13 Δεκεμβρίου 2022

ΧατζήςGate στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μια ιστορία, κάπως δυσάρεστη, διαδραματίζεται στα Καμένα Βούρλα. Δεν θα κουράσω με νομικούς όρους, ημερομηνίες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά έχει ζουμί η υπόθεση.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, και χωρίς να τηρηθούν τα νόμιμα, ο Δήμος Καμένων βούρλων (με εντολή του δημάρχου μας κ. Συκιώτη Ιωάννη) προμηθευόταν (για συναπτά έτη) αρκετά καύσιμα από γνωστό πρατήριο του χωριού μας.

Ως γνωστόν της πάση, και προφανώς εις γνώση του δημάρχου μας, αν δεν τηρηθούν οι διαδικασίες, δεν εγκρίνει πληρωμές η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Κατά συνέπεια ο δήμος δεν πλήρωνε, και το γνωστό πρατήριο με την διαδικασία των αγωγών προς τον Δήμο διεκδικεί τα χρήματα του (αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες euro), ενώ από την άλλη έχουμε έναν δήμαρχο που αδυνατεί τεχνηέντως να στοιχειοθετήσει τα αυτονόητα, δηλαδή να φέρει στο ΔΣ τα απαραίτητα αληθοφανή δικαιολογητικά για το που και γιατί καταναλώθηκαν αυτά τα καύσιμα, ώστε να ψηφιστεί έστω ένας διακανονισμός ή κάτι τέλος πάντων, από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος μας λοιπόν, υποσχέθηκε τον 9/22 ότι θα προσκομίσει τα απαραίτητα και νόμιμα δικαιολογητικά στο ΔΣ, αλλά όσο τα είδατε εσείς άλλο τόσο τα είδαμε και εμείς.

Εδώ μπερδεύτηκα λίγο, ο Δήμαρχος έχει τα χαρτιά στο συρτάρι του σπιτιού ή οι υπηρεσίες του Δήμου? Και αν τα έχουν οι υπηρεσίες του δήμου ποιον φοβούνται και δεν τα προσκομίζουν στο συμβούλιο? Κάτι βρομάει εδώ! Ποιος είναι ο υπεύθυνος στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου? Μπας και δεν υπάρχει κάποιος? Μήπως υπάρχει κάποια μαριονέτα σε αυτή την θέση? Γιατί δεν ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο? Φοβάται κάτι?

Εγώ που είμαι και καχύποπτος λέω ότι τα καύσιμα μπήκαν σε ΙΧ και κάηκαν σε καυστήρες ιδιωτικών σπιτιών. Και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι! Κατά συνέπεια όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μπλεγμένοι.

Νομίζω ότι τα επίπεδα της διαφθοράς του QatarGate δεν τα φτάνουμε αλλά τηρουμένων των αναλογιών μια χαρά το πάμε και εμείς το γράμμα, και ιδιαίτερα ο δήμαρχος μας.

Με τις υγείες μας, να τον χαιρόμαστε, και μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε

Με τιμή
Ο Blogger

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ"Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΕΚΔΟΘΗΚΕ. ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΥΠΟΣΥΝΟΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ"ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

O δικηγορος γραφει οτι για να θεμελιωθει συμβιβασμος πρεπει να κατατεθουν στον Δημο τα πρωτοκολλα παραδοσης παραλαβης των καυσιμων απο την αρμοδια επιτροπη του Δημου,η οποια εχει ορισθει αρμοδιως και να εχουν εκδοθει οι αντιστοιχες αποφασεις των αρμοδιων οργανων του Δημου,η οποια να βεβαιωνει την παραδοση και παραλαβη των προμηθειων που αναγραφονται στα τιμολογια.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Eλεγκτικο Συνεδριο Πραξη 149/2019 τμημα 7 τα λεει ολα

Ανώνυμος είπε...

Αιντε τα ίδια Παντελάκο μου τα ίδια Παντελή μου σας βαρεθήκαμε με αυτό πάμε παρακάτω!!!ενταξει καταλάβαμε προεκλογικός αγώνας

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάλι τα ίδια ανεβάζεται;;;

Ανώνυμος είπε...

Μας ζαλίσατε τα π@@@@ια αιντε

Ανώνυμος είπε...

