07 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη 

Καλημέρα σας. Θα θυμάστε τις προ μηνών αναρτήσεις μου για τον αποκλεισμό της ιδιοκτησίας μου , η οποια βρίσκεται επί του χειμάρρου τρανό ρέμα στο ύψος του γνωστού Super Market της πόλης μας. 

Σας στέλνω λοιπόν σημερινή φωτογραφία από το σημείο προκειμένου ο Δήμος να μου απαντήσει στο πως εγώ θα πάω σήμερα στο σπίτι μου , στο οποίο μάλιστα κατοικεί μόνιμα η κατάκοιτη ηλικιωμένη μητέρα μου. 

Αυτη είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα. 



Έχω υποβάλλει από τον Ιούνιο του 2023 εκ νέου αίτηση στον Δήμο με αριθμό πρωτοκόλλου 7272/21-06-2023 ,προκειμένου να καθαριστεί έστω η κοίτη από την πυκνή βλάστηση. 

Μέχρι σήμερα καμία απάντηση και φυσικά η κοιτη ουδέποτε καθαρίστηκε. 
Θα επανέλθω σύντομα στο θέμα , με την νομική πλέον οδό να φαντάζει μονόδρομος για εμένα. 









Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλή Λάμπρου
Συνταξιούχος Ολυμπιακης Αεροπορίας
Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας

76 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσετε τον κ. Κυρμανίδη που είναι στην περιφέρεια μιας και τα ρέματα είναι αρμοδιότητά της και ο ίδιος κόπτεται για... το καλό του τόπου. Τα καθάρισαν;

Ανώνυμος είπε...

Τι λες για μια αιωρούμενη γεφυρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλιας ως Περιφερειακος σύμβουλος τα είχε αναθέσει στο κολλιταρι του τον Τσωμο κ ορίστε τα αποτελέσματα ,βούλιαξαν τα Καμενα. Τώρα όμως φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος , για να δημιουργήσουν πρόβλημα της φήμης στον δήμαρχο μας ότι φταίει αυτός σε ενδεχόμενη πλυμμηρα στα Καμενα Βουρλα και τώρα πανηγυρίζουν. Φάτε κουτόχορτο καμενοβουρλιωτες

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κατάσταση μπροστά στην εκκλησία των ΚΒ είναι απαράδεκτη.
Δήμαρχε ανακοίνωσες ότι τη Δευτέρα αρχίζει η ασφαλτόστρωση της Γερ Βασιλειάδη και σε 10 ημέρες θα έχει τελειώσει. Και σε ρωτάω.
Γιατί δεν λύνεις πρώτα αυτό το χρόνιο πρόβλημα ώστε να υπάρχει αποστράγγιση των νερών και μετά να γίνει η ασφαλτόστρωση ;
Απορώ με τη λογική σου !
Και θες να σε ξαναψηφίσουμε εμείς οι ΚΒτες !
----
Ά, κοίτα να λύσεις και το πρόβλημα της κυρίας.
Και σταμάτα να ρίχνεις την ευθύνη σε άλλους, όπως εδώ στον Κυρμανίιδη .
Ανέλαβε έστω για μια φορά τις ευθύνες σου.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αυτό σας πείραξε όχι ότι για αυτήν την κατάσταση υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο δυστυχώς επιφανείς δημότες μας κ υποψήφιοι μιας κ τα ποτάμια είναι ευθύνη κ υποχρέωση της περιφέρειας

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για το ρέμα μπροστά στο σπίτι μου πρέπει να φροντίσω εγώ και να πάω στην περιφέρεια? Και ο δήμος τι κάνει? Τον ωραίο ? μπράβο ρε! καλοί είστε εσείς!

Ανώνυμος είπε...

My family and I came to Kamena Voula for the summer to stay with my yiayia who lives on the river.
It was difficult to cross the river every time we wanted to leave the house, the state of the river including the bushes and weeds was no help.
My family and I have been coming to Kamena Voula since I was 2 years old and it is upsetting to see the state of the river and no action taken to fix it, or make my yiayia’s house more accessible to others, who come to visit to bring groceries, medication and check in on her.
Andromahi Lambrou (granddaughter)
University law student, Sydney Australia

Ανώνυμος είπε...

Ας της απαντήσει τότε ο Δήμος ότι είναι αναρμόδιος. Γιατί δεν το κάνει? Έχει κάνει αίτηση η γυναίκα και την αγνοούν. Αυτό και μόνο δείχνει ενοχή.

Ανώνυμος είπε...

Λιακο προδωθηκες

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι η νομοθεσία αλλά για μένα μην χάνεις χρόνο πάνε στον Τσωμο που έχει σύμβαση με την περιφερεια που του έχει αναθέσει ο κολλητός του ο Ηλίας εάν θες να γίνει γρήγορα η δουλειά. Βέβαια ύστερα θα σου ζητάνε ψήφο αλλά το να κάνουμε όπως λέει κ ο Ηλίας αυτή η στρούγκα τέτοιο γάλα βγάζε. Ο μόνος τρόπος είναι να του προγκηξουμε που λεν κ στο χωριό μ

Ανώνυμος είπε...

