28 Αυγούστου 2022

Αυτογκόλ !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ωραία η συναυλία του Πασχαλίδη στα Καμένα Βούρλα, πέρασα μια βόλτα και εγώ να τον απολαύσω και να με συνεπάρει το ταλέντο του και οι ερμηνείες του.

Πάρα πολύς ο κόσμος, ‘πατείς με πατώ σε’ , όλες οι ηλικίες, οικογένειες, νέοι, γέροι ... χαμός.
2000-3000 κόσμος είναι οι εκτιμήσεις από τους παράγοντες.
Μπράβο στον Δήμο για την διοργάνωση με την δωρεάν είσοδο, πέρασε καλά ο κόσμος όλος.

Έφυγα νωρίτερα (κατά τις 11) να συναντήσω έναν φίλο, πέρασα από 2-3 μαγαζιά … νέκρα … δεν υπήρχε ούτε ένας πελάτης στις ταβέρνες στις καφετέριες και στα μπάρ ... 
Συνειρμικά σκεπτόμενος, λέω όλοι στον Πασχαλίδη είναι … και όντως … όλοι ήταν στον Πασχαλίδη.

Όποιον επιχειρηματία έβρισκα, το ίδιο βράδυ ή την επόμενη ημέρα, όλοι μου έλεγαν το ίδιο – «Μας κατέστρεψε ο Δήμαρχος». Μα καλά Σαββατιάτικα βρήκε να το κάνει ο ευλογημένος?
Με όλη την βδομάδα που πέρασε να είναι βροχερή και να κάνει κρύο, που δεν δουλέψανε τα μαγαζιά, όλοι περιμένανε αυτό το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου να δουλέψουν
Μας έβαλε σε όλους τρικλοποδιά ο δήμαρχος με την ‘δωρεάν είσοδος’ συναυλία του Πασχαλίδη (λέγανε οι μαγαζάτορες)

Μα καλά ρε λεβέντες του δημαρχείου, το σκεπτόσασταν πολύ καιρό να κάνετε την συναυλία Σάββατο, και μάλιστα το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου?
Ας την κάνατε Τετάρτη, έστω Πέμπτη, ας είναι Παρασκευή ρε αδερφέ !! … άλλα Σάββατο? Μα είναι δυνατόν! Και πότε θα δουλέψουν τα μαγαζιά? Πολύ μυαλό θέλει να το σκεφτείτε ?

Αυτά κάνεις δήμαρχε, και δεν θα βρεις ούτε το δικό σου …

Με τις υγείες μας.. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνον 3000 χιλιάδες;;, δεν τα μετρησες καλά και δεν ήταν μόνον η είσοδος δωρεάν, αλλά και τα σουβλάκια, είδες πως κάπνιζε η εξέδρα, μόνον στο δεύτερο ποτό υπήρχε χρέωση.

Ανώνυμος είπε...

Η αναδιανομή συνεχίζεται. Τα τσιτζηρια διασκεδαζουν τα κορόιδα τα μυρμήγκια συνεχίζουν να τα δίνουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Μπελουγκα είναι οργανωμένη πλαζ; Αν ναι υποχρεούται να έχει ναυαγοσώστη; Εχει; Αν έχει μπράβο του αν όχι καποιος δεν κανει καλά τη δουλεια του με το συμπαθιο.

Ανώνυμος είπε...

Κοιταζοντας τους....εναν εναν...στο Δημο Κ.Βουρλων...νοιωθετε...οτι, υπαρχει περιπτωση....να υπαρχει..ιχνος ΣΚΕΨΗΣ???
Ολα Γινονται στο ..βροντο..!!
Σημασια εχει ,σας παρακαλω πολυ , εμεις οι υπολοιποι...να στειλουμε στα αζητητα τους χωρις σκεψη, χωρις λογικη Τοπικους αρχοντες που 6 χρονια τωρα , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και το χειροτερο; Εχεις ανταυτού αντιδήμαρχο τον επιχειρηματία Α.Α. που προφανώς σκέφτεται μονο τον κ*λο του και είπε, δεν με νοιαζει για καφέ και εστιατόρια, αρκεί μετά τη συναυλία να γεμισω εγώ. Λίγος, πολύ λίγος. Ελάχιστος θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 7.25 μμ ως προς την αξιολόγηση των αιρετών.
Όμως η ρίζα του προβλήματος είναι η κουλτούρα της περιοχής της λουτρόπολης.
Η συντεχνία λ.χ. είναι ενωμένη δεν έχει να κάνει με την συναυλία.Εχει να κάνει με την καρέκλα και το τραπέζι μέχρι την θάλασσα. Εκεί δεν έχουν παράπονα από τον Δήμο.