20 Σεπτεμβρίου 2023

Μας κάνανε κόσκινο τα κουνούπια στα Καμένα Βούρλα και στις γύρω περιοχές.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ρε λεβέντες του Δημαρχείου, και εσείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είστε εδώ?

Ζείτε σε αυτόν τον τόπο? Συνυπάρχετε και συμπάσχετε με εμάς ή ζείτε σε άλλη χώρα?

Κατά πως το βλέπω εγώ ζείτε σε άλλη διάσταση … νομίζω, αυτή των εκλογών … και δεν σας νοιάζει παρά να εκλεγείτε και να πάρετε την κουτάλα (είναι κοινό μυστικό αυτό)

Το ότι μας φάγανε τα κουνούπια και δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά για πουθενά το έχετε πάρει χαμπάρι ή δεν σας αφήνει η προεκλογική εκστρατεία να ασχοληθείτε με τόσο ποταπά ζητήματα?

Ωραία είναι και τα εγκαίνιά και οι προεκλογικές φιέστες αλλά ρίξτε μια ματιά στην καθημερινότητα του πολίτη γιατί θα σας πάρει ο διάολος τελικά!

Νισάφι ποια, που αν ένα έργο δεν έχει μπαξίσι ούτε που περνάει από το μυαλό σας!

Κάντε κάτι … γιατί αντί για ψήφους και σταυρούς στα ψηφοδέλτια, θα αρχίσετε να εισπράττετε μούντζες και ροχάλες. Άσε που ο Ιός του Δυτικού Νείλου καραδοκεί ...

Κάποτε πέρναγαν κάτι εργάτες από σπίτι σε σπίτι και από αυλή σε αυλή με την ψεκαστήρα στην πλάτη και κάτι κάνανε. Τώρα μας έχετε γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και όπως μάλλον σας περνάει από το μυαλό, σε λίγες μέρες θα σας γράψουμε και εμείς ακριβώς στο ίδιο σημείο.

 Με τιμή
Αλλά χωρίς άλλη υπομονή
Κώστας Γιαννακούρος

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε... Βάλτε αντικουνοπικα. Εδώ στην Θεσσαλία δεν έχουν νερό κ σπίτια κυριοι κ σείς αεριζεστε. Η μήπως δεν μπορείτε να αγοράσετε από τον Γαλαξια επειδή κάποιος το απαγορευει... Καθώς είναι η φάμπρικα του Συκιωτη?
Ιορδανίδης Αντωνης

Ανώνυμος είπε...

Είστε σοβαροί. Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι ο Δήμος από θεσμός αναδιανομής πλούτου μεταξύ διαχειριστών ,εργολάβων και εργαζομένων θα τα δώσει σε όλους τους δημοτες. Ακόμη με μια λειψή άσφαλτο και με μια σκουπιδιαρα θα φέρει ανάπτυξη και δουλειές για όλους .
Επιτέλους ξυπνάτε και κοιτάξτε τις
δουλειες σας και αφήστε τις χαρές για τον κάθε υποψήφιο σας στο κάτω κάτω δεν είναι Νομπελιστες τυχοδιώκτες είναι μέσω της δημαρχίας.

Ανώνυμος είπε...

Τόσος κόσμος που διεκδικεί τον δήμο τοίχοδιοκτες είναι ;

Ανώνυμος είπε...

ρε αυτά δεν είναι κουνούπια, είναι στούκας.
και ειναι και μιλιουνια παναθεμάτα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Μια υποθετική συζήτηση ουδέτερων δημοτών θα έριχνε φως στην πραγματικότητα και εξ αυτού στον αντικειμενισμο
Πρωτα για τον Δήμο ως θεσμό, έπειτα ως δομή, και ως τελικό συμπέρασμα , η αναγκαστική συνένωση του Καλλικρατη δημιούργησε σνισορροπια. Και φυσικά χρόνιο προβλημα.
Έπειτα η επικέντρωση της συζητησης την τουριστική δυναμική,που αφορά την "ατμομηχανή" της Λουτροπολης
Μοιραία έρχεται η "ανθρωπογεωγραφία" ως παράγοντας και συστατικό της αναπτυξης.
Και τέλος κάποια ζητούμενα προς υλοποίηση από την υπό διαμόρφωση νέα Δημ. Αρχή της νέας πενταετίας
Φυσικά και μόνο που η υποθετική συζήτηση έχει τίτλο "Ουδέτερη" φαίνεται ότι υπάρχει Apri ori αναγνωρίσιμο πρόβλημα.
Ως τελικό συμπέρασμα θα ήταν μια ανακοίνωση με το φιλοσοφικό "Δεν πιστεύω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,ειμαι.... Φιλελεύθερος.
Αν πάλι θα έπρεπε να υπήρχε συγκεκριμένη απόφανση αυτή θα μπορούσε να ήταν "Το μεν χειρον βελτιστον".
Ακόμη όμως πιο συγκεκριμένα μπορεί να ήταν ....απέχω από μια δημοκρατική διαδικασία λόγω ...ηθικής.

