05 Δεκεμβρίου 2022

«Πλιάτσικο» στον Βιολογικό Καθαρισμό του Μώλου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έκλεψαν και κατέστρεψαν ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό…

Ζημιά χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν άγνωστοι δράστες που μεταξύ 28 και 30 Νοεμβρίου, «τρύπωσαν» στον ανενεργό Βιολογικό Καθαρισμό του Μώλου στο δήμο Καμένων Βούρλων.

Οι «ποντικοί» κατάφεραν να σηκώσουν μετασχηματιστές και άλλον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, μαζί με καλώδια προκαλώντας σημαντικές φθορές στην εγκατάσταση.


Το ΑΤ Καμένων Βούρλων ειδοποιήθηκε για το «πλιάτσικο» στο Βιολογικό και σχημάτισε σχετική δικογραφία.

Δυστυχώς σημαντική δημόσια περιουσία παραμένει έκθετη στους διάφορους «κυνηγούς» μεταλλικών και χάλκινων αντικειμένων που συγχρόνως προξενούν υπερδιπλάσιες ζημιές στις υποδομές.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο lamiareport.gr

90 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήσεις σχετικά με την κλοπή στο ΒΙΟΚΑ Μώλου
Υπήρχε κάλυψη με συναγερμό (σύνδεση με Αστυνομία) στο ΒΙΟΚΑ αφού δεν ήταν σε λειτουργία;
Υπήρχε ασφαλιστική κάλυψη κλοπής ; Αν όχι, πώς θα καλυφθεί η ζημιά ;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, ακόμα περιμένω να τοποθετείς όπως είπες στις 4.58 – 3/12
Ο Τετριμίδας μαζί με τον ΒΙΟΚΑ Μώλου έχει κάνει και το δίκτυο ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;
Ποιος έχει την ευθύνη των συνδέσεων; Ο Τετριμίδας ή ο Συκιώτης ;
Και με την ευκαιρία, απάντησε και στις ερωτήσεις του προηγούμενου σχολιαστή.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ - ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ !
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ.
ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν ευθύνεται για συνέργεια σε κλοπή ο Δήμος.
Αλλά ούτε μπορεί να παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία λόγω έλλειψης μέτρων φύλαξης.
Αρκεί μια φύλαξη τυπικη όπως κλειστές κλειδωμένες πόρτες και φωτιστικά χώρου .
Έχουμε όμως διαφορά στα αίτια της κλοπής από αυτήν του Βιοκα στον Κουνιαβιτη
Τότε η κλοπή ήταν αρπαγή μηχανημάτων που δεν είχαν πληρωθεί στην εταιρία όπως ειπώθηκε τότε,εδώ μπορεί να είναι γυφτοκλοπή χαλκού.
Όσον αφορά ποιος πληρώνει τηΣυμπερασμαν ζημιά για σημειώστε τα εξής:
Μετά το γεγονός η διοίκηση Κεφάλα
έχοντας την ανάγκη σύνδεσης με το δυκτιο που ήταν έτοιμο, προέβη στην ανάδειξη διαχειριστή,εκεί δέχτηκε πρόταση (Παπαλαμπρου)για 36000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες με την προϋπόθεση αναπλήρωσης των μηχανημάτων.
Έρχεται μετά ο Αντωνίου και με τον ίδιο διαχειριστή συνάπτει σύμβαση με 26000 ευρώ το μήνα.Ακολουθει ο Τετρι με άλλον διαχειριστή 12000 ευρώ το μήνα
Επίλογος:Η πληρωμή Παπαλαμπρου μέσω τελεσιδικίας από χρέη και τόκους υπερημερίας,έξοδα δικαστικά
( για την περίοδο Αντωνίου)600000 ευρώ.
Συμπέρασμα, Το ανταμικο το τρώει ο....Παπαλαμπρου, γιατί η συμφωνία
τουε με τον β' στην σειρά Δημαρχο ήταν αδύνατον να πληρωθεί για έλλειψη νομιμοτητος για τυπικούς λόγους.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ναι ο Μώλος έχει δίκτυο ακαθαρτων, μου το είχε πει ο μακρυνιτσας και το είχα σημειώσει, τώρα το είδα και φαίνεται και από το γκουγκλ ερθ.Σε αυτό ο Τετριμίδας ήταν σωστός. Έκανα λάθος ξέχασα κάποια θέματα τοπικά από τον πόλεμο. Πάντως έχει και αυτός ευθύνες για τον Άγιο Χαράλαμπο θα μπορούσε να έχει κάνει μελέτη από το 07.Πάντως για δήμαρχος σε τουριστικο μέρος δεν έκανε. Εχω ξαναπεί ότι υπάρχει ιδεολογική προσέγγιση στα δημοτικά και ο συκιωτης δεν είναι φιλελεύθερος, θα είχε δώσει το βιοκα μωλου σε ιδιώτη με σύμβαση παραχώρησης και θα δούλευε μια χαρά τώρα αφού ο δήμος δεν έχει λεφτά δικά του για συνδέσεις. Έχει απόλυτη ευθύνη που δεν είχε συναγερμό ο βιοκα και πετάει τα λεφτά σε φιέστες. Δεν θα υπερασπιστώ κανέναν τα τω καισαρος τω καισαρι.Παντως και εσύ να αναγνωρίσεις ότι μιλάω συγκεκριμένα για θέματα και για τα οικονομικά στοχευμενα, αυτό το χρειαζόμαστε αυτό όχι. Ή αλλαγή πρέπει να έρθει από κέντρο όχι από δεξιούς παραπονουμενους που δεν πήραν μισθό και μαθητευομενους υποψήφιους δημάρχους. Το κατεβατό εργων που έγραψα ο τόπος το χρειάζεται οπωσδήποτε. Πχ στο δρόμο αγναντης το μόνο που έγινε με 600000 ευρώ είναι μερικά φρεατια για να περνάει η βροχή από κάτω από το δρόμο, η κατάσταση του δρόμου συνεχίζει να είναι χάλια γενικά και η περιφέρεια κοιμάται

Ανώνυμος είπε...

Traxanovits πρόσεξε κάτι έχει το φτωχό σου μυαλουδάκι…
Πρώτον…
Αναγνωρίζεις το εσκεμμένο λάθος σου για το δίκτυο του Μώλου και επανέρχεσαι με νέα εσκεμμένα ψέματα για να συκοφαντήσεις έναν συνδημότη μας, τον Τετριμίιδα, που ως δήμαρχος άφησε έργο και δεν κατηγορήθηκε ποτέ και από κανέναν οτι τα ‘’πήρε’’ από κάποιον σε αντίθεση με … όνομα δεν λέω γιατί δεν τόχει σε τίποτα να με σέρνει στα δικαστήρια, όπως τον οικονομολόγο.
Για το νερό στον Αγ. Χαράλαμπο ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Συκιώτης εκτός αν ανατρέξουμε στον Κολοκοτρώνη.
Τις συνδέσεις – τέλος σύνδεσης - τις πληρώνουν οι δημότες και όχι ο δήμος.
Δεύτερον…
Άλλο και τούτο πάλι ! Άκου οπαδός του Λευτέρη ! Ποιού Λευτέρη ; Του ΛΕΠΑ ;
Και αντιδεξιός και κεντρώος και όχι αριστερός ;
Τι πουκάμισο είναι αυτό ; Που το πουλάνε ;
Ρε πόσα θες να μας τρελάνεις ;
Καιροσκόπος από κούνια είσαι. Πάντα κατά όπου γέρνει η εκλογική πλάστιγγα.
Γι αυτό και όλοι, μα όλοι σε αποφεύγουν. Όπως στον Συνεταιρισμό.
Εκτός…
Εκτός από αυτούς που σε κολακεύουν για να σπάσουν πλάκα μαζί σου, τύπου : Φίλε Κώστα,αφες αυτοίς ου γαρ οιδασι τοι ποιουσιν !
Τρίτον..
Δεν είναι πολιτισμένος διάλογος να προσπαθείς να ρίχνεις λάσπη σε αξιοπρεπείς συνδημότες μας – Λιάλιο, Τετριμίδα, Φλωράκη, κ.α - και να καλύπτεις με μισόλογα τον ανίκανο συγχωριανό μας,
Όσο το κάνεις, εγώ δεν θα σου χαρίζομαι, θα συνεχίσω να σου τα χώνω με αλήθειες και όχι με ψέμματα.
Ντάξ ‘φίλε’ Κωστάκη ;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς : ‘’Ναι μου το είχε πει ο Μακρυνιτσας και το είχα ξεχάσει…’’ Ποιος καλέ; Ο Μακρινίτσας ;
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, λέει ο σοφός λαός μας για δύο ανθρώπους με τις ίδιες κατά κανόνα αρνητικές ιδιότητες και συνήθειες, οι οποίοι ταιριάζουν και γίνονται φίλοι.
Και συνεχίζει ο λαός μας
Δείξε μου τον φίλο σου να σε πω ποιος είσαι
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του
Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ
κοκ

Ανώνυμος είπε...

