04 Μαΐου 2008

Τριώροφες οικοδομές στα Καμένα Βούρλα (συνέχεια...)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στις 15 Μαρτίου το Blog είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από νεοαναγειρόμενες οικοδομές οι οποίες στις εξωτερικές τους ταμπέλες διαφήμιζαν τριώροφες οικοδομές, κάτι που δεν είναι σύννομο για τα Καμένα Βούρλα.
Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά και η αναμονή για παράθυρο μπαλκονόπορτας στον τρίτο όροφο αλλά και το χτίσιμο της πιλοτής.

Πρόσφατα που κάναμε νέο φωτορεπορτάζ διαπιστώσαμε ότι η αναμονή κλείστηκε και χτίστηκε μια ωραιότατη σκεπή (λίγο υπερυψωμένη αλλά μην το κάνουμε θέμα).

Για του λόγου το αληθές , και με την βοήθεια του 'Πριν' και 'Μετά' φωτογραφικό υλικό, καταλογίζουμε την θετική για τον τόπο έκβαση στα συν του Blog.
(επί της παρούσης τουλάχιστον, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι οικοδομές τελείως)

Πρίν




Μετά



Δράττομαι της ευκαιρίας, ωστόσο, να επισημάνω ότι το blog έχει δεχθεί καταγγελίες για τέτοιες μεγάλες πολεοδομικές παραβάσεις , σε επίπεδο ορόφων , (έχουμε εκπλαγεί για την ακρίβεια) θα κάνει την ανάλογη έρευνα και θα επανέλθει με στοιχεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μου έρχεται να πάρω μια φωτογραφική μηχανή ρε φίλε Bloger και να φωτογραφήσω όσα τέτοια κτήρια παράνομα και με παραπάνω ορόφους θέλεις .
Να σε δω μετά θα τα βάλεις στο Internet ;

Ο φωτογράφος του χωριού

kamena voyrla blogger είπε...

Μια δοκιμή θα σε πείσει ‘φίλε’ φωτογράφε.
Στείλε εσύ τις φωτογραφίες και θα δεις….

Ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τα παράνομα κτίρια με χτισμένη πιλοτή είναι πάρα πολλά στα Καμένα αυτή τη στιγμή. Θα ήτανε εξαιρετικής σημασίας συμβολή να φωτογραφηθούν και να τοποθετηθούν στο blog. Μια τέτοια κίνηση θα έδειχνε το μέγεθος του προβλήματος και καθώς και
το βαθμό της συμμετοχής των δημοτών
που είτε κατέχουν είτε ζουν μέσα σε αυτά τα διαμερίσματα μόνιμα ή κατά το καλοκαίρι.
Ωστόσο, αν το blog το κάνει και τις δημοσιεύσει, έχουμε στη συνέχεια όλοι μας χρέος να το στηρίξουμε μιας και οι πιέσεις θα γίνουν έντονες.
Να γίνει, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε την αλήθεια καθαρά και με μπέσα.
Γιώργος