07 Μαΐου 2021

Καμένα Βούρλα: Παράνομη δενδροφύτευση με φοίνικες στην παραλία Ροδιά

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά,

Σας αποστέλω φωτογραφία από την παραλία των Καμμένων Βούρλων η οποία βρίσκεται δίπλα στην μαρίνα και αποτελεί τμήμα της παραλίας Ροδιά. Δυστυχώς πρόκειται για παράνομη δενδροφύτευση με φοίνικες επί της παραλίας και υπερβολικά κοντά στο κύμα με αποτέλεσμα την καταπάτηση της παραλίας και την αλλοίωση του περιβαλλοντολογικού της χαρακτήρα.

Επιπλέον παρεμποδίζεται η ελεύθερη χρήση της παραλίας από λουόμενους ντόπιους, κατόχους εξοχικών αλλά και τουρίστες μικρών καταλυμάτων. Φημολογείται ότι υφίσταται σχετική καταγγελία επί του θέματος από δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καμμένων Βούρλων. Αισιοδοξούμε ότι η δημοτική μας αρχή με την ευαισθησία που τη διακρίνει απέναντι σε περιβαλλοντολογικά θέματα θα επέμβει εγκαίρως και θα φροντίσει για την εφαρμογή του νόμου και την προστασία των δικαιωμάτων των λουόμενων δημοτών και τουριστών.

Παρακαλώ για την δημοσιοποίηση του θέματος προς ευαισθητοποίηση του κοινού, και έγκαιρη επέμβαση της δημοτικής μας αρχής.

Με εκτίμηση για την συνεισφορά της σελίδας σας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Φθιώτιδας.

Αναγνώστης

kaliterilamia.gr

74 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματίες! Σταυρωστε τους! Ακους εκει να πάνε να φυτέψουν δέντρα. Αισχος

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τσιμέντα επιτρεπόνται στις παραλίες......τι δεν καταλαβένεται......όχι δέντρα,α και ξέχασα να αναφέρω και τις κλειδωνιές με τα τραπεζοκαρεκλάκια σε κάθε ομπρέλα κάθε καλοκαίρι από τους τσιφλικάδες των διαμερισμάτων της παραλίας.....που νομίζουν ότι επειδή αγόρασαν ένα διαμέρισμα,τους ανήκει και η παραλία.Προς γνώση και συμόρφωση της Δημοτικής μας Αρχής!!!

Ανώνυμος είπε...

@@ 1.18 και 2.28 οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ είναι παρμένοι απο το Camping του ΕΟΤ χωρις άδεια ΤΑΙΠΕΔ αλλά και χωρίς άδεια δενδροφύτευσης σε κοινόχρηστο χώρο (παραλία). Δηλαδή κλεμμένοι. Έτσι, με κλεμμένα, κάνω και εγώ δενδροφύτευση σε παραλία που είναι μπροστά απο το μαγαζί μου. Τώρα έγινε κατανοητό ?
Του θέματος εχει επιληφθει η Ασυνομια. Ο Δημαρχος ? Υπάρχει ?

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα τα παράνομα τσιμέντα του λαρουμ...Όπως κ οι παράνομοι φοίνικες της παραλίας. Κύριοι για ολα υπάρχουν κανόνες κ νόμοι ουδεις πρεπει να τους παρεμβαίνει ποσο μάλλον ο ιδιος ο Δήμαρχος αλλα τι περιμένεις ρο ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι γο αυτό είμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε για τους φοίνικες. Ουστ κοπρια Σκιωτ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω. Μιλάμε για την ίδια παραλία που εδώ και χρόνια οι Λαμιωτες (κυρίως) διαμερισματουχοι καταλαμβανουν κάθε καλοκαίρι με τσιμεντωμενες ομπρέλες και κλειδωμένες ξαπλώστρες, τραπέζια και καρέκλες; μηοως να φυτευαμε δέντρα γενικά σε όλη την παραλία; τουλάχιστον θα μπορούμε να καθόμαστε από κάτω να κάνουμε το μπάνιο μας αντί να ψάχνουμε για κενό ανάμεσα στις κατασκευές των "παραθεριστών". Εκτός αν πανε και πιάσουν και τους φοίνικες και δένουν τις ξαπλώστρες στους κορμους.

