27 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε, επαναφέρω στο προσκήνιο ένα απλό και βασικό αίτημα μου, για να αποφασίσω αν θα ψηφίσω εσένα ή τον άλλον ή τον παράλλον υποψήφιο.

Το αίτημα μου, αφορά σε ένα πρόγραμμα – έναν μπούσουλα αν θέλεις, του τι σκοπό έχεις να κάνεις για τον τόπο αν εκλεγείς δήμαρχος. Δηλαδή ρε αδερφέ τις προγραμματικές σας δηλώσεις ψάχνω...

Γράψε μας σε ένα παλιόχαρτο, ότι αν εκλεγείς θα φτιάξεις το πάρκο, θα φτιάξεις έναν βιολογικό, και με αυτόν το τρόπο τέλος πάντων θα προσελκύσεις τουρίστες – επισκέπτες, και με τον άλλο τρόπο θα δημιουργήσεις την υποδομή ώστε η σεζόν στα Καμένα Βούρλα θα επιμηκυνθεί από 2 μήνες σε 4-6 μήνες και πάει λέγοντας.

Έναν στρατηγικό σχεδιασμό ρε φίλε υποψήφιε, κάτι, πες το όπως θες. Εγγράφως παρακαλώ, ώστε να το έχω και να σε ελέγχω, να ξέρω που βαδίζουμε εεε!

Θεωρώ λοιπόν ότι όποιος υποψήφιος σέβεται τον εαυτό του και τους δημότες της περιοχή μας, πρέπει να φτιάξει έναν τέτοιο χαρτί με το πρόγραμμα του.

Ακούω διάφορα στην πιάτσα, ότι ο ένας υποψήφιος είναι καλό παιδί, ο άλλος υποψήφιος είναι καλό παιδί, αλλά τι να το κάνω? Άμα είναι καλό παιδί να τον κεράσουμε μια πάστα. Εγώ θέλω να είναι αποτελεσματικός και να παράγει έργο (όχι σαν τον νυν που τον τελευταίο μήνα έπιασε το φτυάρι για να μας δείξει ότι παράγει έργο, τι έκανε 5 χρόνια? Τώρα τον έπιασε ο πόνος?)

Αυτό λοιπόν (παρακάτω) είναι και το σχετικό μου άρθρο που είχα δημοσιεύει από τον Αύγουστο ακόμα, αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός υποψηφίου δημάρχου μέχρι και σήμερα 27/9/2023, λίγες ημέρες (12) πριν τις εκλογές

====================================

Λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές (8 Οκτωβρίου 2023 θα γίνουν), 40 ημέρες απομένουν για την ακρίβεια, αντιλαμβανόμαστε μια σαφή και αφόρητη πίεση προς τους ψηφοφόρους, από εσάς τους ίδιους ή από τους εντεταλμένους σας, με σκοπό την διασφάλιση του νικηφόρου ποσοστού.θα ήθελα λοιπόν να σας απευθύνω μια βασική ερώτηση, που θα βοηθήσει εμένα, αλλά και όλους τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν, ποιόν τελικά θα ψηφίσουν.

Η ερώτηση λοιπόν είναι : ‘Γιατί να ψηφίσουμε εσάς κύριε X υποψήφιε και όχι τον άλλον?
Τι περισσότερο θα κάνετε εσείς και ο συνδυασμός σας, συγκριτικά με τον ‘άλλον’ υποψήφιο και τον συνδυασμό του?

Θα δεσμευτείτε για το σχολείο? Για την ανάπλαση της παραλίας άραγε? Για το πάρκο? Για τα έργα στον Δήμο? Για το σχέδιο πόλης? Για την σωστή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ? και τόσα άλλα ‘προβλήματα’ που αφορούν τα Καμένα Βούρλα?

Εντάξει … εντάξει θα δεσμευτείτε (κάτι θα μας τάξετε δεν μπορεί…), το καταλαβαίνω, είναι άλλωστε politically correct ως πρακτική το να ‘τάζουν’ οι πολιτικοί.

θα μας φτιάξετε ένα ωραίο φυλλάδιο, πολλά υποσχόμενο, με ωραία χρώματα και φωτογραφίες, θα φτιάξετε και καμία μακέτα και θα το μοιράζετε στα καφενεία και στις πλατείες για να δούμε και εμείς τι σκοπό έχετε να κάνετε για τον τόπο?
Τόσα χρόνια (για το παρελθόν λέω), όλοι οι κατά καιρούς υποψήφιοι δήμαρχοι, μας είχαν συνηθίσει σε προεκλογικά φυλλάδια που τρόπο τινά μας εξηγούσαν το όραμα τους που έχουν για τον τόπο…, το τι θα κάνουν για το χωριό δηλαδή και λοιπά προεκλογικά ταξίματα.

