27 Δεκεμβρίου 2022

Πρόσκληση από τον Όμιλο Παράδοσης - Λαογραφίας Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Οι τσιγαριθρες; Κρίμα σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς, αυτές οι εκδηλώσεις προάγουν το πολιτισμό που αναβαθμίζουν τη πόλη μας. Δημήτρη οχι άλλες τσιγαρίθρες.οχι άλλα λάθη. ΦΙΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάναμε και γιορτή προβατίνας θα ήταν τέλειο!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και στο ΣΚΑΙ γίναμε ρεζίλι. Λέει ο δημοσιογράφος: ξερω οτι το έθιμο της τσιγαριθρας γίνεται στα ορεινά χωρια της Φθιώτιδας, τώρα γίνεται και στη θάλασσα.....;;; Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους. Έτσι προάγεται το τουριστικό προϊόν της λουτρό-πολης

Ανώνυμος είπε...

Γιορτή προβατίνας..καλή ιδέα !!! ομως μη το πείτε στους επαγγελματίες γιατι δε θα αργήσουν να το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Και καλά οι χωριάτες είναι φυλετικοι ,η Μπητα και ο Κυρμανιδης τόσο μα τόσο Δημητρακόπουλοι τόσο δούλεμα!

Ανώνυμος είπε...

Θα φας καλα απο αυτους τους 2 καλη χρονια φιλε μου

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος για αυτό,και αν συμβει θα τρώμε παντεσπάνι αλλά Αντουανέττα αντί Μπομπότα που τρώμε με τον σημερινό.Ρε άντε παγενε για καμιά παραθαλάσσια Τσιγαριθρα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κυρμανιδη ανταποδίδω τις ευχές καλή χρονιά με υγεία για όλους. Δεν μου αρέσει καθόλου που σπαταλας 100 ευρώ για να στείλεις ομαδικά μηνύματα ενώ θα μπορούσες να τα δώσεις σε κάποια οικογένεια που έχει ανάγκη. Δεν πιάνουν αυτά σε κανένα τώρα οι γαλιφιες και τα φρουφρου. Γραφεις αντπερχης Φθιώτιδας αφού δεν υπάρχεις ανθρωπε μου πως θα έχουμε καλή χρονιά εδώ στον Άγιο Κωνσταντίνος με ένα ακόμα παρατημένο έργο δίπλα σε ενα άλλο επειδή είστε όλοι ανίκανοι εκεί στην περιφέρεια. Το λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου. Οταν διαβάζω μήνυμα από σένα θυμάμαι την καταραμενη οικογένεια μητσοτακη ,ποιος σου έδωσε το κινητό μου δεν ξέρω. Σου έχω πει είμαι αντί στην ελληνική δεξιά. Εδώ στο μπλοκ δεν έχεις κότσια να γράψεις κάτι και το σύστημα σταικουρα που σε βοήθησε θα σε καταπιεί τώρα που πας κόντρα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο παικτης?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Κυρμανίδης πρέπει να αποφασίσει.
Ή με τον αστυφύλακα / Αντιπεριφερειάρχης ή με τον χωροφύλακα/Υποψήφιος Δήμαρχος.
Δεν μπορεί να το παίζει σε 2 ταμπλώ.
Η υπόθεση ‘’Κυρμανίδης Υποψήφιος Δήμαρχος’’ έχει ήδη κακοφορμίσει.

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδη ο Τραχανας σε εκανε ρομπα!
Δεν θα του απαντησεις;

