07 Ιουλίου 2023

Δήμος Καμένων Βούρλων - Ο Ηλίας Κυρμανίδης παρουσιάζει την παράταξη του για τις Δημοτικές εκλογές 2023

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Στις 7/7/2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Ηλίας Κυρμανίδης, όπως ενημερώνει, θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής του παράταξης.

Στις 7 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 9μμ στο «Κτήμα Αυγέρη» (Παραλία Καινούργιου) πραγματοποιούμε την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής μας παράταξης.

Καλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, μαζί να διαμορφώσουμε το πλαίσιο αρχών και αξιών, που θα διέπει την επόμενη μέρα του δήμου μας.

-------------

Λάβαμε και εμείς την πρόσκληση με SMS
"Αγαπητέ Κώστα Γιαννακούρο, θα χαρώ να σε δω στην ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξής μας την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 9μμ το «Κτήμα Αυγέρη» (Παραλία Καινούργιου)
Ηλίας Γ Κυρμανίδης 
Υποψήφιος Δήμαρχος"

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει λαικό προσκύνημα σήμερα. Οι εκλογές του Οκτωβρίου έχουν τελειώσει. Κυρμανίδης Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε το έγινε με Μπέλλο στην Γαλήνη .Πήγαν 400 άτομα δεν χωραγαν στις αιθουσες Είχαν παει και τεχνοκράτες .Μίλησαν και από κατω. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ας είναι καλά αυτοί που πήγαν τοτε με το Τσωμο και τωρα είναι με το κατακαυμενο κοντο.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Δημήτρη πρόεδρε του δσ, πως είσαι? Άσε σε λίγο δεν θα είμαι πρόεδρος γιατί ο συκιωτης θέλει να με αλλάξει και να βάλει άλλον γιατί πρέπει και άλλοι να αναλάβουν καθήκοντα μου είπε, όλοι βοήθησαν τον συνδυασμό να εκλεγεί πρώτος. Κρίμα και είχα συνηθίσει να παίρνω το μισθό ήταν μεγάλη βοήθεια. Τωρα αλλάζω συνδυασμό και πάω σε άλλον που μου είπε αν εκλεγουμε θα με κάνει πρόεδρο 4 χρόνια. Μπράβο Δημήτρη τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο δήμος με νέες ιδέες.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Είχε κόσμο ο Λιάκος; Δεν θα μας ενημερώσει κάποιος; Ο Blogger δεν θα ανεβάσει φωτο; Ανακοινώθηκαν ονόματα ; Τι έγινε τέλος πάντων;

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα από τις δημοσιεύσεις της χθεσινής εκδήλωσης θα τρίβετε τα μάτια σας

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Να τους ευχηθούμε καλη επιτυχία, να γλυτώσουμε από τον πιπίλα, τον θυμάμαι ως δημ.συμβουλο, άχρωμος άγευστος, να τον δούμε και στην ερχόμενη τετραετία, σίγουρα δεν θα πατάει στα δ.σ.

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία να ευχηθούμε στον Νέο συνδυασμό για τις θέσεις του κ το όραμα του για τα Καμενα Βουρλα , οχι για να απαλλαγούμε από τον Γιαννη. Δεν είναι αυτή η σύγκριση.

Ανώνυμος είπε...

Να απαλαγουμε απο τον Γιαννη
9 ολοκληρα χρονια, ο Δημος στο πουθενα
Κοιταξτε τη Ναυαρχιδα , τα Κ.Βουρλα Σημερα, ημερα Σαββατο 8 Ιουλιου
Ανοιγοκλειστε τα Ματια
Το Καλοκαιρι περασε.
Χαος
Μυρουδια σ....! Παντου
Η Γ.Βασιλειαδη(που καταντησε αυτος ο δρομος ,ολος κι ολος να ειναι τα Κ.Βουρλα)
Σε Μαυρο χαλι
Σπας αυτοκινητο
Απλα το Μαυρο τζιπ του Γιαννη λογω Πολυτελειας, δεν το Καταλαβαινει
Καδοι γεματοι σκουπιδια
Ασε για τις πισω Γειτονιες
Πεζοδρομια γεματα χορταρια
Ζαρντινιερες γεματες ξερα χορτα
Παγκακια τσιμεντενια για θεαση στη θαλασσα ,Μονο κολωνακια εχουν μεινει
Να απαλαγουμε λοιπον απο το Γιαννη
Ας παει στο καλο ,στο Ιατρειο του,στην Οικογενεια του
Φτανει
Ας ξεκουραστει απο το βαρυ φορτιο του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά αλλά,
Για να πάρεις "πρωτάθλημα" χρειάζεσαι παίκτες από το πάνω ράφι.
Έχεις τέτοιους ο Λιάκος?
Πως θα πάρει το "πρωτάθλημα"?
Αλλά, άντε και το πήρε, με ποιους θα αλλάξει την κατάσταση?
Εδώ χρειάζονται "κομάντος" που να σπάσουν κατεστημένα δεκαετιών.
Έχει τέτοιους?
Από ότι μου είπαν, ΟΧΙ.
Θα επανέλθω όταν μάθω περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι παίκτες, είναι και ο προπονητής. τέτοιos τζαμπατζής και άμπαλος προπονητής έχει χρόνια να φανεί.. ποιος πλήρωσε χθες το βράδυ; θα επανέλθω
GS fun club