Κύριοι κύριοι υποψήφιοι δημαρχέοι … Κυρμανίδη, Πλατανιά, Συκιώτη, και όποιος θα είναι από το ΚΚΕ, που είναι τα δικό σας πρόγραμμα?? Γιατί εγώ να ψηφίσω κάποιον από εσάς όταν εγγράφως δεν έχει δεσμευτεί το τι θα κάνει για το χωριό μας?

Το όραμα σας ρε παιδιά .. βάλτε το σε ένα χαρτί να ξέρει ο κόσμος ο απλός τι έχετε στο μυαλό σας !!! έλεος !! ένα φυλλάδιο δεν μπορείτε να καταφέρετε ?!

Χμμμ βαριά η καλογερική εεε?? Βλέπετε … Verba volant, scripta manent (η φράση αυτή όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία), και ταιριάζει και γάντι με την ηχηρή απουσία γραπτών σας δεσμεύσεων για το τι και το πώς, του αν εκλεγείτε δήμαρχοι

Προφανώς όλοι οι δημότες, (πλην των σκληροπυρηνικών σε κάθε συνδυασμό), θα συμφωνήσουν μαζί μου.

Φιλικά
O Blogger
Κώστας Γιαννακούρος

81 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κ. Μπλόκερ αλλά αν ήμουν ένας από αυτους ( τους αυτοκλητους σωτήρες) θα έλεγα . Τόσο κοροιδο είσαι κ.Γιαννακούρο που ζητάς να σου πούμε και πρόγραμμα αφού είσαι ίδιος με εμάς δηλ σοβιετικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, ακόμα δεν κατέθεσαν και δεν επικυρώθηκαν οι συνδυασμοί τι πρόγραμμα ζητάς???

Ανώνυμος είπε...

Ρε ακόμη το έπος του Καραλίβανου έχετε κατά νου.Εδω ο Συριζα θα βάλει αρχηγό τον κ. Γκόλντμαν Σακς και εσείς ασχολείστε ποιος θα κάνει τον πιο παραδοσιακο κατσιαπλιαδισμο στον Δήμο.
Εγώ παντως προτείνω τον Πασχαλη υποψ. Δημαρχο, τον Πλατανια για προεδρο του κινήματος της Πετσέτας τον Κυρμανιδη για το τοπικό Καρυάς τον Συκιωτη πιστοποιημένο οινοπνευματικο και τον Τραχανά διοικητή ιλης αρμάτων!!!!! μάχης.

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλης .. …. Πασχαλης …..να γεμίσει η παραλία φοίνικες ….αυτός ξέρει τον τρόπο . Πασχαλη θέλω κ γω έναν στην αυλή βέβαια δεν είναι παραλία κάποια στενά παραπάνω λες να ευδοκιμήσουν η θα ξεραθούν έχω δυο ψήφους δαγκωτό θα στο ρίξω βρε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕ.....ΕΓΙΝΕ.......!
Ερχονται προγράμματα πολλά εκ Γερμανίας από τον κ Βούλαρη Πανο...!

Ανώνυμος είπε...

Βρε αφήστε τον Πασχάλη στην ησυχία του. Για τον Τραχανοπλαγιά που αρπάχτηκε με τον Παπαγρηγοριου προχθες στα Καζαντζιδεια θα μας πειτε;
Τι έγινε; Έχουμε κοκορομαχίες στη Δημιουργική Ασάφεια;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πασχαλης οι φοίνικες υποψήφιος για να φυλάξει τα Καμενα ; Βάλαμε τον Λύκο να φυλάει τα πρόβατα ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΡΕΕΕΕΕ ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΡΕΕΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

https://www.youtube.com/watch?v=RQEF1H8PXms&t=1475s

Ανώνυμος είπε...

