03 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου οι υποψήφιοι δήμαρχοι κατάρτισαν και δημοσίευσαν τους συνδυασμούς τους .Μέσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, των οποίων ο αριθμός είναι πλέον πολύ μεγάλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι αναγκάσθηκαν, για να εξασφαλίσουν τις πολυπόθητες ψήφους, να συμπεριλάβουν αυτοδιοικητικούς που δοκιμάσθηκαν και δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες ,αποτυ-χημένους επαγγελματίες που ενώ δεν νοικοκύρεψαν τον οίκο τους θέλουν τώρα να νοικοκυρέψουν τον δήμο, άτομα χωρίς ικανότητες, γνώσεις και ιδέες. 

Όλοι τους δεν έχουν επίγνωση του ρόλου που θα κληθούν να παίξουν ούτε αίσθηση ευθύνης απέναντι στον τόπο και στους συμπολίτες τους . 

Επειδή λοιπόν αυτοί στερούνται της απαι-τούμενης αυτογνωσίας οφείλουμε λοιπόν εμείς, το εκλογικό σώμα, μέσα σε αυτό το πλήθος υποψηφίων να εντοπίσουμε και να ψηφίσουμε αυτούς που είναι σοβαροί, τίμιοι ,ικανοί και με διάθεση να προσφέρουν. 

Σε αυτούς πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία προς όφελος όλων μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη τον Πλατανια φωτογραφίζεις;;;
Γιατί έχει τους περισσότερους από δαύτους….

Ανώνυμος είπε...

Πλατανια ακόμα περιμένουμε μια απάντηση για το πόρισμα της κτηματικής…
Σκέψου πόσοι δημότες δεν μπορούσαν να βρουν μέρος να καθίσουν και πλήρωναν ξαπλώστρα σε σένα…
400 τμ δεν είναι και λίγα….
Αλλά είπαμε…

Ανώνυμος είπε...

Αργυρόπουλε είσαι πρώτος εξάδελφος του Πλατανια .
Μήπως θα έπρεπε να σταματήσεις τα ηθικοπλαστικά μέχρι τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον το πολιτικο σύστημα στην χώρα μας δουλεύει έτσι και οι ψηφοφόροι το αποδέχονται ψηφίζοντας Μήτσο,Τάκη, Αλεξη Κασελακη είναι ανοητο ένας υπηρετης του συστήματος να χύνει κροκοδειλια δάκρυα για την αξιολογιση των υποψηφιων
Ο κ. Μπλουμ δεν την έχει αναγκη γιατί θα κάνει σίγουρα .......Μπλουμ!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΒ

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τον κ.Μπλουμ σε ένα φόρουμ που 6α πρέπει να μιλήσει μ διπλανό του τον υποψήφιο του από τον μωλο πρώην αντιδήμαρχο χα.χα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως....αναμεσα στους 3 υπερεχει σε ολα ο Γιαννης ο Συκιωτης.Χωρις φανατισμο....
Οποιος εχει την γνωση να αναλυσει καταλαβαινετε τι εννοω.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς είναι ο Συκιωτης, αλλά βρε αδελφε να λέει στο Μύθο σε μεγάλη παρέα ότι προτιμά την .....γυναίκα καυτή και την σαμπάνια κρυα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Την να την κανει τη καυτη γυναικα;
Τετοιες γυναικες προτιμουν τους original αντρες.
Ενώ ο δικός σου προτιμάει μόνο… κρυα σαμπανια… και αυτή μόνο αν είναι κερασμενη !
ΝΑΤΑΛΙΑ ... με θυμασαι γιαννακη ;

Ανώνυμος είπε...

Χιλιες φορες να λεει ο Συκιωτης ελευθερα τη αποψη του για τις γυναικες και την σαμπανια,που μεταξυ μας ετσι ειναι...παρα να παιρνει τηλ κ να απειλει!
Εχουν γνωσιν οι φυλακες....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτό που είπε ο δήμαρχος, αυτό δεν θέλουμε όλοι μια καυτή γυναίκα και μετά μια κρύα σαμπάνια, γιατι διαμαρτυρεστε, ανώμαλοι ειστε?

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καταλαβαινουμε?
Συμφωνα με αυτα που διεδωσε ,πρωην ,τοτε και νυν Τωρα
Αντιδημαρχος του
Του λειπουν ,καποια ψιλα?
Εγω δεν ξερω,δεν ειδα
Μονο Ακουσα

Ανώνυμος είπε...

Για να χουμε καλο 'ρωτημα
Ολοι εσεις οι καταθετοντες Αποψη
Ενα Μηνα και 4 ημερες ,πριν τις Δημοτικες Εκλογες
Θα Εκλεξετε με την ψηφο σας
Θα καθορισεται την Επομενη 5 Ετη Πορεια του Δημου
Με Ολες Αυτες τις Αρλουμπες?
Μαγκες Σοβαρεφτητε
Κριμα να Ζησουμε αλλα 5 χρονια Απολυτης Μιζεριας

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε δήμαρχο άντρα βαρβάτο!

