13 Ιουλίου 2023

Ξεκινά η ναυαγοσωστική κάλυψη σε Ασπρονέρι και «Γαλήνη»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ξεκινά η ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες Ασπρονερίου και «Γαλήνη».

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, συναντήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 με τους ναυαγοσώστες που θα φροντίζουν ως άγρυπνοι φρουροί για την ασφάλεια των λουομένων, για να τους ευχηθεί καλή αρχή στο έργο τους.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρότι οι ίδιοι διαθέτουν δύο φορητούς απινιδωτές και έχουν εκπαιδευτεί για να τους χρησιμοποιούν και να σώζουν ζωές, στην παραλία Ασπρονερίου θα τοποθετηθεί ο σύγχρονος απινιδωτής της δωρεάς στον Δήμο του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου, μέλους της Διεθνούς Ομάδας Συναδέλφωσης Ροταριανών Φίλων Σκαφών Αναψυχής (IYFR), που ανήκει στο Διεθνές Ρόταρυ και θα πραγματοποιηθεί σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση του.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαγωθηκανε.... Αλλά που να καταλάβουν... Πως πρεπει να είναι ένας ναυαγοσώστης. Ρε Γιάννη... Έτσι... Μην ασχολείσαι με τους τυχαίους. Κάνε αυτό που πρεπει... Κ με τον τρόπο που αρμόζει. Όλοι θεωρουν ότι είναι ευκολα να τα διευθετήσεις.... Άντρα θέλω... Τώρα τον θέλω! Ας σηκωθουν από τα pc... να δουν την γλυκά που έχει το τρέξιμο! Ασήμαντα μικροσκοπικά ανθρωπάκια!

Ανώνυμος είπε...

Ο 1:33 κλασικός γλείφτης, που σε βολέψανε και εσένα για πες μας?

Ανώνυμος είπε...

Τι ; γλείφτης; γυμνοσαλίγκαρος καθαρός! Ε! σας πήραμε χαμπάρι. που έχεις και το θράσος να γράφεις. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ Η ΜΙΚΡΗΣ ....

Κριτων είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η ΑΦΑΙΡΕΣΗ
Στα εικαστικά υπάρχουν διάφορες τάσεις έκφρασης μεταξύ αυτών, η πραγματικότητα ή Natural και η αφαίρεση με τον εξπρεσιονισμό κλπ
Στην τοπική πολιτική υπάρχουν αντιστοιχίες
Έτσι κάποιος βλέπει φυσικα τα θέματα κάποιος όμως τα φαντάζεται.
Έχουμε λοιπόν ( κυρίως ) τους δημότες που με κύριο χαρακτηριστικο την υπομονή δέχονται θετικά ή αρνητικα τα ζητηματα,αλλά και τους "κολασμένους" της ζωής η αλλιώς προοδευτικούς που την προσλαμβανουσα την ιδεολογικοποιουν .
Έτσι αντιστρέφουν την πραγματικότητα του αρχικού αιτίου με αυτό του αιτιατού(αποτελεσμα).
Λ.χ.στην δυναμικη της δημόσιας οικονομίας (και του Δήμου) θετουν πολλές φορές την επιθυμία ως καταλύτη και όχι την δυνατότητα φτανοντας στο άλλο άκρο ότι δηλ το θρόισμα των φύλλων προκαλεί τον ανεμο!
Φυσικά η διαμαρτυρία είναι πάντα για την τυπικοτητα του νόμου και την εφαρμογή του όχι για την ηθική του.
Δημιουργείται τοιουτοτροπως μια απεχθεια -αποσταση,για συννενόηση εντός των πλαισίων των αναγκών στην πόλη .
Αυτό πάλι φέρνει διχογνωμίες σε σημαντικά ζητήματα(οχι τα διαχειριστικά) που δημιουργούν χρόνιες φλεγμονές για να μην πω αυτοάνοσα.
Σε ένα τέτοιο πολιτικό τοπικό περιβάλλον και με δεδομένο την έλλειψη επάρκειας γνωσης τοποθετείται ο "πήχης" σε χαμηλό σημείο με αποτέλεσμα κανένας νηφάλιος να μην καλύπτεται.
Τελικά είναι το πρόβλημα εγγενές ή εκτακτο μιας χρονικής περιόδου;

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ - ΚΡΙΤΩΝ σε παρακαλώ μη γράφεις όταν το θερμόμετρο δείχνει 40+++ γιατί κουτουλάμε που κουτουλάμε νάχουμε και σένα με τις αμπελοσοφίες σου, ε' πάει πολύ.
Σε παρακαλωωωωωωωω !

Ανώνυμος είπε...

Ο... Γυμνοσαλιγκαρος δεν έχει ανάγκη κανέναν. Να το θυμάστε αυτο. Την ζωή μου μια χαρά την έχω τακτοποιήσει. Επαγγελματικά.... Πολυ θα ζήλευαν φίλε! Keep that.

Ανώνυμος είπε...

Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος
ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι Επαγγελμα η ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 10:23 Δημόσιος μου μυρίζει, ξέρεις απο αυτούς που είναι παντα κουρασμένοι με τον φραπέ όλη μέρα, και παραπονιούνται για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα..........εχει πολυ πλακα......κανετε υποθεσεις για ανθρωπους που δεν γνωριζετε....και μιλατε για φραπε........θα εκπλαγειτε!

Ανώνυμος είπε...

Σας ειδαμε.....εκει στο χωριο!
Σας βλεπουμε καθε μερα....
Απλως δεν μιλαμε....
Λιγο υπομονη.Η υπομονη ειναι μεγαλη ΛΕΞΗ και οδηγει σε σοφια κ ορθες αποφασεις
Ενας δημοσιος υπαλληλος οπως με αποκαλειτε....που μονο φραπε δεν πινει.....αλλα ξενυχτα για ολους....κρατηστε το

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και έτσι.Τετοια ξετσιπωσιά από τον φραπεδάκια της νομενκλατούρας του δημοσιου,σπάει κόκκαλα.
Άντε ρε στην ουρά για κανένα αναδρομικό του Κούλη ,παράσιτο,ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Η.... Μάλλον έχεις δίκιο, σκαμπό..
Καφεδακι και παρακολουθηση θεατρικής ομαδας! Με pop corn.