31 Αυγούστου 2022

Μποϋκοτάζ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Ακυρώθηκε το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας της Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 στις 19:00, λόγω μη απαρτίας.

Δεν προσήλθε σύσσωμη η αντιπολίτευση αλλά και 5 δημοτικοί σύμβουλοι του Συκιώτη.

Δεν είναι καλά σμάδια αυτά, ωστόσο αναμενόμενα για πολλούς άλλους, και η ρίζα τους προφανώς έχει να κάνει με τον πρόσωπο του δημάρχου.


Σίγουρα θα υπάρχει και συνέχεια στο όλο θέμα, βούιξε και ο τοπικός τύπος, άμεση και η αντίδραση του δημάρχου (έκανε δηλώσεις). ίδωμεν … είμαστε σε επιφυλακή

Τρίβουν τα χέρια τους οι εν δυνάμει δήμαρχοι ..

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεκίνησε η αρχή του τέλους του καράφλα

Ανώνυμος είπε...

Αντε ...ντε....Ανθρωποι σας παρακαλω πολυ ....απλα να δωσουμε αξια στον ...Εαυτο μας...ΦΤΑΝΕΙ ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να ανταποκρινεται στην Πραγματικοτητα , η Κινηση Αυτη !

Ανώνυμος είπε...

Ποια κίνηση, ποια ποιότητα, ποια ηθική;
Αν εξαιρέσεις δύο τρεις ιδεολογους της "πλάνης της αναδιανομής" τυπου Β. Τριγκα και τους αρριβιστες του κομματικου σωληνα τύπου Γ. Μπητα οι υπόλοιποι είναι συμφεροντολογοι της δεκαρας.
Εξαιρω τον Τσωμο που ως εργολάβος Δημ έργων είναι ποιο "νόμιμος" σε αυτό που επιδιώκει.
Επαιξαν λοιπον με τον "Κερένσκι", δεν τους "κάθισε".Όσο όμως ήταν αρεστός "σφάζανε" για την τιμή και για την δόξα του.
Τελικά η συμπόρευση αυτη η οποία πιστεύω θα συνεχισει είναι αχταρμας στόχου και πάντως όχι για το γενικό καλό.
Αν όμως θέλουνε ποιοτική διαφορά για το μελλον θα πρέπει να απευθυνθούν σε πρόσωπο με ηθική.Αυτο θα βοηθήσει να καθαρίσουν και οι ίδιοι τις "λερωμένες" ηθικές τους. Τέτοιος αυτήν την στιγμή είναι
ο Σκουφιας άσχετα αν θέλει η όχι να ανακατευθεί. Όσον αφορά τον δήμαρχο έχει εμμονικη τάση στην υπερσυγκέντρωση αρμοδιοτητων και στην απόλυτη έως νοσηρη συνεργασία με την γραφειοκρατία του δημου.Για αρχηγός της ΚΥΠ θα ήταν άριστος.
Τελικά πολλά κομμάτια του παζλ λοιπόν για να μπορεί από τώρα να βγάλει συμπέρασμα κάποιος.
Ένα όμως είναι σίγουρο ότι υπάρχει πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ.
ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ -- ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ -- ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση Χατζη,ξέρει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

Υπόθεση Χατζή, χρονιζουσα. Διαγωνισμός προμήθειας κρίθηκε παρατυπως από ελεγκτή, τα πετρέλαια τα προμηθευομαστε, για να πληρωθούν μόνο με δικαστήρια
Εδώ είμαστε σήμερα, συμβιβασμός με το κόστος, πιθανόν στους τόκους του κεφαλαίου.

Ανώνυμος είπε...

