28 Σεπτεμβρίου 2023

Το φαινόμενο ‘Ηλίας Κυρμανίδης’ στα Καμένα Βούρλα (2)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυτές τις μέρες στην πιάτσα, συζητώ με αρκετό κόσμο για τις υποψηφιότητες για τον νέο Δήμαρχο μας.
Αρκετές συζητήσεις γίνονται και για τον Ηλία Κυρμανίδη, που η φίλα προσκείμενη προς το πρόσωπο του ομάδα τον εκθειάζει για το ήθος και την αξιοπρέπειά του.

Δηλαδή η ομάδα του, δεν παραλείπει να αναφέρει σε κάθε συζήτηση ότι σε σχέση με τους αντιπάλους του, είναι ηθικό στοιχείο, έντιμο και καλό παιδί. (!!??). Ρε παιδιά, το έχω ξαναπεί, αν είναι καλό παιδί να του πάρουμε μια πάστα, δεν είναι απαραίτητο να τον κάνουμε δήμαρχο και να τον ζαλωθούμε για 5 χρόνια.

Θέλω να πω, επαγγελματίας πολιτικός και καλός γίνετε? Δύσκολο μου κάνει!

Άλλωστε αν ελέγξουμε το βιογραφικό του, θα δούμε ότι όντας κρατικοδίαιτος εδώ και πολλά χρόνια, από πολλές θέσεις στην περιφέρεια, έτρωγε και έπινε στο όνομα της τοπικής αυτοδιοίκησης (Β’ βαθμού), χωρίς να μπορώ να διακρίνω κάποιο αποτέλεσμα, και από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι χαίρει και κάποιας ιδιαίτερης εκτίμησης στην περιοχή.
Θέλω να πω, ότι τον Ηλία τον πληρώναμε εμείς από τους φόρους μας, χρόνια τώρα, και κάνα έργο στην περιοχή μας δεν είδα. (είδατε εσείς μήπως?)

Αρχικά λοιπόν ως Αντιπεριφεριάρχης αλλά και μετά ως Θεματικός Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεν είδα να είναι και πολύ αποτελεσματικός κα να παρήγαγε κάποιο έργο. (καθαιρέθηκε από Αντιπεριφεριάρχης εν το μέσω μιας νυκτός, και δεν έχουμε μάθει ακόμα γιατί)

Κάποιος λόγος θα υπήρξε σίγουρα που τον κουρέψανε με συνοπτικές διαδικασίες, δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Άσε που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο που σου έχει διαθέσει η περιφέρεια για τον προεκλογικό σου αγώνα, δηλαδή πληρώνω πάλι εγώ ο μαλάκας φορολογούμενος πολίτης – δημότης.

Παράλληλα ωστόσο, αρκετοί έχουν να του προσάψουν εκτός από την πολύ κακή συμπεριφορά που έχει και όλοι συζητούν (μαλώνει με τον κόσμο όλο και είναι αλαζόνας), αλλά και το ότι προσέλαβε την πρώην σύζυγό του να εργαστεί ως Ειδική Σύμβουλος από 4 Αυγούστου 2021 και για όσο χρόνο διαρκούσε η δική του η θητεία (βλ. επισυναφθείσα σύμβαση), ενώ όντας είχανε δικηγορικό γραφείο μαζί.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι για την ίδια θέση είχε υποβάλλει αίτηση και έτερο συγγενικό του πρόσωπο, αλλά λόγω συν επωνυμίας του ‘έβαλαν’ χέρι.

Σε κάθε περίπτωση η θητεία του έληξε τον Απρίλιο του 2023! Συνεπώς, επί δύο περίπου χρόνια ο ‘συνετός’ Κυρμανίδης φρόντιζε μόνο γι’ αυτά που τον αφορούσαν άμεσα, δηλαδή για την τσεπούλα του, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να διακρίνω (επαναλαμβάνω) κάποιο έργο από μεριάς του.

Για όλα τα υπόλοιπα, που υποτίθεται πως έπρεπε να προσφέρει από θεσμικές θέσεις ευθύνης έχουμε μάθει ότι το αυτάκι του δεν ίδρωνε!

Καταλαβαίνει συνεπώς και ο πιο αδαής τι πρόκειται να συμβεί, αν διοικήσει τον Δήμο Καμένων Βούρλων η αφεντιά του! Η κουτάλα θα πάει από τα χέρια του Συκιώτη στα χέρια του Κυρμανίδη, και άμα εσείς δείτε πρόοδο στον τόπο, να μου σφυρίξετε κλέφτικα.