Ανώνυμος είπε...

Να αααααπέχεις, να αααααπέχεις για να μείνεις ηθικός, ασπιλος, αλλά και αμόλυντος, χωρίς μικρόβια. Να μείνεις ο μόνος γνήσιος φιλελεύθερος , που καυτηριάζει του θρησκευόμενους ηλικιωμένους που δεν έχουν δικαιώματα στην ζωή, ειναι....να απορεί κανείς.

Ανώνυμος είπε...


Απορώ γιατί ο Πλατανιάς ως ιδιώτης με κίνητρο το κερδος να επωμισθεί το βάρος μιας σοσιαλιστικής διαχείρισης στο δημο που είναι στα μέτρα μόνο της Μπεζατη, αντε και σε δυο τρεις από το ψηφοδέλτιο!
Όσο για τους άλλους συνδιασμους δεν το συζητάμε ειναι απατα νερά.

Ανώνυμος είπε...

11.25
Οντως άπατα νερά........Είναι....
Γιαυτό πρέπει οι δημότες
Να τους γυρίσουν την πλάτη σ αυτούς ΠΟΥ
Συνδιοίκησαν και συνδιαχειρήστηκαν το Δήμο
για 9 χρόνια....
Πλατανιάς 5χρόνια από θέσεις ευθύνης.
Μπεζάτη αντιδήμαρχος οικονομικών με πολλές ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ..
Τριανταφύλλης αντιδήμαρχος Αγίου Κων/νου
με πολλές Ατασταλίες αγοροπωλησίες ξήλων και καθαρισμών οικοπέδων και παράξενων συμπεριφορών...
Καραμανώλης μυστήριες προτάσεις για οικοδομικά τετράγωνα των Καμ. Βούρλων στα δημοτικά συμβούλια......και άλλα πολλά....
Γλυκός ανύπαρκτος χωρίς καμία φράση εστω για τον Μώλο
στο Δημοτικό Συμβούλιο.....
Οσο για τους υπόλοιπους ας τους κρίνουν οι δημότες......
Αυτά μεσα απο τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Αυτοι ήταν που κούναγαν τα χέρια
στον Δήμαρχο Συκιώτη για να πάρουν αυτό που ήθελαν για παρτυ τους.....
Θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά...
Για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις πρίν ψηφίσετε.....

ΑΠΑΤΑ ΝΕΡΆ ΦΊΛΕ.....!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Ηλίας στην περιφέρεια ήταν αθώα περιστερά? Αυτός μας λες? Χαχαχαχαα. Το καλύτερο αστείο που άκουσα αυτή την βδομάδα. Πλατανιάς δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλιας οπως ΔΗΛΩΣΕ ανηκει σε στανη.Δικη του δηλωση αποδοχης ΔΗΜΟΣΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτό Πλατανιά
Δηλαδή
Άπατα Νερά
Κι γώ μαζί σου....

Ανώνυμος είπε...

Ωραία περάσαμε στην εκδήλωση του Γιάννη ,πάλι καλά δεν είχε κόσμο και διαπιστώσαμε ότι έχει βελτιωθεί στην ανάγνωση..ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι συνέχεια λασπη. Να δουμε 8 Οκτωβρίου τι θα λετε ο κόσμος ξυπνισε βλεπει τη διαφορα δημαρχου και συνδιασμο πλατνιας δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με λογο σταθερό οχι λασπολογια οχι να κατηγορεί δεξια και αριστερα με σταθερα βηματα κερδίζει και τους αναποφασιστους

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ??ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ 30 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

12 22...
Να το γράψεις πιο γλυκά
Πόσο παίρνουν στα άπατα νερά

Ανώνυμος είπε...