Τι συμβαίνει με τις αγωγές Χατζή κατά του Δήμου ?
Υπάρχει άρθρο του συνδημότη μας κ. Σκούφια στις 11-8-2020
http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2020/08/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση έχει να κάνει με γραφειοκρατικές διαδικασίες.Ο Χατζής αφού τότε πήρε διαβεβεωση περί πληρωμής έδωσε καύσιμα καλή τη πίστη.
Όταν όμως ο Δήμος δεν μπορεσε να κόψει ένταλμα πληρωμής λόγω ελεγκτή (άλλος γραφειοκράτης αυτός) τότε η χρονιζουσα καθυστέρηση έγινε χρονιζουσα απαίτηση δικαστικώς.Τα ανωτέρω μου θυμίζουν το 1600000 ευρώ τελεσίδικο ποσόν που πληρώθηκε με την έκτακτη επιχορήγηση Σκουρλέτη προς τον δήμο( υποθέσεις Κοττακου-παπαλαμπρου-Λεμόνη μελετη τικα γραφεια κλπ).Η ευθύνη είναι αμφίδρομη,πρώτα η αφερρεγγυοτητα των αιρετών. διαχρονικά και μετά των ιδιώτων που συνεχίζουν να ικανοποιουν τις ανάγκες των δήμων.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα για αυτό το δήμο πρέπει να τον διοικούν οικονομολόγοι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί καλέ το κάνετε αυτό,εμείς θέλουμε να σας βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σαπιλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διαβαζουν και άνθρωποι που δεν ξερουν την ανθρωπογεωγραφία των "ασχολουμενων με τα κοινα": Αν όντως η αποχή των συμβούλων απο το ΔΣ εχει να κάνει με τα καυσιμα και την πιθανή μη προβλεπομενη τηρηση των διαδικασιων (το λέω γενικόλογα), πρέπει κάποιοι από αυτούς να αναρωτηθούν όταν ξεκινησε αυτή η στρεβλή διαδικασία, το 2016-17 νομιζω, τι ψηφιζαν κατ επανάληψη; ΝΑΙ. και όταν υπήρχαν αντιρησσεις απο άλλους πχ αντιπολιτευση, αυτοι πάλι ΝΑΙ. Ποια ήταν η υπεύθυνη των οικονομικών θεμάτων του δήμου την 5ετια την προηγούμενη; Ποια επεβλεπε τις συμβάσεις; και δεν πήρε χαμπάρι τι γινότανε; Και τώρα δεν πάει στο ΔΣ; Τρελό μου ακούγεται...Μάλλον θα της έτυχε κάτι, δε νομιζω να κάνει αντιπολίτευση στον ...εαυτό της. Οσον αφορά τους άλλους της πλειοψηφιας που δεν πήγαν, μέλη της ηγετικής ομάδας δεν ήταν όταν παιρνονταν αυτές οι αποφάσεις; Αντιδήμαρχοι κλπ. Ητανε και ένας Προεδρος Δ Συμβουλίου, ο Πλατανιάς που όλα καλώς καμωμένα τα έβρισκε.
Οσο για τα πτυχία του οικονομολόγου και τα λοιπά, πιστεύω (ταπεινή μου γνώμη) ότι δεν είναι το παν. Ο κ. Γλυκός αν και δεν είχε τα προσόντα (προσοντα...τελως πάντων) της προηγ κυρίας, αν είχε ευθυξία και αγάπη για τον δήμο, πιθανόν να είναι ποοοοολλλυυυ καλυτερος και χρησιμος.
Αλλο παραδειγμα ο οικονομολόγος που γράφει εδώ συχνά και αναφέρεται το ονομα του και τα προσοντα του και οι ευστοχες αναρτησεις του και αναλύσεις του.....αρα ειναι ο ιδανικός δήμαρχος. Καμία σχέση. Αν κάποιος γραφει ευστοχες αναλύσεις και ευστοχα άρθρα, αυτό είναι φυσικά μεγάλο προσόν και μπράβο του αλλά ...για δημοσιογράφος οικονομικου ρεπορτάζ. Για να γίνεις αιρετός, έστω και προεδρος στο χωριό σου, πρεπει να αποκτήσεις επαφή με τον συνδημότη σου, να έχεις την υπομονή του διαλόγου, να ακούς τον άλλο, να του αναπτυσσεις τις ιδέες σου και να αντέχεις γενικά στο τσαλάκωμα και την κριτική, ακόμα και την κακοπροαίρετη. Και φυσικα πρεπει να σε αποδεχθει ο δημοτης με την ψηφο του. Δεν μπορείς να θεωρεις οτι εχεις την απολυτη αλήθεια και πρεπει να σε ακουνε οι άλλοι και να συμφωνούν. Ανθρωποι με πτυχία στον τόπο μας υπαρχουν μπολικοι. δεν κρεμιεται ο τοπος στους ωμους ενός οικονομολόγου της δεκαετίας του 1970. Ανθρωποι να συμμετεχουν ενεργά, με τις εκλογές , με τους συνδυασμούς που προκύπτουν κάθε φορά, και ας μη είναι το ιδανικό. Αυτους πιστευω χρειαζομαστε. Να βαλουν πλάτη, ακόμα και αν βγουν τοπικοί σύμβουλοι. Αλλα και δημοτικος συμβουλος να βγεις, σημαινει οτι τουλαχιστον το χωριό σου (εστω το μισό) σε αποδέχεται. Και εδω αρχιζουν τα δυσκολα. Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες, ομως που εισαι και εσυ. Εχεις θεσει ποτε τον εαυτο σου στην κριση των δημοτων. Ποιος εισαι με μια κουβεντα.. ο Κανενας? Τουλαχιστον ο οικονομολογος εφτασε μεχρι τον εισαγγελεα, την ωρα που εσυ ησουν αραχτος στο ...Λετα καφε .