Ανώνυμος είπε...

Μια ακομη μονομερης ενεργεια ενος επιχειρηματια αυτη την φορα οπως και σε αλλα σημεια της πολης.Ακομη και προφορικη αδεια να ειχε απο τον δημο ηταν σιγουρο οτι η φυτευση ειναι υπερτοπικη και συμφεροντολογικη χωρις σχεδιασμο και συνδεση με την περιοχη.
Ο Δημος πρεπει να αποκτησει αυτογνωσια επιτελους και να εχει αποψη αρχιτεκτονικη και αναλογως το αιτημα να απαντα
Τα δενδρα αυτα καθ αυτα δινουν τονο ,οταν ομως ειναι αποσπασματικα και ξεκομενα απο μια αναπλαση που εκει δεν ηταν και η καλυτερη, τοτε δινει το δικαιωμα στον προσχηματικο διαμερισματουχο της περιοχης να διαμαρτυρηθει,εκτρεποντας την προσοχη απο τις ομπελλες με τις αλλυσιδες και τις κλειδαριες.

Ανωνυμο είπε...

Λαμία (Δήμος ) εναντιον λαμιας ( Διαμερισματούχοι) 1-1 ο αγωνας

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΤΑΡΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΠΡΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΦΥΤΕΨΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ - ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΡΕΝΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ, ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΥΠΑΪ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτυρία για δέντρα σε παραλία των Καμένων Βούρλων που στάλθηκε στο kaliterilamia.gr αντί για το Καμένα Βούρλα μπλογκ. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος γινει γνωστος και εξω απο τα ορια του

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙΑΣ;

Διαβαζοντας την διαμαρτυρια αναγνωστη για την τοποθετηση δενδρων στην παραλια περιοχη καφε μπαρ 'BELLUGA', θεωρω τα εξης.

Α.Αν υποθεσουμε κατ αρχην οτι ο δημος ηταν ενημερος:

α] Ενεκριθη Αρχιτεκτονικος σχεδιασμος;
β] Τα δενδρα αυτα ειναι καταλληλα οπτικα,η και ταιριαζουν με την περιοχη ενδημικα;
γ] Εντασονται σε μια λογικη μελλοντικης επεκτασης της κηποτεχνιας σε ετησηολο το μηκος
απο το τρανο ρεμα μεχρι την μοναδικη καθετο [ περιοχη ροδιας];.
δ] Εγινε εποπτεια της τεχνικης υπηρεσιας κατα την τοποθετηση για τυχον αστοχια τηρησης οριων
ικανης αποστασης και προστασιας της αιγιαλιτιδας ζωνης;
ε] Υπηρξε εγκαιρη συναντιληψη επι του θεματος με την Κτηματικη υπηρεσια και το Λιμενικο ;

Β.Αν ηταν αυθαιρετη ενεργεια

α] Ειναι επωφελης [ως ουσια] η ενεργεια αυτη του ιδιωτη για την περιοχη και κατ΄ επεκταση
στην επιχειρηση του, αρα και στους πελατες κατα συνεπεια και στο κρατος [φοροι απο καταναλωση];

β] Υπαρχει εναρμονισμενη πρακτικη αντιστοιχων ζητηματων στην πολη [φυτευσεις,παρεμβασεις κλπ ιδιωτων],οπου η σιωπηρη αποδοχη απο πλευρας δημου δημιουργει δεδικασμένο;