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσω εγώ προσπαθώντας να γίνω συνήγορος του συνηγόρου.
Πρώτα είναι επώνυμος γνήσιο τεκνο των Καμενων βουρλων άρα και γνώστης της πτώσης της πάλαι κραταιάς λουτρόπολης άρα και συνυπευθυνος στο μέτρο που του αναλογεί.
Επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική όχι όμως στον τόπο του αλλά στην Λαμία και αυτή η μακρόχρονη ενσυνείδητη απουσία είναι μετρήσιμη.
Υπηρξε εντιμος οπαδός του μέντορα του (Κεφάλα),στους υπόλοιπους δημάρχους κράτησε απόσταση..
Η ενεργοποίηση του τώρα αφορά κυρίως την απαίτηση κάποιων πρωην συνεργατών του Συκιωτη και όχι κατά ανάγκην την επιθυμία του να εμπλακεί με τα του Δήμου,εφ όσον η περιφέρεια τον υπερκαλύπτει Κοπυραιτ της ψυχοσύνθεση του είναι και η προηγηθείσα κ Μπητα με την εμπλοκή της στο ψηφοδέλτιο Συκιωτη και άσχετα με την κατάληξη.
Το κόμμα τον στήριξε και αυτός το χρησιμοποίησε όπως συνήθως συμβαίνει ,τώρα όμως πρέπει να αποφασισει αν θέλει και την πράσινη αριστερά μαζί του.Εχει βέβαια την σταμπα του σκληρού κομματικά και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι.
Φυσικά και ως νομικός είναι τακτικιστης για να εμπλακεί σε ανούσιες τοποθετήσεις προς ικανοποίηση κάποιων θερμοκεφαλων.
Ο κ. Τραχανάς σωστά θίγει την παντοκρατορία του φθιωταρχη ως παράγοντα διαμόρφωσης της δεξιάς τάσης. Αξιοπρισεκτο σημείο επίσης ειναι ο υφερπων λαικισμος με κάθε λογης πανυγηρακια της κακιάς ώρας?
Τελικά τον κ.Κυρμανιδη μόνο περαστικό δεν μπορείς να τον πεις και άσχετα με το θετικό ή αρνητικό φορτίο που σέρνει μαζί του .
Η σημερινή οικονομική συγκυρία
είναι σημαντικός παράγοντας για να δώσει σαφή απάντηση ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα των επόμενων
δημοτικών εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς εισαι λιγος πολυ λιγος να μιλήσεις για τον Κυρμανιδη. Ο επόμενος δήμαρχος της επόμενης 10ετιας είναι ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ είτε σου αρέσει είτε όχι. Θεωρώ ότι κ αυτή τη φορά θα πρέπει να στελεχώσεις έναν δεξιό άξιο υποψήφιο όπως έχουμε κάνει κ οι περισσότεροι που στρατευόμαστε με τον Κυρμανιδη για να αλλάξουμε τον τόπο. Μαζί του τα κομματικά δεν έχουν θέση όταν μιλάμε για τον τόπο μας. Είμαστε με όσους θα στρέψουν την καρδιά κ το βλέμμα τους στον τόπο μας. Τους υπόλοιπους θα τους πείσουμε ότι αξίζουν να είναι με εμάς γιατί είμαστε το νέο , το φρέσκο , το διαφορετικό ε τώρα όσον αφορα τους εχθρούς μας , από την επόμενη μέρα που θα αναλάβουμε τη διοίκηση κ αυτούς θα τους υπηρετούμε για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εγω νομιζω οτι τα 2 ανωτερω σχολια ειναι του Κυρμανιδη και οχι καποιου συνοδοιπορου του; Κανω λαθος;

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κανείς , πολύ λάθος συνδημότη !! Καλη χρόνια να έχουμε !!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το ποιος τα λέει δεν παίζει κανένα ρόλο άλλωστε δεν είναι βαθμολογισιμο παιχνίδι της TV.
Το τι λέει όμως εχει μεγάλη σημασια.
Άλλο λοιπόν να λέει αρλουμπες,επιθυμίες,βρισιές και άλλο να δίνει μια αντικειμενική διασταση των πολιτικών τοπικών ζητηματων,όσο μπορεί αυτό να είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ε' φιλε συνηγορε του Κυρμανιδη, δεν απάντησες σε αυτα που εγραψα χες.
Ο Κυρμανίδης ποτε θα σταματησει να το παιζει σε 2 ταμπλω ;
Και με τον αστυφύλακα / Αντιπεριφερειάρχης και με τον χωροφύλακα/Υποψήφιος Δήμαρχος ;
Περιμενει κατι ή μας δουλευει ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό αφορά αυτόν δηλ τον κ.Κυρμανιδη. Εμάς μας ενδιαφέρει όχι να ξεκαθαρίσει τι από τα δύο θέλει αλλά να κρίνουμε αν αυτό που κάνει είναι σωστό η όχι.
Δικαίωμα του είναι να είναι δισυποστατος και ..Μ. Ναπολέων ,δικαίωμα μας είναι να τον μαυρίσουμε η να τον κάνουμε πρώτο πολίτη!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ είναι είδη ο πρώτος πολίτης της περιφερειακής ενότητας φθιωτιδας κ είναι τιμή μας που εχει γίνει είδη ο πρώτος δημότης του Δήμου μας απλά περιμένουμε μόνο να επικυρώσει το Πρωτοδικείο. Εμείς πρέπει να τον παρακαλέσουμε να έρθει για να δει ο τόπος ανάπτυξη. Καλη πρωτοχρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Κατίνα Τραχανά...
Είσαι μεγάλη Κατίνα γιατί αν δεν ήσουν θα έστελνες μηνυμα στο κινητο που επισυνάπτεται στο μηνυμα που έλαβες και θα ζητουσες με ευγενικό ή αγενή τρόπο να σε διαγράψει από τη λίστα του.
Αλλά επειδή είσαι Κατίνα επέλεξες να ξεκατινιαστείς στο μπλόγκ.
Ωξω μωρή μορταδέλα.