Συγχωριανέ Κώστα Τραχανά, μιλάς συνέχεια σαν να τα ξέρεις όλα! Τις λέξεις νομίζω, πιστεύω, κατά την γνώμη μου, δεν τις έχεις στο λεξιλόγιο σου, ενώ απεναντίας τη λέξη ΕΓΩ την χρησιμοποιείς συνεχώς. Η άποψη των άλλων είναι σχεδόν πάντα λάθος, ενώ η δική σου πάντα σωστή!
Κώστα, όταν κάποιος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, όπως εσύ, τότε βρίσκεται και κάποιος που τον επαναφέρει στα κυβικά του. Και τα κυβικά τα δικά σου ούτε για κοινοτικός σύμβουλος δεν κάνουν. Σου το είπαμε στις προηγούμενες εκλογές, σου το είπαμε και στις εκλογές του Συνεταιρισμού, αλλά εσύ δεν το κατάλαβες.
Και τώρα, καλά κάνει αυτός και σου τα χώνει και μάλιστα μέσω του μπλοκ που το διαβάζουν και εκτός του χωριού μας. Χρειαζόσουν ένα ταρακούνημα μπας και συνέλθεις.
Το κατάλαβες ή θα συνεχίσεις στα παραληρηματά σου ;

Ανώνυμος είπε...

@2.12 κανένας δεν είπε οτι η Δημοτική Αρχή είναι συνεργός στη κλοπή.
Ένα τέτοιο έργο δεν το φυλάς με κλειδαριές και φωτιστικά χώρου. Βάζεις συναγερμό συνδεδεμένο με την Αστυνομία. Δεν μπορεί να έχει συναγερμό στο Δημαρχείο και όχι σε ένα έργο εκατομμυρίων που βρίσκεται εκτός λειτουργίας και ανά πάσα στιγμή μπορεί, όπως και έγινε, να μπει στο μάτι κάποιων για να πάρουν καινούργια μηχανήματα.
Έχει ευθύνες λόγω μη ύπαρξης συναγερμού και πρέπει να απολογηθεί. ΓΙΑΤΙ ;
Δεν είναι το ίδιο που συνέβη στον ΒΙΟΚΑ των ΚΒ . Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά συμβαίνουν σε τριτοκοσμικά κράτη δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανα μην τσιμπας το σχέδιο έχει ως εξής .
Θα αποδομησουν πρωτα εκείνους που έχουν ελεύθερη άποψη.
Μετα θα έρθει η σειρά των Συκιωτικων
Προς το παρόν τους ενοχλεί η αντικειμενική κριτική .
Αν αφαιρέσεις τον Κ. Σκούφια ο οποίος έχει σταθερή ατζεντα,περί οικονομικού ελέγχου της διοίκησης, ,οι άλλοι κινούνται αντανακλαστικά
Μην τους δίνεις περιθώριο για προσωπική κριτικη. σε αυτά που λες.
Έτσι και αλλιώς είσαι ποιο εμπειρογνώστης.
Τουλάχιστον εσένα δεν σε αποκαλούν Φασίστα αλλά φιλορωσο κάτι είναι και αυτό.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προς 3.28 Όταν λέω ότι το είχα ξεχάσει έρχεσαι εσύ που ντρέπεσαι για το όνομα σου να με αμφισβητησεις. Πόλεμος γίνεται άνθρωπε μου και το ξέχασα. Από το σύριζα μου είχαν πει να ενημερωθούμε για τα τοπικά και ρώτησα το μακρυνιτσα για κάποια εκτός Αγίου που δεν ήξερα. Τα λάθη του μακρυνιτσα του τα έχω πει πρώτος εγώ αλλά δεν θα τον εκτελέσουμε κιόλας. Είσαι χαμηλού επιπέδου αμόρφωτος, αγράμματος και αστοιχειωτος λέω Λευτέρη και εσύ παθαίνεις ταραχή. Ρε χωριατακο ο Βενιζέλος ο πλαστηρας ο γερογιωργος δεν ήταν αντιδεξιοι? Επειδή ήταν αντιδεξιοι σημαίνει ότι ήταν αριστεροί κομουνιστες? Ήταν κεντρωοι κεφτέ, σκέτο κέντρο. Πριν 100 χρόνια από κάτι βλακες σαν εσένα έγινε η Ελλάδα μικρη ψωροκωστενα.Στο τι είμαι καιροσκοπος πες το ελεεινε.Το 19 εγερνε η πλαστιγκα στο τσωμο που πήγα? Τι θα κερδίσω φορτία με ελιές? Ο Τετριμίδας μαζί με το Φλωράκη πάγωσαν τον παραλιακό δρόμο και δεν κάνανε πράξεις αναλογισμού για να ανοίξει, εκεί που κάθεσαι στην πλατεία και πίνεις τσίπουρο δεν βλέπεις το παράδεισο απέναντι που τον έχει φραξει το πατριαρχειο ο μαύρος κλπ από το 80?Ο λιαλιος κάτι πήγε να κάνει αλλά δεν πήγε στον εισαγγελέα όπως πήγα εγώ. Με άφησε με τον αμίαντο τότε που τα λεφτά ήταν αφθονα και στο βιολογικό έκανε πίσω από τις αντιδράσεις Φλωράκη. Δεν είναι λάσπη πολιτική κατηγορία είναι. Ο συνεταιρισμος είναι και ανταγωνιστής κάποιες φορες στο εμπόριο ελιάς και δεν με ένοιαζε να μπω τόσο πολύ. Όταν η ένωση Αταλάντης έκανε μήνυση στο πρώην γραμματέα του συναιτερισμου θαναση Παυσανία συκιωτη (άνθρωπος με αναπηρία)ότι κράτησε λεφτά από τα λιπάσματα για να ζήσει και στο πρόεδρο ζηση Χρήστου που του τα έδωσε επειδή ο συνεταιρισμος δεν είχε λεφτά να του δίνει και μισθό και ένσημα ποιος πήγε στο δικαστήριο να τους υπερασπιστεί και να πει την αλήθεια? Έχεις ακούσει? Οι άλλοι 3 σύμβουλοι γιατί τους πούλησαν? Γιατί είναι χωριατακια φοβισμένα σαν εσένα. Τον έκανα σκόνη τον Περικλή καραισκο δικηγόρο της ένωσης μπερδευε τα λόγια του. Ο συνεταιρισμος χρωσταγε στο θαναση 70000 ευρώ από μεροκαματα και του είπα θαναση θα πάρεις 40 με δόσεις γιατί ο συνεταιρισμος είναι πτωχευμενος.Το νέο συμβούλιο δεν τα αναγνώριζε και μόλις μάθανε ότι θα πήγαινα μάρτυρας κάνανε κωλοτουμπα και του δίνουν καθε μήνα 500.Τα λέτε αυτά οταν κάνετε κουτσομπολιό στη πλατεία την καταραμένη που έχει καταστρέψει τον Άγιο? Όχι βέβαια. Όταν μπαζωθηκε ο καλαμος ποιος σήκωσε το θέμα στο μπλογκ? Αυτό σου φαίνεται φιλία στο συκιωτη? ΠΡΟΣ 4.50 φίλε μου τι θες να σου γράψω? Πιστεύω ή νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει ο παραλιακός δρόμος? Πιστεύω ότι πρέπει να φτιαχτεί ο δρόμος της αγναντης? Νομίζω ότι πρέπει να πεζοδρομηθει η πλατεία μωλου? Αυτά τα πράγματα είναι must το έχεις ακούσει ποτέ? Do you know? Δεν πήγα σε κανένα να ζητήσω ψήφο το 19 .Όσοι με ψήφισαν από μόνοι τους. Δεν έχω πρώτα ξαδέρφια εδώ και σόι γυναίκας.Απεχθάνομαι τον οχλο και τον σωρό. Η ποσότητα χαλάει την ποιότητα. Παντα με ψήφιζαν λίγοι και καλοί που δεν ζητάγανε ανταλλάγματα αλλά μαχητικοτητα.Έτσι και αλλιώς οι κοινότητες είναι για πλάκα και λάθος που βοήθησα τον τσωμο που αντέδρασε γιατί δεν έγινε αντιδήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανα ολα αυτα εσυ ; Τι ΕΓΩ ειναι αυτο ; Αδιόρθωτος.
Αύριο τα υπολοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα έκανες το αυτονόητο για κάποιο ανάπηρο άνθρωπο που είπες αλήθεια. Βοήθεια θα ήταν αν έλεγες ψέματα για πάρτη του. Πάντως οι άλλοι το έπαιξαν ποντικοί και κρυφτηκαν ντροπή τους

