26 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση για το πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης που υδροδοτούν την Παραλία Καινουρίου και Χρυσής Ακτής

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σχετικά με το πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης που υδροδοτούν την Παραλία Καινουρίου και Χρυσής Ακτής, ο Δήμος Καμένων Βούρλων γνωστοποιεί ότι από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες Υπηρεσίες του διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα και όχι τόσο σύνηθες.

Ακόμη και με τη συνδρομή της ΔΕΥΑ Λαμίας, με πολλές δοκιμές και παρεμβάσεις πέρυσι, η λειτουργία του δικτύου δεν αποκαταστάθηκε. Άμεσα και αφού απευθυνθήκαμε σε ειδικούς υδραυλικούς μηχανικούς, υποβλήθηκε φάκελος και ο Δήμος εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί, για να ανατεθεί η εκπόνηση μελέτης κατασκευής νέων δικτύων ύδρευσης (Α.Δ.Α: 62967ΛΗ-Γ5Β).

Επίσης, είχε υποβληθεί φάκελος στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για χρηματοδότηση της κατασκευής νέου δικτύου, αλλά λόγω εξάντλησης του πλαφόν που δικαιούταν ο Δήμος από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, δεν δύναται να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ένταξη περιμένοντας νέα σχετική πρόσκληση.

9 σχόλια:

Αλεξανδρα είπε...

Και στον Άγιο Σεραφείμ (Ζορμπεικα) υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μας αναφέρουν επειδή είμαστε λίγοι;δεν βγήκαμε στην τηλεόραση;δεν μας αγαπάνε; δεν ξέρω τι να πω Με 46 βαθμούς και πίεση πολύ χαμηλή μπάνιο γκολ πλύσιμο ρούχων το ίδιο κοινώς μας λένε φύγετε!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μια δημαρχια με το μέγεθος της Λαμίας και με ΔΕΥΑΛ θα μπορούσε να καλύψει απομονωμένους οικισμουςσε τεχνικά ζητήματα. Ο Δήμος μας είναι ανέτοιμος και για τα ίδια τα Καμενα βουρλα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Κνωσταντίνος να πίνει νερό από σωλήνες αμιάντου
Ο Άγιος Χαράλαμπος να πίνει νερό από υδροφόρα
Το Ρεγγίνι να πίνει νερό από γεώτρηση ιδιώτη
Η Παραλία Καινουρίου, η Χρυσή Ακτή και τα Ζορμπέικα στον Άγιο Σεραφείμ να έχουν χρόνια προβλήματα με τα δίκτυα ύδρευσης

Και ο δήμαρχος κΣυκιώτης να σου λέει ότι στα 9 χρόνια της δημαρχιακής του θητείας 2014-2023 πέτυχε και βελτίωσε την καθημερινότητά μας και να ζητά εκ νέου την εμπιστοσύνη μας.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι,
Για δες πώς καταντήσαμε, ρε φίλε μου καμπούρη,
χάθηκε αυτό που έλεγαν παλιά Τσίπα, Ντροπή, Αισχύνη !

Ανώνυμος είπε...

Ναι ήταν προνόμιο της δεκαετίας του 80 που όλοι η ΠασοκαρΙα είχαν ΤΣΙΠΑ
Αμουχαχαχ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλεια εχει η Πασοκαρια???
Αυτο Εφυγε
Περασε
Τωρα μιλαμε για Εναν Ανθρωπο που για 2 θητειες
9 χρονια Δοκιμαστηκε στη Θεση τουΔημαρχου του Δημου Καμμενων Βουρλων
Η Εικονα του Δημου ,Δειχνει Καθαρα
ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Εαν Οι Κατοικοι Επιθυμουν Επαναληψη της Αποτυχιας
ΑΠΛΟ
ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ!
ΟΣΥΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
ΑΠΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει και παρά έχει. Διότι όταν αυτοί που μιλούν σήμερα ότι δεν υπάρχει ΤΣΙΠΑ στην διοίκηση μια κρατικής δομής εν προκειμένω στον Δήμος,,είναι οι ίδιοι που τότε δεν έκαναν ποτέ μια αυτοκριτική για την αθλιότητα "μαζί τα φάγαμε" και οδήγησε στην πτώχευση του κράτους
Αντιθέτως συνεχισαν και στήριζαν την φαυλότητα.
Σε όλους εσάς λοιπόν που ξέρουμε ποιοι είστε ,-άλλωστε γνωριζόμαστε αρκετά καλά-, θα χρησιμοποιήσω την ατάκα του συντρόφου Κουτσογιωργα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΨΩΜΑΚΙ, ΦΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΣΟΚ, ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Ν Δ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΩΣΤΑΚΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ Ν Δ ΚΑΙ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σπαρτιάτη είσαι μικρονοος .Το ψωμάκι δεν προηλθε από παραγωγική,έντιμη εργασία αλλά από παρασιτισμό,πελατειασμο πέρα από κάθε όριο ηθικής.
Έφερε πτώχευση δυσκόλεψε τις ζωές όλων εκτός από αυτών που μαζί τα φάγανε.
Έχει ονομα η εποποιία της αριστεροδεξιας Πασοκιαδας! Λέγεται ΚΟΛΕΚΤΙΒΙΣΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΕΚΤΙΒΙΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ , ΞΕΚΟΛΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ Ν Δ ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.