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ.
Πρωτο συμπερασμα ότι πάμε σε πολωση και έτσι ο τρίτος δεν μπορεί να είναι ισοδύναμος άρα είναι και επιρρεπής σε διασπαση.
Δεύτερο φαίνεται ότι η ποσότητα τρώει την ποιότητα που περνάει πλεον σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα ο Δήμος μελλοντικά να διοικηθεί από ανθρώπους επιρρεπείς στην διαπλοκή ή έστω στην ανοχή της.(ισχύει και για τους δύο Καισαρες)
Τρίτο οι μελλοντική ανάπτυξη γύρω από τα τουριστικά δεν λύνεται με χειρισμό (τύπου ασπιρινης) αλλά με πρόγραμμα που έως τώρα συναντά αντιδράσεις από οργανωμένα συντεχνιακα συμφέροντα .
Έτσι ένας ουδέτερος παρατηρητής (είναι αναγκαστικά και νηφάλιος) βλέπει καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει με την πολυπληθή συγκέντρωση των "απίθανων"
στους συνδυασμους και μελαγχολεί.
Ένας σοφός είπε"Γιατί άραγε ένας ηλίθιος είναι τόσο ορμητικος στην αποφαση ενώ ένας νοήμων τόσο διστακτικός"
Καλή συνέχεια κοινωνία του "Μαζί θα τα φάμε'?

Ανώνυμος είπε...

Κάθε προσπάθεια πρέπει να λαμβάνει αρχικά θετικό πρόσημο και τις ευχές μας για καλή πορεία.
Αλλά, όλοι κρινόμαστε από την μέχρι σήμερα πορεία μας, τα γεγονότα και τις πράξεις μας, τις προθέσεις και τις ικανότητές μας για τα επιμέρους και εν τέλει εάν κάνουμε για τη "δουλεία".
Οπότε μετά και την παρουσίαση της πρότασης για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου Καμένων Βούρλων του κ. Ηλία Κυρμανίδη θα ήθελα να καταθέσω το τί εισέπραξα παρακολουθώντας το σχετικό video της εκδήλωσης και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για υποψήφιος δήμαρχος και ξεκίνησε εδώ και οκτώ μήνες+ τις διεργασίες κατάρτισης συνδυασμού.
- Κυρμανίδης, μουδιασμένος-ίσως και απογοητευμένος, άχρωμος και με αποτυχημένη προσπάθεια χιούμορ και με αμήχανα give me fiveμε τους υποψηφίους.
- δείγμα εγκλωβισμού στην αρχική του επιλογή -υποψηφίου δημάρχου και της εγωκεντρικής του αντιμετώπισης μιας πραγματικότητας που και τον ίδιο δεν ικανοποιεί ως προς τη στελέχωση του συνδυασμού του, και αυτό φάνηκε και θα φανεί εντονότερα στη συνέχεια.
- Η πραγματικότητα αναδεικνύει το γεγονός ότι δεν είναι ο ηγέτης που, όπως ήλπιζε, θα προσέλκυε με την προσωπικότητα και το όραμά του την κοινωνία και θα υποκινούσε τους πολίτες του Δήμου μας να κατέβουν αθρόα μαζί του και να μπορεί να έχει την επιλογή των "ικανότερων" κατ' αυτόν ...
- αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η σοβαρή έλλειψη πολιτικού προσωπικού για τα κοινά και γίνεται κυρίως ανακύκλωση αυτού, φταίνε οι πολίτες (όχι) φταίει ο μη ηγέτης ?????
- Συνδυασμός παρεΐστικος, συγγενολόγια και με όχι ισόρροπη κατανομή?????
- Καλά παιδιά και μπράβο τους που συμμετέχουν, αλλά έχουν επίγνωση εάν κάνουν για τη δουλεία????? όλοι χρειάζονται και όλοι πρέπει να συνεισφέρουν θετικά στο βαθμό που μπορούν αλλά ένα δημοτικό συμβούλιο έχει συγκεκριμένο ρόλο και απαιτήσεις που απαιτούν γνώσεις και διάθεση πολύ προσωπικού χρόνου, εάν θέλουμε να πετύχουμε ....???????
- Πάρα πολλές απουσίες υποψηφίων από την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού ??????? αυτοί εάν εκλέγουν θα είναι παρόντες και πόσο???????
Τα υπόλοιπα ερωτήματα - προβληματισμοί ...δικά σας
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ


Ανώνυμος είπε...