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά η απάντησή σου είναι πρώτον) χαρακτηριστικό ανθρώπου δεξιού με τάση προς άκρα δεξιά – Κασιδιάρη – όταν λες ‘’κάνετε κουτσομπολιό στη πλατεία την καταραμένη που έχει καταστρέψει τον Άγιο’’ - δεύτερον) ένα λιβελογράφημα άξεστου ανθρώπου με βρισιές - αμόρφωτος, αγράμματος, αστοιχείωτος, κεφτές, βλάκας, ελεεινός, κλπ που στις επιστρέφω γιατί αυτές σε χαρακτηρίζουν κατά κοινή ομολογία των συγχωριανών μας – και τρίτον) ένας ύμνος προς το πρόσωπό σου, μια αυτοαποθέωση, που οι ειδικοί το χαρακτηρίζουν ως εγωπάθεια και ναρκισσισμό.
Δεν θα το συνεχίσω σε αυτή τη φάση, όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί δεν θέλω να επιδεινώσω την κατάστασή σου. Άνθρωπέ μου, χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια….

Ανώνυμος είπε...

Εσεις πρέπει να ντρέπεστε κύριε που βάζετε το λεπα δίπλα στο μεγάλο Ελευθέριο Βενιζέλο

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη Τραχανά το να ανατρέχεις στη περίοδο προ Συκιώτη 2014, για να καταλογίσεις ευθύνες σε προηγούμενους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους είναι εκ του πονηρού. Μπορεί οι προ του 2014 να έκαναν λάθη αλλά για αυτό βγάλαμε τον Συκιώτη και μάλιστα 2 φορές για να τα διορθώσει όπως μας υποσχέθηκε. Αντί για αυτό τα πολλαπλασίασε. Να μερικά…
Αμίαντος στον Α/ΚΩΝ/ΝΟ
Νερό στον Α/ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
Συνδέσεις στο ΒΙΟΚΑ ΜΩΛΟΥ και τώρα Κλοπή Μηχανημάτων
Πρόστιμα ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ κάθε χρόνο
Καύσιμα ΧΑΤΖΗ
Αγροτικοί Δρόμοι
Κάδοι Απορριμμάτων σπασμένοι και ποτέ δεν έκανε απολύμανση, αν και γιατρός
Ανακύκλωση
Κατακόρυφη αύξηση των απ’ ευθείας αναθέσεων - γιατί άραγε ;
Ο Δήμος χρωστάει και της μιχαλούς
Μη είσπραξη τελών ύδρευσης παρελθόντων ετών περίπου 1,3 εκ € -
κοκ (συμπλήρωσε εσύ τα υπόλοιπα αφού τα γνωρίζεις καλλίτερα απο μένα)

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα λες μόνο μισόλογα.
Τι να συμπεράνει κάποιος που σε διαβάζει ;
Καλά κάνει και σου τα χώνει ο συγχωριανός μας.
Έλεος πια με τις εμπάθειες σου απέναντι σε πρόσωπα του παρελθόντος.
Η ευθύνη βαρύνει 1000% τον Συκιώτη.
Το λέω εγώ που τον ψήφισα 2 φορές.
Τώρα θα φάει ΜΑΥΡΟ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.
Όποιος άλλος και να βγει θα είναι καλύτερος απο αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.17 πμ συγχαρητήρια για τις ψυχιατρικές συμβουλες.
Φαίνεται η ποιότητα που διαθέτεις.
Πράγματι το γνωστικό πεδίο στον ΑΚ είναι τεράστιο.Αρκει να επισκεφτείς μια φορά την πλατεία και θα νιώσεις πολυτονικό σοκ
Από την μια μεριά οι ιθαγενείς συνταξιούχοι κοινώς ειδημονες τεμπελχαναδες από την άλλη το μελαμψο προλεταριάτο, εργάτες γης.
Την δε Κυριακη οι νοικοκυραίοι μετά της γυναικός στα καφέ της προσποιησης .
Αυτό ενδεχόμενα ο κ. Τραχανάς θεωρεί παρακμή.
Εσύ τι λες υψηστε νηφάλιε!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Συγχωριανε μου ανώνυμε συμφωνούμε απόλυτα. Μισόλογα δεν λέω έχει μεγάλη ευθύνη για όλα και άλλα πολλά και
είχε χρόνο να τα διορθώσει. Αλλά συγχωροχαρτια δεν δίνω σε κανένα ειδικά σε ανθρώπους που πληρωνοντουσαν με μισθό. Ξέρεις ότι με το σύστημα σταικουρα έχω μεγάλη κόντρα άλλα ούτε στο σύριζα χαριζομαι. Όποιος έχει θέση διοίκησης με μισθό θα κρίνεται για τα λάθη του και τις σκοπιμότητες του. Πάντως δεν πρόκειται να υποστηρίξω αυτούς που φύγανε γιατί δεν πήραν μισθό. Ας δουλέψουν να ζήσουν. Το ότι ο συκιωτης μας απαλλαξε από τον σκληρόκεφαλο πολιτικαντη Φλωράκη που δεν ήθελε να συγκρουστει με πατριαρχειο κλπ είναι γεγονός θετικό.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όπως φαίνεται υπερβολικά πολλά τα θέματα κακοδιοίκησης χωρίς μέχρι σήμερα να έχει μπει ένα σημαντικό θετικό λιθαράκι σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Δήμος Καμένων Βούρλων. Όλοι οι μέχρι σήμερα Καποδιστριακοί και Καλλικρατικοί Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αντιθέτως όχι μόνο δεν έλυσαν χρόνια προβλήματα αλλά δημιουργούν και νέα.
Να τους ξαναψηφίσουμε με κλειστά μάτια, από όπιο σχήμα και να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές, μόνο αυτοί έχουν το now how kai μπορούν να σώσουν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνοι Κώστα μην το βάζεις κάτω,οι Κολεκτιβες με μισθους που βγαίνουν από τους φορολογουμενους δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα της κριτικης

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όταν λέω καταραμένη πλατεία εννοώ:πριν 17 χρόνια εκεί που είναι τώρα το καφέ του μανουσου στο οίκημα του συνσμου κάποιος σεκιουριτας από Άγιο το ενοικιασε για γραφείο, ένα δωμάτιο σε ελεεινή κατάσταση που έμπαινε βροχή από πάνω και του έβαλε καινούρια πόρτα το έβαψε αλλά το γραφείο δεν δούλεψε ποτέ λόγω τρυπιας στέγης .Ο ιδιώτης είχε υπογράψει συμβόλαιο αλλά είπε δεν μπορώ να τα πληρώσω όλα 5000 ε γιατί δεν κατάφερα να το λειτουργησω. Οι άλλοι τέσσερις 3 αγρότες και ένας υπάλληλος θέλανε να πάμε σε δικαστήριο. Εγώ επειδή ξέρω από διακανονισμους του είπα θα μας δώσεις 1500 ε αύριο το πρωί και τέλος. Ο πρόεδρος σκέφτηκε αμέσως τι θα πει η πλατεία για το διακανονισμό που έγινε τελικά. Πέστε ότι τα έκανα εγώ όλα τους είπα. Αν είναι δυνατόν να σκέφτεσαι να διοικήσεις βάσει τι θα πει η πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Αδέσποτοι της πλατείας ΑΚ ήρθε η ώρα να γίνετε κατοικίδια.