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο σχολιαστή- 4.23
Το θράσος είναι περίεργο πράγμα. Δεν είναι αρετή, είναι κουσούρι. Αρετή είναι το θάρρος! Το θάρρος από το θράσος αν και ένας αναγραμματισμός τα χωρίζει, είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Θάρρος έχει όποιος υπερασπίζεται τις θέσεις του επώνυμα.
Θράσος έχει όποιος ανώνυμα ζητάει τα ρέστα από τον επώνυμο.
Τι ΔΕΝ κάνουμε λοιπόν, με τους θρασείς και τα θρασίμια στην Πολιτική;
ΔΕΝ κάνουμε διάλογο μαζί τους…
ΔΕΝ απαντάμε στις κατηγορίες τους…
ΔΕΝ τους εξηγούμε…
ΔΕΝ τους απολογούμαστε…

Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

bab=rbakritona τι έγινε ??? κατάπιες τη γλώσσα σου??? υ.γ. ο τσομπανογιατρός, ήθελε να υποβαθμίσει και το τέτρι...έκανε και η μύγα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΝΤΥ η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΑΠΟΧΗΣ

Βλεποντας την μεγαλη εικονα θα μπορουσα να υποθεσω οτι η ενεργεια των δημοτικων συμβουλων
θα ταιριαζε περισσοτερο με την πολιτικη του Μαχατμα Γκαντι και οχι αυτη της εξεγερσης κατα του Πλοιαρχου Μπλαι.
Με εντυπωσιασε το σχολιο βεβαια του 4.23 ως μια καποια απαντηση[επιτελους] η οποια ειχε και αληθη στοιχεια οπως η συνυπευθυνοτητα καποιων αν υποθεσουμε οτι τα καυσιμα ηταν το αιτιο και οχι η αφορμη.
Το υπολοιπο σχολιο ειναι υποκειμενικο οσον αφορα τα πτυχια ως μη αφετηρια δεξιοτητος σε σχεση με το μη πτυχιο που μπορει να καλυψει την ελλειψη γνωσεων.
Φυσικα η εμπειρια, ο χαρακτηρας η ενεργητικοτητα το ηθος ειναι απαραιτητα και στις δυο περιπτωσεις.
Οσον αφορα την 'διαπαλη' εντος της κοινωνιας ειναι θεμιτη και απαραιτητη για εναν υποψηφιο αυτοδιοικητικο αλλα οχι κατ αναγκην εναρετη αν συνυπολογισουμε και τον λαικισμο.
Ουτε ειναι εξακριβωμενο οτι ο εχων την αποδοχη[ ψηφους] ειναι κατ αναγκην καλυτερος.
Αρα ο 4,23 σωστα θετει την αποψη του ως δικαιωμα εκφρασης και εφ οσον εικαζει
μεν, αλλα κόσμια.
Η απαντηση του κ.Σκουφια εχει δυο σκελη το πρωτο την πολιτικη αντιθεση[την εννοει] και το δευτερο το συναισθημα το οποιο και περιγραφει.
Νομιζω οτι δεν ειναι απο τις πιο, επιτυχημενες απαντησεις που στο προσφατο παρελθον εκανε.
Δικαιωμα του βεβαια να αυτοπροσδιοριζει τον τροπο ενασχολησης με τα κοινα,αλλα οταν εννοει την σιωπη στρατηγικη επιλογη, τοτε δεν επανερχεται, διοτι σπαει το "εμπαρκο" που ο ιδιος εθεσε, εκτος αν ηθελε συμπληρωματικα να εξηγησει τι εννοουσε οταν ελεγε οτι" η δυναμη μου ειναι η σιωπη".