Στο Ντιμπειτ στο Σταρ λαμιας πρώτος θα μιλήσει ο δήμαρχος και θα ολοκληρώσει με το γνωμολογικον ""Τι γυναίκα καυτή και την σαμπάνια κρύα" .
Μετά ο Κυρμανιδης θα τελειωσει με την "Στάνη και τα πρόβατα που πάνε στα τέσσερα".
Ο Πλατανιάς αφού θα τα έχει πει όλα
από το χαρτί θα κοιτάξει σαστισμένος (τον Σιμόπουλο)και θα βγάλει το συμπερασμα "Το θέμα δεν είναι Εγώ αν είμαι Εγώ αλλά αν Εσυ δεν είσαι Εσύ*!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Συζήτηση στο μωλο ο κυρμανιδης τι φοβασε ηλια να κανεις ομιλια. Εσυ παντου διαδίδεις οτι στο μωλο σαρωνεις. Αντε να σε δουμε το Σάββατο

Ανώνυμος είπε...

Έχει τους καλύτερους κ δεν φοβάται τίποτα … Καρακαξης , Κριαρας , Παντρας , Παπανικολάου , Τσωμος , Σαινης , Αποστολου θες κ άλλους ;

Ανώνυμος είπε...

Τι εγεινε παιδιά δεν υπαρχει δημαρχος απο την πρώτη Κυριακή. μας τρελανατε κυρμανιδης 43.πιπιλας 43 δεν το ακουδα ξανα γιατι....

Ανώνυμος είπε...

Και Βάζω κ τον Γιαννη τον ΔΕΡΝΙΤΣΙΩΤΗ μόνο του διότι είναι μια κατηγορία ο ίδιος

Ανώνυμος είπε...

φίλε 3,55 Δήμαρχος Κυρμανίδης με 47%

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μωλιωταδες τι δουλειά έχετε εσείς με τα Καμενα, άντε στα χωράφια σας, θέλετε και πολιτικη, ουστ κομπλεξικοι χωριάτες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ρε βλαξ; Μωλος χωριάτες ; Που χωρίς αυτούς ο δημος σας θα είχε καταστραφεί. Πήρατε τε ταμιακά διαθεσημα το Μώλου κ τα ρίξατε στην δίκη σας τρύπα ; Άντε να μην αναφερθώ κ τι αλλο σας ρίξαμε βλαξ ε βλαξ . Ο Μωλος έχει αρκετούς επιστήμονες …. γιατρούς , μηχανικούς , δικηγόρους , οικονομολόγους κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ρε 5:53 ...
Μήπως είσαι βαλτός να διχάσεις τα χωριά και να πολώσεις;
Μήπως είσαι κομπλεξικός;
Ή μήπως και τα δύο;;

Ανώνυμος είπε...

Φανερωσου Ηλία

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ, ΔΕΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΚΙΣΤΕΣ ΚΑΜΕΝΟΥΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ . ΤΟ 90/100 ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΙΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια διαθέσιμα είχε ο Μώλος από τα χρέη στην παραλία Μώλου για τα ηρωικά σοσιαληστικα φεστιβάλ του Παταρια τύπου Γούντστοκ ή τις γεωτρήσεις του Λεμόνη.

nobody είπε...

Ο Μώλος έχει μιλήσει ήδη! εσείς οι Καριώτες δεν ξέρετε τι θέλετε! μπήκαν μπροστά ο άνθρωπος που δεν λέει καλημέρα ( αλλά το σκέφτεται) και ο άνθρωπος που δεν εμπιστεύεται τον ίσκιο του ούτε ο Λουκι Λουκ να ήταν! Αυτές ήταν οι επιλογές σας αλλά ούτε σε εσάς αρέσουν

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο στα πρόσωπα 8.37 nobody δεν είναι επιλογές καλές,αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέτε ότι ο Μώλος έφερε πλεονάσματα στον ενιαίο δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε χαρβαρντ
Χωριό με άσχημες νοοτροπίες ήσασταν μια ζωή

Ανώνυμος είπε...