Ανώνυμος είπε...

Ρεζουμε. Ο Τραχανας είναι πυρ και μανια με τον Φλωρακη. Παλια συντροφια.
Διαβασαμε την αποψη Τραχανα.
Πρεπει να εχουμε και την αποψη Φλωρακη για να βγαλουμε συμπερασμα.
Ή τουλαιστον καποιου απο το τοτε ΔΣ του Δημου ΑΚ.
Αυτό που εγω ξερω είναι οτι και οι 27 του τωρινου ΔΣ μιλουν με τα καλλιτερα γηια τον Φλωρακη. Και ο Συκιωτης.
Ποιος εχει δικιο ;
Ο ένας Τραχανας ή οι 27 του ΔΣ ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΚΟΥΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στην θητεία Τσέλιγκα ο Φλωράκης ξεπέρασε τα όρια του τοπικισμου
Έτσι άρχισε μια πορεία για την αποχέτευση του ΑΚ που οδήγησε πάλι με τον Φλωράκη στον τετριμιδα
και στο λάθος της "κρουαζιέρας" των λυμάτων προς τον ΒΙΟΚΑ ΚΒ.
Ευτυχώς με τον Συκιωτη αναθεώρησε ο Φλωράκης και συμφώνησε για την νέα θέση του Βιοκα στον Άγιο.
Συμπέρασμα αντί να λέτε μπράβο στον Τραχανά που δεν βάζει ιδεολογικές παρωπιδες όταν πρόκειται για το γενικό όφελος, ,υμνητε τον διαχρονικό"Χαλαστή"
του αποχετευτικουτου χωριού μας.
Αν αυτό το λέτε λογική τότε εγώ είμαι ο πατριάρχης Αλεξανδρείας που δεν αφήνω να πάει ο δρόμος προς τον Κάλαμο,νισαφι μη κανονικοί.

Ανώνυμος είπε...

Καλά Λιακο βάλε το όνομα σου εάν έχεις κότσια. Μέσα από το μπλοκ δεν κερδίζονται οι εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

'Το ότι ο συκιωτης μας απαλλαξε από τον σκληρόκεφαλο πολιτικαντη Φλωράκη που δεν ήθελε να συγκρουστει με πατριαρχειο κλπ είναι γεγονός θετικό’’ _ ΤΡΑΧΑΝΑΣ
Δηλ. ρε Τραχανά ήθελες να τα βάλει με το Πατριαρχείο ;
Ξέρεις πολλούς Δήμους που τα βάλανε με την Εκκλησία και κέρδισαν ;
Με τέτοια μυαλά σκέφτεσαι να διοικήσεις αν πολιτευτής και εκλεγείς ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητα μου τεκνα εγω ξερω πως να σας οδηγησω στην λυτρωση.
Δωστε τον οβολο σας στην
Κιβωτό, για την απελευθερωση της οδου προς τον Λογγό.
Εχω την δυναμη τον Γεροντα της Αλεξανδρειας να τον πεισω να μην αντιδράσει.

πατερ Αντωνιος

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είμαστε,ένας ανερματιστος όχλος ιθαγενών, άξιοι για την διαχείριση της ατομικής καθημερινοτητος ανάξιοι για συνετή σκέψη στα κοινά.
Η εμπλοκή με την ιδεοληψία είναι παντού,η προσωπικη ανάγκη δυστυχώς δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα και η αγανάκτηση δεν δίνει λύση εκτός και αν είσαι γύφτος και απειλείς ότι θα κάνεις την δημαρχεία ανταλλακτικά.
Δε ένα τέτοιο δυστοπικό περιβάλλον στο χωριό μας αλλά και αλλού δεν μπορεί να είναι μια η λογική.

Εποχιακός Γυφτοβουλγαρος

Ανώνυμος είπε...

Μάθανε πως γαμ.......στε πλακωσανε και οι γύφτοι.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τι είναι αυτά που λες φίλε μου αυτό λέγεται δουλοπρεπεια. Σε αυτό το πράγμα που λέγεται παράνομη κατάληψη αιγιαλού τα έχω με το συκιωτη περισσότερο γιατί δεν έχει τα προβλήματα του Φλωράκη ήταν νέος και έπρεπε να δώσει τις δυνάμεις του 8 χρόνια να αναδειχθούν οι πανέμορφες παραλίες του Αγίου και λογγου και να μείνει το όνομα του αθάνατο τοπικά και να ξεκινήσει φουλ ανάπτυξη στο καλύτερο φιλέτο της Φθιώτιδος αλλά αυτός ανεπαρκής και κατώτερος των περιστάσεων έβαλε και την υπογραφή του να μπαζωθει ο καλαμος και να ασχημυνει ένα κομμάτι του γιατί ο άλλος δεν ήθελε να κόψει την ασχημομαντρα του. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το πατριαρχειο ιεροσολυμων και ο μαύρος κλπ δίπλα από μπλουμπει απλά εκεί η μάντρα μπορεί να πλακώσει ανθρώπους από την φθορά του αλατιού και την κλίση που έχει πάρει. Πχ υπάρχει και ο Χανς αριστερά στο καλαμο που έχει φραξει μέχρι την θάλασσα και έχει δημιουργήσει τέλος δρόμου αδιέξοδο. Στην Γερμανία θα το έκανε αυτό? Όχι βέβαια γιατί εκεί η δικαιοσύνη δεν κάνει αστεία. Για να πάει κάποιος στο Καζαντζίδη θέλει τζιπι ες και βλέπει το έκτρωμα της μαντρας του αειμνηστου τραγουδιστή έως την θάλασσα σχεδόν, εκεί άλλο αδιέξοδο.Στο λογγο επίσης άγνωστοι έχουν κάνει πριβε. Το έχω ξαναπεί αυτός ο δρόμος θα φέρει προοπτικές στο Δήμο μας που δεν φαντάζεστε και κάποιοι δεν το θέλουν 1- γιατί θέλουν πριβε παραλία και 2-κάποιοι εργοδότες εργοστάσια σούπερ μάρκετ κλπ θα πρέπει να δίνουν χοντρό μηνιατικο για να βρίσκουν εργαζόμενους όχι 850 ευρώ ή 400 ευρώ τετράωρα. Ο δήμος λοκρων συνεχίζει να ανοίγει παραλιακους δρόμους στην αρκιτσα πήγε περσυ κάτω από το ναυτικό φάρο που απαγορευόταν, λέτε να είναι τόσο βλακες?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με οτι γραφεις φιλε Κωστα και ασχετα με την ιδεολογικη προσεγγιση.
Η συχετιση με αλλους δημους βεβαια δεν ειναι δοκιμη λογω ανθρωπογεωγραφιας αλλα και τοπογεωγραφιας. Αν λοιπον εκει υπηρχε αδομητος χωρος [βαζω και τις μαντρες- σιτες μεσα] τοτε υπαρχει διαφορα στην δυσκολια για την διανοιξη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ούτε σκληροκεφαλος ούτε πολιτικάντης ο Θανάσης.Ειναι απλά αριστερός που σημαίνει μη κανονικός.
Βλέπει τα πάντα Μανιχαιστικα στο δίπολο καλός -κακος.
Βάσει αυτου η διεκδίκηση είναι έκκεντρη και όχι αν είναι οφελιμη.
Έτσι στην αποχέτευση δεν έβλεπε την επιστημονική άποψη,αλλά την ιδέα περί μυρωδιάς.Αλλα ούτε πρόταση βιώσιμη έκανε,αλλά αναγκάστηκε από την πραγματικότητα να συμβιβαστεί.
Αναγνώρισε βέβαια την μελέτη Μπενσανσον εκ των υστερων αλλά την έκρυβε επιμελώς επί Τετριμιδα.
Αλλά είπαμε αριστερά και ηθική έχει άλλη διάσταση
όταν πρόκειται για τον εχθρο
εν προκειμένω ο Άγιος Κωννος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τραχανά θυμίζετε το ανέκδοτο ...που ρωτάει ο γιος τον πατέρα του #τι είναι θεωρητικό και τι πρακτικό ..#.
Εσείς κινήσετε στη σφαίρα της θεωρητικής το και φιλοσοφικής προσέγγισης και η οποία απέχει έτη φωτός από το πρακτικό μέρος της - υλοποιησιμο σκέλος της.Καλες οι ιδέες αλλά καλύτερες είναι οι εφικτές ιδέες που έχουν αποτελέσματα και θετικό πρόσημο στο Δήμο, τους δημότες και όλους τους χρήστες αυτών.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ
Ποση ειναι οι διαφορά εφικτου και ανεφικτου για
ενα ζητημα οπως ο παραλιακος δρομος μεχρι Λογγό;ΚΑΜΙΑ, διοτι ποτε δεν αρχισε ουτε ως μελετη.
Αρα ειναι σκεψη,προταση,ιδεα που για να δουμε τον βαθμο δυσκολιας θα πρεπει να γινει μια αρχη.
Εφ οσον δεν εχουμε συγκεκριμενα στοιχεια πως μπορουμε να την καταταξουμε στα ανεφικτα;
Εγω λεω οτι ειναι πανευκολη με την συνδρομη Λιμενικου, Κτηματικης,Πολεοδομιας?

