24 Αυγούστου 2022

To θέατρο του παραλόγου στον δήμο Καμένων Βούρλων για την υδροδότηση του Αγίου Χαραλάμπους

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ιστορία είναι απλή...

Ο Άγιος Χαράλαμπος ΔΕΝ έχει νερό εδώ και πολλά χρόνια, με αποκλειστική ευθύνη την δημοτική αρχή και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η ευθύνη βαρύνει τον δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη.

Δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας οι περισσότεροι τι σημαίνει δεν έχω νερό στο σπίτι μου.

Είναι τραγικό! Εν έτη 2022 το να μην έχει νερό μια περιοχή του δήμου Καμένων Βούρλων δεν τιμάει κανέναν μας, ούτε δημότη ούτε δήμαρχο ούτε και δημοτικό σύμβουλο (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης)

Μην τα πολυλογώ, ο Δήμαρχος μας λοιπόν ανακοινώνει και πανηγυρίζει στα τοπικά μέσα ότι θα προκηρυχθεί διαγωνισμός στο τέλος του 2022. (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι).

Δεν θα το κάναμε θέμα, αλλά χωρίς να την ψάξω και πολύ ο δήμαρχος μας κοροϊδεύει από το 2018 (για να μην πω από νωρίτερα) για το νερό του Αγίου Χαραλάμπους

Και μην ακούσω ότι ο τότε ανάδοχος δεν έκανε την δουλειά του κλπ κλπ, γιατί την αποκλειστική διαχείριση (με την ευρύτερη έννοια του όρου) των αναδόχων την έχει η δημοτική αρχή, εκτός και αν δεν είναι έτσι και δεν μπορεί ο δήμαρχος να διαχειριστεί τους αναδόχους των έργων, τότε να παραιτηθεί και να αναλάβει άλλος δήμαρχος που θα μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τους αναδόχους.

Δεν κατάλαβα! Οι ανάδοχοι τσάμπα τα κάνουν τα έργα? Δεν παίρνουν λεφτά? Επίσης τους όρους των διαγωνισμών και των έργων, ο δήμος δεν τους φτιάχνει? Εγώ τους φτιάχνω? Ποιος φταίει λοιπόν? Εγώ?

Μην το μακρηγορούμε το θέμα, θεωρώ (κατά την ταπεινή μου άποψη) αποκλειστικά υπεύθυνο τον κύριο Συκιώτη για αυτήν την κωλυσιεργία που έχει ως αποτέλεσμα τόσα χρόνια να μην έχει νερό μια ολόκληρη περιοχή, και τον καλώ να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί, για να αναλάβει κάποιος ρε αδερφέ που θα μπορεί να κάνει την δουλειά του δημάρχου σωστά, και να είναι αποτελεσματικός στα προβλήματα του τόπου.

Ιδού τι μας έλεγε ο κύριος Συκιώτης το 2018 (προ 4 ετών δηλαδή)

Για να μην λέτε ότι δεν σας τα λέγαμε κύριε Δήμαρχε ...

Διαβάστε τι γράφαμε το 2018

Διαβάστε τι γράφαμε το 2020


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις επόμενες εκλογές δαγκωτό Συκιώτη… για να πάει το νερό στη Λιαπάτα !

Ανώνυμος είπε...

Τρία πλιά και ένα τσιόνι

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορουν να επισκευασουν το νερο στο λιμανι του μωλου νερο στην λιαπατα θα στειλουν Οξω ρε

Ανώνυμος είπε...

μπλογκερ βγάλε και την χτεσινή ανακοίνωση του Δήμου για το θέμα, τι ωραία τα γραφει ο..... δημοσιογράφος.

kamena voyrla blogger είπε...

Την ανακοίνωση του δήμου μπορείτε να την διαβάσετε κάνοντας click στο url που έχει η φράση «στα τοπικά μεσα»

Ανώνυμος είπε...

μπλοκερ για την αποκατασταση της αληθειας, δεν τα λεγαμε αλλα... ταλεγε μονο ο οικονομολογος...