Things are different here Andromahi, it’s a combination of incompetence and selfish intentions from people who promise a lot and do nothing.

You are lucky that you haven’t seen your γιαγιά floating.

Sad but true.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι ο Δημος και η περιφέρεια θα έπρεπε να έχουν διευθετήσει τα ρέματα. Τουλάχιστο εντός του σχεδίου πόλεως. Παρόλα αυτά τα περισσότερα σπίτια που είναι πάνω στο ρέμα, όπως της κυρίας που έκανε την ανάρτηση αλλά και αυτό του Κυρμανίδη, παράνομα έχουν χτιστεί εκεί. Ποτέ δεν επιτρεπόταν απο τον νόμο να χτίσουν στην θέση που είναι. Εν μέρει καλώς παραπονιέται αλλά σαν ιδιοκτήτης έχει τεράστιο κομμάτι ευθύνης για τον κίνδυνο που διατρέχει με ένα σπίτι πάνω στην όχθη του ρέματος.

George N είπε...

Δήμαρχε Συκιώτη μας έκανες ρεζίλι και στην Αυστραλία.
Για ακόμα μια φορά φάνηκε η ανικανότητά σου.
Συνδημότες Καμενοβουρλιώτες, μια λύση υπάρχει.
Να τον στείλουμε σπίτι του. Ο τύπος μισεί τη πόλη μας.
Διαβάστε, τι είπε η φοιτήτρια και την απάντηση που της έδωσε ένας συμπολίτης μας.
--------------------------
Andromahi Lambrou (granddaughter) - University law student, Sydney Australia
2:36 μ.μ., Σεπτεμβρίου 07, 2023
My family and I came to Kamena Voula for the summer to stay with my yiayia who lives on the river.
It was difficult to cross the river every time we wanted to leave the house, the state of the river including the bushes and weeds was no help.
My family and I have been coming to Kamena Voula since I was 2 years old and it is upsetting to see the state of the river and no action taken to fix it, or make my yiayia’s house more accessible to others, who come to visit to bring groceries, medication and check in on her.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Ανδρομάχη Λάμπρου (εγγονή) Πανεπιστημιακή φοιτήτριας Νομικής, Σίδνεϊ Αυστραλία
Η οικογένειά μου και εγώ ήρθαμε στα Καμένα Βούλα για το καλοκαίρι για να μείνουμε με τη γιαγιά μου που μένει στο ποτάμι. Ήταν δύσκολο να περάσουμε το ποτάμι κάθε φορά που θέλαμε να φύγουμε από το σπίτι, η κατάσταση του ποταμού, συμπεριλαμβανομένων των θάμνων και των ζιζανίων, δεν βοήθησε.
Η οικογένειά μου και εγώ ερχόμαστε στα Καμένα Βούλα από 2 χρονών και είμαστε αναστατωμένοι να βλέπουμε την κατάσταση του ποταμού και να μην γίνεται καμία ενέργεια για να το διορθώσουν ή να κάνουν το σπίτι της γιαγιά μου πιο προσιτό σε όσους έρχονται να το επισκεφτούν.

--------------------------
Απάντηση ανώνυμου συμπολίτη μας - 3:23 μ.μ., Σεπτεμβρίου 07, 2023
Things are different here Andromahi, it’s a combination of incompetence and selfish intentions from people who promise a lot and do nothing. You are lucky that you haven’t seen your γιαγιά floating. Sad but true.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Τα πράγματα είναι διαφορετικά εδώ Ανδρομάχη, είναι ένας συνδυασμός ανικανότητας και εγωιστικών προθέσεων από ανθρώπους που υπόσχονται πολλά και δεν κάνουν τίποτα. Είσαι τυχερή που δεν έχεις δει τη γιαγιά σου να επιπλέει. Θλιβερό αλλά αληθινό.
--------------------------
Τι να πω εγώ…
Μια ερώτηση στο δήμαρχο Συκιώτη… Τσίπα δεν έχεις ;
Και μια ερώτηση στον Τραχανά… Δεν ντρέπεσαι να είσαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του ; Ξέχασες αυτά που του καταλόγιζες στη πρώτη ανάρτηση της κας Λάμπρου ; Παρτάκιας και εσύ για μια πιθανή καρέκλα ;

George N

Ανώνυμος είπε...

Έχουν εκδοθεί όλες οι νόμιμες άδειες από την πολεοδομία Λαμίας τις οποίες μπορώ να δώσω σε οποιαδήποτε υπηρεσία το επιθυμεί για έλεγχο.

George N είπε...

Ανώνυμε 7.30 προσπάθησες να καταλογίσεις ευθύνες στη κα Λάμπρου λέγοντας "...παράνομα έχουν χτιστεί εκεί ... και σαν ιδιοκτήτης έχει τεράστιο κομμάτι ευθύνης για τον κίνδυνο που διατρέχει με ένα σπίτι πάνω στην όχθη του ρέματος"
---
Αλλά σου έδωσε άμεσα την απάντηση "Έχουν εκδοθεί όλες οι νόμιμες άδειες από την πολεοδομία Λαμίας τις οποίες μπορώ να τις δώσω σε οποιαδήποτε υπηρεσία το επιθυμεί για έλεγχο"
Τώρα τι έχεις να πεις ;
Αν ήσουν εσύ στη θέση της τι θα έκανες ;
Είναι ντροπή να παίρνεις ή γενικά να παίρνουμε θέση για να καλύπτουμε ανίκανους ανθρώπους που κατέχουν εξουσία. Εμείς πρέπει να υποστηρίζουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ελπίζω να μην σου έβαλα δύσκολα... Ελπίζω !