Ανώνυμος είπε...

Εγω αν ο Συκιωτης το βαλει στο επομενο 5ετες προγραμμα θα τον ψηφισω και να μην σου πω οτι αν θελει μπορει να μπω και υποψηφιος του. Το ιδιο νομιζω οτι θα κανει και ο φιλος μου ο Κωστας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ! ΧΑ! Το είπες μόνος σου , συνδρομή Λιμενικού , κτηματικής και πολεοδομίας + πόροι ..Εδώ γελάμε!!χρονοδιάγραμμα ........όταν βγει η θάλασσα έξω λόγω της κλιματικής αλλαγής...

Ανώνυμος είπε...

Και που δεν υπαρχει αδειοδοτηση ΧΑ?ΧΑ?μου;
Ακομη και για να αεριστεις αδεια θελεις απο τον διπλανο σου.
Εδω μιλαμε για αναπτυξιακο στοχο.
Στο φιναλε τι αλλες δυνατοτητες εχει το χωριο εκτος της πλατειας.... εξαρχειων.
Αρα μια νεα πορεια θα ητανε το παραλιακο μετωπο.
Τωρα επειδη εγω εχω τριακοσια μετρα μετωπο στη θαλασσα που θα γινει τουριστικα αξιοποιησιμο οικοπεδο ,δεν σημαινει οτι δεν θα κερδισει μαζι με εμενα και ο τοπος.
Αν μεινουμε ομως στην αποθηκη του συνεταιρισμου που θα καταληξει σιγουρα για μια συνενελευση του Αρη, η των μαρτυρων του Ιεχωβα, η της επιτροπης φαγητου για αδεσποτα, τοτε αν δεν εχουμε φτασει, μαλλον επιστρεφουμε ολοταχως στην εποχη του... Καραλίβανου.
Τιμη και δοξα λοιπον στον Τραχανα που αγωνιζεται... και οχι λίβελο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια και εγω εχω ενα χωραφι στο Μενδενιτσα και ο Δημος πρεπει να ξεκινησει να μετατρεψει το χωρο εκει σε μια εγκατασταση οπως τα 3-5 πηγαδια για αθλητικες προπονησεις (προταση Μπελλου). Μαζι με μενα θα κερδισει και ο τοπος. Τι λετε; Ενδειαφερον δεν ακουγεται ;
Κουνια που σας κουναγε ολους εσας που οτι ονειρευεστε θελετε να γινει και πραγματικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Βεβεους και χραστ του παλιοζαγάρ!!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε σοβαρή πρόταση έχει την αξία της. Σωστή αυτή του Μπέλλου,όπως σωστή ήταν του Βολου-Λαρισα για την διπλή ζεύξη με ανάπτυξη β.ευβοιας-Αγ. Κωννου.
Όμως υπάρχουν πολιτικές συγκυρίες
που δεν ευνοούν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν σωστές και επωφελείς.
Κάθε ενέργεια κρίνεται.
Εκείνο που όμως είναι κατακριτέο είναι η απραξία.
Ακομη πιο χειρότερο και από αυτό είναι η ημιμαθεια διότι δημιουργεί λάθη που δεν διορθώνονται π χ. ο δρόμος που πέρασε στον ΑΚ το 1960 επάνω στην παραλία,την κατακρεουργησε με τα βράχια και στέρησε την δυνατότητα να αναπτυχθεί ήπια όπως από την Γαλήνη και κάτω στα ΚΒ(ο σωστός τρόπος τότε ήταν η μετατοπιση προς τα οικόπεδα με χαμηλή υψομετρική διαφορά με την θάλασσα,όπως στα Κανένα βουρλα).Έτσι οι ιδιοκτήτες θα είχαν δυνατότητες μπροστά να αναπτυχθούν.
Φυσικά όπως και στα Καμενα θα γινόταν περιφερειακός για τα φορτηγά(1964)Καταλογίζω λοιπόν λάθος της κοινότητας(Νικακος)που άφησε να εξελιχθεί το έργο ενώ μπορούσαν να δουν τι σχεδιασμό είχαν δίπλα οι άλλοι.




Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λιακο εσείς ήσασταν φανατικός υποστηρικτής του δρομου αγιος λογγος παραλιακά. Δεν έχετε άποψη από την κοινότητα του 80 έως τώρα να ξαναπαρετε θέση? Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το Λιάκο ήσυχο εσύ έχεις γνώμη ,πες την;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ KAI ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΑΚ ΜΕ ΛΟΓΓΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ… ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ;
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ… Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΛΠ … ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ;
ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΕΚΕΙ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΛΟΙ…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ… ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …

Ανώνυμος είπε...

Η Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (Total Quality Management,TQM) είναι φιλοσοφία διοίκησης η οποία πρεσβεύει ότι η ποιότητα είναι ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων μελών και όλων των λειτουργιών μέσα στον οργανισμό. Υποστηρίζει ότι η επίτευξη του ελέγχου ποιότητας είναι αυτοσκοπός και αναμένεται από οποιονδήποτε να συμβάλλει στην συνολική βελτίωση της ποιότητας. Η Δ.Ο.Π. μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ένα σύγχρονο «μοντέλο διοίκησης», που η επιτυχία του εξαρτάται από την αποτελεσματικότερη επίτευξη του άριστου συνδυασμού όλων των συντελεστών της παραγωγής που συμμετέχουν σε μια επιχείρηση. Για την επιτυχία της εφαρμογής της ΔΟΠ υπάρχουν 3 βασικές συνιστώσες: (συμπεριλαμβανομένου πάντα της επικοινωνίας και της κουλτούρας):
- ένα τεκμηριωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας
- τεχνικές και εργαλεία διαχείρισης ποιότητας
- ομαδική εργασία και άτομα
Σε ένα Δήμο, η ποιότητα της ηγεσίας του Δήμου καθώς και η κατανόηση του καίριου ρόλου που καλείται να πραγματοποιήσει στην προώθηση και καθιέρωση μίας κουλτούρας ποιότητας στον οργανισμό με σκοπό την παροχή αυξημένων ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.
Μέσα σε όλο αυτό να προσθέσουμε και όλους τους διαθέσιμου πόρους. ( ανθρώπινους πόρου, οικονομικούς πόρους, …..)
Το έχουμε σαν Δήμος, μπορούμε να το έχουμε????

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μου απαντησει ποιος ηταν αντιδημαρχος οταν ψηφιστηκε η αυξηση για τα νερα

Ανώνυμος είπε...