Ανώνυμος είπε...

Βούλγαρης και τσωμος πόσα εξάμηνα έχουν να δώσουν παρουσία???? και δεν έχουν αντικατασταθεί??

Ανώνυμος είπε...

Τι ρωτάς και γιατί καταλογίζεις ευθύνες;Αν ήταν σωστοί θα είχαν παραιτηθεί .
Χωριάτες μέχρι το κόκκαλο.θελανε να διοικήσουν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Μα βέβαια όμοιος με όμοιο δεν κάνει (κοντος με κοντό )και γι αυτο ξαναπήγε στην αγκαλιά του Συκιωτη…να τον δούμε και υποψήφιο με το Γιατρό θα γελάνε κ οι πέτρες της παραλίας του Μωλου

Ανώνυμος είπε...

4:23 μ.μ., Σεπτεμβρίου 01, 2022
Ειπα να γραψω εκ νεου 2 πραγματα.
Κατ αρχην δεν θα απαντησω στον κ. Σκουφια μιας κ δεν θελει να μιλα με ανώνυμους. Αλλα μονο στον προηγουμενο ανώνυμο (οπως κ εγω) ο οποιος "ετυχε" να γραψει 5 μολις λεπτα πριν τον επωνυμο κ. Σκουφια... Θα πω λοιπον στον φιλο-συναδελφο (ως ανωνυμος) πως το οτι κάποιος πολιτης κυνηγαει με καταγγελιες φορολογικου περιεχομένου τον οποιο αιρετο, δεν ειναι θετικο για την βελτιωση των δημοτικων μας πραγματων. Οχι μονο δεν εχουν τυχη τετοιες καταγγελιες αλλά αντιθετως δημιουργουν μια πολωση και ενα τοξικο κλίμα που κάνει τον μέσο πολίτη να φοβάται να συμμετέχει στα κοινά. Ειναι φυσικό διότι ο μέσος δημοτης ειναι συντηρητικός και επιπλέον η ποινικοποιηση των δημοτικών πραγμάτων βγάζει άρνηση στη συμμετοχή ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.
Αλλο πραγμα η κριτική επι αποφάσεων του δήμου, ακόμα και οι καταγγελίες που συχνά κάνουν οι αντιπολιτευσεις αλλά και φορείς, πολίτες στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και άλλο η ποινικοποιηση μεσω προσωπικών επιθεσεων για το αν κοβει αποδειξεις ενας αιρετος στη δουλειά του.
Κάκιστες κατα την ταπεινη μου γνωμη οι υπηρεσιες που προσφερουν στην συμμετοχικότητα τετοιες πρωτοβουλίες.
Το ζητουμενο κατα τη γνωμη μου είναι η αυξημενη συμμετοχη στα κοινα μεσω εκλογών. κατι που σκεφτομαι κ εγω για πρωτη φορά σοβαρά να κάνω. Οσοι λενε πως κανω μονο κριτική ...εχουν δικιο. Πρεπει να συμμετεχουμε. Ας δουμε τα γκισέμια και τις ομάδες που θα κατεβούν και ας διαλέξουμε με ποιους ταιριαζουμε πιοτερο. Το ιδανικό δεν μπορουμε να το πετυχουμε. και αν τα πραγματα πανε στραβα στην πορεια, ας μη μετανοιωσουμε, αρκει να προσπαθησαμε τιμια.
Πχ αν οσοι εκαναν κριτική στην προηγουμενη προεκλογική περιοδο ότι ολοι ηταν αχρηστοι (να μην πω ονοματα παλι και αγριεψει κανεις), οτι ο κ. Τσωμος ηταν πχ ακαταλληλος ως εναλλακτικη λυση, αν εμπαιναν στον συνδυασμό του και έβγαιναν Συμβουλοι, θα μπορουσαν σήμερα να διαμαρτηρηθούν και να ζητησουν απο θεση ισχύος (ως Δ Συμβουλοι) να φυγουν οι κοπανατζήδες και να ενισχυθεί η ομάδα τους. Ο ένας μάλιστα κοπανατζής έμαθα πως ζει στην ...Γερμανια και ειναι σύμβουλος... Τρελά πράγματα που μας προσβάλουν, οπως μας προσβάλουν και οι άλλοι συμβουλοι της αντιπολιτευσης που το ανέχονται. Ειναι ντροπή!