γ] Ο Δημος εχει την τεχνογνωσια [Αρχιτεκτονικη αποψη επι θεματων κηποτεχνιας] οπου εκτος
μιας αρχικης εγκρισης ή τελικης απορριψης η και παρελκυσης να δυναται να διεκδικει ρολο εποπτη στην πολη;

Κυριοι [Νταλαβεριζόμενοι]επειδη οι ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ειναι δειγμα αδυναμιας,η ΑΓΝΩΣΙΑ ειναι κατασταση ενδυμικη,η τοπικη ΚΟΛΤΟΥΡΑ ειναι προφανως μεταοθωμανικη, σκεφθειτε οτι υπο των ανω αιτιων αν μπορει να υπαρξει συντεταγμενη αναπτυξη, εκτος αν ειστε οπαδοι της θεωρειας της ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ;

Φυσικα ο Αινσταιν ηταν αντιθετος αφου ειχε πει οτι,"ο Θεος δεν παιζει ζαρια"

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΚΡΙΤΩΝ μπας και εισαι κομμουνιστης ? Αυτοι χρησιμοποιουν μια ξυλινη γλωσσα την οποια καταλαβαινουν μονοι αυτοι. Μιλα βρε ελλανικα να σε καταλαβαινει ο κοσμος.
Κατι θες να πεις, ισως σωστο, αλλα με τη πολυλογια δεν περναει στο κοσμο.
Ενας 'φιλος'

Ανώνυμος είπε...

Απο https://el.wikipedia.org ‘’ Η αρχή της απροσδιοριστίας ή διαφορετικά αρχή της αβεβαιότητας είναι βασικό αξίωμα της κβαντικής μηχανικής που διατυπώθηκε για πρώτη φορά το 1927 από τον Βέρνερ Χάιζενμπεργκ (Werner Heisenberg, 1901 - 1976). Σύμφωνα με την αρχή της απροσδιοριστίας είναι αδύνατο να μετρηθεί ταυτόχρονα και με ακρίβεια, ούτε πρακτικά, ούτε και θεωρητικά η θέση και η ταχύτητα, ή ορμή, ενός σωματίου.’’
Ρε ΚΡΙΤΩΝ τι σχέση έχει η ταχύτητα, ή ορμή, ενός σωματίου με τους φοίνικες στη παραλία του καφε μπαρ 'BELLUGA' ?
Μόνο ΕΣΥ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό το συσχετισμό.
Άντε βρε με έκανες και γέλασα !

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα "φοίνικας" ξεκίνησε για τον δήμο επί δημαρχίας Μάκη Αντωνίου όταν και έβαλε τους φοίνικες απέναντι από την εκκλησία. Ήρθε επί Τετριμίδα ο αντιδήμαρχος τότε Παπαναγιώτου και φύτευσε φοίνικες κατά μήκος της ανατολικής εισόδου των Καμένων Βούρλων.
Σε ότι αφορά τους ιδιώτες, φοίνικες υπάρχουν εδώ και χρόνια στην παραλία έμπροσθεν Sissy και στο Γαλήνη. Πέρυσι έβαλε το Bekas cafe και κάποιους το Beluga και φέτος ο Φλοίσβος και πρόσθεσε κι άλλους το Beluga.
Αισθητικά στην εκκλησία απέναντι, στην ανατολική είσοδο, στα ξενοδοχεία και στο beluga δεν με χαλάει. Στα άλλα δυο προαναφερθέντα καταστήματα της παραλιακής με χαλάει γιατί δεν δένει με το τοπίο, εκφράζοντας πάντα την προσωπική μου άποψη.
Σε ότι αφορά την καταγγελία, εικάζω ότι έχει γίνει από κάποιον περίοικο, ιδιοκτήτη διαμερίσματος που έλκει την καταγωγή του από τη Λαμία, ο οποίος τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ και των χρηματιστηρίων, βρέθηκε με χρήματα και αγόρασε γκαρσονιέρα με 2,500 το τετραγωνικό για να λέει ότι έχει πιάτο τη θάλασσα και φυσικά νομίζει ότι αγόρασε και κομμάτι της παραλίας και δένει όλο το καλοκαίρι την ομπρέλα του και την ξαπλώστρα του και το μόνο που προσφέρει στον τόπο είναι τα σκουπίδια του. Με αυτού του είδους την "ανάπτυξη" γκώσαμε. Αν δεν του αρέσει του τζομπάνη να μείνει στη βρωμόπολη του.
ΚΑΡΥΩΤΣ

Ανώνυμος είπε...