Η ποιοτητα στην κουλτουρα ειναι συνυφασμεσμενη με την γνωση πως λειτουργει ο κοσμος σε καθεστως νομοκρατιας και ισονομιας και δεν ειναι αποτελεσμα
επιτροπης η διοικησης με την ονομασια ολικης ποιοτητος
Σε ενα δυτικο φιλελευθερο συστημα και οχι καταναγκαστικο μπορει να εφαρμοστει. Να αξιολογειται δηλ ο καθενας απο τον αλλον οικειοθελως απο την προτιμησιακη συναλλαγη και την αποδοση και οχι απο την αναγκη μεσω της αναδιανομης .
Εδω η εφαρμογη για την ποιοτητα προσκρουει στο δικαιωμα στην τεμπελια και οχι στην υποχρεωση για αποδοση.
Ομαδικη εργασια και τεχνικες βελτιωσης εχουν ολα τα ολοκληρωτικα κρατη οπως η Κουβα , β, Κορεα αλλα δεν εχουν ποιοτητα στην ιδια την ανθρωπινη υπαρξη.
Η Ατομοκρατια και η αξία υπο την εποπτεια κρατους δικαιου θα μπορουσε να προσφερει ποιοτητα, οχι ομως οι κρατιστες να ειναι η πρωτοπορεια στην αναπτυξη.
Ο δημος μας ειναι πρωτοβαθμια κρατικη διοικηση ποτε θα κατανοηθει αυτο απο τους κολεκτιβιστες συνδημοτες οριακα αναγκαιος αλλα μη εξελιξιμος.


Ανώνυμος είπε...

Λύσατε το θέμα παραλιακός δρόμος α/κ-λογγός και τώρα βουρ για διοίκηση-φιλοσοφία με copy-paste απο wikipedia.
Άξιοι της μοίρας μας. Και ύστερα αναρωτιόμαστε πώς επιβιώνει ένα δήμαρχος με μόνο moto ΄΄έλα ρε μαλάκα''


Ανώνυμος είπε...

Πραγματι το '"ελα ρε μαλακα" ειναι κοινοτυπο οχι ομως μονον στο Δημαρχο. Η δε επιβιωση του
δεν εξαρταται απο το πως εκφραζεται στην αργκω.
Ειναι επειδη υπαρχεις εσυ, που διεκδικεις τον δημο απο τον Συκιωτη οχι ως καλυτερος,αλλα
ως χειροτερος,γκε κε τρουπωμενε κατσιαπλια.

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα μου λες απο που εξαρτάται η επιβίωσή του ; Απο κάτι μαλάκες σαν εσένα. όχι από εμάς τους κατσαπλιάδες !

Ανώνυμος είπε...

Ναι το παραδέχομαι είμαι , αλλά κατσιαπλιας ποτέ.Και θα στηρίζω Συκιωτη μέχρι να βρεθεί καλυτερος.Παντως όπως καταλαβαίνεις είμαστε περισσότεροι οι ..όπως μας λες.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά αφού παραδεχεσαι οτι εισαι μαλακας. Πράγματι στο δημο μας είστε περισσοτεροι οι μαλακες αλλα τωρα σκορπισατε και ο Συκιωτης δεν ξαναβγαινει.
Κατσαπλιας εγω δεν είμαι αλλά εσύ σίγουρα κρατας απο γερμανοτσολιαδες ( googlare τη λεξη) για να υποστηρίζεις εναν ανικανο ξαναγινει δημαρχος.


Ανώνυμος είπε...

Ρε άντε τράβα να μαζεψεις καπνά σε καμία Κούβα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε δεν βγαινει οσο και να θες απο καινουριο εως μωλο δεν εχει τιποτα μηδεν....και ο υπουργος δεν ειναι χαζος αυτη την φορα ...θα κοιταξει τον κωλο του....γραψε μερα και ωρα που σου το ειπα

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτο γεγονος .Εγινε επιτροπή δημοτών για να επεξεργαστούν την επόμενη μέρα μετά τον καταστροφικό αρμαγεδωνα της περιόδου Συκιωτη!

Ανώνυμος είπε...

Με τους νεους αντιδημαρχους θα αλλαξει ο Δημος θα παθουμε πλακα τελος τα ψεματα......θα λιγδωσει το αντερο στο τερμα....χαχα που πας βρε καραμητρο με αυτους τους αντιδημαρχους......εκτος αν δεν ξανακατεβεις παω πασο

Ανώνυμος είπε...

Πλιάτσικο στο βιολογικό.....εδω κανανε πλιάτσικο στα λεφτά του δήμου...8 χρόνια κλέψιμο και θέλει να ξανακατέβει.....πατε καλα ρεεεε

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι οι σχολιασμοί είναι συντριπτικά κατά του Δημάρχου,όμως το ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει μάλλον είναι καλύτερο από το προηγούμενο και απαλλαγμένο από παράσιτα.
Και όπως λέει το απόφθεγμα -' Χάνει την μάχη κερδίζει τον πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο αρχηγος ειναι παρασιτο δεν γινεται τιποτα ....το ψαρι απο το κεφαλι βρομαει

Ανώνυμος είπε...

Παταριας...Κοντοπανος...Τριανταφυλλης...Μπεζατη εχεις να πεις τιποτα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πρώτα από όλα ο Φλωράκης δεν είναι αριστερός κομουνιστης .
Μια χαρά έπαιρνε το μισθό του 8 χρόνια αντδρχος. Αριστερός κομουνιστης ηταν ο Χαρίλαος Φλωράκης που για αυτό που πίστευε παράτησε την ζωή του δεν έκανε οικογένεια εφαγε φυλακή
ξύλο πόλεμο κλπ.Για να είμαστε ακριβείς σε ότι λέμε,την πεο παραλιακα στον Άγιο την πέρασε ο κοσμοπολίτης Καραμανλής το 60 όταν άκουσε κάτι βλακες χωριάτες που δεν είχανε πάει πέρα από το λογγο και φοβόντουσαν ότι με το τουρισμό δεν θα βρίσκανε εργάτες για τα χωράφια. Αντί να κάνει αυτό που σωστά ήξερε να αφήσει την παραλία όπως ήταν και να κάνει τον Άγιο σαν τα καμενα ή τις Θερμοπύλες που τα σχίζει στα δύο η πεο.Για να είμαστε δίκαιοι την ιδέα του παραλιακού δρόμου την είχε ο Κώστας Βασιλείου πρώην έμπορος ειδών υγιεινής όταν ήταν πρόεδρος δημ συμβουλίου επί πρώτης δημαρχιας στον Άγιο επί Καποδίστρια α.Κάναμε συνένωση εθελούσια με αγναντη και πήραμε έξτρα λεφτά. Ο τότε δήμαρχος Μακρής ήθελε με αυτά να φτιάξει την πλατεία και ο πρόεδρος δσ ήθελε να φτιαχτεί ο παραλιακός δρόμος και πολύ σωστά. Διαφωνησανε και τα έσπασαν.Επίσης για να είμαστε δίκαιοι ο λιαλιος στην δεύτερη θητεία του το 2003 οριοθετησε τις γραμμές αιγιαλού και παραλίας που υπάρχουν ακόμα και βάσει αυτού μπορεί να προκληθούν πράξεις αναλογισμού για να απαλοτριωθει ότι είναι ιδιωτικό για δρόμο και ίσως χωρίς λεφτά γιατί σε αποζημιώνει η υπεραξια που παίρνει το υπόλοιπο κτήμα που σου αφήνει .Η κατάληψη αιγιαλού δεν αποζημιωνεται γιατί είναι δημόσιος χώρος και η κατάληψη είναι αδίκημα. Οπως είναι το σχέδιο πόλης έτσι είναι και η παραλία. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί ο αιγιαλός και παραλία γιατί κουμάντο κάνει ο δήμος με την κτηματικη του δημοσίου. Ο δήμος έχει παραμελήσει ακόμα και τους ήδη ανοιγμενους δρόμους σε κοτσιδακο κτήμα αλετρι και Καζαντζίδη. Ανέφικτο δεν είναι και μην λέτε ψέματα για να δικαιολογησετε την απραξία τετριμιδα και συκιωτη. Ο λιαλιος είχε όραμα για το τόπο σε αυτό. Η περιφέρεια έχει βάλει το 23 ανάπλαση παραλίας καινούριου και πολύ σωστά. Αν γίνει παροτι η παραλία είναι β κατηγορίας θα φέρει μια ανάπτυξη τοπικά. Εδώ μιλάμε για παραλίες α κατηγορίας αγιος λογγος.

Ανώνυμος είπε...