Με τιμή
Ο Διαχειριστής
Κώστας Γιαννακούρος

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά.Παρακαλώ διερευνήσετε συμπεριφορές ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδια. Τόσο χαζός είναι ο Κυρμανιδης.
Στο ντιμπέιτ μηδένισε όλους που διοίκησαν τον Δήμο τα τελευταία 15 χρόνια.
Για τα τελευταία 10 το καταλαβαίνω. Για τον Τετριμιδα όμως, όταν έχει την μισή του ομάδα μέσα στο ψηφοδέλτιο του (Τετριμιδα, Γιαννακόπουλο, Αναστασίου (Μάο), Παντρά και Κριαρά) δεν περίμενα να τους μηδενίσει έτσι ενώ τον αποκαλεί "φίλε μου Βαγγέλη" τον τότε δήμαρχο
Τώρα όσον αφορά τις συμβάσεις στην "πρώην" σύζυγο, λέει πολλά για το πόσο ηθικός είναι ο Κυρμανιδης.
Κρίμα στους συμβούλους που τον στηρίζουν. Οι περισσότεροι έχουν ήδη μετανιώσει την στήριξη που του έδωσαν.
Τελικά ο Κυρμανιδης είναι πολύ χειρότερος από τον Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Λαϊκιστή μπλόγκερ ποσα τσέπωσες από τον Συκιωτη????
Είναι πολλα τα λεφτά Άρη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο κυρμανιδης από οικονομικά δεν σκαμπαζει, λέει ότι έγινε ο Καλλικράτης και δεν έδωσαν χρήματα, μα για αυτό έγινε για να εξοικονόμησει 1 δις ευρώ από 1 ιαν2011 όχι για νέες υπερσπαταλες. Απέφυγε να απαντήσει στην επιμαχη ερώτηση και νομίζει ότι κέρδισε κάτι έτσι. Δεν μπόρεσε να βρει μια δικαιολογία που να στέκει. Ο πλατανιάς να λέει ότι το πολιτιστικό κέντρο έχει προβλήματα και να μην παραληφθεί, απλά τραγικός. Ο υιός τετριμιδα να λέει στο ράδιο ότι δεν γίνονται στειρωσεις σε αδέσποτα, αφού δεν ζει εδώ τουλάχιστον στο φμπουκ δεν τα βλέπει? , κάθε μέρα στειρωνουν και δίνουν για υιοθεσία ο φιλοζωικος,λαϊκισμός στο φουλ. Καλό παιδί είναι αλλά με το κυρμανιδη που έμπλεξε,,,,

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακουρε ποσα τσίμπησες απ τον πιπιλα ρε; το πήρες το 5χιλιαρο;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοπλαγιά σε δέκα μέρες ετοιμάσου να πάρεις τα πλαϊα. Λες λαϊκιστή τον Κυρμανιδη που λέει αλήθειες που ο Συκιωτης έχει κάνει παραμαγαζο του τον Φ.Σ.; Αν θες να μάθεις για το πόσο φιλόζωος είναι ο δικός σου μπες στο προφιλ του Θυμιου του Αποστόλου και θα μάθεις.
Τι θα μας πεις για τον λαϊκιστή τον Συκιωτη που αντί να κάνει μια σοβαρή ερώτηση βγήκε να κατηγορήσει και να λαϊκίσει σε ντιμπέιτ ρωτώντας γιατί τον έβγαλε ο Σπανός τον Κυρμανιδη από χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ γιατί κινούνταν με το αμάξι της ΠΦ. Αλήθεια το άσπρο το VW Golf που αγοράστηκε για τον δήμο Καμ. Βουρλων που βρίσκεται; Αυτό με τις πορτοκαλι πινακιδες ντε. Ποιος το χρησιμοποιεί; Πόσα χιλιόμετρα έχουν γίνει και που;
Τέλος, θα μας απαντήσει ο κύριος Αχαστος (ο Συκιωτης βρε) γιατί άλλαξε τους αντιδημάρχους στη δεύτερη θητεία του πανω στον χρόνο και έβγαλε Παπαγρηγοριου και έβαλε Τσιτινη; Έβγαλε Σκεπαρνακο κ έβαλε Πενταλιο; Όλα αυτά ενώ στην πρώτη 5ετια παρεμειναν και τα 5 χρόνια αντιδήμαρχοι Τριανταφύλλης, Μπεζατη, Καραμανωλης;
Ας μας απαντήσεις λοιπόν και συ και το μισθωμενο εγκαθετο τσιράκι (για τον διαχειριστή του μπλογκ μιλάω βρε) και σας έχω έτοιμες απαντησεις.
Όνειρα γλυκά.
DPG-5113