Καποιος φιλος εμπειρος στα δημοτικα ,μου εκανε μια προβλεψη.
Ο Δημαρχος απο το 57% της προηγουμενης εκλογης και με δεδομενο την "διαφυγη" πολλων ονοματων πρωτης γραμμης απο το ψηφοδελτιο, αλλα και απο την διασπορα ψηφων σε 300 ατομα πλεον που απαρτιζουν το συνολον του δυναμικου στα ψηφοδελτια, δεν μπορει βασει την χρηση της εξουσιας[ κρατικο χρημα, τηλεφωνα εξυπηρετησης , κλπ}
να ειναι κατω απο το 30% την πρωτη κυριακη.
Αρα λεει οτι θα περασει στην δευτερο γυρο.
Εκει μαζι με τον ενα απο τους δυο,ειτε Πλατανια ειτε Κυρμανιδη δεν μπορει να απορροφησει πανω απο το 20% του τριτου στην καταταξη λογω οτι οι δυο αυτες ομαδες ηταν δημιουργηματα κατα βαση "αντισυκιωτικα" και οχι αντιπαλες.
Συνεπως η μεγαλη πλειοψηφια του υπολειπου 80% θα περασει στον αντιπαλο του Συκιωτη.
Ειδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτης πρώτος από την πρώτη Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Ψηφοφόροι...αρκετά με Συκιώτη, έκανε 9 χρόνια διοίκηση. Μας χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ ,η πενταετία που έρχεται είναι κρίσιμη, χρειαζόμαστε έναν άλλο δήμαρχο, που να τον βλέπουμε και το πρωί στο δημαρχείο και να ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου μας , αρκετά με το έλα ρε μ@λ@..α.

Ανώνυμος είπε...

Κσι εσυ που το γραφεις ,ουτε το θελεις ουτε το πιστευεις
Πρεπει Απλα να φυγει
9 Χρονια Αρκετα
Μακαρι να ειχαμαι, να λεγαμε
Αδειο το κεμερι
Ας παει στο καλο
Να Δοκιμαστει ενας Απο τους αλλους δυο Υποψηφιους

Ανώνυμος είπε...

Με ποιους μωρε φίλε;;;μ’αυτους που φύγανε από τον Συκιώτη και θέλουν πάλι την καρέκλα;;; Άσε τους γευτήκαμε…
Άχρηστοι ήταν άχρηστοι θα είναι….

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Συκιωτης την έχει βιδωσει την καρέκλα δική του, όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι , ενώ ο Γιάννης είναι σούπερ. Μήπως δεν κάνει με κανένα εκτός από τους σημερινούς αντιδημάρχους που έχουν φοβερή απόδοση στις φωτογραφίες των πανηγυριων, τους έχετε δει πόσο χαμογελαστοί είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ηλία είναι η πρώτη φορά που θα τσακωθούν αδέρφια να το ξέρεις ότι από δω κ πέρα δεν θα το πάμε καλά κ θα είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος γι αυτό να το γνωρίζεις βγεις δεν βγεις.

Ανώνυμος είπε...

Αμ δεν είναι η πρώτη φορά… εδώ έκανε να διώξει πατέρας την κόρη του με τα εγγόνια του…. Για το χατήρι του Λια…
Λιακο δεν ντρέπεσαι;;;
Πασχαλακο και συ στο κόλπο;;;
Ουστ

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι επιτρεπτά όταν...... ",Τα λεφτά είναι πολλά Άρη"

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλιδες, τραχανάδες, πιπιλες, Βαν νταμες, ατσαλάκωτοι, έρχεται η ανάπτυξη για μας βρε κουτα..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πάντως ο σκεπαρνακος έστρωσε αεροδιαδρομους στο καινούργιο, τα έργα συκιωτη συνεχίζονται.Ο λαϊκισμός σβήνει

Ανώνυμος είπε...

Χεχεχεχε :)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε βλάκα,άχρηστε που έχεις και θράσος να μιλάς!!που δεν σου μιλάει κανένας μέσα στο χωριό σου και σε κοροϊδεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς,όνομα και πράγμα.Και όταν λέω πράγμα το εννοώ!!

Ανώνυμος είπε...

500 χιλιάρικα;;; Λίγα λες φίλε…
Αλλά και εσυ γι’αυτο θελεις να μπεις;;;
Για να φας και συ ε;;;
Α ρε μπετόβεργα που θετε…

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά εγώ στην θέση σου θα καθόμουν σπίτι. Που πας να μπλεχτείς αφού είσαι μυρωδιάς

Ανώνυμος είπε...

Ε πες μας εσυ τότε τι προτείνεις! Αποχή?

Ανώνυμος είπε...

Όχι πιπίλα μόνο γιατί όπως λες είναι χορτασμένος . Φαντάζεσαι να μπουν οι ξεβρακωτοι τι έχει μα γίνει ; Ροντέο η λουτρόπολη

Ανώνυμος είπε...