Ο παρασιτισμός είναι γενικό φαινόμενο σε μια κοινωνία με κύρια επιδίωξη το 'τρουπωμα' δηλ την τεμπελιά.
Ο δήμαρχος σιγουρα δεν τις χαρίζει τις εργατωρες του στο δήμο .
Το ζήτημα είναι η απόδοση του.
Ομως η κριτική εναντίον του προέρχεται κυριως από παρασιτικους όχι κατά ανάγκην κολεκτίβες αλλά ελεύθερους 'πιστολερο' που αν ταιστουν επαρκώς τότε αναλόγως πράττουν.
Κάτι σαν την Καϊλή με τα χρήματα των Καταριανων.
Πάντως θα συμφωνήσω με κάποιον αριστερό που λέει εν τη παλάμη και ούτω βοησωμεν!

Ανώνυμος είπε...

Η κριτικη αγορι μου ερχεται απο ολους τους δημοτες...οπου παω τον βριζουν....αχρηστος τι δεν καταλαβαονεις

Ανώνυμος είπε...

Άκου κοπελα και τον Κούλη τον βρίζουμε αλλά περιμένουμε πώς και πως να πάρουμε τα αναδρομικά .
Τέλος πάντων ώρα είναι να μου πεις
ότι τους φταίει ο Δημαρχος που δεν έχουν όρεξη να μαζέψουν τις ελιές τους αλλά περιμένουν στην σειρά ποτέ ο κάθε Αλβανός θα αποφασίσει να έρθει στο περιβόλι μας. Ναι κοπέλα , κατάντια , παρακμή και εκφυλισμός των νεοελληνων ,αυτό είναι.
Μου θυμίζει τους Λάκωνες και τους είλωτες Μεσσηνιους οι πρώτοι στα δημοτικά οι δεύτεροι στις ελιές.
Η ύπαρξη Συκιωτη δεν είναι καθαρά πολιτικό ζήτημα αλλά κουλτούρας.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος να ζητήσει επίσημα το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών του Υπουργειου.Αμέσως.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ. Η ευρωβουλευτίνα που εκλέχτηκε με το ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία την είδε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 14η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - συνελήφθη σήμερα και ερευνάται ως ύποπτη για διαφθορά και δωροδοκία.
Κάτι τέτοιο - έρευνα - ακούγεται οτι γίνεται και για έναν δικό μας τοπικό παράγοντα.
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά όχι λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4.39 είναι προφανές ότι η στοχοποίηση της Εύας Καϊλή, η οποία έγινε αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με την ισχυρή στήριξη Μητσοτάκη, ενώ σύντομα θα εντασσόταν και επίσημα στο κόμμα του Κυριάκου, είναι μία ακόμα σκευωρία σαν αυτή της Novartis.
Μέσω της Εύας Καϊλή, οι σκευωροί που έστησαν και τις πολιτικές διώξεις των 10 πολιτικών προσώπων, προσπαθούν να πλήξουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και να του στερήσουν την εξουσία.
Δεν είναι τυχαίο ότι μέλος στην ΜΚΟ του διακεκριμένου Ιταλού πολιτικού και πρώην ευρωβουλευτή Panzeri, είναι ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ο Ιταλός τώρα βρίσκεται στις φυλακές των Βρυξελλών, ενώ είναι βέβαιο πως θα διερευνηθούν οι ροές χρημάτων από και προς την ΜΚΟ, με τους κακοήθεις σκευωρούς να πιάνουν στο στόμα τους τον κ. Αβραμόπουλο, τον οποίο επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να τον αξιοποιήσει στις επόμενες εκλογές! Θεωρώ αδιανόητο ένας έντιμος πολιτικός όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να έχει λάβει λεφτά από την ΜΚΟ του Panzeri…
Έπεται ο στενός συνεργάτης της Εύας Καϊλή και πολιτικός συνοδοιπόρος, Ανδρέας Λοβέρδος, με τον οποίο θα έδιναν παρέα τον αγώνα για να γινόταν πάλι ο Κυριάκος μας πρωθυπουργός. Να δεις που από τον έλεγχο των τηλεφώνων που θα κάνουν η Τουλουπάκηδες των Βρυξελλών, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία και για τον άδικο διωκόμενο Λοβέρδο…
Δεν υπάρχει πλέον ουδείς που να αμφιβάλλει ότι πρόκειται για μία νέα σκευωρία με στόχο τον Κυριάκο. Ενδέχεται μάλιστα εκτός από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, να εμπλέκεται και ο ίδιος ο Πούτιν.

Αν συμβεί και σε εμάς κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς οτι θα πρόκειται για σκευωρία. Ο εν λόγω τοπικός παράγοντας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όλα τα χρήματα των αγορών ακινήτων που έκανε έχουν δηλωθεί στις δηλώσεις του. Προέρχονται απο την άσκηση του επαγγέλματός του. Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι εμπαθής...




Λιάκος Νικος είπε...

Η διάνοιξη παραλιακού δρόμου Άγιος Κωννος- Λόγγος ήταν στο πρόγραμμα όλων σχεδόν των συνδυασμών από όσο θυμάμαι την αυτοδιοίκηση.Με ρωτάτε αν συμφωνώ. Ναι. Την απάντηση όμως γιατί δεν έγινε πρέπει να μας την δώσουν όλοι αυτοί οι ανεπαρκείς αυτοδιοικητοι όλα αυτά τα χρόνια. Το πλήθος ζητωκραυγαζε αλλά στην πίσω όψη του μυαλού ήταν καμιά θέση στον Γαλαξία η στην εποχή μας στην οδό η τα διόδια.
Τι ψέματα λέω.
Είχε γίνει καμία σοβαρή συζήτηση για το τι θέλουμε να κάνουμε ως δήμος;
Οι ιδιώτες πωλούσαν τα χωράφια τους και οι αγοραστές νόμιζαν ότι αγόραζαν και την παραλία. Αλλά ποιος να τους τα πει αυτά ο Νικακος ηο Τσέλιγκας μακαρίτες και οι δύο η και ο περίγυρος της νερατζιας....
Μακάρι να προχωρήσει κάτι, εδώ είμαστε να βοηθησουμε.
Αλλά και η πόλη μας αντιμετωπίζει αρκετά προβληματα.
Αλήθεια που πήγε η μελέτη του νέου ΓΠΣ που είχε παρουσιαστει δύο φορές μάλιστα στον ΑΓΙΟ( κλειστό γυμναστήριο και πνευματικό κέντρο);
Γιατί δεν προχωραει η αποχευτηση και ο βιολογικός;
Σύνδεση νερού, γιατι καθυστερεί;
Λιμάνι έχουν σταματήσει τα έργα εδώ και μήνες. Τι γίνετε;
Γιατί σταμάτησε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, ενώ είχαν εγκριθεί εκατομμύρια ευρώ;
Οδοποιία έλεος ποια...
Ρέμα Αγίου Κωννου, διασχιζει το κέντρο της πόλης, αντί να το ...αναδείξουμε ο καθένας κάνει ότι γουστάρει
Ανάπτυξη και αξιοποίηση ορεινού όγκου.
Είναι αυτά που βελτιώνουν και την καθημερινότητα των δημοτών.
Αυτά και άλλα που είναι στις προτεραιότητες αλλά ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα τα υλοποιήσει.
Απο λογια χορτάσαμε, έργα θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα.Ωραια αναφορά σε ονόματα για να φτάσουμε στον Συκιωτη.
Εγώ όμως θα κάνω τον συνήγορο του δημάρχου .
Γιατί συγχέεται η διαφθορά της Καιλη για να πει υπέρ του μεσαιωνικού Καταρ στην ευρωπαικη επιτροπή όπου είναι αντιπρόεδρος ,με την αγορά ακινήτων του δημάρχου με χρήματα που ο ίδιος απέκτησε με τον κόπο του(επάγγελμα,επιχείρηση της συζύγου,Δήμος)
Τρεις διαφορετικές πηγές εισοδήματος εκ των οποίων η μία λόγω καταγγελίας προφανώς θα έγινε τροποποιητική δήλωση.
Αν κάποιος όμως επιμένει ότι φοροδιέφυγε τότε καλά εκανε, τουλαχιστον ήταν δουλεμένα.
Θα πει κάποιος να ο φορολογικός νόμος κλπ,ναι συμφωνώ ότι το κράτος πρέπει να λειτουργήσει βάσει φόρων,όχι ομως βάσει ληστείας για να θρέψει την 'περιφέρεια' μερικών για να τους έχει μόνιμους πελάτες-ψηφιφορους.
Αν λοιπόν το θέσουμε ηθικά ,το ίδιο κάνουν ολοι.στην καθημερινή συναλλαγή αν μπορούν να αποφύγουν το μακρύ χέρι του κρατισμού.
Βεβαια ο νόμος δεν εξετάζει την ηθική αλλά την ανάγκη και ας αναφέρει το Ελληνικό Σύνταγμα περί αναλογικότητας σε συνεισφορά του κάθε πολιτη- δηλ ενιαία και όχι προοδευτική φορολογιση-.
Θα μου πεις σε σοβιέτ κατάσταση τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Ας αφήσουν λοιπόν την κριτική εκείνοι οι οποίοι ποτέ δεν συνέβαλαν
στην παραγωγική διαδικασία αλλά ήταν πάντα στην παρασιτική πλευρά.τυπου Καιλή

Ανώνυμος είπε...

