12 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού του Συλλόγου μας,έληξε η διετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου , καθώς και η παράταση του ενός έτους που δόθηκε λόγω κορωνοϊού (Αδυναμία πραγματοποιήσεως της Γενικής Συνελεύσεως)

Κατόπιν τούτου συγκαλείται Γενική Συνέλευση των εγγεγραμμένων και των προς εγγραφή μελών του Συλλόγου στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 1700 στο Ξενοδοχείο ΑΛΜΑ των Καμένων Βούρλων, με σκοπούς :

1. Τον απολογισμό του απερχομένου Δ.Σ
2. Ενημέρωση επί των οικονομικών του Δ.Σ
3. Εκλογή μελών του νέου Δ.Σ

ΕΠΕΙΔΗ ο Σύλλογος την τελευταία τριετία παρουσίασε μια υποτονικότητα ως προς τις δράσεις του, η οποία κατά την γνώμη μας οφειλόταν κυρίως:
α. Στην περιορισμένη κινητικότητά μας λόγω των απαγορευτικών μέτρων που είχαν επιβληθεί στη διάρκεια της πανδημίας.
β. Στην απαγόρευση, η οποία ισχύει και μέχρι σήμερα, να παρακολουθούμε δια ζώσης τις συνεδριάσεις των διαφόρων οργάνων του Δήμου και ως εκ τούτου την αδυναμία μας να παρουσιάζουμε τις θέσεις μας και να σχολιάζουμε τις αποφάσεις τους.
γ. Στην πολυετή ενασχόληση των περισσοτέρων από τα μέλη του ΔΣ με τον Σύλλογο( π.χ Ο Πρόεδρος και ορισμένα μέλη ασχολούνται συνεχώς από της ιδρύσεώς του το 2008). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον κορεσμό και την ελάττωση της ενεργητικότητάς των, χωρίς βέβαια να παραβλέπεται και το ηλικιακό κριτήριο μερικών εξ ημών.

Η υποτονικότητα αυτή δημιούργησε , δικαιολογημένα,δυσμενή σχόλια εις βάρος του Συλλόγου.

Προς τούτο ΚΑΛΟΥΜΕ και ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ πέραν των μελών του Συλλόγου,να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να εγγραφούν και νέα μέλη από την κοινωνία μας και ιδίως προτρέπουμε τους διαφόρους σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν για την πορεία του τόπου μας,έτσι ώστε με τις ιδέες τους να κάνουμε μια νέα και επιθετική αρχή.

Καμένα Βούρλα 8 Δεκεμβρίου 2022

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μακρυνίτσας Γεώργιος

49 σχόλια:

Κριτων είπε...

Τίμια προσέγγιση,ανεκτή αυτοκριτική ,διασταλτική κατεύθυνση ενός κύριου παίκτη των τοπικών πραγμάτων.
Μετά τον Δήμο ο σημαντικοτερος κοινωνικός φορέας πολιτικης κριτικής
Και σύμφωνα με το καταστατικό, επικουρικός στην προσπάθεια του Δήμου για θετική κατεύθυνση αλλά και εμπόδιο στην λάθος απόφαση.
Δύο παραδείγματα του προσφατου παρελθόντος ,αρωγός στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης του τουριστικού λιμένα και αρνηση στην μεταφορά λυμάτων του ΑΚ στην Λουτρόπολη
Και όπως αναφέρει ο πρόεδρος ιδού "η Ρόδος ιδού και το πήδημα "για ενίσχυση του Συλλόγου σε έμψυχο υλικό με φρέσκιες ιδέες.
Προσωπική μου άποψη η διεύρυνση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλες τις περιοχές του Καλλικρατικου Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ .Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΒ

Λόγω του τελικού ποδοσφαίρου Μουντιάλ την Κυριακή το απόγευμα
η συνέλευση του Συλλόγου μετατίθεται για το Σάββατο 17/12/22 την ίδια ώρα 17.00 μμ.