George N είπε...

Κε Αργυρόπουλε, αν βγαίνει ένα πολιτικό συμπέρασμα από τα ψηφοδέλτια και τα πρόσωπα που, κυριολεκτικά, εμπλέκονται στις τοπικές εκλογές, είναι ότι δύσκολα εντοπίζεις την… ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ σχέδιο – πρόγραμμα για την κάθε Τοπική Κοινότητα..
Αντί για προγράμματα, συνάπτονται ‘’συμφωνητικά’’ !
ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ανθρώπους της προσφοράς.

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων ;;; ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !!!
1/ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ οι οποίοι πρέπει να «τακτοποιηθούν» για δεύτερη φορά (μετά τον αρχικό διορισμό). Να εκλεγούν ώστε να μετατεθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους !!!
2/ ΔΗΜΟΤΕΣ με κίνητρο την αντιμισθία Αντιδημάρχων και Προέδρων… σαν επαγγελματική αποκατάσταση !!!
3/ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που τις έχουν υποσχεθεί 8μηνη απασχόληση, για κάλυψη της ποσόστωσης του 40% !!!

Δεν χρειάζεται καν ειδική έρευνα για να καταλάβει κανείς ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ……
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ τι χρώμα θα βαφτεί ο χάρτης τη βραδιά των εκλογών.
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ και Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.
ΝΙΚΗΤΗΣ θα είναι οι ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ …
ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ θα είναι οι ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ …
Οι οποίες, βέβαια, φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για αυτή την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα καρδιναλιε ζωρζ ν, επαναστάτη χωρίς σουγιά.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν μας λες βρε George N ποιοι κατα σένα είναι οι άνθρωποι της προσφοράς ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ Γ.
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΟΝΆΤΗ.......!

Ανώνυμος είπε...

Έλεγε ο δήμαρχος στους δικούς του -'Ενας αντρας βαρβατος όπως εγώ με το γάμο μειώνει στον μισό τα δικαιώματα και αύξανει στο διπλάσιο της υποχρεώσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/264746-se-poia-thalassia-perioxi-tis-fthiotidas-tha-ginei-to-proto-offshore-aioliko-parko

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κάτοικος αττικης με καταγωγή από το δήμο καμ βουρλων, έκατσα ένα 10ημερο στην ευρύτερη περιοχή του δημου, βρωμιά και δυσωδία, χόρτα στα πλαϊνά του δρόμου με κίνδυνο φωτιάς ανά πάσα στιγμή, ομπρέλες στο ασπρονερι κολλητά με το νερο

Ανώνυμος είπε...

Καμμενα μυαλα,
Καμμενη Γη
Καμμενο Σημεεα
Καμμενο Αυριο
Δημος: Καμμενων Βουρλων
Παρακαλω πολυ
Διαψευστε με.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αρέσει η μικροπρέπεια! Συνεχίστε ετσι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Βουλωστο ρε καμένο μυαλο

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΛΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ, τέτοιοι συνεργάτες είχε και εχει ο δήμαρχος και οδήγησαν το δήμο στη μεγαλύτερη παρακμή στη ιστορία του. Οσο αφορά το δήμαρχο δε μπορώ να καταλάβω τα κριτήρια της επιλογής του; Βρε δήμαρε τοσα χρόνια στη διοίκηση και μπόρεσεις να επιλέξεις ενα φωτεινό μυαλό για σύμβολο και να γλυτωναμε την παρακμή του δήμου μας. Εναν τουλαχιστον τον είχες μπροστάσου κάθρ μερα και φέρει το όνομα ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΡΙΔΑΣ με εργα στο βιογραφικό του ΦΟΙΝΙΚΕΣ στην εκκλησια κ λ π .Θελω να πω αυτος ο ανθρωπος γνωριζει τη πολη καλύτερ απο οποιοδηποτε. Τι τους ηθελες τους ρεγγινιωτες ; ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. Στα γραφω αν ξαναβγεις μη ψαχνεις για συμβουλους της κακιας ωρας. οι συμβουλοι πρεπει να ειναι αντωποι με λυμενο το βιοποριστικο και να δεχονται τετοιες θεσεις σπο αγαπη για δήμο και οχι να σε γλειφουν και να παιρνουν τις πολυ καλες σμοιβες τους και να πλακονωνται με τους αντιπαλους τους. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση της αληθείας. Ο Γιάννης Ταταρίδας προέτρεψε τον τότε Δήμαρχο Αντωνίου και έβαλε τους πρώτους κοκοφοίνικες απέναντι από την εκκλησία από τους οποίους λίγοι έχουν διασωθεί σήμερα .Οι νέοι φοίνικες (ουασικτονίες) στην εκκλησία στην παραλία και πίσω από την εκκλησία, στο νεκροταφείο, στα τρίγωνα στα Φαλαρέικα και στην παραλία των Πλατανέικων τους έβαλα εγώ και τους λιπαίνω και τους κλαδεύω με έξοδά μου .
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ??? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 40 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .Η ΠΙΣΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΤΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΓΚΙΝΙΟΥ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ο Συκιωτης έχει : 3 ειδικούς συνεργάτες; , 1 γενική γραμματέα, 1 δημοσιογράφο , πόσο ποσό να μας στοιχίζουν όλοι αυτοί το χρόνο; Από ποιους πόρους πληρώνονται όλοι τους,; από ίδιους πόρους βέβαια. Άιντε να περισσέψει κανά πεντοχιλιαρο να αλλάξουμε καμία πλάκα στα πεζοδρόμια , να βάψουμε τις διαβάσεις πεζών και κανένα παρτέρι στην παραλία.

