν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ποιούς; Επιτρέψτε μου να πώ τους μετόχους της νεοιδρυθείσας ανώνυμης εταιρίας ήτοι τους δημοτικούς συμβούλους όπου το « λαλείν » έχει διαγραφεί σαν έννοια απο το λεξιλόγιό τους και υπάρχει μόνο όχι το ακούειν αλλά το υπακούειν. Σε ποιόν άραγε; Στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου; Η λαική εντολή άραγε πού πήγε; Αυτή η ανώτερη αξία που τους έδωσε αυτή την εξουσία είναι λησμονησμένη; Έλεος πιά... Πού είναι η δημοκρατία που στα ιδιοτελή τους συμφέροντα την έχουν εξευτελίσει; Πού είναι άραγε οι ηθικές αξίες οι οποίες θα έπρεπε να τους εμπνέουν και να τις ακολουθούν, εκείνες οι ηθικές αξίες που πρέπει να υφίστανται κατα την ενασχόληση με τα κοινά;
Οσαδήποτε σχόλια κι αν γραφτούν η υφιστάμενη κατάσταση δεν αλλάζει. Εκείνο που θα πρέπει να αλλάξει είναι το πρόσωπο του δημάρχου και δη στις επόμενες εκλογές. Αυτή πρέπει να είναι η πρωτοβουλία η δική μας. Διότι αυτή την στιγμή έκθετος δεν είναι ο δήμαρχος αλλά εμείς που καταπειστήκαμε να ψηφίσουμε έναν τέτοιον δημαρχο.
Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα πιο ωραία σχόλια που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .

τάδε έφη O TOURISTAS είπε...

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ..
ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΠΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ¨¨
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.
ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΚΕΡ.ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΙΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΕΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΚ ΤΟΥ ΕΟΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΙΣΗΣ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΩΚΕΑΝΙΣ).ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΔΙΠ[ΛΑ ΣΤΟ ΣΙΣΣΥ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΆ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ .ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Η ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΔΙΤ Δηλαδή Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ.
ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος θα αφήσει ιστορία ως ... (αυτό θα μου το πείτε εσείς και ξέρετε τι, όλοι ξέρουμε...!!!)
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο...
Φιλικά ο Κος Τραμπάκουλας!

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπολιτευση τα εχει παρει χοντρα γιαυτο δεν μιλαει.
"Πολλα τα λεφτα Αρη".