7.11 μμ ,πράγματι και εν γνώσει
των 'συνεπειών του νόμου' χρησιμοποίησα τον όρο της φυσικής διότι ήθελα να καταδείξω ότι η αιτιοκρατία ως φιλοσοφικό σύστημα δεν αγγίζει τους περισσότερους και ότι
η νόηση για τα δημοτικά ζητήματα είναι τυχαία-απροσδιοριστα.Για δε τον φιλο προφανως θέλει κάποια προσπάθεια για να κατανοηθεί το εύρος μιας σύνθετης καταστασης όπως τα δημοτικά θέματα τα οποία αποτελούν σύνολο ανθρωπίνων συμφερόντων με αιτίες.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κακως δημοσιευθηκε στο μπλογκ αφου ο παραπονουμενος το εστειλε στη λαμια μονο! Οπως τα λεει ο καρυωτης ειναι αφηνουν μονο σκουπιδια και θελουν να μετατρεψουν τη περιοχη σε ησυχαστηριο ! Οποιος κραταει μαγαζι αυτη τη κορωνοπεριοδο ειναι ηρωας και οποιος ανοιγει νεο οπως ο μπεκας περσυ πρεπει να του στηνουν αγαλμα ,γιατι το ανοιξε ξεροντας οτι το φθινοπωρο θα το κλεισει ! Και καλα κανουν και παιρνουν τα δεντρα απο το τσερνομπιλ της εγαταλειψης ! Ο γυαλος δεν κινδυνευει απο δεντρα , απο μαντρες κινδυνευει και απο ιδιοκαταλειψη ! Δεστε τα χαλια του αγκωννου λογγου ,τετοιοι ανθρωποι υστεροβουλοι που αγορασαν ενα κτημα στη θαλασσα η διαμερισμα τον εκαναν ησυχαστηριο και βασιλευει η φτωχεια ,οι δημοτες μετατραπηκαν σε δουλους! Απομονωστε δημοκρατικα τετοιους τυπους και αστε τους να γραφουν οτι θελουν !Σε σειρηνες απλα κλεινουμε τα αυτια μας !Απλα και οι επαγγελματιες που απο το παρελθον αντι να πληρωνουν το δημο σκορπαγαν τα λεφτα στα γουστα τους ειναι απολυτα καταδικαστεοι !

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι θα δημοσιευτεί στο μπλοκ? Καλά έκανε και το ο έβαλε ο μπλοκερ. Μα πως είναι δυνατό να έχεις για όλα άποψη. Ναι αυτό, όχι εκείνο, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο τάδε, σταυρώστε τους δίνα. Σε βαρεθήκαμε. Έχεις γίνει κομματάκι γραφικός. Έλα παραδέξουτο.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να βάλει ΦΙΜΩΤΡΟ στον ΤΡΑΧΑΝΑ. Δεν είναι καλά ο "άνθρωπος". Έχει άρρωστο μυαλό.

ΜΠΑΛΤΆΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Άιντε που βάζετε δέντρα στην παραλία
Καλά θα ήταν να βάλετε ειδικές βάσεις για τους αγαπητούς ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων για να δένουν πιο πολλές καρέκλες τραπέζια ομπρέλες και κανένα ντιβάνι μήπως και θέλουν να ξαπλώσουμε για να χαλαρώσουν.
Πάντως να έχουν κατά νου ότι δεν αγόρασαν παραλία μαζί με το διαμέρισμα
Και αν κάποιος θέλει το συζητάμε
Καλή Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΛΕΕΙ : Oι φοίνικες πάρθηκαν (κλοπή) από το Camping του ΕΟΤ χωρις άδεια ΤΑΙΠΕΔ αλλά και χωρίς άδεια δενδροφύτευσης σε κοινόχρηστο χώρο.
Και αντί να σχολιαστεί η κλοπή, η χωρίς άδεια δενδροφύτευση και η στάση της Δημοτικής Αρχής, διαβάζω …
 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
 Κακώς δημοσιεύθηκε στο blog αφού ο παραπονούμενος το έστειλε στη Λαμία μόνο!
 Καλά κάνουν και παίρνουν τα δέντρα απο το ‘ τσερνομπιλ’ της εγκατάλειψης !
 Μόνο για μάντρες πρέπει να μιλάμε. Οι άλλες παρανομίες δεν πρέπει να έρχονται στο φως. Απομονώστε δημοκρατικά τέτοιους τύπους που τις γράφουν ! Ήρωες οι καταστηματάρχες !
 …
Και ύστερα αναρωτιόμαστε : ‘’ Με τον ήλιο τα μπάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε ;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ… ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ !
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΑΣ… ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ !
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@1.44 Έβαλες τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Ο Αντιδήμαρχος κ. Σκεπαρμάκος γνωρίζει το θέμα σε όλες του τις λεπτομέρειες. Απο ότι ξέρω ενημερώθηκε και η Αστυνομία και το Λιμενικό. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Σειρά έχουν τώρα οι παρανομίες της παραλιακής.
Μια καραμπινάτη είναι του CAMINO.
Αιγιαλός είναι «η ζώνη ξηράς που βρέχεται από τη θάλασσα κατά τις μεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις των κυμάτων της. Ο νόμος ορίζει ότι δεν παραχωρείται η χρήση χώρων αιγιαλού για ομπρέλες, ξαπλώστρες, κλπ , όταν το πλάτος τους είναι μικρότερο των πέντε (5) μέτρων.
Πόσο πλάτος έχει ο αιγιαλός στο CAMINO και πήρε χρήση για ομπρελο-ξαπλώστρες ?
Ποια πρόσωπα διαπλέκονται και ποια η σχέση τους ?
Μια δεύτερη είναι του ΜΥΘΟΥ. Έτσι δεν είναι πρώην αντιδήμαρχε κ. Αντύπα ?
Και πάει λέγοντας….



Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τωρα εγινε γνωστο η παρεμβαση του ΜΥΘΟΥ και του CAMINO και των αλλων μαγαζιων στη παραλια , ολα εχουν σχεση με τον Δημαρχο και αλλους τοπικους ;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους ευσεβείς μαγαζάτορες. Τι να πει κανείς για το beluga κ τον πασχαλη με τους φοίνικες που φύτεψαν αφού πρώτα τους πήραν από το εοτ. Πασχαλ Επειδή θες να ασχοληθείς πολιτικά κ να πας για Δήμαρχος όπως η πρωτοκλασατο στέλεχος για να σε δω; φέρ' το τιμολόγιο που αγόρασες τσ φοίνικες; Δηλαδή ο Αντύπας δεν ήξερε να βαλ. Καλή αρχή φίλε κ συμβουλή το σπορ αυτό δεν είναι για σένα είσαι μικρός κ λιγος θα εκτεθεις ανεπανόρθωτα κοιτά τη δουλειά σου κ άσε την πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Και όμως η τοπική πολιτική ρυθμίζεται από τους παραλιακούς.Ο Πασχάλης μπορεί αν θέλει να πάει στον δήμο και να περάσει ότι θέλει, μέχρι διορισμό .
Πασχάλη εσύ σούπερ σταρ?

Ανώνυμος είπε...