Η συνοχή της κοινωνίας μας, μετά το Καποδίστρια, πρέπει να γίνει με αλήθειες και όχι με μαγειρέματα, πολιτικά? ψηφοθηρικα? κλπ όπως θέλετε πάρτε το. Πρέπει να μάθουμε πως είμαστε όταν ενώθηκαμε , πως είμαστε τώρα? Τι προσφέρουμε στο κοινό μας ταμείο, ανά Δημοτική ενότητα έστω, ποιες είναι οι άμεσες αναγκαίες μας, οι στόχοι και η κατανομή των ιδίων πόρων, η οικονομια μας. Το βασικό είναι να μάθουμε που πάνε οι δικοί μας πόροι? Μέχρι τώρα εξανεμίζονται σε πρόστιμα στο λιμεναρχείο, δικηγόρους, κόστος ειδικών συμβούλων κ.α Τι κάνουμε?? Μένουμε στα ίδια?
Θα δείξει σε 2 εβδομαδες.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για την διαπίστωση και έχουμε αυτογνωσία ότι η καρυωτικη νοοτροπία υπάρχει ακόμη κυρίως στους με,εσείς όμως στο Μώλο παρότι φύγανε εκείνοι που μπόρεσαν δεν το παραδέχεσθαι ομως ότι είστε χωριό χωρίς το πασοκικο "περίβλημα" πλέον (βλέπε τράπεζες,δημαρχία ,σχολεία. Ειρηνοδικειο κλπ
Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι σύγχρονα και όχι σαν τον κρατιστη Τετριμιδα- σας ενδιαφέρει αν καποιοι καρυωτεςς είναι πίσω .Ερώτημα, πόσα νέα ζευγάρια μένουν στα Καμενα με καταγωγή από το Μώλο και αντίστροφα;

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμενα δεν είναι Καρυά η μάλλον δεν είναι η Καρυά είναι όλων των δημοτων που απαρτίζουν τον ενιαίο δήμο.
Η καρυωτικη νοοτροπία είναι "Σεχταρισμός" και όποιος τον εκμεταλλεύεται με τσιγαριθρες ,ανταμωματα και άλλα ωραία κοινωνικά ...χάνει.

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο ψηφοδέλτιο στον Μωλο είτε συμφωνείτε είτε όχι το έχει ο Συκιωτης. Για όσους ακόμη αμφιβάλουν : Υποψήφιοι πρόεδροι Τοπικής Κοινότητας Μώλου α) Πλατανιάς : Παταργιας Γεώργιος ο τωρινός ανύπαρκτος Προεδρος ουδέν σχόλιο περεταίρω β) Κυρμανιδης : όλοι πίστευαν ότι θα ανακοίνωνες τον Υιό Τσωμο , τελικά υποψήφιος σύμφωνα με το Πρωτοδικείο ειναο ο Καρακαξης Γεώργιος η αλλιώς Τονυ εάν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος ρωτήστε στο. Μωλο κ θα σας πούνε, εγώ ρώτησα γ) Συκιωτης : Δαλαμαγκας Βασιλης ο οποιος ανιδιοτελώς όπως ενημερώνομαι αγωνίζεται μόνος του κ παράγει εργο κάτω από τος εντολές του στρατηγικού σχεδιασμού του Δημάρχου για το χωριό ,μιας κ ο τωρινός Προεδρος αδυνατεί . Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλώ Δημοτησες και Δημότες διαλέξτε. Κατ έμε κ ύστερα από τα νέα που έρχονται από τον Μωλο αφού ο Κυρμανιδης δεν ξέρω τον λόγο άφησε εκτός τον Τσωμο η Καλύτερη και αποτελεσματικότερη υποψηφιότητα είναι του Δαλαμαγκα Βασιλη. Άρα ο Συκιωτης πρώτος στον Μωλο , ο Κυρμανιδης μετά κ τρίτος ο Πλατανιάς όπως δείχνουν τα πρόσωπα. Εσείς τι πιστεύετε ; Να πάμε στα δικά μας τώρα ; Καμενα Βουρλα Περιμένω !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΟΛΕ...ΟΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ είναι αυτός που έδιωξε το ίδιο του το παιδί από το σπιτι.Και αυτός που όταν ήταν αντιδήμαρχος με τον Πισλη πιάστηκε να σουβλίζεται στο γραφείο του δημάρχου με γνωστή κυρία και τον έβγαλαν από αντιδήμαρχο.Για αυτόν λέτε;;Αν ναι θα μου επιτρέψετε να γελάσω μετά γιατί τώρα τρώω πρωινό και δεν μπορώ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο προσωπικός βίος είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το σύνταγμα.
Αν ο Δαλαμαγκας έχει μεμπτα ,προφανώς αυτά δεν είναι η κάθοδος του με συγκεκριμένη πολιτική ομάδα αλλά αν είπε ,η έκανε κάτι που ζημίωσε τον Μώλο.