Μετά τιμής
Μακρυνίτσας Γ.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

ΑΠΟΨΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ
Για να ‘’ζωντανέψει’’ ο ΣΕΔ θα έπρεπε - χθες - να έχει απευθυνθεί σε όλους τους Δημότες του Δήμου. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει με αποστολή επιστολών σε όλους τους επί μέρους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας τόσο στις 3 Δημοτικές Ενότητες αλλά και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, και να καλέσει σε ‘’συστράτευση’’ εξηγώντας τους ότι η πρόθεση ΔΕΝ είναι το ‘’καπέλωμά’’ τους αλλά η εκπροσώπηση τους στο ΣΕΔ για κατάθεση ιδεών και προτάσεων για επί μέρους θέματα που απασχολούν τις κοινωνίες τους και η από κοινού δράση .
Αφού θα έπαιρνε τις απαντήσεις τους, το υπάρχον ΔΣ του ΣΕΔ θα τις αξιολογούσε και …
ΑΝ η ανταπόκριση ήταν ΘΕΤΙΚΗ… τότε θα έπρεπε να συμπεριλάβει για προς συζήτηση το θέμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. Λέω ΑΝ λόγω του έντονου φαινομένου ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ που υπάρχει στις 3 Δημοτικές Ενότητες.
ΑΝ η ανταπόκριση ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ από τις άλλες ΔΚ / ΤΚ … τότε οι διάφοροι Σύλλογοι των ΚΒ θα πρέπει να πεισθούν να συμμετάσχουν. Το ΔΣ να απαρτίζεται από τους Προέδρους των επί μέρους Συλλόγων.
Σε διαφορετική περίπτωση, εκτιμώ, ότι το εγχείρημα εγγραφής Νέων Μελών ΔΕΝ θα επιτύχει και ο ΣΕΔ θα ‘’καρκινοβατεί’’, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τις προτασεις του Γιαννη του Σκουφια.
Χρειαζεται αλλαγη κατευθυνσης και Προ παντων, Ολοι Μαζι.
Προτεινω , με οτι Χρονικο περιθωριο Υπαρχει, να δουλεψουμε για αυτο.Εαν υπαρχει ενδιαφερον , για καλλιτερεςημερες για τον Δημο μας ,ας μην γινουν βιαστικες κινησεις.
Μη χρησιμοποιωντας μεγαλη μεριδα των συν Δημοτων μας τα μεσα κοιν.δικτυωσης Οι Πληροφοριες Δεν Φτανουν εως Αυτους.
Για την Προσκληση του Σαββατου Πρεπει να βρεθει Τροπος να γινει Γνωστο.
Με εκτιμηση
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου

Ανώνυμος είπε...

Ένα μικρό σχόλιο σε ένδειξη σεβασμού στον ακτιβιστή δημότη μας.
Κάθε φορά που μιλάει ο Γιάννης Σκούφιας είναι σαν να επιστρέφει η λογική. Βάζει τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Δίνει την πραγματική διάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη.
Και αυτή η παρατήρηση δεν αφορά μόνο το Σύλλογο αλλά γενικότερα όλα τα θέματα του Δήμου.
ΚΧΠ

Βουλα Παπαευσταθιου είπε...

Προτεινω να κανουμε μια ομορφη Καινουργια Αρχη.
Ας ξεκινησουμε Συνομιλια με Τα Ονοματεπωνυμα μας.
Δεν Ντρεπομαστε Για Τιποτα
Αποφασιζοντας να γινουμε Ενεργα Μελη σε Οποιαδηποτε δραση,Επιβαλλεται να Επικοινωνουμε Στο Φως.
Τοσος Αγωνας των Προγονων μας ??
Ας τους τιμησουμε
Αναλαμβανοντας την Ευθυνη μας σε οτι λεμε και οτι Γραφουμε.
Ευχαριστω πολυ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΑΞΗ 149/2019 ΤΜΗΜΑ 7 Εξωδικος συμβιβασμος.Προμηθεια καυσιμων .Ο εξωδικαστικος συμβιβασμος μεταξυ Δημου και της εκδουσας τα τιμολογια δεν ειναι νομιμος διοτι η αξιωση που αναγνωριστηκε με αυτον δεν ερειδεται σε νομιμως συναφθησες συμβασεις αφου δεν τηρηθηκε ο αναγκαιος προς τουτο συστατικος εγγραφος τυπος. Περαιτερω δεν αποδεικνυεται η προσηκουσα προμηθεια των ανωτερω ποσοτητων πετρελαιοειδων καθοσον δεν εχουν εκδοθει τα σχετικα πρωτοκολλα παραλαβης αυτων οι δε αναρμοδιως απο τον δημαρχο και τον αντιδημαρχο εκδοθεισες βεβαιωσεις για την παραλαβη των τιμολογιων δεν δυνανται να υποκαταστησουν τα νομιμα δικαιλογητικα. ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ .ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ? Ο ΓΑΚΗΣΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΕΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ?