Κατά πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή ο Συκιώτης με τη διαγραφή Τριανταφύλλη έκανε το μοιραίο λάθος. Διέγραψε το αγαπημένο παιδί του τοπικού παράγοντα και αυτός για να του δώσει να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο αποφάσισε να βάλει σε ενέργεια το σχέδιο ‘’Ξήλωμα του πουλόβερ’’. Το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κρονος που καταπινει τα παιδια του.
Παντως ο Χιλιαρχος δεν ειναι κατι ιδιατερο πολιτικα για τα Καμενα Βουρλα.
Αν υπαρξει ενδιαφερον για υποψηφιοτητα πρεπει να συμβουν πολλα για να εχει καποια τυχη, δηλ ο Βουλγαρης, οι Τσωμαιοι, οι Αριστεροφρονες και το κακο συναπαντημα να ενωθουν με τον γερο Σταικουρα κοντρα στην υποψηφιοτητα του βαθεως Μπλε, ειτε με υποψηφιο τον Πιπιλα ή τον δικηγορο απο τα Καμενα.
Δυσκολα πραγματα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Οι φοινικες δηλαδη κλαπηκαν απο την ιδιωτικη περιουσια του δημοσιου και τοποθετηθηκαν στην δημοσια περιουσια του δημοσιου ! Πως φαινεται οτι μερικοι δεν εχετε εμπορικη αντιληψη κ ικανοτητα να πουλατε ουτε σαμαλη και μαντολατα ! Προσωπικα απεχθανομαι τους φοινικες αλλα αν ενας επαγγελματιας νομιζει οτι ανεβαζουν την αισθητικη του τοπιου στο προβολο του μαγαζιου του ας το κανει !Αυτο που ειναι σημαντικο ο επιχειρηματιας να σεβεται το περιβαλλον σκουπιδια κ ανακυκλωση και να πληρωνει το δημο !Καλα θα ειναι να βαλουμε σεκιουριτυ στη τσερνομπιλ περιοχη του θρονιου ραδιου μηπως καποιος κλεψει καποια παλια ντουζιερα ! Οι επενδυτες απεχθανονται τους τοπους που ειναι γεματο ψευτοκουλτουριαρηδες που τους ενοχλουν τα παντα και βασιλευει η τυπολατρεια !Αν παμε με το σταυρο στο χερι στο τελος θα μας μεινει ο σταυρος ! Σεβασου τον καθε μπεκα που επενδυει στα θωλα νερα του κοβιντ και εκει που ειχατε μια παραγκα του 70 στη παραλια σας εφτιαξε ενα πολυ ωραιο περιβαλλον και εφτιαξε την αισθητικη του χωρου οπως εγω σεβομαι τον μανουσο που ξεβρωμισε και ανεβασε την βιτρινα του αγκωνν , τη ρωσιδα που ανοιξε τη παλια πιτσαριακαφε στη πανω πλατεια και το μαντζαφλαρα που θα ανοιξει τη ταβερνα και θα ξαναεχει ζωη το σκοταδι της κατω πλατειας ! Φιλε στο εχω ξαναπει ο δημος μας ενδιαφερει και στοχευουμε να τον κερδισουμε ,τα σταικουρακια ειναι ανικανα ακομα και για να βαλουν ντους σε παραλια και οτι συμβαινει το σχολιαζουμε ,ειδικα σε θεμα που υπαρχει μεγαλη εμπειρια !

Ανωνυμο είπε...