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κυρμανίδη εννοείται ότι παράνομα το χτίσατε και το τακτοποιήσατε σε μεταγενέστερο χρόνο ή αποκρύψατε το ρέμα κατά την έκδοση της αδείας. Ούτε άδεια ούτε τακτοποίηση γίνεται σε κτίρια πάνω στην όχθη του ρέματος. Είμαι σίγουρος ότι οι άδειες σας έχουν παρατυπίες και δεν έχει κατατεθεί η πλήρη εικόνα στις υπηρεσίες όπου εκδώσατε άδεια ή τακτοποιήσατε το ακίνητο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΑΠΟ ότι κατάλαβα πρόκειται για το ακίνητο απέναντι από το περίπτερο δίπλα από το σουροπανη. Στο γκουγκλ φαίνεται ότι υπάρχουν 4 σκεπές εντός του οικοπέδου που έχει πρόσβαση από την γερ Βασιλειάδη με μικρή αυλοπορτα .Εσεις έχετε την μία σκεπή στο βάθος? Βοηθήστε μας λίγο να καταλάβουμε δεν έχετε δρόμο μπροστά σας?Τυφλό οικόπεδο δεν υπάρχει .Τι προβλέπει το σχέδιο πόλης για το σπίτι σας?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για μια στιγμή να βάλουμε το θέμα στην σωστή βάση.
Τα παρόχθια σπίτια από το γεφυράκι μέχρι την γ. Βασιλειάδη είναι κτισμένα σύμφωνα με παλιές άδειες αλλά και νέες.Εχουν όμως κλείσει όλοι ένα πεζόδρομο μπροστά κάρτα φάτσα στο ρέμα όλοι με διάφορα εμπόδια.
Αν τραβηχτούν τότε να η πολυποθητη πρόσβαση της Καλή.
Μεταξύ αυτών και η οικία Κυρμανιδη ( παλαιό κτισμα).
Ο Δήμος έχει διαχρονική ευθύνη πρώτον γιατί δεν κάνει εφαρμογή με πράξεις αναλογισμου και δεύτερον γιατί δεν μπλοκαρισε κατά καιρούς τις διαφορες επεκτάσεις στον πεζόδρομο ειδικά προς το γεφυράκι που είναι πιο κοντά στο σπίτι της
Η Καλη όταν γινόταν οι παρανομίες γιατί δεν ήταν επισπευδουσα (ασφαλιστικά μέτρα)αφού είχε νόμιμο συμφέρον να λειτουργήσει ο πεζόδρομος;
Μηπως ήταν συντρόφια οι διπλανοί και αυτή δεν ήθελε να ταράξει το κλεπτοκρατικο Πασοκ!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τότε γινόταν το τρελό ότι δίναν άδειες για σπίτια σύριζα στο ρέμα και τώρα σου λένε γιατί δεν έχεις πρασια 10 μέτρα για τα ίδια σπίτια. Κράτος ρεντικολο έχουμε. Παντως αυτά τα σπίτια έχουν λίγο πρασια 5 6 μέτρα

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και να Εισαι Γιωργη
Ενα Πραγμα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...ΕΝΤΥΠΩΣΗ!
Ο Μεεεεγας Συκιωτης
Απαξιει , να ασχοληθει με το Θεμα.
Κατα τον Προσφιλη του
Τροπο
Μας Γειωνει Κανονικοτατα.
Ερχονται Εκλογες!!
Ειναι Υποφηφιος!!!
Ποιος Του Εταξε την Νικη??
Ουτε Τωρα που ζηταει την Ψηφο των Δημοτων
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ
ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
Ηρθε η ωρα η Καλη
Να παει στη δουλεια του και στην Οικογενεια του
Εαν και Τωρα
Δεν τον διωξουμε
Ειμαστε Αξιοι της τυχης μας.

Ανώνυμος είπε...

Άστο ρε Κώστα, χωνεσαι παντού, αφού δεν ξέρεις πως- πότε κτίστηκαν, τι προέβλεπε το σχέδιο πόλεως πριν και ΠΟΤΕ εγκρίθηκε . Είσαι και υποψήφιος με Συκιώτη;
Ως δήμαρχος 9 χρόνια τώρα ΔΕΝ Ασχολήθηκε Με την Πόλη.
ΤΙΠΟΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ .
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ .
Αρκετά με τον Συκιώτη, ας ξεκουραστεί και ας επανέλθει αφού το θέλει ως ...επάγγελμα.



Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην το θελει ως...επαγγελμα
Παρεργο...
Τι ωρα εφτανε στο Δημο 9 χρονια?
Μολις τελειωνε το Επαγγελμα...13:30...!!
Το ξαναεπικοινωνησα μαζι σας..
Τον ζητησα στο Γραφειο του 13:10
Κοιταξα την ωρα!!
Προσπαθησε η Γραμματεας να τον καλυψει...
Δηθεν σε συσκεψη!!
Βγηκα στη βεραντα ,τηλ.στο Ιαυρειο του
Και με ενημερωσε η εκει Γραμματεας οτι, ειχε φυγει 10'λεπτα πριν
ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!
ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΛΣΙΝΕ
ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κλαινε...

Ανώνυμος είπε...

Έχει γεν.γραμματεα με 3.500€ το μήνα, 4 ειδικούς συνεργάτες με ;; € το μήνα, έχει και δημοσιογράφο για την διαφημιστική του προβολή με 2.000 € το μήνα. Αντιπολίτευση δεν έχει, ότι γουστάρει κάνει. Όλο φωτογραφίες με χαλογελα και πλα-πλα. Αυτός είναι και να τον ψηφίσουμε ξανά?? ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ηλία, όπως καταλαβαίνεις ψάχνουν την άδεια του σπιτιού που έκτισε ο αγροφύλακας παππούς σου πριν από 100 χρόνια, τόσο πρόσφατα, θα το ψάξουν και θα γκουγκλαρουν οι έμποροι ελαίων, που έχουν πολλές ειδικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να πάρει τη σφραγίδα κ πιάστε σπηλιά μα κρειφτειται

Ανώνυμος είπε...

Ο έμπορος ελαίων δεν είναι το πρόβλημα αυτός μένει στον Α/Κ αλλά η κ. από την Αυστραλια και η θεία της η κ. Καλη. που δεν έχουν προσβαση στο σπίτι επειδή ο πεζόδρομος έστω δύο μέτρα πλατος τον έχουν καλύψει με βοηθητικούς χώρους από πλυσταρια μέχρι μπαρμπεκιου οι διπλανοί .

Ανώνυμος είπε...

Τι να πρώτο δικαιολογήσεις φίλε Κώστα Τραχανά, αφού δεν τα ξέρεις γιατί έχεις άποψη;;;; Άστα αυτά δεν είναι για σένα, σε λάθος άλογο ποντάρεις. Κάνε καμία βουτιά στο Σουλη, πιες και καμία μπιριτσα και άσε τα δημαρχιακά..

Ανώνυμος είπε...

Κώστα βρες την κ. Λάμπρου να σου πει πως έχει η κατάσταση και ποιοι έχουν κλείσει τον πεζοδρομο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Λοιπόν για να μην λέμε βλακειες. Είδα την παλιά δημοσίευση και την απάντηση του δήμου. Το ρέμα αυτό πρώτα από όλα χρειάζεται οριοθέτηση. Μετα την οριοθέτηση μπορεί να γίνει πράξη αναλογισμού και όταν τελεσιδικησει να πληρωθεί ότι πρέπει για να ανοίξει ο πεζόδρομος. Μίνιμουμ 8 χρόνια με τους παλιούς κανόνες. Οταν ήμουν σύμβουλος είχαμε παρόμοια υπόθεση με τον καπελη στο ρέμα και ξέρω. Εγώ έκανα την αρχή και ψήφισαν και οι άλλοι κατά της οριοθέτησης και σταμάτησε η πολυκατοικία, γιατί δεν είχε καθόλου πρασια Μερικοί τον συκιωτη τον ζηλεύετε και έχετε φθόνο για την επιτυχία του. Αυτή την στιγμή υπερέχει κατά πολύ έναντι των άλλων δύο. Κρατάει επίπεδο και κάνει έργο. Έχει διείσδυση στο φιλελευθερο χώρο και στην αριστερά. Καλή δεύτερη πενταετία Γιάννη

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Τραχανα ,δεν σε γνωριζω
Ο πρωτος που θα σου ριξει σαπια ντοματα και γιαουρτι θα ειμαι εγω
Ετσι θα γνωριστουμε...
Καλα δεν εχεις Οικογενεια ?
Δεν υπαρχει καποιος να σε συμμαζεψει?
Τι ειναι Αυτα που γραφεις?
Για ποιον Συκιωτη με Οραμα μιλας?
Μικρος Τοπος Ειμαστε!!
Τον Βοηθησε στις Προηγουμενες Εκλογες
Ο Προδοτης Παπαναγιωτου
Για μια εργασιακη θεση
Τωρα ,Ταζει ,ταζει ..ταζει...
Ειναι η Εποχη που οι Ανθρωποι αλοτριωμενοι ,σερνονται πισω απο το εφημερο
Κοιταξε,εαν λιγο σου κοβει ,νοιωθεις και μπορεις !!!
Τι συμβαινει γυρω μας
Πετανε χωρις ιχνος ντροπης Ανθρωπο ,οπως εσυ στη Θαλασσα
Τι στηριζεις Κωστα Τραχανα?
9 Χρονια Τσακισε τον Δημο αλλαξε αδυναμες συνειδησεις!!
Τι στηριξε ο Αχρειος??
Το δυστυχημα ειναι
Οτι, Ανθρωποι που περπατησαν με καθαρα παπουτσια ,
Συμμετειχαν στα κοιν α με ευαισθησια ,δουλεια ναι επιτυχια
με το ταξε...ταξε...
Επικοινωνοντας κουταμαρες ..οτι, τωρα τους εσκασε μετα απο 9 χρονια πληρους Αποτυχιας!!!
Μπαινοντας στο ψηφοδελτιο του Συκιωτη τελευταια στιγμη!!
Θα ναταφερει ο Γιγαντας Σοροπανης
Να Αλλαξει ,με το παιδομαζωμα
Τον Ρου της Ιστοριας της Καμμενης Γης
Του Κατακαυμενου Δημου
ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ!!
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΤΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ,ΤΟΥ ΚΑΤΕΒ!!!ΕΙ
ΕΛΕΟΣ....ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ!!!!!!!
Για μια χουφτα €€€€€€€!!!