Ανώνυμος είπε...


Τωρα με το υπαρχον ΔΣ και με την ευρεια προσκληση του αποχωρουντος προεδρου για διευρυνση, οφειλουμε να συμετασχουμε .
Αν κρατησουμε αποστασεις ακρωτηριαζουμε την δυνατοτητα παρεμβασης στα κοινα μεσω θεσμικου οργανου και παραμενουμε αναρχοαυτονομοι μονο ως φυσικα προσωπα.
Οι αλλοι συλλογοι καταστατικα θεματικοι, δεν μπορουν να καλυψουν το ευρος των δυνατοτητων
του συλλογου που ιδρυθηκε για την παρακολουθηση ολων των ζητηματων που αφορουν τις αποφασεις του Δημου[κυριως].
Η προταση Σκουφια ειναι διαδικαστικη και αφορα την προεργασια της Συνελευσης που μπορει να υλοποιηθει ομως ως δραση, απο το νεο διοκητικο με θετικα αποτελεσματα για την μελλοντικη πορεια.

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα εσυ που ξερεις απο πρωτο χερι τον Συλλογο μηπως μπορεις να μας πληροφορησεις αυτη τη στιγμη ποσα ειναι τα μελη;

Ανώνυμος είπε...

Ας μιλάμε με ονόματα από εδώ και πέρα όπως αναγράφεται παραπάνω θα είμαστε 2 η 3 σκούφιας σκούφιας σκούφιας σκούφια και η μαύρη μας η σκούφια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον σκούφια πεστα δεν ξέρω και αν γραφει αλλιώς;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σώπα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου είναι 53 .Έγινε ειδοποίηση στα 35 μέσω email και στους υπόλοιπους με τηλεφωνική επαφή.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με την απογραφή 2021 ο πληθυσμός των ΚΒ είναι 10901 κάτοικοι και ο Σύλλογος έχει 53 μέλη ; 53 άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους ενεργούς δημότες ; Τι να πει κανείς. ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο το ακόλουθο τετράστιχο του Γ. ΣΟΥΡΗ στους σχολιαστές του χαβαλέ..που αποθεώνουν την ηλιθιότητα τους !
Έρχεται ο κάθε σκατάς,
θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε
πως αποσκατωθήκαμε !

Γιάννης Σκούφιας


Ανώνυμος είπε...

Από ΥΠΑΛΗΛΟΣ τις πεσινε τη περιμένεις

Ανώνυμος είπε...

Βαθυστόχαστε- Κρετίνε ο αριθμός των μελών ενός συλλόγου πρέπει να έχει αναγκαστικα αναλογικοτητα επί της% σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης αλλιώς δεν μπορεί να επιτύχει στόχους βάσει καταστατικού;
Να υποβάλεις το ερώτημα στο Συμβούλιο της Επικρατειας μήπως και βγαλει Νομολογία!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι βρε ανθρωπε ειμαι κρετινος ; 53 στους 10901 είναι 0,50% του πληθυσμου.
Δηλ. ο δημαρχος εχει πχ 56% του πληθυσμου και θα πας εσυ με 0,50 του πληθυσμου να του επιβαλλεις την αποψη σου ; Εδω γελαμε. Γι αυτο και ο Συκιωτης σας γραφει κανονικα.


Ανώνυμος είπε...