Ανώνυμος είπε...

Ποια τηρούσε τι ; Χαχα η φωτό παρέα στα Τσιπουρα άλλο δείχνει ; Ο Ειδικός συνεργάτης δεν έχει ωράρια η εξαρτήσεις αλλά όλο τα 24 ώρα είναι πλάι του δημάρχου για την ανάπτυξη του Δήμου. Δεν κουτσομπολεύει κ δεν Μιλάει μόνο ακούει , σωπαίνει κ εργάζεται κ αυτό έχει καταφέρει με τους σημερινούς ο Δήμαρχος. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Γι αυτό κ άλλωστε όλοι είναι απέναντι του Πισλη , Καραμανωλης , Μπητα , Μπεζατη , Τριανταφύλλης , Τσωμος , Κεφαλας , Τσιτηνης κ πολλοί άλλοι α να μην ξεχάσω κ τον Πρόεδρο από τον Μωλο τον Παταργια τον Γιώργο. Όλα τα βαρίδια απέναντι Συκιωτης 4ever

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε. Όλους τους πεινασμένους έχει δίπλα του. Δεν υπάρχει υποψήφιος που να μην του έχει τάξει κάτι.
Να πας πει ο Δήμαρχος πως με την αντιμισθια μόνο, κατάφερε και πήρε οροφοδιαμερισμα για ιατρείο στην Βύρωνος. Πώς έχει πάρει με προσύμφωνο κάνα δυο ελαιοπεριβολα στον Κάλαμο. Πως πληρώνει τις δώσεις του BMW (1800/μήνα). Πώς πήρε καινούργιο αυτοκίνητο η γυναίκα του αξίας 35000€. Πώς κάνει τα πολυτελή ταξίδια? Πως πληρώνει για την γκαρνταρόμπα του.
Βέβαια ο δήμαρχος δεν είναι χαζός. Έχει ονόματα και γράφει την περιουσία που αγοράζει και βέβαια παντού πληρώνει με μετρητά.
Οπότε καταλαβαίνετε γιατί λυσσομαναει για την θέση του Δημάρχου. Προφανώς η αντιμισθια του είναι απαραίτητη για να συνεχίσει την ζωή που κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxa το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Γιατρός από τους Λίγους κ με περιουσία όπως κ η σύζυγος του την αντιμισθία τον ενδιαφέρει. Θέλει να κάνει το καλύτερο για τον τόπο του όχι σαν κάποιους άλλους που θέλουν να το κάνουν επάγγελμα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα ψηφοδέλτια θα τα μάθουμε? Ή θα περιμένουμε την κάλπη?

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι.... Για να σας σηκώσει από τα 4....

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κυρμανιδη είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις....ούτε στο Bloom δεν ακούγονται αυτά! Γιατί άλλο να σε λέει ο Δήμαρχος έλα ρε Μ..,.α αλλά εσύ το χοντρηνες

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς... Το ιστορικό του Κυρμανιδη είναι βαρυ... Όλη η Λαμία γνωρίζει. Δεν μπορεί να κρυφτεί... Έτσι είναι ο χαρακτήρας του!

Ανώνυμος είπε...

Τι Κριμα......😔

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ Η ΗΤΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώστε κι εμάς τι είπε ο Κυρμανιδης παλι

Ανώνυμος είπε...

Είπε ότι ο συκιωτης έβαλε το πήχη χαμηλά για να μας έχει στα τέσσερα, υψηλό επίπεδο πολιτικού λόγου παρουσία γυναικών από το συνδυασμό του

Ανώνυμος είπε...

Μην το ερμηνευετε τόσο απόλυτα. Υπάρχει και η διάσταση του χιούμορ.
Ενα κείμενο του όμως που δήθεν το έγραψε ο Πασχάλης είναι από μόνο του δόλια προσπάθεια εξαπάτησης των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Αφού απευθύνεται σε γιδοβοσκούς τέτοια θα πει και θα περάσουν ντούκου. Σε σοβαρή κοινωνία θα έφευγαν γιαούρτια, βασικά κανένας από αυτούς δεν θα τολμούσε να βάλει υποψηφιότητα. Θέλει να μας πάει και ψηλά