22 Ιουλίου 2023

Έγκλημα – Καμένα Βούρλα. Άφησαν χωρίς νερό μέσα στον καύσωνα μια περιοχή του δήμου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Κύριοι του Δημαρχείου, τεχνικές υπηρεσίες, αντιδήμαρχοι, περιφέρειες και λοιποί  παρατρεχάμενοι ακούτε?

Στον ΑΓΙΟ Σεραφείμ θέση ‘Ζορμπεικα’ εν τω μέσω καύσωνα εν έτη 2023 δεν έχει καθόλου νερό.

 Θα κάνετε κάτι για αυτό ή δεν σας αφήνει η ραστώνη του καλοκαιριού?



10 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το εχω ξαναπει το μπλοκ δουλευει τελεια και ο εξυπνος δημοτης η κατοικος θα το χρησιμοποιησει. .Αυτοι που στελνουν στους ανικανους λαμιωτες το προβλημα να το δημοσιευσουν ειναι βλακες και επειδη ειναι τοπικο προβλημα το μπλοκ ειναι υποχρεωμενο να το αναδημοσιευσει.Τι σημασια εχει αν λεγεται γιαννακουρος η αλλιως ?Ο μπλοκερ φασιστας ?Σας βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι ?Σας εσβησε ποτε την νορμαλ αποψη σας ?Ειναι αντικειμενικο και κραταει ισες αποστασεις το μπλοκ.Τα ανουσια κουτσομπολιστικα σχολια πρεπει να σβηνονται .Σε οποιον αρεσει το μπλοκ .Προσωπικα δεν εχω κατι να δημοσιευσω τωρα ,οταν θα εχω θα το κανω .Τωρα σχολιαζω μονο τα επικαιρα .,,,,Για να δειτε τη πολιτικη υπαρχει στην φθιωτιδα ,χειμαρας πρωην νομαρχης 8 χρονια,στην παραλια .Γεια σας παιδια τι κανετε ,ειμαι ο χειμαρας .Απο που ειστε ? Εγω μενω λαμια αλλα ειμαι απο αγναντη .Στην αγναντη εχω φτιαξει πολλους δρομους. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ..Συγχωρημενος λογω ηλικιας τωρα .Μεντορας του κυρμανιδη ηταν.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα σωστά ειδικά για το ραμολιμεντο τον Χειμάρα ...έχει άνοια πλεον
Αλλά ένα συμπέρασμα θα το πω, να γιατί πτωχεύσαμε γιατί κάτι τύποι τέτοιοι πέρασαν από την πολιτικη.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς με μέριμνα κ ενέργειες του Δήμου όλα καλά

Ανώνυμος είπε...

Τα κατάφεραν και στα Κ.Β , δεν έχουμε νερό χθες και σήμερα από το απόγευμα στα σπίτια προς το βουνό. Συκιτσα γιοκ νερό.

Ανώνυμος είπε...

Προβοκατσια φουλ

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια όταν υπάρχει υψηλή ζήτηση το καλοκαίρι τότε τα μοτερ ενώ δουλεύουν φουλ δεν καταφέρνουν να γεμίσουν τις δεξαμενές με αποτέλεσμα την πτώση της πίεσης.
Αυτό συμβαίνει εδώ και τριάντα χρόνια δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Η περιοχές με υψομετρικη διαφορα είναι αυτές που έχουν χαμηλή πίεση ή και καθόλου νερό κάποιες ώρες αιχμής όπως μετά τις 7το απόγευμα που γυρίζουν όλοι από την θάλασσα.

kamena voyrla blogger είπε...

Αυτή η αποδοχή ‘ελαφρά την καρδία’ των κακώς κειμένων με χαλάει αβάσταχτα. Προφανώς ο κύριος που απάντησε παραπάνω είναι γνώστης ή αυτοδιοικητικός και μας λέει εεε τι θέλετε ρε παιδιά, έτσι γινόταν πάντα - το καλοκαίρι δεν έχουμε νερό. Εμ και τι έκανες εσύ ρε λεβέντη να το διορθώσεις? Μήπως έχεις κάποια θέση και λαμβάνεις το μισθό σου τσάμπα? Μήπως να πάτε σπίτια σας να κάνει άλλος την δουλειά που μπορεί, γιατί εσείς από ότι βλέπω δεν το πάτε το γράμμα?
(ια την τωρινή διοίκηση βαράει η κουδούνα)

Ανώνυμος είπε...

Προς μπλόκερ:
Είμαι ο δημότης 11.47 μμ.
Η ενημέρωση για τα αίτια του προβλήματος έγινε για την αντικειμενική γνώση.
Δεν είμαι αυτοδιοικητικός και για αυτό διαφέρω από αυτούς.
Την λύση δεν την ανεφερα διότι θέλει πρόσθετες τεχνικές γνώσεις που εγώ δεν διαθέτω. Οφείλεις μια συγνωμην για την αυθαίρετη ερμηνεία ως προς το ατομο μου έστω και αν είμαι ανώνυμος.
Άλλωστε δεν είπα ότι ο Δήμος πράττει το σωστό στο συγκεκριμένο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπλόκερ αν θες να μην καταντήσεις λαϊκιστής όπως οι ψυχωτικοι που βρίζουν τα πάντα και τους πάντες μείνε στην διαχείριση και την εποπτεία του μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγιος εχει προεδρο και αντιδημαρχο και δεν μπορουνε να το λυσουνε το προβλημα...ασ δοκιμασουν και κατι αλλο