Ε'ρε γλεντια!!!!!
Σκεπαρνακος Αντιδημαρχος!!!!
Πενταλιος Αντιδημαρχος!!!!
ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!
ΣΤΟ ΛΑΜΙΑ ΡΕΠΟΡΤ.....
ΞΑΝΑΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΚΕΖΕΡΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ
ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τραχανά είστε απλά θλιβερος.Στην προσπάθεια σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γίνεστε λαικιστης ο ιδιος.Δηλαδη το ΕΡΓΟ ΣΥΚΙΩΤΗ που όλως τυχαίος γίνετε λίγο πριν τις εκλογές και λειτουργεί εν είδη ''Χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς'' προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των δημοτών πού στην ουσία είναι σα να μας λέει πόσο Μαλ...κες μας θεωρεί, εσείς το βλέπετε πολιτικά ορθο?Τελικα αν κρίνω και από παλιότερες αναρτήσεις σας είστε όντως Βενιζελικός.....μεχρι το κόκαλο.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΔΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΥΦΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Οφείλουμε ΟΛΟΙ να αναγνωρίσουμε στον δήμαρχο ένα επίτευγμα που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει τόσα χρόνια! Ενώ ο κόσμος τον έβριζε(όπως κ ο δήμαρχος βέβαια έβριζε τους πολίτες πίσω από την πλάτη τους) ξαφνικά όλοι χαρούμενοι τον στηρίζουν ή ακόμη χειρότερα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του! Αυτό θέλει μαεστρία..θέλει ταλέντο!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9:15 π.μ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΕΣΤΩ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα τελευταία μερα κατάθεσης ψηφοδελτίων!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ διαχειρίζεται τα δημοτικά δρώμενα επί 9 συνεχόμενα χρόνια και…
Σου έχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, δηλαδή…
Αυτό που οι πολιτικοί το λένε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ…
Και…
ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΗ σκέφτεσαι να τον ξαναψηφίσεις δίνοντάς του άλλα 5 χρόνια εξουσίας…
Τότε…
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ και ΟΧΙ ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ και οι συνεργάτες του !

Ανώνυμος είπε...

Ε! ΡΕ! ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ! ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΣΥΚΙΩΤΙΔΕΣ, ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ,ΤΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Και έρχονται οι άλλοι να εφαρμόσουν το σχέδιο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και τον πολιτισμό της καθημερινότητας, απλώς είναι κρυφό το σχέδιο και κάνουν μόνο κριτική... Μας έπεισες τους δημότες!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΔΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ ΝΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ Κ Λ Π ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΚΑΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΒΓΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ! ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90! ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ. ΜΕ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά ,εγκρίνω,είσαι μια νηφάλια φωνή,αλλά σε ποιον τα λες σε αυτούς που πολιτεύονται .Αυτοί δεν είναι ικανοί να μην σκοντάφτουν στην επίπλωση των γραφεων του Δήμου!

Ανώνυμος είπε...

κ Πλατανια, υποψηφιε δήμαρχε η κτηματική υπηρεσία σε βρήκε παράνομο κατά 400 τμ ;;;;
Είναι δυνατόν;;;;
Για ενημερώστε μας λιγο σας παρακαλώ…