Ανώνυμος είπε...

Το έχετε χαμένο τελείως όλοι σας . Κόψτε φάτσες για δήμαρχο Ηλία με Μπητα , Πασχαλη , Τσωμο , Κεφάλα , Παντρα κ δεν ξέρω γω ποιους άλλους κ από την άλλη Νίκο , Φρωσο , Θανάση κλπ άνθρωποι που δοκιμάστηκαν κ απέτυχαν. Όλοι για το συμφέρων. Η καλύτερη ομάδα είναι του Γιαννη φρέσκα κ νέα παιδιά με μαεστρία κ δυναμη θα παν τον τόπο μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΡΕΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΤΖΟΒΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αντυπα εισαι μεγαλη γατα.

Ανώνυμος είπε...

Δώσε πόνο Βούλα….

Ανώνυμος είπε...

Ας υπογραφω ,να μην καταχρονται την συμμετοχη μου,εστω και ετσι οι οποιες Βουλες
Θα με βλεπετε
Απελπισμενος Δημοτης😔

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς ξέφυγε και η Βούλα τον επανέφερε στην τάξη!

Μπράβο Βούλα!

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε κανένας Υπ. Δήμαρχος με γιλέκο χθές ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε φασιστομουτρο 7,10 ποιος είσαι εσύ ρε χαλβά που θα πετάξεις τομάτα και γιαούρτι σε μένα? Κρυψου πίσω από το ποντίκι σου.Ο συνδυασμός του συκιωτη αυτή την στιγμή είναι πεντακάθαρος, έχει καθαρίσει η ήρα από το στάρι και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του.Εχουμε επίπεδο επικοινωνίας δεν λαικιζουμε και δεν βωμολόχουμε.Τι σχέση έχει ο πνιγμός του ανθρώπου με τις εκλογές?,,,,,Ο δήμος φέρνει λεφτά από τα προγράμματα του υπουργείου που δικαιούμαστε και εσείς τα μηδενιζετε και δεν τα θέλετε κιόλας. Είστε σοβαροί? Δικά μας λεφτά είναι από τους φόρους, θέλετε να τα δώσουμε στην Αταλάντη?Ευχαρίστως θα τα πάρουν.

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκηηηη, για πες ρε φίλε σε τι είναι πεντακάθαρος ο συνδιασμός σου και σε τι βρώμικοι οι άλλοι;;; Σε παρακαλώ πολύ πες μου.

Ανώνυμος είπε...

Και μη μου πεις καινούργια άτομα, γιατί πχ εσύ δεν είσαι καινούργιος φίλε....από ρεκτιφιε αποτυχημένο επανήλθες.

Ανώνυμος είπε...

Τα χεις παιξει Τραχανα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα χεις παιξει Τραχανα!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εγώ είπα ότι είναι πεντακάθαρος ο συνδυασμός του συκιωτη δεν είπα ότι οι άλλοι είναι βρώμικοι. Έχει συμβούλους ενεργούς που είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν είτε σαν απλοί σύμβουλοι είτε σαν αντιδήμαρχοι. Το ίδιο και οι νέοι υποψήφιοι αυτό έχω καταλάβει από την εμπειρία μου. Γενικά στόχος όλων μας είναι να συνεχιστεί το έργο που θα ξεκινήσει σύντομα βιοκα Αγίου κλπ με δήμαρχο συκιωτη ασχέτως ποιοι θα εκλεγούν. Τι εννοείς ακριβώς ρεκτιφιέ αποτυχημένο?

Ανώνυμος είπε...

Ταχες παιξει Τραχανα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α οκκ, συγνώμη αν αναφεροσουν μόνο στον δικό σου συνδιασμό. Γιατί και οι άλλοι πεντακάθαροι φαίνεται ότι είναι.. ίσως και περισσότερο του δικού σου.

Ανώνυμος είπε...