Αν βαρεθήκατε το θέμα τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει και πρέπει να μάθει τί ακριβώς έγινε.
Μιλάμε για 500 χιλ. ευρώ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον blogger που λέει ''Εγώ που είμαι και καχύποπτος λέω ότι τα καύσιμα μπήκαν σε ΙΧ και κάηκαν σε καυστήρες ιδιωτικών σπιτιών. Και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι! Κατά συνέπεια όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μπλεγμένοι''
Και αυτά πρέπει να απαντηθούν μέσα στο ΔΣ με γνήσια χαρτιά και όχι με κατασκευασμένα χαρτιά. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πρέπει σήμερα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ζητήσουν αποδείξεις. Χωρίς αποδείξεις να αφήσουν τα δικαστήρια να αποφανθούν.
Πρώην Αυτοδιοικητικός

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Γιατί επανέρχεται το θέμα ;
(1) Η ΧΑΤΖΗΣ ΟΕ έκανε αίτηση για συμβιβασμό προς την ΔΚΒ, με καταληκτική ημερομηνία 31/8/2022
(2) Στο ΔΣ 5/9/22 … ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα προσκομίσει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που αφορούν την αγορά καυσίμων από την ΧΑΤΖΗΣ ΟΕ (όπως όριζε στη γνωμοδότησή του ο δικηγόρος κ. Παντζιάς) -- της περιόδου 2015-2018 -- ώστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να λάβουν γνώση και να ψηφίζουν επί της πρότασης: αποδοχή ή οτι αποφασίσει το εφετείο
(3) Στην ΟΕ 4/10/22 … επαναφέρει το θέμα ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ να προσκομίσει τα νόμιμα δικαιολογητικά που να υποστηρίζουν την αγορά των καυσίμων… ΖΗΤΑΕΙ την έγκριση της επιτροπής για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου που θα εκπροσωπήσει το Δήμο στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά στο οποίο έχει προσφύγει ο Χατζής (αγωγές) ζητώντας να του καταβληθούν τα χρήματα της πώλησης καυσίμων. Δικηγόρος ορίστηκε ο κ. Παντζιάς που είχε κάνει τη γνωμοδότηση επί της υπόεσης.
(4) Στο ΔΣ 20/10/2022 … Δεν υπάρχει θέμα για την ΧΑΤΖΗΣ ΟΕ
(5) Στο ΔΣ 27/11/2022 … Δεν υπάρχει θέμα για την ΧΑΤΖΗΣ ΟΕ
Και τώρα…
(6) Στο σημερινό ΔΣ 14/12/2022… 5ο Θέμα : Λήψη απόφασης περί ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς από τις αριθμ.ΑΓ457, ΑΓ458, ΑΓ459 και ΑΓ460 αγωγές της Ομμόρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΤΖΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
(α) Αφού η ΟΕ της 4/10/22 όρισε πληρεξούσιο δικηγόρο για να εκπροσωπήσει το Δήμο στο Εφετείο Πειραιά ΓΙΑΤΙ επαναφέρετε το θέμα του συμβιβασμού ;
(β) Βρέθηκαν τα δικαιολογητικά που υποστηρίζουν τις αγορές καυσίμων 2015-2018 ; Αυτά δηλ. που κατά δήλωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Γάκη δεν υπάρχουν ;
(γ) Υπάρχουν πιέσεις συμβιβασμού χωρίς τις προϋποθέσεις της γνωμάτευση του κ. Παντζιά ; Και από ποιους ;
(δ) Τι ακριβώς συμβαίνει ;
Σε αυτά τα ερωτήματα οφείλει στο σημερινό ΔΣ να απαντήσουν και η Αιρετή Διοίκηση αλλά και ο κ. Γάκης. Και για απαντηθούν, πρέπει πρώτα να τεθούν.
κκ Δημοτικοί Σύμβουλοι σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σταματήστε να λέτε ΝΑΙ σε ότι σας ζητούν να ψηφίσετε.
Σταματήστε να είστε ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ της εκάστοτε εξουσίας.

Γιάννης Σκούφιας




Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε που ήρθες υπαληλακο τις πεσινε να μας άνοιξης τα μάτια

Ανώνυμος είπε...

Σε πιστέψαμε τωρα

Ανώνυμος είπε...