Ανώνυμος είπε...

😂😂😂😂 Ρε φίλε έγραψες με αυτό το σχόλιο.Έτσι ακριβώς είναι όπως τα είπες.Θέλει να γίνει και πρόεδρος!Ρε ουστ.Άκου εκεί ο δαλαμαγκας??

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ έδιωξε τον γιο του Τσωμου από το τοπικό ; Ξέρει να μας πεις ;

Ανώνυμος είπε...

Για να βγάλουν ξανά ψηλά και πρόεδρο τον ΤΟΝΥ..😅😅😅😅

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Δαλαμάγκα και αναλύστε τά εγκαίνια του Συκιώτη.....
Λίγος Μώλος πολύς Άγιος....
Το παιχνίδι είναι χαμένο και τον Δήμαρχο τον νοιάζει ΜΟΝΟ να είναι μέσα στο ΔΣ με όσο περισσότερους συμβούλους σε ρόλο Παπαναγιώτου Καροπλέση κλπ....(δική του εφεύρεση).

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έλειπε ρε φίλε να πάει ο Μωλος και στα εγκαίνια του Συκιώτη.Άμα γινόταν και αυτό θα ψήφιζα μετά κασελακη.Χαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Η νίκη ύστερα από την εμφάνιση αυτή είναι του Συκιώτη μέχρι κ οι τσωμαιοι ήσαν στα εγκαίνια. Άργησαν αλλά διάλεξαν τη σωστή μεριά της ιστορίας. Οι του Μώλου όλοι πλάι του.

Ανώνυμος είπε...

Μωλος ανύπαρκτος στα εγκαίνια του πιπίλα.Δείτε φωτο στο profile του στο F.B που είναι ρε τρολ ο κόσμος;Χάνεται και σας έχει κυρίευση η μυρωδιά του χαμένου.Δαλαμαγκα θα πάρεις 100 ψήφους στο σύνολο;Δεν νομίζω,κακές γλώσσες λένε ότι ούτε τα παιδιά σου δεν θα σε ψοφήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτος κόσμος για αυτούς που θέλουν να εθελοτυφλούν. Φουλ κόσμος στα εγκαίνια κ στον Μωλο κ στα Καμενα χθες καταλαβαίνετε τι θα γίνει στον Αγιο … Ηλία γυρνά πίσω στην σπηλιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το καλσόν.... κόπια του Μώλου ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Κιρμανιδης με σωστό,μεστό και ουσιαστικό λόγο στον Μωλο.Ο Πιπίλας δεν μπορεί να τον φτάσει....άλλωστε ο γνωστός σε όλους μι@@@ορος έχει συγκεκριμένο λεξιλόγιο....."Έλα ρε μα@@κα"

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος τοπικού Μώλου Αποστόλου η Διαμαντοπούλου.Ανθρωποι με γνώσεις και ικανότητες

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδη δεν είσαι για πρώτο βιολί . Συνέθεσες το τονυ πρώτο στο τοπικό του Μώλου κ πέταξες τον Τσωμο εκτός , που ήξερε τη δουλειά. Όλους αυτούς συμπεριλαμβανομένου κ του Παταργια έναν Δαλαμαγκα δεν τον κάνουν. Τρίτος ύστερα απο τα χθεσινά στον Μωλο. Ουσία καμία.