25 Αυγούστου 2022

Καταγγελία - Οδός Αριστοτέλους,ξεχασμένη από όλους τους Δημάρχους

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Το μόνο που κάνουμε είναι να πληρώνουμε δημοτικά τέλη !!!



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι Αντωνίου, κατασκευάσθηκε αγωγος ομβριων για το πρόβλημα αυτό.
Τον κλείσανε τον αγωγο; Ποιος;; ή βούλωσε;
Σήμερα η Πολιτική Προστασία οφείλει να το καταγράψει και να το ελέγχουν.

Ανώνυμος είπε...

Και να ήταν ο αγωγός το μόνο θέμα, εδώ σε αδιέξοδο δρόμο 400μ (Αριστοτέλη δεξιά μεριά) δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό δρομάκι 1μ να κατεβαίνει στην ακτή, σε περίπτωση που γίνει κάτι δεν υπάρχει πουθενά διέξοδος για 400μ και κάνουμε όλοι το σταυρό μας μη γίνει το κακό, πότε τελικά θα εφαρμοστεί αυτό το καημένο το σχέδιο πόλης σε όλη την πόλη? Εμείς εδώ κάτω είμαστε 2ης κατηγορίας πολίτες ή είμαστε πολίτες που δεν συμβάλουμε στο να βγει ο εκάστοτε δήμαρχος? Λυπάμαι που έρχομαι στη θέση να γράψω εδώ γι αυτή την κατάντια στην περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Να σας πληροφορήσω ότι ο αγωγός στον οποίο αναφέρεστε, δεν υφίσταται. Υπάρχει ένα και μοναδικό ΙΔΙΩΤΙΚΟ φρεάτιο στη μέση του δρόμου. Στο τέλος του αδιεξόδου της Αριστοτέλη ΔΕΝ υπάρχει κανένα φρεάτιο και ο δρόμος είναι ανηφορικός και γι αυτό δημιουργείται αυτό το πρόβλημα σε κάθε βροχόπτωση. Ο Δήμος επί δεκαετίες, ενώ γνωρίζει το πρόβλημα, έχει αδιαφορήσει, όπως έχει αδιαφορήσει και για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης στην οδό Αριστοτέλη.

Ανώνυμος είπε...

Α!!!! Το φρεάτιο στη μέση του δρόμου το κάναμε " ιδιωτικό" . Στο τέλος του δρόμου γιατί να υπάρχει φρεάτιο; Ποια νερά να μαζέψει;; αφού είναι ανηφορικός. Μ ην μας τρελαίνεται. Π ριν από χρόνια, γινότανε ένας καυγάς για κάποιον αγωγό στη θάλασσα, ήταν ομβρίων και με την φασαρία τον βουλωσατε;

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται δεν γνωρίζετε την περιοχή και τα προβλήματά της. Αντε και το φρεάτιο δεν είναι ιδιωτικό, τα νερά γιατί λιμνάζουν και δεν πάνε στο φρεάτιο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημος ''ασχολειτε'' τωρα με την διαρροη λυματων στο γερυρακι διπλα στη εισοδο του καμπιγκ ΕΟΤ που οποιος περναει παιρνει την βοθριλα του εδω και εναμησι μηνα περιπου.Λετε να χαλασε παλι ο πολυπληρωμενος αγωγος του βιολογικου και τα ριχνουν στο ρυακι των ιαματικων για να πανε θαλασσα?