Ανώνυμος είπε...


Με ποιον θα κατεβει ο κοντός με την τρελλομπεμπέκα η με την αλλη
που βαφεται με ταβανοβουρτσα

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε, ειχαμε τα λιβανιστηρια του Συκιωτη που μας προκοψε…
τωρα αποκτησαμε και λιβανιστηρια του Κυρμανιδη, όπως ο 2.32.
Ακομα δεν τον ειδαμε… πρωτο δημοτη τον εκανε και πρεπει να τον παραλεσουμε κιολας !
Και υστερα αναρωτιομαστε γιατι ο τοπος παει κατά διαολου.
Τιποτα δεν είναι τυχαιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ κ όλα θα είναι διαφορετικά στον Δήμο της καρδιάς μας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο σταικουρας ο κοτρωνιας το χειμαρομπουμπουκο ο καραισκος ο συκιωτης ο σπανός ο κυρμανιδης οι 4 πρώην του σύριζα και όλοι της Φθιώτιδας και στερεάς είναι οι καλύτεροι χορηγοί των Τρικάλων της Καρδίτσας και όλης της Θεσσαλίας. Είναι παντελώς ανίκανοι και στην Θεσσαλία παρακαλανε να τους ξαναβγαλουμε για να μην χάσουν τους πελάτες από Φθιώτιδα και γύρω. Οποτε δεν υπάρχει φθιωταρχης όταν ο τόπος σου μαραίνεται και ξεπεφτει και εσύ θες να φτιάξεις δικαστήριο.-----11.27 όταν λες ότι είμαι λίγος θα πρέπει να το αποδεικνύεις, άγνωστος είμαι το ξέρω. Δειξε μου κάτι που δείχνει το μεγαλείο του κυρμανιδη. Σου έχω πει απεχθάνομαι την δεξιά που έκανε την Ελλάδα ψωροκωστενα πριν 100 χρόνια. Πεστε κάτι για το όραμα σας για το τόπο, προφανώς δεν έχετε. Κυρμανιδης συκιωτης νταλε κουαλε είστε. Μαλλον ο κυρμανιδης είναι χειρότερος και θεωρεί το μπλοκ κατινιασμα. Αποκαλυπτεστε σιγά σιγά σας άρεσει το παιχνίδι στις σκιές και τα σκοτάδια. Ρε κολοκυθοκεφτε 3,05 του έγραψα στο βαιμπερ όταν ξαναστειλε το πασχα το διάβασε και δεν απάντησε. Αυτος είναι δεξιουλης της φακής. καλή χρονιά και του χρόνου φουντουνια

Ανώνυμος είπε...

Μια επιτροπη απο τον Συλλογο Τσιγαριθρα πρεπει να στειλει προταση υποψηφιοτητος για δημαρχο στην Ευα Καιλη, κλεψιμο κλεψιμο, αλλα να μας κανει..... ευτυχισμενους?

Σωματειο Αυνανιστων

Ανώνυμος είπε...

τραχανά αρε ζαγαρι παλιοπασοκε, καιλη χρονιά

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά πες αλεύρι ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ σε γυρεύει !!! Προτείνω να κατέβεις μαζί του προκειμένου οι ιδέες σου να γίνουν πράξη. Ειδάλλως θα είσαι στην αφάνεια εσυ κ ο αρχηγός σου. Που είναι βγήκε η παράταξη σου να πει τα χρόνια πολλά στους δημότες ;

Ανώνυμος είπε...

Κώστα είσαι Αητος και πετάς ψηλα,δεν μπορούν να σε φτάσουν τα κατοικιδια ,πως το πες αυτό ,..Χειμαρομπουμπουκο ,καλό

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έφαγα Τσιγαριθρες και με πήγε μουρκα,ατιμε τραχανά με τις κατάρες σου.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ποιος είναι ο αρχηγός μου μεσιε? πες μου να το ξέρω κι εγώ τουλάχιστον. Ο κυρμανιδης είναι ανεμοστροβιλος και μπορεί να σηκώσει την παραλία από άγιο έως λογγο στον αέρα, ζε σουι ντακορ!

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδης απο καμενα και περα δεν εχει τιποτα......δεν κανει συνδυασμο πολυ απλα......τελος οι χαρες τα κεφαλια μεσα

Ανώνυμος είπε...

Για πες του Συκιώτη βρε βουρλο που θες κ έτοιμο συνδυασμό δέκα μήνες πριν τς εκλογές κ. Με εθνικές εκλογές μπροστά μας ; Ο Πλατανιάς ποιον έχει θ μ πεις ;