Χωρια που μέσα απο έναν υφιστάμενο συνδυασμό θα μπορουσε να προκύψει και μια διαδοχη κατασταση για τις επομενες εκλογες. Αλλα αν περιμένουμε να αυτολιβανιζομαστε πισω από την ασφαλεια του πληκτρολογιου μας, δεν γινεται τίποτα.
Τα κειμενα μου τελικά δεν απευθυνονται σε συγκεκριμένα ατομα του φορουμ αυτου, χωρις να τους απαξιωνω τελειως, απλα πιστευω πως δεν εχουν τιποτα να δώσουν στον τοπο για λογους που ανελυσα διεξοδικά.
Απευθυνονται βασικά σε όσους δεν εχουμε συμμετασχει στις εκλογες και πρεπει να το κάνουμε εφοσον μπορουμε να δωσουμε πραγματα στον τοπο μας. Οσοι θεωρουμε πως εχουμε κατι να δωσουμε. Πρεπει να κοιταξουμε μπροστα και να δωσουμε νεες λύσεις, ιδιως η νεα γενια.
ΥΓ: Οσο η σημερινή κατάσταση της δημοτικής εξουσιας ειναι προβληματική, αλλο τοσο ηταν και οι περισσότερες προηγουμενες. Το λεω για τον Τετρι που ανεφερε καποιος οπαδος του (μαλλον). και μονο οτι χαθηκε η το εργο του Βιολογικου του Αγιου Κ. με ποσο νομιζω που ξεπερναγε τα 7.000.000 ευρω λογω εμμονων κ. Τετρι και κ. Φλωρακη, να κάνουν βολτα τα λύματα, ε, αυτό και μόνο δειχνει την οικτρη ακαταλληλότητα. 7.000 ευρω να προκαλουσε ζημια ενας υπαλληλος σε μια εταιρεια, θα τα ειχε μαζεψει νυχτα, οχι 7.000.000!!! Και το βασικότερο, 15 χρονια καθυστέρηση στο εργο του Βιοκα Αγ. Κ. Γιαυτό ας μη κοιταμε πισω. Οι λύσεις ειναι μπροστα, να τις δημιουργησουμε
Σορρυ αν κουρασα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.11 όσοι σκέφτονται να ζητήσουν τη ψήφο μας, όπως εσύ (έτσι λες), οφείλουν να γράφουν με το όνομά τους. Μόνο έτσι τον παίρνουμε στα σοβαρά στα όσα λέει. Ανώνυμα μπορεί γράφουμε εμείς που δεν ζητάμε τη ψήφο κανενός. Και μπορεί να λέμε και όποια μαλακία θέλουμε.
Όσον αφορά το σκεπτικό σου ότι ‘’οι καταγγελίες φορολογικού περιεχομένου για αιρετούς δεν βοηθούν στη βελτίωση των δημοτικών μας πραγμάτων και αντιθέτως δημιουργούν μια πόλωση και ενα τοξικό κλίμα που κάνει τον μέσο πολίτη να φοβάται να συμμετέχει στα κοινά’’ διαφωνώ μαζί σου.
Οι αιρετοί διαχειρίζονται χρήματά μας και οφείλουν να είναι πρότυπα. Αν θέλουν να φοροδιαφεύγουν τότε να μην ασχολούνται με τα κοινά. Γι αυτό και νομίζω ότι ο Σκούφιας σωστά έπραξε και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι να ακολουθούσαν το παράδειγμά του.
Και μην το λες ότι δεν έχουν καμιά τύχη γιατί εγώ άλλα μαθαίνω και ωσονούπω θα έχουμε εξελίξεις δυσάρεστες για τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε σκουφια, μας ζάλισες με το όνομα και το όνομα! μόνο εσύ ζορίζεσαι με το όνομα. διάβασε αυτό που λέει κάποιος και στάσου σε αυτό.
Θες όνομα? οκ με λένε Παπαρίδη Γεώργιο. ευχαριστήθηκες ? αμαν πια!