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου σε καταλαβαίνω ότι δεν έχεις πείρα σε αυτά. Μια εργολαβία ασφαλών δρόμων που φτάνει σχεδόν 3 εκ ευρώ δεν είναι καθρεφτάκι σε ιθαγενείς. Και τα λεφτά διεκδικηθηκαν από πρόγραμμα του κράτους που ποτέ δεν ξέρεις ασφαλή ημερομηνία πότε θα τα εγκρίνει ο κάθε υπουργός. Ειδικά σε μικρό δήμο. Θα ήταν προεκλογικό αν τα λεφτά ήταν του δήμου και τα είχε από πριν ένα χρόνο τουλάχιστον στο συρτάρι. Μην ξεχνάς ότι ο δήμος ήταν καταχρεωμενος το 2011 και όπως είχε πει ο τετριμιδας τα χρέη είναι πριν τον Αντωνίου. Πριν τον Αντωνίου ήταν ο κεφάλας και πιο πριν άλλοι. Ήταν εντελώς αδύνατον ο δήμος να έχει λεφτά δικά του για ασφαλτοστρωση ευρεία. Πάντα λέω ότι ο τσωμος είναι καλός εργολάβος αλλά πρέπει να κάτσει μακριά από την πολιτική γιατί δεν το έχει. Αυτό που κάθομαι και σου εξηγώ με λογική και νηφάλια είναι βενιζελισμος να ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ ΝΕ 21000ΕΥΡΩ , ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ. ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΩΜΑΤΗΣ Η ΣΡΑΒΟΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μισθωθηκε προβλέπονταν και κάποιες επαγγελματικές χρησεις .
Μπαρ με χρήση μουσικής στο διαπασών μέχρι πρωίας, είναι επιτρεπτό; Μάλλον όχι, αλλά είναι ανεκτό από δήμο, κλπ. Δεν πειράζει ας μην μπορούμε να κοιμηθούμε, θα μετακομίσουμε άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Η σύμβαση προβλέπει 10% επί του τζηρου πλέον του ενοικίου προς τον δημο οτι στηθεί ως επιχείρηση εντός του χώρου ,πάντα με νόμιμη άδεια και βάση του συντελεστή δόμησης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 10% ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε τραχανά θα μπορούσατε να μας πείτε που έχετε σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση; Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Εγω ο Τραχανας εχω τελειωσει την μεγαλη σχολη του εμποριου,του ιδρωτα και υης παραγωγικης διαδικασια, μετα φορων.
Εσυ παρασιτικε κολεκτιβιστη παντελως αχρηστε και φυσικα αφορολογητε τι δεξιοτητες
εχεις εκτος των προαναφερθεντων;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε από τη διαπασών, απευθυνθείτε στην αστυνομία που είναι αρμόδια για την τήρηση του νόμου και της τάξης. Αν βλέπετε παντού φταίχτη τον δήμο, απευθυνθείτε και σε έναν ψυχίατρο!

Ανώνυμος είπε...

;ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβασετε την συμβαση μισθωσης θα λυθουν καποιες αποριες αλλα θα προκειψουν τουλαχιστον διπλασιες

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΔΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Το λιμάνι έχει μισθωθεί από ΔΗΜΟ, επομένως έχει υποχρεώσει εάν ο εκμεταλλευτής του παραβιάζει την χρήση να παρέμβει. Αυτό λέει η κοινή λογική, ο Δημος δεν πρέπει να νηπτει τας χείρας του.

Ανώνυμος είπε...

κ Πλατανια τα 400 τμ που έχετε καταχραστεί σύμφωνα με την κτηματική υπηρεσία,που τα εκμεταλλευόσουν για πάρτυ σου… αλλά και το χειρότερο, υποχρεώνατε τους πολίτες του δήμου και όχι μόνο να μην έχουν χώρο να κάνουν το μπανιο τους αλλά να σε πληρώνουν αδρά για τις ξαπλώστρες τι έχεις να πεις;;;
Έχεις και το θράσος να βάζεις υποψήφιος δήμαρχος….

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραφλή μαϊμού,έχεις αποδείξεις για αυτά που λες;;Συκοφάντη και εφιάλτη του δήμου.Ανέβασε ότι αποδείξεις έχεις για αυτά που σου λένε να πεις.Είσαι ένα μικρό ανθρωπάκι που το χειρίζονται άλλοι..Μάθε να έχεις άποψη με αποδείξεις και με ορθό λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Ααααα και κάτι άλλο.Το μόνο όρθιο και όχι ορθό είναι το πουλί σου…..Που δίψα ξανά να είναι σε θέση εξουσίας!!Ακου λοιπόν:Θα χάσετε τς εκλογές,παρτο χαμπάρι.Ο κόσμος σας σιχάθηκε. Το ύφος και το ήθος σας είναι χυδαίο!!Αντε γεια Μικρέ πιπίλα…..

Ανώνυμος είπε...

2:48 ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Χτυπήματα κάτω από την μέση ο διαιτητής τα σφυρίζει φαουλ.
Έτσι ότι γράφεται έξω από πολιτική αξιολογιση είναι δείγμα πανικού.
Γιατί συμβαίνει όμως;
Διότι ο Δήμος είναι ένας τρόπος βιοπορισμού ή διαπλοκής.Αν με νόμο το δικαίωμα της απόφασης για δημοτικό εργο από την οικονομική επιτροπή πήγαινε μόνο στο ΔΣ με πλειοψηφία 50%+1 τότε κάπως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι νομικά θέματα κ τα γνωρίζει ο Πασχαλης καλά ο οποίος κ αυτός έχει αντιπαρατεθεί με την κτηματική … για το ίδιο θέμα. Άντε γεια τώρα Λια μην τα βάζετε με τον Πλατάνια. Όσο ζόρι κ να έχετε θα χάσετε. Ήρθε η ώρα να κάτσετε σπιτι σας Πασχαλη. Ασχολησου με το μαγαζι κ κόψε τους τσαμπουκάδες κ τις μάγκες τα Καμενα δεν θα τα διοικήσεις εσει Πασχαλη. Η παραλία δεν σ ανοικη

Ανώνυμος είπε...