Κωστακη Τραχανα
Εχεις κανει ως ειδικος ερευνα?
Εχεις κανει ψυχογραφημα
Στους Ανθρωπους που απαρτιζουν το ψηφοδελτιο του Συκιωτη
Και το συμπερασμα ειναι οτι:
Εκτος Απο Ικανοι
Ειναι και εντιμοι?
Μα ειναι δυνατον βρε Κωστα μου καλε
Να υπαρχει Ανθρωπος ισορροπημενος που να
Θελησει να Συνεργαστει με εναν δολοπλοκο?
Με ρωτας,
Γιατι Δολοπλοκος Κυριε?
Διοτι στις Προηγουμενες Εκλογες
Δινοντας μια Εργασιακη θεση
Ευτελησε την ψηφο 100δων Ανθρωπων,
Μεσω του Συνδυασμου ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Που ο μωρος συρθηκε σαν δεμενο μπλαρ''
Ποιος λοιπον Νοημων μετα απο αυτο
ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!
Θελει ,εχοντας τον Αρχηγο του...
Να Σουρθει και Αυτος Αναλογως για Μια 5 Ετια???

Ανώνυμος είπε...

Ήσουν ο μεγαλύτερος πολέμιος για να μην πω υβριστής του Δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά τσουπ κόλακας και συνοδοιπόρος του.Περίμενες βέβαια μήπως κατέβει κάποιος που να σου ταιριάζει πολιτικά αλλά δεν σ έκατσε. Αποφάσισες λοιπόν να κάνεις ένα ρεκτιφιε - φρεσκάρισμα στον εαυτό σου μήπως και λειτουργήσεις σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα που έμπλεξες αλλά δεν σου βγαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Γυναικάρα είσαι..ξέρεις εσύ!
Ένας κρυφός θαυμαστής σου.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ένας γνήσιος βενιζελικος σαν εμένα μπορεί κάλλιστα να συνυπάρξει σε έναν συνδυασμό που κάνει 35 εκ ευρώ έργα χωρίς ρεκτιφιέ.,,,,,Ναι όλοι ξέρουν ότι συμμετέχουν σε συνδυασμό που δεν κάνει συμβιβασμούς και έχει επικεφαλής Δήμαρχο. Έχω αρκετή πείρα από πολιτική και το διαβάζω ότι όλοι ξέρουν που βρίσκονται. 19 χρονών απόφοιτος λυκείου ήμουν στο 1ο επιτελικό γραφείο της ασδεν στην δνση στρατολογιας στην γενική γραμματεία και στην παραλαβή τροφίμων απο το στρ σούπερ μάρκετ Καρέας για να μην τους κλέβουν ,λες να είμαι στουρναρι? Ξέρω τι λέω.Για παπαναγιωτου μετά....

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα η προμηθεια ψηφιακων υδρομετρων γνωριζεις ποσο κοστισε και ποια ηταν η εκπτωση? Γνωριζεις αν τα ψηφιακα υδρομετρα λειτουργουν? Γνωριζεις αν εκδιδονται λογαρισμοι?

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Τραχανά για μια ακόμα φορά πιάνεσαι να λες ότι θες, μπας και πείσεις κάποιους και σε ψηφίσουν δηλ. πάλι πιστός στη γκεμπελίστικη μέθοδο. Λέγε-λέγε κάτι θα μείνει.
Αν ζούσε ο Βενιζέλος δεν θα ήθελε ούτε να σε ξέρει….γιαυτό σταμάτα να πιπιλίζεις τη καραμέλα ότι είσαι βενιζελικός…. Κακή συνήθεια το πιπίλισμα !
Πάμε τώρα σε αυτά που λες …
1/ Τα προς εκτέλεση έργα που έχουν απεικονιστεί στον προϋπολογισμό του 2023 είναι 20,5 εκ. €
Και όχι 35 εκ €…. Και μέσα σε αυτά τα 20,5 εκ € είναι και τα 1,2 εκ € που στοίχισε το Πολιτιστικό Κέντρο (;;;) … Το οποίο ντόπιοι μηχανικοί θα το έκαναν με τα μισά χρήματα …. Και για το οποίο ήσουν αντίθετος … μιλούσες για στέγαση υπηρεσιών, μείωση ενοικίων κλπ. Δεν νομίζω να τα ξέχασες ;
2/ Τα περισσότερα απο αυτά τα χρήματα δεν τα διεκδίκησε ο Δήμος με τεκμηριωμένες μελέτες, αλλά… μελέτες + χρηματοδότηση + εργολάβος ήρθαν φυτευτά με εντολή **τούλη από το γραφείο του **ανίκου (για ευνόητους λόγους αποφεύγω να γράψω ολόκληρα τα ονόματα). Ρώτησε τον αρχηγό σου να σου τα πει, αν και αμφιβάλω γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ !
3/ Τώρα όσον αφορά την πείρα που έχεις απο πολιτική είναι η ίδια που έχει και η θειά μου η Αμερσούδα που και αυτή χρημάτισε ένα φεγγάρι αποθηκάριος στο super market Γαλαξίας (έκανε παραλαβές τροφίμων, όπως και εσύ στο στρατιωτικό super market) .
4/ Ρωτάς, αν σε περνάνε για στουρνάρι ! Άργησες αλλά τόπιασες !

Ανώνυμος είπε...

Πολλές οι ερωτήσεις στον Κώστα....
Τι λέτε να είναι;
Εξιλαστήριο θύμα;
Σάκος του μποξ;
Αποδιοπομπαίος τράγος;
Μάλλον βολεύτηκε ο συνδιασμός του μ αυτό.....
Λέτε γι αυτό να τον βάλανε;

Ανώνυμος είπε...