Κύριε, ανακαλώ τον χαρακτηρισμό Κρετινος διότι είσαι ανώτερος του Κρετίνου.
Επί του ερωτήματος. Τι σχέση έχει το ποσοστό ενός λαοφιλους κατά γενική ομολογια δημαρχου με τον αριθμό των μελών του Σύλλογο που σκοπό έχει την επιβοηθηση στο θετικό έργο του Δήμου,αλλά και να αγωνισθεί να εμποδίσει τυχόν λάθη (περίπτωση τριανδριας, Τετρι-Φακιρη-Φλωρακη).;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε υβριστή θες να μου πεις οτι αν εγώ είμαι δήμαρχος στα ΚΒ που έχουν 2800 κατοικους (απογραφή 2011) και αποφασίσω με τη ψήφο του ΔΣ να κάτω ένα έργο στη πόλη θα έρθεις εσύ, ως πρόεδρος που εκπροσωπείς ένα σύλλογο 53 ατόμων, να μου πεις οτι είσαι αντίθετος του έργου και θα μου επιβάλλεις τις απόψεις σου ; Δηλ. εσύ ως μειοψηφία θα επιβάλλεις την άποψή σου στην πλειοψηφία;
Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν μπορούν και δεν πρέπει οι μειοψηφίες να επιβάλλονται των πλειοψηφιών. Για να ακουστούν πρέπει να δυναμώσουν. Και δύναμη σε τέτοιους συλλόγους δίνει ο αριθμός των μελών τους και με την προϋπόθεση αυτά τα μέλη προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις της κοινωνίας.
Αυτή είναι η άποψη ενός ‘’κρετίνου’’ ο οποίος μετά βεβαιότητας σου λέει οτι ο σύλλογος πνέει τα λοίσθια αν δεν βρεθεί τρόπος να μεγαλώσει. Εδώ και χρόνια είναι απλά ένας σύλλογος σφραγίδα και τίποτα άλλο.
Αλλά τι λέω εγώ τώρα.
Είναι δυνατόν να αλλάξω τρόπο σκέψης σε κάποιον που πιστεύει οτι ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος είναι '' ένας λαοφιλής κατά γενική ομολογία δήμαρχος'' ;


Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έχω διάθεση, ειδικά όταν διαβάζω απλοϊκούς συλλογισμούς.
Πρώτα περί πλειοψηφίας και δημοκρατίας.Αυτονόητο ειναι ποιος παίρνει τις αποφάσεις.
Οι αποφάσεις όμως δεν είναι χωρίς συζήτηση με τους κοινωνικούς εταίρους.Οι σύλλογοι είναι θεσμοθετημένοι με 21 μέλη στο πρωτοδικείο.Αν έχουν δίκιο οι άδικο σε μια παρέμβαση δεν θα το κρίνει μόνο η πολιτική του ΔΣ, αλλά και το δικαίωμα της ένστασης πχ λύματα Αγίου,ονοματοδοσια Δημου,λιμένας ΚΒ.Αναλογως λοιπόν η απόφαση θα εγκριθεί η θα ανασταλεί.
Αυτό που εσύ πιστεύεις περί πλειοψηφίας δεν είναι April ori επιβολή και καταναγκασμός λόγω δημοκρατικης πλειοψηφιας.
Τώρα για τον ΣΕΔ, εμείς που πιστεύω συμβαλαμε κατά καιρούς για το γενικό όφελος στην πολη ξερουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν σε ένα περιβάλλον ατομικού συμφεροντος.
Αν επίσης κάτι μας διέκρινε στις τοποθετήσεις εντός του ΔΣ στον Δήμο είτε εγγράφως είτε προφορικά ήταν η απόσταση που πήραμε σε προσωπικά ζητήματα και μικροσυμφεροντα ακόμη και συντεχνιακά όπως καταληψη αιγιαλού παραλίας και 'μπαχαλοποιηση' τουριστικού λιμένα πριν την ιδιωτικοποίηση.
Τέλος ο Σύλλογος δεν πολιτεύεται και δεν τίθεται κάποια προτίμηση για κάποιον αιρετο αλλά αν κάποιο θέμα είναι σωστό ή σε λάθος κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Στην σημερινή συνέλευση του Συλλόγου που έγινε στο ξενοδοχείο ΑΛΜΑ δεν υπήρξε απαρτία μελών
Έτσι το νέο ραντεβού είναι για τις 8 Ιανουαριου.
Όπως είπε και ο πρόεδρος ο σύλλογος βαδίζει προς το τέλος της διαδρομής του
Αυτό φαίνεται από την ελλειψη ενδιαφέροντος για συμμετοχή.
Τα αίτια κατά την γνώμη μου είναι τα εξής:
1.Καταστατικο εμπόδιο για την διεύρυνση με νέα μέλη από τον διευρυμένο δήμο.
2.Τοπικη κουλτουρα ατομικής επιδίωξης και όχι γενικής.
3 Συντεχνιακη αλλά και ιδεολογική λογική άλλων συλλογων σε όρια υπογειας αντιπαλότητος -εξαίρεση οι ξενοδοχοι- .
4. Λάθος επικέντρωση -σωρηδόν- της αντιπολίτευσης στο δήμο ενάντια στον σύλλογο ως δήθεν παρακολούθημα της διοίκησης Συκιωτη.
5.Φοβικη αντίδραση πολλών για συμμετοχή ως αποτέλεσμα του προέδρου Στρατηγού Γ.Μακρυνιτσα κατευθυνση σε επιλεγμένα ζητήματα που θίγουν καταστάσεις γενικές και αμφιλεγόμενες και όχι προσωπικες .
Αυτά και ίσως και άλλα οδηγούν εκτός απροόπτου τον τερματισμο ενός χρήσιμου εργαλείου εποπτειας-ατυπα- της τοπικής πολιτικής υπέρ του συνόλου των δημοτών,χωρίς κομματική ταμπέλα.
Εύχομαι να διαψευστω.
ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Α’ βρε Κριτωνα, γερασες και δεν καταλαβες οτι η ζωη παει μπροστα με Επιμηθεις σαν εσενα και το προεδρειο του συλλογου που απλα διαπιστωσατε εκ των υστερων τις συνεπειες της απρονοησιας σας.
Ο τόπος χρειάζεται Προμηθεις και όχι Επιμηθεις.
Ο Συλλογος τελειωσε πριν 2 χρονια. Όχι τωρα. Και παλι στο ΑΛΜΑ.
Αν θυμαμαι καλα δεν ησουν τοτε μελος και δεν παρευρεθηκες. Τωρα εισαι ;
Μελος ΣΕΔ