3:40 ρε βλαξ σου θίξανε τον μπαμπά;;;
Έτσι είναι… και αν δεν πιστεύεις ρωτά την κτηματική…
3 μαγαζιά είναι στον δήμο με αυτό του Πλατανια τα περισσότερα τμ…
Αλλά τι περιμένεις από χλεχλεδες σαν εσένα… ;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου το έχω ξαναπεί για αρχή στο επαγγελματικό λύκειο τομέας οικονομίας διοίκησης, μετά σε σεμινάρια και ανοιχτά πανεπιστήμια. Το πιο σπουδαίο είναι ότι έχω σπουδάσει το βενιζελισμο και έτσι έχω ανοιχτό μυαλό που μπορώ να κρίνω ότι ο κασελακης πχ δεν κάνει ούτε για βουλευτής όχι για πρωθυπουργός. Άκου Ελλάδα χωρίς θητεία λες και αρέσει σε κανένα να υπηρετεί στην Λήμνο, απλά είναι απαραίτητο.

Ανώνυμος είπε...

σωστός ο Γιαννακούρος

Ανώνυμος είπε...

......Θλιψη....😔

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοπλαγιά καλημέρα. Κερνάω καφεδάκι στον Μπεκα για να δεις κ συ απο κοντά ποσο τέλεια δουλευει το νέο έργο του ηγετη σου. Να εδώ με Σοροπανη και σκατατζιδικο Παπαγεωργίου κάνουμε απόφραξη.

Α, και μετά παμε για τσιπουρακι στο Καινουργιο στο φιλαράκι μου τον Στεργιοπουλο να δεις από κοντά το αεροδρόμιο του Σκεπαρνακου που γέμισε ξανά σκαψιματα από το σπασμένο δίκτυο υδρευσης.
Όλα τέλεια!!!
Δημιουργικά Μαζί!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΧΑ
ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον....εχουμε κ λεμε
4 υποψηφιοι
1ος γνωστος με τα λαθη του και παραλειψεις ΣΟΒΑΡΕΣ
2ος αναφερομενα προβληματα συμπεριφορας οπου κ αν βρεθει,μια ζωη ο απολυτα βολεμενος
3ος λιγος...δεν μπορει να σταθει σε κανενα επιπεδο
4ος ησυχος ακολουθωντας την λογικη του 5% του ΚΚΕ,ανενοχλητος

Λοιπον η κριση δικη σας

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα πάω με τον 3ο γιατί δεν πάει για την κουτάλα όπως οι 1 και 2

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δεν πάει για την κουτάλα ο τρίτος ; Ο ίδιος μπορεί αυτοί που είναι γύρω του όμως ……!!!!!!! Θεός να σε φυλάει !!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Γιατί υπήρξε φραγή του αγωγού πες μας! Τα σπασίματα ύδρευσης ποτέ δεν σταματάνε

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ
Ο 3ος εφυγε απο το τσιπουρο του Μαιστράλι και πηγε στο ουισκι του Μπέκκα και μαλιστα
Μαύρο ...
Μαύρο στον κ Μπλούμ..


Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που στον Πλατανιά έχουμε να του προσάψουμε μόνο ότι πίνει black whisky. Ε και? Που είναι το κακό ρε φίλε? Οι άλλοι δηλαδή τι καταναλώνουν? Μόνο γκαζόζα? χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

4:55 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΥΙΣΚΙ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Έσκισε ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ στο debate

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα πλάκα κάνεις τώρα ε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αν πιστεύει κάποιος ότι ο Κυρμανιδης πήγε καλά στο debate ....έχει σοβαρό θέμα. Εκτός και αν θεωρείτε επιτυχία ότι δεν μάλωσε, μόνο τότε το λες και επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

7:00 μ.μ, δεν μας απάντησσε όμως γιατί τον ξήλωσε ο Σπανός.Ούτε πότε θα πάει το Panda για ρεκτιφιέ με τα χλιμ. που γραψε πέρα δώθε...Μήπως έβλεπες Τατιάνα;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΙΟ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ- ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑΡΚΟΘΕΤΙΤΟΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΜΑΖΕΠΤΕΣ ΤΟΥΣ.