Πες τα βρε ΦΠ ;
Τυχαίο ήταν η προσφώνηση του Πατούλη στη συγκέντρωση Συκιώτη ;
Τι είναι ο Συκιώτης; Μια μαριονέτα του Πατούλη.
Αλλά που να καταλάβει ο Τραχανάς.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος είναι που τον χρησιμοποιεί ο Συκιώτης.


ΦΠ είπε...

Τραχανά ξέχασα να σου πω...
Μέσα στα έργα των 20,5 εκ € περιλαμβάνονται και τα 7,4 εκ € του αποχετευτικού του ακ και τα 3,8 του βιοκα του ακ.
Και ξερεις κάτι...
Αν βγει δήμαρχος ο Συκιωτης, ω μη γένοιτο, θα δώσει την εκτέλεση των έργων στη ΤΕΔΡΑ, κατ εντολή και χωρίς διεθνή διαγωνισμό, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης του δήμου. Τώρα γιατί ο δήμος μας είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, είναι μια ολόκληρη ιστορία που έχει στηθεί για να παίρνουν τις δουλειές συγκεκριμένοι εργολάβοι...
Ενώ αν βγει ή ο Πλατανιάς ή ο Κυρμανίδης θα κάνουν διεθνή διαγωνισμό και όπως συμβαίνει και σε άλλους δήμους θα πετύχουν πολύ μεγάλη έκπτωση.
Αυτά για ενημέρωσή σου να μη σε πιπιλίζει ο πιπίλας με ψέμματα και τα χάφτεις!

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τραχανά, ενώ βλέπεις ότι σε κάθε ποστ όλα τα σχόλια σου λένε το ίδιο πράγμα.

Δεν ξέρω αν έχεις παρασυρθεί με μεγάλες ιδέες, ότι θα κοντρολάρεις τον πιπίλα να κάνει αυτό που θες, αλλά σου λέμε πρόσεχε είσαι λάθος.

Ίσως πάλι έχεις την ιδέα του ήρωα στο μυαλό σου, το σύνδρομο του μεσσία;

Που στο τέλος θα μας σώσεις παρόλο την σκληρή κριτική.

Ίσως πάλι θέλεις αυτοπροβολή.

Ίσως πάλι έχεις ιδιοτελείς σκοπούς πέρα από την κοινωνική προσφορά.

Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις ότι όλα καταγράφονται. Αυτά που ελεγες, αυτά που λες και αυτά που θα πεις.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ένας από αυτούς που λέει ο Σκουφιας ή ο ίδιος;;;
Ρε κοιτα τα του οίκου σου…
Γραφεις και ξανά γραφεις δεν βαρέθηκες;;;
Ο Τραχανάς επέλεξε να κάνει αυτό που θέλει…. Γιατί να κάνει το δικό σου ρε πατλια;;;
Ποιος είσαι εσυ που θα πεις στον καθένα τι να κάνει;;;
Έχετε χάσει την μπάλα ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Είσαι άσχετος με αυτά. Σου προτείνω να τρως λιγότερο το βράδυ κ να πίνεις πολλά νερά για μα μην φαντασιώνεσαι γεγονότα κ πράγματα

Ανώνυμος είπε...

..σχολείο πρώτα "πατλια"

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Με στέλνανε στο στρ πρατήριο να ψωνίσω επειδή έκανα εμπόριο και από την πρώτη φορά κατάλαβα ότι μας κλεβανε, χρεωναν τρόφιμα που υποτίθεται δεν είχαν και μετά τα παίρναν σπίτι τους. Τα τότε ηλεκτρ τιμολόγια 1994 ήταν πολύπλοκα να τα διαβάσεις και όταν ανακάλυψα ότι λείπουν πράγματα ζήτησα τα λεφτά πίσω και μου έκοψαν πιστωτικό και ο διοικητής μου ούτε καν ήξερε τι σημαίνει πιστωτικό τιμολόγιο. ,, ,Η τεδρα ηδη έχει πάρει το βιοκα Αγίου και ευτυχώς σε λίγο υπογράφει και ξεκινά. Όλα τα έργα μαζί βάζω που φτάνουν 40 εκ ευρώ μαζί και ο βιοκα καμένων. Το πολιτιστικό είναι θετικό στο τόπο αλλά θα προτιμούσα αυτά που έλεγα αλλά το πρόγραμμα έλεγε μόνο αναπαλαίωση δημ κτιρίων όχι νέα κατασκευή και θα χάνονταν το 1,1.Ας όψεται το ηλιθιο κράτος μας.Ελπιζω να χρησιμοποιηθεί Πάντως υπάρχει οικόπεδο ακομα για δημαρχείο και υπηρεσίες. Δεν ψάχνω ψήφους προβολή κλπ θέλω αυτό το 40 εκ ευρώ να βγει πέρα σε έργα που θα τελειώσουν. Επίσης βγαίνει σε επαναδημοπρατηση σύντομα η πεο ΑγίουΚωνσταντίνου και ο νότιος κόμβος καμένων,,,,,Ο παπαναγιωτου στην αρχή του καλικρατη 10 κάνει το λάθος και πάει κόντρα σε δήμαρχο του τόπου του μαζί με το τετριμιδα που δεν ήξερε οικονομικά και νόμιζε ότι το πρώτο μνημόνιο ήταν και το τελευταίο. Είμαι υπέρ του μνημονίου έλεγε που είναι ευλογία κυρίου και όλα αυτά επειδή είμαστε πασοκ παπαναγιωτου και τετριμιδας. Μετα 14 ήθελε να γίνει δήμαρχος αλλά ο κύριος όγκος του πασοκ δεν τον ήθελε και καθησε σπίτι του εν ενέργεια αντιδήμαρχος. Επρεπε να κατέβει και αυτός με τον παταργια. Μετα 19 κατεβάζει συνδυασμό μόνο για να γίνει δημοτ σύμβουλος και πέταξε τσάμπα τα λεφτά του.Εκανε συνένωση συνδυασμού σαν άπειρος. Ήταν δυνατόν να τον κρατήσει 3,5 χρόνια αντιδήμαρχο ο συκιωτης? Χοντρά λάθη έκανε αυτός δεν ήταν δολοπλοκος ο συκιωτης . ,,,, Να κάνουμε πολιτικό διάλογο πολιτισμένα.