Ανώνυμος είπε...

...οτι η ζωη δεν παει μπροστα με Επιμηθεις ...

Ανώνυμος είπε...

Κύρια-ε 9.11 πμ. Προφανώς έχεις άλλη άποψη για το πώς πρέπει να γίνει η ανάπτυξη του τόπου .
Απομένει μόνο να το διευκρινησεις.
Δέχομαι το Πλατωνικό έργο 'Πρωταγορας' και τους ημίθεους που αναφέρεις αλλά δεν έχω τέτοιες δυνατότητες.
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε για να καλύψει την οργανωμένη αντικειμενική άποψη σε θέματα που αφορούν πολιτικές με κύριο εκφραστή τον Δήμο.
Αν τα κατάφερε δεν ξέρω πάντως προσπαθησε.
Ημουν ιδρυτικό μέλος και εξακολουθώ να είμαι.
Αν ο Σύλλογος τελείωσε αυτό θα το κρίνει η επόμενη συνέλευση .
Μου κάνει εντύπωση κύριε για το εύρος των δυνατοτήτων σου για κριτική αναλυση στα αίτια που θέτω και που κατά την υποκειμενική μου αποψη επηρέασαν την πορεία του συλλόγου.περιμενω νέα σου

Ειλικρινά δικός σου
Κριτων

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντησες στο ερωτημα
‘’Αν θυμαμαι καλα δεν ησουν τοτε μελος και δεν παρευρεθηκες. Τωρα εισαι ;’’

Ανώνυμος είπε...

3.46 ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ.
ΑΥΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ας απαντήσει ο ίδιος αφήστε το άκουσα είδα μου είπαν.

Ανώνυμος είπε...

Λανθανετε κύριοι.
Χωρίς να έχω υποχρέωση απαντώ.
Υπηρξε διάσταση απόψεων σε πολλά ζητήματα με το Συλλογο και αντιπαράθεση στο μπλογκ.
Δήλωσα παραίτηση με επιστολή. Ο πρόεδρος μου απάντησε ότι δεν την κάνει δεκτή. Συνέχισα ως μέλος να λέω την άποψη μου.
Δεν παρεβρέθηκα στην συνέλευση πριν τρία έτη για προσωπικούς λόγους.
Δεν υπήρξε λοιπόν τυπική διαγραφή ή παραίτηση.
Την μη διεύρυνση του Συλλόγου την κατατασω πρώτη από τις αιτίες που επηρεαζουν αρνητικά τον συλλογο (10.36μμ/17δεκ).
Στο ατυχές περιστατικό με την αποχώρηση συνδημοτη δεν είχα συμβάλει αρνητικά,αλλά σε προηγηθησα συζήτηση μου ζητήθηκε η γνώμη μου την οποία και ειπα επί προσωπικού η οποία ισχύει ακόμη.




Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΑΝΘΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΡΙΤΩΝ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗ ΜΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.
ΛΕΓΕΜΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;
ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.




Ανώνυμος είπε...