Από Κερμανίδη μεριά είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μπορεί να ήμουν υπαλληλάκος στη πεσινέ αλλά ... ανθρωπάκος ποτέ δεν ήμουν σαν εσένα. Να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία και να ειρωνεύομαι επώνυμους ανθρώπους.
Για αυτό σε ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. Σε τρέμω, επειδή από σένα μπορεί να εξαρτάται το μέλλον του τόπου μου.
Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Μου...αρεσει....το 'Ανοιξη...ς..
Και επειδη....η βαθυα σου σκεψη και επιθυμια 9:17 ...ειναι να ερθει η ΑΝΟΙΞΗ Σε τουτον τον Τοπο...αλλα ενας Κουκος ,δεν την φερνει...
Ας αφησουμε λεω εγω ...τωρα τις μικρο...ειρωνιες...και Περνοντας και μαθενοντας ο ενας απο τον αλλο!!! Να τραβηξουμε το καρο κατ'αλλου...γιατι να!! ενα βημα απ'το γκρεμο ειναιιιιιι...
Κοιτα τ'απογευμα στο Δημαρχειο..Τι Ξεπουλημα ..θα γινει...
Αυτοι Ζεσταθηκανε..και σουλατσαρανε...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΠΟΥΝΤΙΑΣΑΜΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ...ΠΟΔΙΑ...
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΕΝΤΟΒΟΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο σκουφιας τα βάζει και με τον Γακη, για διαδικασίες προμήθειας καυσίμων, την περίοδο 2015,2016,2017... Ο Γακης πότε ήρθε ως υπάλληλος στον δήμο;;

Ανώνυμος είπε...

buĺlying.
Ο Άκης Πάνου το έχει γράψει πιο ωραία

Ανώνυμος είπε...

Blogger πάλι αναβλήθηκε η συζητηση για το θέμα Χατζη.
Που το παει ο δημαρχος ; Ενας θεός ξερει.

ΔΚΒ είπε...

ΣΧΟΛΙΟ Δημότη ΤΚ Καμ. Βούρλων.
Καταθέτω τις σκέψεις μου, για διάλογο, χωρίς να είμαι ΕΙΔΙΚΟΣ…… στο σχόλιο του Σκουφιά και ας μου επιτρέψει να είμαι Ανώνυμος.
Από τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
(α) Εύλογο το ερώτημα σου αφού από την αρχή της υπόθεσης έβαλαν τον Παντζια, τι νόημα έχει η ο ορισμός ξανά Παντζια (πιθανόν να ήταν για τα πρώτα εδώ δικαστήρια και όχι στο Εφετείο Πειραιά; )
Άλλο ερώτημα θα ήταν να ήθελαν να αλλάξουν δικηγόρο, για τους Χ λόγους, αλλά έβαλαν τον ίδιο.
(β) Δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόμος Προμηθειών (τριμελής επιτροπή κλπ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όμως οι προμήθειες έγιναν, με παραλαβή και με υπογραφές οδηγών; Προέδρων ΤΚ; Δ/ντων σχολείων;
(β1) Οι προμήθειες από Χατζή, μάλλον, ΔΕΝ αμφισβητούνται από τον Δήμο, γι αυτό η ΝΟΜΙΚΗ πλευρά και αξίωση εξόφλησης τρέχει στο Εφετείο. Ο συμβιβασμός θα πρέπει να αφορά το ύψος των τόκων και δικαστικών εξόδων που απαιτεί ο Χατζής.
(β2) Η γνωμοδότηση Μπατζια, αναφέρεται, κατά ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, στην κατά Νομό παραλαβή των καύσιμων, που δεν εφάρμοσαν στον Δήμο.
(γ1) Στο ερώτημα αυτό είναι: Εάν ο Χατζής συμφωνήσει να μειώσει τις απαιτήσεις του, τόκοι-δικαστικά, εξ ολοκλήρου ή μέρος των,
και γίνει αποδεκτό από ΔΣ, τότε μένει το κεφάλαιο και μόνον, άρα λιγότερη δαπάνη .
(γ2) Ως προς τα λοιπά της γνωμάτευσης Μπατζια, η γνώμη μου είναι ότι αφορά την ΔΙΟΙΚΗΣΗ (κράτος –Δήμος).
Π.χ ΕΔΕ και καταλογισμό ευθυνών στους υπεύθυνους αυτ/κους (πολιτική ευθύνη ; -πειθαρχική;-ποινική ; κλπ)