Ένας πρώην δήμαρχος που παραβρέθηκε έκανε το σταυρό του και είπε να τον ακούσουν ,'-Σε ευχαριστώ θεέ μου που με αξίωσες,
να ακούσω τον νέο ... Δημοσθένη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΤΟΥ, ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ. ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΕΤΟΥΤΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ. ΠΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανένας ότι απαραίτητη η κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου, αλλά γνώσεων (που προέρχονται και από αλλού ) και διάθεση προσωπικού χρόνου για την ενασχόλησης με τα κοινά και την απόκτηση των πληροφοριών και των γνώσεων....
Ούτε σημαίνει ότι ένας πτυχιούχος είναι ικανός για τα δημοτικά, ακόμα και για το επάγγελμα που σπούδασε, όλα πρέπει να αποδεικνύονται εν τοις πράγμασι.
Οπότε μη βάζεις λόγια που δεν έγραψα και πόσο μάλλον δεν εννοώ, και να διαβάζεις καλύτερα τα όσα γράφονται ........
Καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους τους.
Καλό καλοκαίρι
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λυπη, Απογοήτευση! Οι 7 στους δέκα... Ουτε μια επιστολή δεν γνωρίζουν να συνταξουν... Δυστυχώς οι καιροί τρέχουν... Έχουν αλλάξει ραγδαία κ το open mind μυαλό παραγει... Συνδυασμός για νοικοκυρές!