Ανώνυμος είπε...

Mr Traxana λες ότι η τεδρα ηδη έχει πάρει το βιοκα Αγίου και ευτυχώς σε λίγο υπογράφει και ξεκινά.
Πως τον πηρε;
Διαγωνισμος δεν εγινε;
Με απευθειας αναθεση;
Οι απευθειας αναθεσεις ειναι μεχρι 25.000 €.
Αυτό το έργο είναι κοντά στα 8.000,000 €.
Μπορεις να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης μπορεί κ δίνει αναθέσεις μέχρι νομίζω γύρω στα 20.000.000 ο Μητσοτάκης έχει βγάλει ειδικό ΦΕΚ μόνο για τον Συκιώτη να έχει τέτοιου είδους υπογραφή. Βέβαια αυτής θα ακολουθεί κ τους άλλους όποτε οποίος κ να βγει τέτοια θα κάνει

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα ο επομενος δημαρχος ΔΕΝ θα ειναι ο Συκιωτης. Χωνεψε το.
Ο Δημος δεν ειναι τσιφλικι του Συκιωτη για να κανει απ ευθειας αναθεσεις εκατομμυριων.
Και αυτη η αναθεση στη ΤΕΔΡΑ ειναι παρατυπη και θα ελεγχθει ως προς τη νομιμοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Είστε σοβαροί όλοι εσείς που ασχολείστε με το χάπατο τον Τραχανά;
Σε αυτόν βρίσκει εφαρμογή το ‘’με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω’’
Έτσι συμβαίνει σε όλους αυτούς που πουλιούνται για μια… καρέκλα αντιδημάρχου.
Πρέπει να πεις το ‘’το κρέας…ψάρι’’ μπας και κερδίσει ο συνδυασμός και πάρεις την καρέκλα.
Έλεος. Υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα στο Δήμο να ασχοληθείτε !

Ανώνυμος είπε...

Σας πονάει ο Τραχανάς ε;;;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η δευα Λαμίας έχει αναλάβει το βιοκα Αγίου με αμοιβή και αυτή έκανε το διαγωνισμό. Ποια απευθείας ανάθεση λέτε και μπούρδες. Θα μιλήσω σαν κριτων, κολλεκτιβιστες σοβαρευτειτε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα , απ' ότι διαβάζω είσαι ενημερωμένος σε όλα.... μπράβο σου.
Έχεις δει μήπως και την μελέτη;
Λέω μήπως;
Εσύ ήσουν πάντα υπέρμαχος στο να ενημερωνόμαστε εγκαίρως.
Τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα από ερώτηση σε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ επιβεβαιώθηκε ότι ο Δήμαρχος έχει δικαίωμα ανάθεσης μέχρι 20.000.000 από μόνος του

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όχι φίλε μου δεν τα ξέρω όλα, κάποια βασικά ξέρω, δεν έχω δει μελέτη. Ναι τα επιτεύγματα πρέπει να δημοσιευονται σαιτ δήμου, μπλοκ και φεισμπουκ

Ανώνυμος είπε...

Για το μέγα ρεμα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα επιτεύγματα...
Μελέτη υπάρχει;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλά τώρα πόσο πιο χαμηλά θα πάμε το επίπεδο μας εδώ στο μπλοκ? Η τεδρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει να κάνει τον Άγιο Κωνσταντίνο μαριουπολη και ρωτάς αν υπάρχει μελέτη βιοκα? Έλεος που λέει και το φμπουκ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ το ρίχνεις Κώστα....
μια ερώτηση χωρίς να υπάρχει απάντηση ήταν....
τόσο απλή για να κάνεις έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις.... πλακες.
Μήπως δεν κατάλαβε καλά το κορυφαίο ...
.και εννοούσε τα 24.800€ ??? Όχι άλλες * παπάρες* ....

Ανώνυμος είπε...

αυτό, γίγαντα των χρηματοδοτήσεων, μπορείς να το αποδείξεις; ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ
με.πινακες όμως όχι με λόγια του αερα