Πάντως κ. Σκούφια, το Υπ. Εσωτερικών έχει κωδικό χρηματοδότησης Δήμων κλπ για τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις .
Όσο ποιο γρήγορα ΛΗΞΕΙ η υπόθεση με το ΕΦΕΤΕΙΟ και εκδοθεί απόφαση, για την υποβολή και την χρηματοδότηση του από Υπ. Εσωτερικών.
Επί πλέον ας φαντασθούμε ότι την δαπάνη την περνάμε στο κόστος τις καθαριότητας;; ΤΟΤΕ θα πρέπει να έχουμε και αύξηση των ΤΕΛΩΝ……… προσεχώς, ή
θα τα ΧΡΕΩΘΟΥΝ οι ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών (ΣΑΤΑ) ή άλλα έσοδα, για κάποια χρόνια.
Δεν σχολιάζω το {ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ}.

ΔΚΒ

Ανώνυμος είπε...

Είτε έτσι με σύμβαση είτε αλλιώς πάλι θα τα πληρώναμε και;;;

ασκητης είπε...

Καλημέρα.
Ραγιάδες ήρθε η ώρα νά πληρώσετε!!
Πολλοί γνωρίζουν τί ακριβώς γινόταν με τά καύσιμα.
Βλέπω όμως ότι κανείς ακόμη δεν μιλάει.
Κάποιοι απλά δεν μιλούν γιατί έχουν φάει.Αλλοι πάλι δεν έχουν απτά στοιχεία.
Άλλοι φοβούνται μήν μπλέξουν.
Προσπαθούν όλοι νά κλείσουν τό θέμα όσο πιο γρήγορα,με οποιοδήποτε τρόπο.
Ξεχάσατε όμως κάτι....

Βουλα Γ.Παπαευσταθιου είπε...

Καλημερα σας
Γιατι ζητατε κ.8:25 ΔΚΒ απο τον κ.Σκουφια να Παραμεινεται Ανωνυμος?
Ποιος θα μας επιπληξει εαν γραφουμε επωνυμα?
Εαν Εμεις Οι 2 3,5,10, Ανθρωποι που μπαινουμε στον Κοπο να Εκθεσουμε την Αποψη μας μεσω της Τεχνολογιας τεκμηριωμενα, Δεν εχουμε το θαρος να συνομιλησουμε επωνυμα!!?
Τοτε επιτρεψτε μου ,να Πω Οτι, Αυτος ο Τοπος Δεν Εχει Σωτηρια....
Προτεινω να Βαλουμε στην Ακρη τον ΦΟΒΟ και την Υποκρισια και ας συνομιλησουμε Πολιτισμενα,
Τουλαχιστον ο χρονος που διαθετουμε για αυτο Θα Αποχτησει ΑΞΙΑ.
Οσο για την κ.Καλη
Ας Ξαναλειτουργησει η Αλληλεγγυη, τωρα ειναι το σπιτι της, αυριο το Δικο μας???
και να ειστε σιγουροι Τοτε Η Εικονα θα ΑΛΛΑΞΕΙ.
Βουλα Γ.Παπαευσταθιου.






Ανώνυμος είπε...

Βούλα δύο ζητήματα.
Η επιλογή για την υπογραφή ενός σχολίου, περιέχει ρίσκο (λόγω υψηλού επιπέδου αντιληπτικοτητας στην....προσλαμβανουσα!).
Δεν πρόκειται για απόψεις φιλολογικου σωματειου ο "Κωστής Παλαμάς",ούτε για χριστιανικό σωματείο "Η Ελπίς".
Αντιθέτως πρόκειται για Βαρβακειο αγορά όπου επικρατεί το ατομικό συμφέρον και ανθρωποφαγία.
Δεύτερον περί αλληλεγυοτητος ,είσαι ιδεολογικα εκτος πραγματικοτητος ή μάλλον συνειδητά προσχηματικη.Η κοινωνική συνοχή που είναι η βάση του αλτρουισμού υπάρχει μόνο στις κηδείες και αυτό λόγω για το φόβο για το επεκεινα.
Άρα ζητάς ανέφικτα, και ουτοπικά σύμφωνα με το γνωστό κρεμάστε τον αδελφό μου γιατί εγώ ζαλιζομαι.
Αυτό προκύπτει από την συνεχή και αδιάλειπτη απουσία σου μέχρι σήμερα.Αν άλλαξες θα το δούμε στην πράξη όχι στην ρητορεία
Δηλ αν γίνεις ένας θηλυκός Σκουφιας τότε μαζί σου..