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν συνδυασμό δεν μπαίνεις... Για να σε βολέψει ο Δήμαρχος. Αυτά στην σημερινή εποχή είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ. Και ιδου το αποτέλεσμα... Κ. Βουρλα... Χωριο με ολίγο από παστιτσιο... Αυτό προκυπτει από τον ανακοινωθέντα Συνδυασμό. Συνδυασμός ανάγκης... Με πολυ σάλτσα στην ανακοίνωση των ονομάτων. Σοβαρότητα μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέντορας ( εν προκειμένω ο δήμαρχος) είναι αυτός που θα ορίσει την κατανομή των ρόλων μετεκλογικα,και αναλόγως θα τις αναδιατασσει.
Έτσι μόνο η καλή διάθεση και εργατικότητα είναι τα απαιτούμενα αρχικά χαρακτηριστικά ενός συνεργάτη αυτοδιοικητικό.
Τα σχολεία φυσικά είναι θεμιτά αλλά όχι ότι ο ιατρός η νομικός θα αποδώσει ως αντιδήμαρχος καλύτερα από έναν της μέσης εκπαίδευσης,αν δεν το θέλει ή είναι αποσχολημενος με αλλοτρια.
Συνεπώς ο Κυρμανιδης ο Συκιωτης ,ο Πλατανιάς είναι αυτοί που θα πρέπει να αποδώσουν .
Προεκλογικά το ζήτημα είναι οι ψήφοι και ποιοι συμβάλλουν σε αυτό.
Αν λ.χ ο Σουσωνης "φέρνει" όλο το χωριό και η Μπήτα έρχεται πίσω από τον Πασχαλη τοτε το πτυχίο είναι για την "εσωτερική" αξία του ψηφοδελτίου και μόνο, και εν πολλοίς χωρίς χρηστική αξία .
Ειναι λάθος και επιδερμική η αξιολόγηση ενός ψηφιδελτιου να επικεντρώνεται στα πρόσωπα μόνο με την "προσκόμιση" πιστοποιητικών σπουδων.
Άλλωστε η ανάγκη είναι τέτοια για έμψυχο υλικό που και ο υποδεέστερος (με κριτήρια επαγγελματικά)μπορεί να συνεισφέρει έστω και στην εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς!
Πάντως την ευθύνη κατάρτισης ψηφοδελτίου δεν την έχει πλέον ο Μεντορας αλλά ο πυρήνας της αρχικής ομάδος που κρίνει μόνο επί τη βάσει της αναγκαιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο με "παίκτες" απο το καλάθι δεν αντιμετωπίζεται ο Πιπίλας.
Φρόντισε να πάρεις παίκτες και απο το πάνω ράφι αν θελεις να γίνεις δήμαρχος.
Διαφορετικά σε βλέπω να είσαι επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Που βρίσκετε αυτό το ράφι ,όχι τίποτε άλλο να πάω να πάρω και
εγώ ;
Δεν ζει ο μακαρίτης ο Κακάμας αλλιώς θα σας έλεγα ποιος θα γινόταν δημαρχος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Οφείλω να πω την αντικειμενική φιλελευθερη άποψη . Το ηθικό πλεονέκτημα το έχει ο συκιωτης σαν συνδυασμός. Έχουν μείνει μαζί του οι πραγματικοί στρατιώτες σύμβουλοι του συνδυασμού. Αυτοί που καταλαβαίνουν ότι όλοι βοήθησαν να νικήσουν και συμβιβαζονται με ένα χρόνο αντιδήμαρχοι εκτός απροόπτου που μπορεί να γίνουν περισσότερο και το ίδιο για πρόεδρος δσ.Έχουν φύγει όσοι θέλανε ανταλλάγματα δηλαδή τετραετία αντιδήμαρχοι ή έκανα αντιδήμαρχος την πρώτη τετραετία δύο χρόνια θέλω ξανά και την δεύτερη αλλα δύο χρόνια γιατί την έχω ψωνίσει και πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος και οι άλλοι είναι υποδυεστεροι μου.Οχι φίλε μου εγώ δεν χαριζομαι σε κανέναν και θα τα ακούσεις,μιλάει ο φιλελευθερισμος τωρα,ξεκίνησες να κάνεις προβλήματα όταν έχασες το μισθό έξτρα που έπαιρνες ή όταν έπρεπε να ξαναγυρίσεις στην θέση σου στο δημόσιο που έχει πρωινό ταξίδι. Δεν σου έφταιξε καμία αλαζονεία του Γιαννάκη ή αυταρχισμός, όσο ήσουν αντιδήμαρχος και τα έπαιρνες ήταν όλα οκ. Ο σωσωνης τώρα που δεν το ξέρω καθόλου που υστερεί από το προηγούμενο πρόεδρο?Ετσι και αλλιώς το ξέρεις ότι κατεβαινοντας με ενα συνδυασμο και να εκλεγεις είναι στο χέρι του δημάρχου να σου δώσει θέση από τον νόμο, απλά η γνώμη μου είναι ότι όλοι πρέπει να παίρνουν θέση αντιδήμαρχου εκτός αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν από ανικανότητα.Αυτοι που φεύγουν και πάνε σε άλλους συνδυασμούς για αυτό το λόγο θα πάρουν ψήφους σίγουρα αλλά θα διώξουν και πολλούς άλλους. Αυτοί που κατεβαίνουν πρώτη φορά με το συκιωτη δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθουν αν εκλεγεί πάλι. Ο κυρμανιδης τώρα από ανάγκη πήρε όποιον βρήκε το καταλαβαίνω γιατί έχει εκτεθεί και πρέπει να φτιάξει ψηφοδέλτιο όπως όπως. Καλά παιδιά είναι κάποιοι αλλά λίγοι έχουν πείρα από διοίκηση. Προς το παρόν αυτοί δεν φέρνουν νίκη. Προσπάθησε να δείξει ότι οι υποψήφιοι του είναι πολυασχολοι αλλά κατάντησε λαικιστικο,ειδικά με τους καδ. Κόσμο είχε αλλά και ο τσιπρας είχε κόσμο. Επειδή μου είχε πει κάποιος απεσταλμένος να κατέβω δηλώνω ότι δεν θα μπορούσα να κατέβω σε αυτόν τον συνδυασμό γιατί δεν μπορείς να χωρέσεις τανκ σε περίπτερο. Προσπάθησε να δείξει ότι το πασοκ και ο σύριζα είναι μαζί μου. Προσπάθησε να κάνει μηδενισμό στους 3 βιολογικούς των αστικών κέντρων του δήμου που θα γίνουν λέγοντας ότι πρέπει και ο λογγος ο άγιος Σεραφείμ η σκαρφεια το ρεγγινι κλπ να αποκτήσουν αποχέτευση, αυτό δείχνει απειρία.Πρεπει να έχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις ότι καλό έγινε και όχι να λες ότι 3 βιοκα θα είναι ακριβό κόστος. Για την κατάληψη αιγιαλού ούτε λέξη γιατί κάνει τζιζ και για αυτό λέω ότι είναι λίγος και αυτός. Έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα που λέει ότι δεν γίνεται ο άγιος κωννος να κυβερνά τα καμενα βουρλα και αυτό είναι βλακεια σκέτη που προσπαθούν να εκμεταλευτουν κάποιοι. Το όνομα επίσης" ψηλά ξανά "εκπέμπει λαϊκισμό γιατί δεν μπορεί ο κυρμανιδης τουλάχιστον να σηκώσει τα καμενα στο 1960.Αλλη πατάτα ότι ο μπακογιαννης βρήκε λεφτά και ο συκιωτης δεν τα πήρε για ανάπλαση της Γεράσιμου Βασιλειάδη.