Ανώνυμος είπε...

4.23. (αυτό προς το παρόν είναι το όνομα σου).Φίλε έκανες τον Σκούφια... Φρενοπάτωρ!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο 4.37 και δεν καταλαβαινω γιατι νομιζετε οτι ειμαι ο Σκουφιας. Αφηστε τον ανθρωπο ησυχο. Διαφωνειτε στα λεγομενα μου. Αντικρουστε τα με επιχειρηματα.
Κοιτα κατι δημοτες που θελουν να ειναι και υποψηφιοι για τον Δημο. Κατι σαν εσας τον εφεραν σε αυτα τα χαλια.

Ανώνυμος είπε...

δεν θέλουμε να είμαστε υποψήφιοι ρε φίλε.
εμείς τον αφήνουμε ήσυχο, αυτός δεν μας αφήνει.
μόνο αυτός ζητάει ονόματα. τι είναι? ΕΥΠ?

Ανώνυμος είπε...

Καλέ ποιος είναι ο Σκουφιας είναι νόστιμος.

Ανώνυμος είπε...

3.11 μμ, θα μείνω στην επισήμανση σου για την αποχέτευση Αγίου. Είχα την ελπίδα ότι θα μαθαίναμε την ένταξη του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης αυτή την περίοδο. Έχουν περάσει 20 τόσα χρόνια, από την ανάδειξη του και 7 από την χαμένη περίοδο Τετριμιδα με την εμμονή Φλωρακη.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα του αποχετευτικού συστήματος Αγίου κων/μου είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα.
Ήταν πρόβλημα λόγω του χωριού Λογγός
Ο Τετριμιδας είχε αυταπάτη ότι τα Καμενα θα δεχόταν αδιαμαρτύρητα τις
κατευθυνσεις των λαϊκιστών συνεργατών του.
Έπεσε επάνω στην αντίδραση του Συλλόγου ενεργών δημοτών .Ο διάδοχος του Συκιωτης ενώ στην αρχή ως σύμβουλος ψήφιζε την μεταφορά των λυμάτων,
αναδιπλωθηκε βλέποντας ότι δεν τον παίρνει.
Τελικά Λογγος και Άγιος συμφωνησαν αυτό που έπρεπε από χρόνια να κάνουν.
Συμφώνησαν για την περιοχή που ο Νίκος θα στηθεί.
Απομένει η υλοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθ:(Νίκος) Βιοκα.