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον κάνετε θεό; Τι πάει να πει φαινόμενο; Τι και αν είναι άλλος ένα κομπλεξικός δηλαδή; Ο κόσμος ξέρει, δεν περιμένει εσένα κύριε μπλόγκερ ή τον τραχανά. Και μόνο που έχασες χρόνο να γράψεις το αρθράκι σου δείχνει ότι χάνεις την μεγάλη εικόνα και ασχολείσαι και εσυ με μικρότητες/ σχολιασμός καφενέ. Και μην το πας στο ότι θέλεις να μας ανοίξεις τα μάτια, στο είπα ο κόσμος ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδης ,Στην Λαμία έχει την χειρότερη κριτική.Πραγματικά είναι εντυπωσιακό.Η περιφέρεια λένε γνωρίζει πολλά!Αληθεια η ψέμματα;

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Μπλόκερ.
Κατά αρχήν έπρεπε για λόγους διαχείρισης του μπλοκ
να είσαι ουδέτερος.
Αν όμως εσύ θεωρείς ότι είσαι και απλός σχολιαστής και εξ αυτού πρέπει να κρίνεις φυσικά υποκειμενικά τότε δεν μπορείς να λογοκρίνει αντικειμενικά.
Συνεπώς θεωρώ ότι το ότι τάσσεται κατά καποιου είναι δείγμα ανορθόδοξο.
Δεν φτάνει που τα δημοτικά προεκλογικσ πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό ανυποληψιας έρχεσαι και εσύ και ρίχνεις λάδι στην φωτιά
Δεν βοηθούν όλα αυτά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης,οι δημότες θα ψηφίσουν με το συναίσθημα και όχι με την λογική.
Η πολιτική αξιολογιση απουσιάζει παντελώς και φαίνεται αυτο στο δρόμο όχι στην ανωνυμία του διαδικτύου.
Τέλος δεν υποστηρίζω κανέναν από τους τρεις ( το ντιμπέιτ δεν με έκανε πιο ώριμο)εκτός του υποψ. του ΚΚΕ
που θα μπορούσε να ψηφίσω μόνον συγκαταβατικό αναγνωριζοντας ότι δεν γνωρίζουν σε ποια εποχή ζουν.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στον φιλοζωικό γίνονται εκλογές και όποιον θέλεις ψηφίζεις. Ο αποστόλου είναι φιλόζωος αλλά λεει χοντράδες ότι ο φιλοζωικός είναι συμμορία. Ελεος δηλαδή. Και εγώ είμαι φιλόζωος ταιζω 20 γάτες πίσω δεν κάνω διαφήμιση στο φμπουκ.Ο συκιωτης είναι φιλόζωος ντεφακτο.Ο φιλοζωικός παράγει έργο. Τίθεται θέμα ηθικής τάξεως και κάνει την ερώτηση στον κυρμανιδη, ο μπλογκερ το αποδεικνύει.Δεν τα λες καλά μόνο ο τριανταφυλης και η φροσω ήταν πενταετία. Στην αρχή ήταν ο μακρυνιτσας και μετά ο καραμανωλης. Έβαλε την τσιτινη γιατί υπήρχε ο κοβιντ και ο παπαγρηγοριου ανέλαβε πολιτική προστασία μόνο. Πρώτα ήταν ο Αντύπας στα καμένα μετά ο βαννταμ και μετά ο πενταλιος. Αντί στην αρχή ήταν ο κοντοπανος μετά κριτσοβας μετά λίγο γλυκός και μετά πάλι κριτσοβας. Δίνει ευκαιρίες σε όλους και αυτό είναι σωστό όπως ο Αντωνίου πριν. Πες στον κυρμανιδη αν θέλει να μετρήσει την αντοχή του να έρθει να πάμε κάτω καλαμο λογγο μαζί στις παραλίες που έχουν κλειστεί και μετά συζήτηση στον Άγιο στην πλατεία μπροστά σε όλους. Τον περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Πέσε για ύπνο τραχανά....ή παραληρείς ή σε πότισε ουισκια τέτοια ώρα ο αρχηγός σου, όλο αρλουμπες λες 🥸🤡

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά πέσε για ύπνο λέμε....

Ανώνυμος είπε...

Όνειρα γλυκά όμορφε πρίγκιπα (Κώστα)

Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει όταν λέτε έβγαλε / έβαλε ο Συκιώτης στο τιμόνι την / τον αντιδημάρχους κλπ.

Ένα ροτεισον γίνεται στα άτομα για να τσιμπήσουν μισθουλακο με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει.

Από αυτούς περιμένετε να σας σώσουν; Μη λέτε αστεία.

Ο Τραχανάς για μένα είναι ένας αφελής ανόητος που υπερασπίζεται τον σχηματισμό του αλλά στο τέλος όλων αυτών θα αλλάξει γραμμή.

Εδώ θα ήμαστε

Ανώνυμος είπε...

Ασχολείστε όλοι με τον Κυρμανιδη γιατί δεν μας λέτε τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 9 χρόνια στον πρωτογενή τομέα στις περιοχές ευθύνης του δήμου μας;Σας προκαλώ λοιπόν