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με πολλούς από πάνω οτι αυτή η ομάδα δεν έχει παίκτες. Στο κόρμο ότι μεταγραφές και να κάνεις, πρωτάθλημα δεν παίρνεις! Ειλικρινά από αυτούς μόνο οι παλιές καραβάνες μπορούν να φέρουν ψηφαλάκια αλλά οι περισσότεροι βγήκαν έξω από το μαντρί!

Ανώνυμος είπε...

Βρε καψερέ Τραχανά το μυαλό σου έχει τελείως κουρκουτιάνει !
Τι βλακείες είναι αυτές που γράφεις ?

Σου είπε κάποιος για να σε δουλέψει ότι είσαι φιλελεύθερος και το πίστεψες ? Ένας συμφεροντολόγος κολοτούμπας είσαι και τίποτα άλλο. Τι έγινε και πλέκεις το εγκώμιο του Συκιώτη ? Τι σου έκανε ? Σου πήρε το σωλήνα απο το μαγαζί σου ?

Η πρώην πρόεδρος του ΔΣ κα Μπήτα, δικηγόρος το επάγγελμα, είναι το ίδιο με τον Σωσώνη, που είναι μόνιμος λοχίας στο στρατό ?

Εσύ είσαι «τάνκ» και δεν μπορείς να χωρέσεις στο «περίπτερο» του Κυρμανίδη ? Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Αλλά τι λέω. Έτσι σκέφτονται όλοι οι κομπλεξικοί άνθρωποι.

Ποιος πρώην συνεργάτης του Συκιώτη έφυγε επειδή τον αντικατέστησε από αντιδήμαρχο ?
Από τη 1η θητεία 2014-2019 οι Μακρυνίτσας, Βούλγαρης, Πλατανιάς, Κουκούλη, Παντράς, Τσώμος, κλπ και από τη 2η θητεία 2019-2023 οι Καραμανώλης, Τριανταφύλης, Μπεζάτη, Μπήτα, Κοντοπάνος… έφυγαν επειδή τους αντικατέστησε στην αντιδημαρχία ?
Είσαι βαθιά νυχτωμένος ! Οι λόγοι είναι άλλοι. Έτσι συμφέρει να το παρουσιάζει ο Συκιώτης, ο οποίος σου μοιάζει ως προς την ιδέα που έχει για τον εαυτό του.

Όσο για κάποια καθαρά δημοτικά πράγματα που θίγεις (βιοκα, παραλίες, κλπ)… άστο καλύτερα. Και ο σκύλος μου έχει άποψη που θα βρει φαϊ να φάει αλλά… δεν έχει γνώση πως θα το φτιάξει. Πούλα καμιά ελιά και μην εκτίθεσαι έστω και σε αυτό το μικρό κοινό που διαβάζει αυτό το blog.


Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε δεν αξίζει να χαραμίζεις το χρόνο σου να ασχολείσαι με αυτό το ‘’νούμερο’’
Γι αυτόν ισχύει το ‘’όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…’’
Επειδή δεν τον θέλουμε στον συνδυασμό του κ Κυρμανίδη, προσπαθεί με τις μαλακίες που λέει να υποτιμήσει, να υποβαθμίσει την προσπάθειά μας να απαλλαγούμε από τον Συκιώτη, έναν δήμαρχο που επί 9 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να γίνει καλλίτερη η καθημερινότητά μας.
Με αυτό το λιβάνισμα, τον κόβω για το ψηφοδέλτιο Συκιώτη.


Ανώνυμος είπε...

Τελικά.... Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την μικροπρέπεια σας. Η μιζέρια σκέψης αποτυπώνεται περιτρανα. Όταν θα καταλάβετε τι σημαίνει Κυρμανιδης τότε θα είναι αργά. Δεν υμνω τον Συκιωτη.. Έκανε τραγικά λάθη... Αλλά δεν μπορώ να ακουω τις αγαπουλες του Κυρμανιδη.. Ο οποίος έχει τάξει να τους βολέψει όλους στον Δήμο. Σας το είπα... Η γνώση γεννά δυναμη κ ευγενή άμιλλα και κυρίως να ξέρεις ποια ειναι η απόσταση σου από τον Δήμαρχο. Δεν είναι ΦΙΛΟΣ ΣΟΥΔεν απαιτείς, απλά τον συμβουλευεις,αν θα σε ακουσει... Ο χρόνος το δείχνει. Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ.. Την μικροπρέπεια... Όλοι στην Δημαρχία... Να βολευτούμε... Έτσι... Παραπονιέστε κ κρίνετε. Μίζεροι κ καημένοι!