Απορρίπτεται ο χαρακτηρισμός 'αρνητικός κραχτης 'λόγω μη τεκμηρίωσης στοιχείων,αλλά και για πρωτογενείς λόγους που έχουν να κανουν με ιδεολογική προσέγγιση κατά ενός φανταστικού εχθρού.!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τραχανά που χάθηκες ρε πανηγυρίζεις ακόμα για το μαραντονα? Γιατί δεν παίρνεις θέση για το σύλλογο? Θυμάμαι ότι είχες πει ότι πρέπει να γίνει καλικρατικος για όλο το δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα εισαι κατα γενικη ομολογια ενας τοξικος ανθρωπος και το ΄'αρνητικος κραχτης' ειναι αποτελεσμα της τοξικοτητας που δημιουργεις παντου. Στο blog, στις παρεες, κλπ.
Δεν σου το λενε καταμουτρα αλλα κατ ιδιαν λενε ότι ειναι αδυνατον να συνυπαρξει κανεις μαζι σου ποσω μαλλον σε εναν συλλογο.
Και μια απορια. Τι εννοεις με το ''απορριπτεται ο χαρακτηρισμος και για πρωτογενείς λόγους που έχουν να κανουν με ιδεολογική προσέγγιση κατά ενός φανταστικού εχθρού'' ;
Ενα Μελος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αφού ο Κρίτων είναι ανυπόφορος, παράλληλα ζητάτε διευκρινήσεις από αυτόν
Μήπως είναι και αυτό μια μορφή τοξικοτητος ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ναι φίλε μου έπρεπε να γίνει καλοκρατικος τότε που το προτεινα τέλος 19.Τωρα είναι αργά , ήρθε παρακμή και κόπωση .Αν είχε γίνει βέβαια καλικρατικος θα υπήρχε περισσότερο κόπωση για τα ήδη μέλη. Θα είχε όμως δυναμώσει από μέλη μόνο από άγιο πιθανώς και θα είχε πιο ισχυρη φωνή. Πρωτη και τελευταία φορά που είδα το σύλλογο ήταν το 09 Μάιο σε μια άτυπη συνεδρίαση δσ καμενα βουρλα επί Αντωνίου που συζητήθηκε το θέμα επέκταση βιοκα και μεταφορά των λυμάτων του Αγίου στα καμένα. υπήρξε αντίδραση ισχυρή. Καλο είναι να υπάρχει σεδ έστω και για μία πόλη μόνο αλλά αυτό λέγεται πολιτική δράση, το κακό είναι να υπάρχει κομματική δράση εντός συλλόγου. Στο μπλοκ του σεδ υπάρχει δημοσίευση του σταικουρα και δεν φαίνεται πολύ ανεξάρτητο αυτό για ένα σεδ. Οταν κάνεις δράση για τα κοινά πρέπει να είσαι έτοιμος να τσακωθείς με το κόμμα σου αν τύχει. Ο σωσωνης κάποιος έγραψε ότι είναι μέλος του σεδ και αυτό είναι επιτυχία να έχει το πρόεδρο του δσ αν ισχύει. Παντως έχω καταλάβει ότι υπάρχει πολύ θέατρο για το καλό του τόπου και λίγοι μπορούν να δουν αντικειμενικά πως θα γίνει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Τραχανα, ο σεδ δεν έχει μπλογκ, το μπερδεύεις με
το μπλογκ *ενεργοί πολίτες* που πλέον δεν ασχολείται κανείς. Αντέγραψε το μπλογκ αυτο κάτι με Σταϊκούρα, και του το χρεωσες. Πρέπει να έχεις εμπάθεια με τον συντοπίτη σου υπουργό. Δεν πειράζει, όλοι οι άλλοι είναι β' κατηγορίας πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόσυνο του ΣΕΔ θα γίνει στις 8/1 στο ξεν.ΑΛΜΑ θα προσφερθουν μαζί με τον καφέ μπαγιατικεςΤσιγαριθρες.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ναι μπραβο που το ειπες αλλο ενεργοι πολιτες αλλο ενεργοι δημοτες δεν το ειχα προσεξει ποτε ακριβως .Τι κατακερματισμος ειναι αυτος σε συλλογους στα καμενα .Εχω εμπαθεια με ολα τα πολιτικα νανακια της φθιωτιδας ολων των κομματων που προσπαθουν να διαφημισουν τον εαυτο τους με το παραμικρο χωρις να κανουν τιποτα σοβαρο για μελλον. Με τους 4 πρωην του συριζα ακομα περισσοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως κ. Τραχανά να είναι καλύτερα για τα τοπικα να μην υπάρχει ο Σύλλογος,άλλωστε πολλοί θα θελήσουν να συμπληρώσουν το κενό.
Πάντως ο πιο ωφελημενος σε πρώτη φάση σίγουρα θα βγει ο Συκιωτης.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας φίλε γιατί δεν ασχολείται κανένας με το μπλογκ Ενεργοί Πολίτες;
Είναι καλύτερα να έχει το μονοπώλιο στην πληροφόρηση
το άλλο το μπλογκ η όχι;