Συνδημότες νεοπτωχος.

ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες, σχόλια off topics (εκτός θέματος) θα διαγράφονται. Μείνετε στο θέμα ή γενικά γράψτε για την περιοχή. Δεκτές ακόμα και βρισιές ή απειλές σε εμένα. Όσοι δεν καταλαβαίνουν αυτό το μήνυμα, τους προτρέπω να καλέσουν προς βοήθεια το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στο 1145. Φιλικά ο Blogger

ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Blogger είδες τι μπορει να κανει ενας ΑΣΚΗΤΗΣ.
Υποβιβαζει το blog και διωχνει τους σοβαρους, τροπος του λεγειν !
Εχεις εναλλακτικη;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο Ασκητής είναι ειδική περίπτωση είναι καλό παιδί δεν έχει καλοπροαίρεση ,αγανάκτηση εκφράζει, έτσι βέβαια όπως τα βλέπει.
Το ζήτημα είναι με τους αλλους τους νηφάλιος υποκριτές,εκεί υπάρχει όντως πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Διότι: Καλοπροαίρεση.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμην, τι κολοπληκτρα είναι αυτά! ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Με το θέμα τι έγινε ρε παιδιά έμαθε κανένας?

Ανώνυμος είπε...

Ναι η υπόθεση Χαντζης γκαιητ έχει
φτασει στο λαϊκό δικαστήριο και οι υπεύθυνοι αιρετοί και υπάλληλοι θα τιμωρηθούν στο κάτεργο υψίστης ασφαλείας Χάρμα -Καθάρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο βενζινάς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα πάρει, μαντέψτε όμως ποιος θα τα πληρώσει. Επίσης με τόσο ντόρο που έχει γίνει σίγουρα έχει γίνει και ρεμούλα. Δηλαδή είναι σαν να τους βάλαμε μερικών βενζίνα στα προσωπικά τους αυτοκίνητα

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ασχολείστε με τον Χατζή? Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση... Ξυπνάτε

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΝΤΖΗ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Και για να λέμε και καμία αλήθεια εκτός κομματικών παρατάξεων ναι είναι μακράν από τα καλύτερα μαγαζιά σε όλα

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΔΗΛ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΞΙΑΣ 550 ΧΙΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ;
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΔΗΛ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 550 ΧΙΛ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΡΜΟΔΙΑ ΜΟΝΩΝ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ.
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ;
ΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΛΕΤΕ;
Α ΒΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ!


Ανώνυμος είπε...

ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΩΝ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΓΡΓΡΑΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΑΤΖΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να κανετε 40 ποντους Λουτσο σας ετοιμαζει ο Πιπίλας

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΗΣ.....ΓΚΕΙΤ.......! ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΚΕΡ.......!
ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΦΙΑ...........!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ 2017 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΡΓΑΦΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΑΝ.
ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΔΗΜ..
ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ (ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ)....ΤΩΝ 548.000 €....ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ (ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΗ ...ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ.....ΦΩΤΙΣΜΟΥ.....ΥΔΡΕΥΣΗΣ.......)ΤΟ 2019 ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ 80% ΠΑΝΩ......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΚΗ.....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.......ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι μόνο η αρχή … ερχόμαστε !!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Βούλγαρο ήρθατε;;;

Ανώνυμος είπε...

Βούλγαρη

Ανώνυμος είπε...

@11:44 20/12/2023. το βίντεο εκείνης της κυραικής που ειπώθηκαν τα ...απειρα γαλλικά έχει εξαφανιστεί. αλλά να είσαι σίγουρος ότι καποιοι πρόλαβαν και το αποθήκευσαν. επειδή η δουλεία σας με τον ντοτόρ χτύπησε πυθμένα.

Ανώνυμος είπε...

To video της συνεδρίασης 18/3/18 με το οποίο διαγράφονται απο την παράταξη του κ. Συκιωτη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Μακρυνίτσας και Βούλγαρης
https://www.youtube.com/watch?v=tvzgd-wBGqg