Ανώνυμος είπε...

Αυριο στην Οικ. Επιτροπη στο 11 και 12 απο τα θεματα ειναι:
θεμα 11.Ναυαγωσωστικη καλυψη έγκριση πρακτικού διαγωνισμου.
Επρεπε απο 1/6 να εχουν την καλυψη κατα τον νομο πιστευω.
θεμα 12. Εξοπλισμος αστικος παραλιακου μετωπου
Το διαβαζουμε εδω και τρια χρονια,ποτε θα το τελειωσουν.

Ανώνυμος είπε...

Βρέ τραχανά, αφού γράφεις επώνυμα και πολλές φορές, άδικα, ακούς τα σχολιανά σου γιατί δεν δηλώνεις οτι υποστηρίζεις το συκιώτη, ο άνθρωπος δήμαρχος είναι, δεν είναι εγγληματίας. Τώρα αν ντρέπεσε για το κακό του έργο,δηλωσέτο οτι είσε π εν δυναμει υποψηφιος και σφόδρα. Προβληματισμενος. ΕΣΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 10.42 ξεπέρασες σε προπαγάνδα και τον Γκαίμπελς !
Από πού προκύπτει οτι αν εκλεγεί ο Κυρμανίδης θα τους βολέψει όλους στο Δήμο ;
Σου το ‘πε ;
Βρε σταματήστε να ρίχνετε λάσπη
Αυτός που έταξε και βόλεψε κόσμο στο Δήμο… είναι ο Συκιώτης !
Αυτός που έγινε πρωταθλητής Ελλάδος στις απ’ ευθείας αναθέσεις… είναι ο Συκιώτης !
Αυτός που 9 χρόνια δεν κατάφερε να πάει νερό στη Λιαπάτα… είναι ο Συκιώτης !
Αυτός που αφήνει του συγχωριανούς του να πίνουν νερό απο αμίαντο… είναι ο Συκιώτης !
Αυτός που σαμποτάρει τον τουρισμό τον ΚΒ… είναι ο Συκιώτης !
Πως τα σαμποτάρει ; Να ένα παράδειγμα από τα πολλά που μπορώ να παραθέσω..
Είμαστε στη μέση του καλοκαιριού και στη πολυσύχναστη παραλία Ασπρονερίου, δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες αλλά ούτε και αποδυτήρια να αλλάξουν τα μαγιώ τους οι λουόμενοι !!!
Αυτός που ….. δεν υπάρχει τελειωμός !

Κριτική πρέπει να γίνεται σε αυτόν που ασκεί εξουσία….
Και ΟΧΙ…
Σε αυτόν που θέλει να πάρει την εξουσία…
Αυτόν θα τον κρίνουμε ΑΝ πάρει την εξουσία, στο τέλος της 4ετίας…
Μίζερος και Καημένος είσαι εσύ και ΟΧΙ εμείς που ζητάμε την ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ μπας και δούμε μια άσπρη μέρα στη καθημερινότητά μας… που βρωμάει από άκρη σε άκρη του Δήμου !

Ανώνυμος είπε...

.κ.Θρασύβουλα ο λόγος σε εσενα επί προσωπικού και ακολουθεί ο κ. Τραχανας..για διευκρινησεις για τον φιλελευθερισμό.

Προεδρειο Μπλοκ

Ανώνυμος είπε...