Ωστε αυτος ο τοπικος παραγοντας ο Συκιωτης ειναι ;
Άντε καλέ που κάνει φοροδιαφυγή ο Συκιώτης ; Κοροϊδευόμαστε τώρα ;
Ο άνθρωπος είναι veros φιλελεύθερος δεν είναι πασόκος ούτε ζαίος για να κλέβει το κράτος μέσω της φοροαποφυγής.
Μπορεί, όμως, λέω εγώ τώρα, να παίρνει δωράκια απο εργολάβους ;
Ούτε να το φανταστείς ; Ο τύπος ειναι αξιοπρεπής. Σέβεται το χρήμα των πολιτών.
Έργο πχ όπως το ΠΚ του ΑΚ που θα μπορούσε να το φτιάξει με 500 χιλ. το φτιάχει με 1200 χιλ και βάλε. Εμ με 500 θα το φτιάξει ; Τσιγκουνιές θα κάνει ;

Ά ρε πιπίλα. Όλο εκπλήξεις είσαι.
Δεν φοβάσαι μήπως σου ετοιμάζουν καμιά έκπληξη και σένα ;
Και έρχονται και εκλογές...
Ο φίλος ο ... ξερεις εσύ.


Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιώτης θα τιμωρηθεί για την αλαζονεία του. Δεν κατάλαβε ότι δεν είναι άτρωτος και πίστεψε οτι τίποτα δεν θα τον αγγίξει. Η περίπτωσή του θυμίζει αρχαία ελληνική τραγωδία. Εντυπωσιακή άνοδος, αλαζονεία, ύβρις και τώρα θα έχει ελεύθερη πτώση διότι οι ‘’πλάτες’’ σταμάτησαν να τον στηρίζουν.
Κατά πως λέει ο λαός μας ‘’ Όσοι πορεύονται με βάση βεβαιότητες, κάποια στιγμή διαψεύδονται και γκρεμίζονται’’
ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακιδια κι ακομα παραπερα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις. Αντέγραψα τον πατριωτη μας κ. Κύρτσο. Και δεν σε τιμά να μιλάς ειρωνικά για ενα πρώην φοιτητή κομμουνιστή που έβγαλε τις παρωπίδες και έγινε φιλελεύθερος.
Μα γι αυτο ειμαι, αυτος που ειμαι. Βλεπω γυρω μου, σημαδια που δεν βλεπουν οι αλλοι. Και τους το νοημα και γι αλλους ανθρωπους που εχουν την ιδια διαδρομη.
Καιλή - Συκιωτης. Βιοι παραλληλλοι. Απο ένα τυχαίο συμβαν η πρωτη εγινε Βουλευτης και ο δεύτερος Δημαρχος. Καβαλλησαν το καλάμι. Και θα εχουν την ιδια τυχη.
Έτσι προβλέπω εγώ ο μαντης ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξες Τειρεσία για την νέα γενια
Ψυχοφαρμακων;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο λετε το ιδιο πραγμα με διαφορετικα λογια οτι η δικαιοσυνη στην χωρα μας δεν ειναι οπως στην ευρωπη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πολύ λογοκρισία έπεσε, δίκαια βέβαια, διότι ενώ αυτά λέγονται κατά κόρον στην αγορά, αλλά εδώ έχουμε τον Μπαμπινιωτη-μπλοκερ που τα κόβει,ας είναι, δικό του είναι το μαγαζι,και αν μας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Τειρεσία η διαφορά σου με τον αρχαίο μάντη είναι ότι εκείνος τις προβλέψεις τις έκανε νηφάλια.Εσυ είσαι μέρος του προβλήματος που ονομάζεται πολιτική είτε τοπική είτε όχι ..Έτσι δεν μιλάς αντικειμενικά όχι ότι σε κάποια από αυτά δεν έχεις δικιο.
Μιλάς για αφορμές όπως η Καιλη όχι για τα αίτια .
Μιλάς για τον Δήμαρχο με τα αίτια και όχι για την αφορμή.
Ένα σύνθετο παζλ που είσαι ως χρήστης κύριος υπαίτιος αυτών.
Ενδιαφέρεσαι για κάθαρση μόνο για τους άλλους .
Τειρεσία και οι συν αυτώ ο πολιτικός λόγος για να εμπνεύσει χρειάζεται ηθικη σταθερότητα την οποία λίγοι εδώ στον τόπο μας την έχουν π.χ.
οι κομουνιστες,οι Ιεχωβαδες, οι χρυσαυγιτες,θρησκοληπτους κλπ.
Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανακολουθοι ακόμη και στο παιδί μας.
Πολιτικά λοιπόν αρκουμαι να δινω σημασια-αφου απορρίπτω τους ακραίους-σε αυτούς που εγγιζουν την πραγματικοτητα όχι όμως αλά καρτ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό μου παιδί , οι προβλέψεις μου είναι πάντα νηφάλιες .
Δεν είμαι μέρος του προβλήματος και εκ τούτου βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Κρίνω πολιτικούς και όχι πολίτες σαν εσένα και εμένα .
( δεν πιστεύω να είσαι πολιτικός δηλ. δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος ή να θέλεις να γίνεις; )
Σε μη νόμιμη πράξη δεν υπάρχει αφορμή και αιτία. Είναι καταδικαστέα. Αλλά…
Οι δικές μας πράξεις – πολίτες – αφορούν εμάς και την την οικογένειά μας…
Οι δικές τους πράξεις – πολιτικοί – αφορούν την κοινωνία. Και αυτή η έρμη η κοινωνία δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τα σπασμένα για τυχόν ‘’βρωμοδουλειές’’ τους.
Και κάτι τελευταίο αγαπητό μου παιδί..
Είναι λάθος να λές οτι η ηθική είναι προνόμιο των κομμουνιστών,ιεχωβάδων, θρησκόληπτων, χρυσαυγιτών , κλπ
Υπάρχουν κάτι κουμάσια από αυτούς που ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζει.
ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα έχεις άποψη την δέχομαι οι εξαιρέσεις όμως επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Οσο για την κοινωνία έχει την ευθύνη της δεν είναι έρμη αλλά υπεύθυνη..

Ανώνυμος είπε...

Οι κοινωνίες περνούν αυτό που του αξίζει, άρα είναι οι κύριες υπεύθυνες για τα κριτήρια επιλογης, εν προκειμένω, των δημοτικών αρχών.
Είμαστε οι επιλογές μας.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο Αϊνστάιν είχε πει ,"δεν μπορείς να λύσεις το προβλημα με το ίδιο σκεπτικό με το οποίο το δημιουργησες"

Ανώνυμος είπε...

Για τον Γιάννη είναι ένα παιχνίδι εξουσίας και χρήματος το ίδιο με αυτό της Εύας,μόνο που είναι αρκετά ποιο έξυπνος και οι δημότες αρκετά ποιο πίσω από τους Βέλγους.

Ανώνυμος είπε...

Καμία σχέση, ο ένας με τον αλλον αυτή ήταν Σοσιαληστρια αυτός είναι φιλελευθερος αυτή έπαιρνε 35 το μήνα αυτός 30 το χρόνο.αυτη ήταν διπλή κατάσκοπος του Κατάρ αυτός γιατρός στην Λαμία
Αυτός κρίνετε καθημερινά έστω και αρνητικά αυτή ποτέ. Τελικά αυτός είναι ένας από εμάς αυτή μια φαντασία στα όνειρα μας..