Ανώνυμος είπε...

Είναι συντοπίτης ο υπουργός οικονομικών επί 4 χρόνια, και είναι νανάκι;;; Μήπως είμαστε υπέρ το δέον *εμπαθής*;;;

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είναι νανάκι ο Χήστος αλλά στη θέση του θα ήθελα το ...χοντρό 'Σπυράκι'!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Απο την στιγμή που δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες να αποκτήσει η Λαμία σε 7 ,8 χρόνια αεροδρόμιο και να αλλάξει όλη η παρακμή της περιοχής που είναι και πρωτεύουσα περιφέρειας είναι νανακι και ο Οικονόμου και ο κοτρωνιας και όλοι τους. Η Λαμία είναι οφσάιντ από τον έξω κόσμο και δεν θέλουν ούτε οι γιατροί να δουλέψουν στο νοσοκομείο μιας πόλης οφσάιντ και τα τρένα δεν κάνουν στάση. Και ο σταικουρας θέλει να φτιάξει νέο δικαστήριο. Αν τα όνειρα σας είναι αυτά να τους χαίρεστε να βάζουν τα παιδιά στο σμ να κόβουν σαλάμια.

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα ο δικος σας ειναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ υπαρχει και αλλος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ; Ποιοι ειναι αυτοί; Γιατι δεν γινεστε ενα ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει Σύλλογος ενεργών πολιτών.
Υπάρχει ιστοσελίδα με μπλόκερ μάλλον δημότη που είναι ΔΥ στην Αθήνα.
Η διαφορά των δύο μπλοκ είναι ότι του ενεργων πολίτων δέχεται το σχόλιο σε χρονική αναμονή και το εμφανίζει η όχι αφού το λογοκρίνει.
Το παρόν μπλοκ το δέχεται ως άμεση εγγραφή αν ομως 'ξεφεύγει' το λογοκρίνει εκ των υστέρων.
Αυτή η διαφορα είναι η κύρια αιτία της απαξίωσης του μπλοκ του ενεργων πολιτών.
Άρα καμία συσχέτιση με τον Σύλλογο και φυσικά καμία ενοποίηση με κάτι που δεν υπάρχει .Φυσικά οσονουπω μαλλον δεν θα υπάρχει και ο Σύλλογος. .


Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα υπάρχει και άλλοι λύση. Μαζί με την αίτηση διάλυσης του Συλλόγου στο πρωτοδικείο να υποβληθεί νεα αίτηση με 21 νέα μέλη με την ίδια επωνυμία.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι τοξικοί του παλιού συλλόγου θα αντικατασταθούν από άλλους....αφθαρτους
Έτσι δεν θα προκύψει χρονικό κενό.
Τι λες εσύ κ. Τραχανά;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε μου καλό είναι να μην διαλυθεί ο σύλλογος γιατί είναι κάτι φωτεινό και το σκοτάδι που θέλουν μερικοί να απλωθεί παντού θα μας σκεπάσει. Το σύλλογο και το μπλοκ δεν το θέλουν κάποιοι γιατί έχουν κάτι να κρύψουν. Αν ο σύλλογος δυναμώσει όλοι θα τον σέβονται γιατί κάθε μέλος θα έχει οικογένεια από πίσω και οι προτάσεις που θα κάνει δεν θα πετιούνται στα σκουπίδια. Υπάρχει ελεύθερο μπλοκ και δεν γίνεται εποικοδομητικος διάλογος να μάθουμε πως σκέφτονται κάποιοι το μέλλον του τόπου. Προσωπικά θα έγραφα τρία μέλη σε ένα καλικρατικο σεδ με πληρωμή συνδρομής.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΕΔ θα μείνει ζωντανός όταν οι δημότες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως ο Κωστας ο Τραχανάς.