Αστείοι που είστε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διασκεδαστές!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν λοιπόν.... Επιμένω... Πολιορκείτε έναν Δήμαρχο να σας βολέψει.... Τι να κάνει κ αυτός! Κυριοι η ΕΥΘΥΝΗ δική σας. Σοβαρότητα έχει ο άνθρωπος που δεν θα εμφανίζεται στον Δήμαρχο λέγοντας του... Γιαννάκη, Λιακο, κ ολα τα συναφη. Πως να το κάνουμε! Ο καθένας εκεί που ανήκει! Κ κάτι άλλο κυριοι... Τα γραπτά μένουν κ οχι τα προφορικα πεζοδρομιακα σχόλια. Αυτά στις αυλές σας. Ξέρετε κάτι? Η ποιοτητα μας είναι η επιδερμίδα μας. Κανεις δεν ξεφευγει από αυτό. Λάθη, παραλειψεις σοβαρες ο Συκιωτης ναι! Όλοι εμείς δεν φέρουμε καμια ευθυνη απολυτως? Αυτογνωσία μήπως? Άγνωστη λέξη ε? Για να δουμε την δική μας νοοτροπία. Δεν έχω κανέναν φίλο... Δήμαρχο... Τους έχω σε απόσταση για να μπορώ να μιλάω. Και οι κωλοτουμπες ανήκουν στο τσιρκο. Αυτά κυριοι.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εσύ είσαι βλακας που λες αρλούμπες χωρίς αποδείξεις. Πάνω από 20 χρόνια λέω τα ίδια ότι ο άγιος κωννος πρέπει να φτιάξει βιοκα και παραλιακό δρόμο γιατί έχω σιχαθεί τα βοθροφορα να βρωμάει ο τόπος όλος. Τωρα που θα φτιαχτεί να μην το χειροκροτησω? Τη στιγμή που οι προηγούμενοι έκαναν το θέμα ανέκδοτο? Σαν το μετρό Θεσσαλονίκης? Η νδ μου φέρνει αηδία σαν βενιζελικος αλλά έχω την γενναιότητα να αναγνωρίσω το οποιο καλό. Αυτό που λες για το σωλήνα μπροστά στο σπίτι μου που έφυγε θεωρείται αυτονόητο και δεν πρόκειται να πω μπράβο. Απλά εσύ έχεις χωριάτικο επίπεδο και το αναφέρεις. Μια χαρά είναι το να είσαι λοχίας στο στρατό και δεν συμπαθώ τους δικηγόρους καθόλου. Είτε σου αρέσει είτε όχι μόνο τανκ θα γκρεμιζε το τείχος του πατριαρχειου και είσαι από αυτά τα γλυφτρακια που διαδίδουν ότι δεν είχα καμία σχέση με αυτό, ναι κεφτέ μου ήρθε η κτηματικη μόνη της και γκρέμισε το τείχος έτσι γιατί η Ελλάδα έγινε Γερμανία ξαφνικά και οι κανόνες εφαρμόζονται. Σε τρία χρόνια που θα γκρεμίσουν και τα άλλα να δω που θα κρυβεστε χαμινια.Ο συκιωτης παίρνει βαθμό από μένα 30% για τους βιολογικούς μόνο, θα μπορούσε να κάνει περισσότερα όπως παραλιακό δρόμο αλλά φοβάται και διάνοιξη δρόμων σχεδίου και αλλαγή του αμιάντου αλλά ήταν ανίκανος. Παντως το 30 δεν είναι μηδέν. Ολοι αυτοί για αυτό φύγανε επειδή τα θέλανε όλα και αμέσως και στην διαχείριση συμβούλων ο συκιωτης παίρνει άριστα. Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Τον λογο τωρα εχει ο κ. Θρασυβουλας.

Προεδρειο Μπλοκ

Ανώνυμος είπε...

Δεν Φτανει το Χαλι της βρωμας
Δεν Φτανει το χαλι της μυρουδιας
Δεν φτανουν ολα τα χαλια μας
Μας πηραν σβαρνα τα Καναλιααααα!!!!
Ξετσιποτη πορνη τα Καταντησες Συκιωτη
Τα Κ.Βουρλα
Ελα ρε μαλακα
Ελα ρε μαλακα
ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία φρασεολογία! Κ μετα... Θέλετε κ δήμαρχο!

Ανώνυμος είπε...

Του Δημαρχου Συκιωτη ο Χαιρετισμος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηθος 0

Ανώνυμος είπε...

Του Δημαρχου Συκιωτη
Ο Χαιρετισμος,προς Ολους!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα.... Ότι ο Κος Συκιωτης θα μοιράσει Βαζελίνη τον Αυγουστο... Αληθευει?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε είναι στενόκολος και πονάει όταν θα τον @@δανε ;

Ανώνυμος είπε...

Το τερματισατε
Αυτοι σας αξιζουν

Ανώνυμος είπε...


Πάντως στη συγκεντρωση Κυρμανιδη κάποια αντέγραψε την Τσαπανιδου και φώναξε ..ελα με φορα αρχηγέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι... Μόνο... Γενική χρήση παντος καιρου. Ξεχνάτε ότι είναι γιατρός. Την βαζελίνη την προτεινει για τους άλλους.... Αυτός ξέρει αλλά κόλπα.

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Στον Ηλία δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για ποιοτικό ψηφοδέλτιο??!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εαν υπηρχε Συριζα ,θα χαλαγε το Ηθος???
Ει μαζευτητε μαγγες, στη στροφη περιμενουν κι αλλοι
Λιακο μαζεψε τους Τζουτζεδες

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος???????

Ανώνυμος είπε...

Carpe diem! See what's next!

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια... Ο Κος Κυρμανιδης είναι πολυ λίγος.... Ότι κ αν πειτε.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κόντεψε ο Τσωμος 30 τα εκατό δεν θα πάρει ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ 43 από την πρώτη ;

Ανώνυμος είπε...

Και οι άλλοι τρεις υποψήφιο θα μοιραστούν το 57%????
Καλό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ειστε επιφυλακτικοι πολυ..........
Μονο αυτο δηλωνω.........Προσεχως σεισμος !

Ανώνυμος είπε...

μοιράστηκαν απο δω κι απο κει αυτοι που μια ζωη ενδιαφερονταν για το ΚΑΛΟ του τοπου και ιδου πόσο καλο εκαναν ολα αυτα τα χρονια.αναλωθηκαν σε αντιπαραθεσεις στρατολογωντας εμας τους κομπαρσους να πολεμήσουμε για αυτους!!!με αυτους θα παμε μπροστα;και γιατι δεν πηγαμε τοοοσα χρονια ;μια απο τα ιδια και χειροτερα.κατα την αποψη μου Συκιωτης- Κυρμανιδης ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος.Αληθεια,εκτος απο το να κατηγορουν ο ενας τον αλλον ,εχουν να μας πουν και τιποτα προγραμματικες δηλωσεις δλδ τι εχουν σκοπο να κανουν ωστε να σταματησει η παρακμη και να ανακαμψουμε;κ.κ υποψηφιοι με τα σαπακια που εχετε μαζεψει αμφοτεροι δεν μας πειθετε..

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω κατι παρακαλω? Ποτε επισήμως θα λάβει χώρα... Η αδελφοποίηση του ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟΥ Ρεγγινιου με το Πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ?
ΘΑ ΕΙΝΑΙ πολυ μοναδική η τελετή
Περιμένουμε ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΕΓΚΙΝΙ. Α ! ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΜΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΣΩΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣΔΥΟ ΚΑΙ Σ´ΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρεγκινιότη και αυτά ειρωνίες είναι για το χωριό σας ;
Ρε σεις ασχοληθείτε με το πριγκιπάτο σας στο οποίο υπάρχει καφενείο που δεν έχει τουαλέτα και για κατούρημα τρέχετε στα σπίτια σας; Και η ιδιοκτήτρια κατεβαίνει και υποψήφια με τον Κυρμανίδη. Συκιώτη ακούς; Πως το επιτρέπεις να λειτουργεί; Άντε σαν πολύ μας κουνιέστε εσείς του πριγκιπάτου.
Αμ το άλλο που λέει συγχωριανός σου ‘’ Ναι ρε φιλε ετσι εχουν τα πραματα. Οχι μονο αποχωτητηριο αλλα ουτε κουζινα εχει. Και σαν να μην τρεχει τιποτα ολοι οι χωριατες εκει συχναζουν. Εκτος απο μενα και 2-3 αλλους. Τι να πεις. Ντροπη στο σημερα να υπαρχει αυτη η κατασταση και η αρμοδια υπηρεσια του δημου να κανει τα στραβα ματια’’
Πως μετά να μην ρωτάω εγώ, ειρωνικά βέβαια, πότε θα γίνει η αδελφοποίηση του Πριγκιπάτου ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ με το Πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ? Άδικο έχω; Τόσοι επιστήμονες και αξιόλογους ανθρώπους που έχετε βγάλει κανένας δεν βλέπει αυτή την δική σας ασχήμια και θέλετε να φτιάξετε τη δική μας ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Συκιώτη είναι αλήθεια οτι υπάρχει τέτοιο καφενείο σε χωριό του δήμου και δεν έκανες τίποτα;
Ρε Κυρμανίδη την ιδιοκτήτρια την έχεις στον συνδυασμό σου;
Ρε σεις δεν ντρέπεστε να υπόσχεστε ανάπτυξη του τόπου;
Ρε μαύρο στους μαυρογιαλούρους, μαύρο, κατάμαυρο.
Και σεις ρεγγινιότες τι κάνετε; Πως ανέχεστε αυτή τη κατάσταση;

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι να πανε τρεχοντας απο το καφενειο της μανταμ Σουσους στα σπιτια τους οι περρισσοτεροι......λερωνονται, τους εχουν βγαλει και ονομασια "Οι ξεβρακωτοι",γιατι στο δρομο αρχιζουν και λυνουν ζωνες για να προλαβουν?

Ανώνυμος είπε...

Η αναγόρευση του προσωνυμιου... ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟΥ προηλθε από τον Κο Κυρμανιδη. Συνεπώς δεν φταίνε οι σχολιαστές. Η αυτογνωσία ειναι μεγάλο πραγμα. Χαμήλωσε λίγο θεωρώντας ότι το χωριό σας βγάζει Δήμαρχο. Προσγειωθειτε.