O Πιπίλας δεν είναι το βαθυ μπλέ .. είναι το μπέ βαθιά

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ. ΛΕΣ ‘’αν ενας επαγγελματιας νομιζει οτι ανεβαζουν την αισθητικη του τοπιου στο προβολο του μαγαζιου του ας το κανει’’ ΔΗΛ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ … ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ?
Οι επιστήμονες λένε ότι ο ξερόλας βασίζεται στην ημιμάθεια του... ‘’Ο ξερόλας είναι το άτομο που πάντα έχει άποψη για όλα. Δεν έχει σημασία εάν δεν έχει την παραμικρή γνώση πάνω σε κάποιο αντικείμενο. Πάντα θα επιμένει με τρόπο επιβλητικό, μπας και πείσει τους άλλους ότι η άποψή του είναι η μόνη αλήθεια. Εξαιτίας του υπέρμετρου εγωισμού του και της ανικανότητας να παραδεχτεί ότι έχει ελλιπείς γνώσεις, καταλήγει να γίνεται στενόμυαλος…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ Κ ΚΑΝΑΠΙΤΣΕΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΙΛΕ ! Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ,ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΑΜΟ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ,ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΝΥΧΤΑ ! ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ! ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΙΟ !ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΗΤΣ ΠΑΡΤΥ Κ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ !Ο ΣΟΥΛΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ !ΚΟΚΩΣΤΑΑΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Τε παιδιά τις νοσταλγικές σας αναμνήσεις στον Κάλαμο το 80 ήμαστε υποχρεωμένοι εμείς που δεν την πίναμε την τούφα να μας το υπενθυμίζεται.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ είπε...

ΠΟΙΟ 80 ΡΕ ΦΙΛΕ , 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒ ΑΠΟ 2007 ΚΑΙ ---ΠΟΙΑ ΤΟΥΦΑ ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ? ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ !

Ανώνυμος είπε...

Gypsy Men of Kalamos?

ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

OΞΩ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΝΑΜΕ . ΚΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΠΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά από ποτέ ο κανιβαλισμός υλικού της δημοσίας περιουσίας θεωρείτε επενδυση?Δηλαδη εγω που έχω ένα οικοπεδάκι ξέφραγο μπορώ να πάω να πάρω κομμάτια από την περίφραξη του κάμπινγκ και να τα βάλω στην ιδιοκτησία μου?Η επένδυση νομίζω ότι σημαίνει ο επιχειρηματίας να ρίξει νέο χρήμα στην αγορα,κι εδώ βλέπουμε ότι κάποιοι επενδύουν με χρήματα η περιουσιακά στοιχεία του δημοσιου.Η ΔΟΥ τι γνώμη έχει γι αυτο?Οι βουλευτές του νομού που εκλέχτηκαν για την προάσπιση των συμφερόντων του λαού τι λενε?Οι υπέρμαχοι ''αριστεροί'' σχολιαστές των δικαίων του λαού τι λενε?Γιατι απ ότι είδα κάποιοι μάλλον τάχθηκαν υπέρ του πλιάτσικου αφήνοντας ανερυθρίαστα τις καθωσπρεπιστικες ατάκες τις αγκιτατσιας που συνήθως εφαρμόζουν και θυμήθηκαν της κατσαπλιαδικες καταβολές των προπατόρων τους της εποχής του συμμοριτοπόλεμου. Αν οι συμπατριώτες μου θεωρούν ότι αυτά είναι υγιής επενδυτική συμπεριφορά τότε λυπάμαι αλλά το μέλλον των Καμένων Βούρλων είναι ζοφερο......

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΨΩΝΑΡΑΣ είπε...

Τι λες ρε μεγαλε ο γυαλος μπροστα στο μπελουγκα που μπηκαν οι φοινικες ανηκει στο μπελουγκα ? Δημοσιο ειναι .Ελεος με τις βλακειες σας .Ο δημος ηξερε αλλιως θα το σταματαγε την ωρα που γινοτανε .

Ανώνυμος είπε...

Εμ του μπελούγκα είναι ρεεε. Άντε βάλε ομπρέλα ή τα αμάξι σου εκεί, και θα σου πω ποιου είναι.

Ανώνυμος είπε...

Τον ενοικιαζει απο τη κτηματικη καποια μετρα ,οχι μεχρι το κυμα !

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ψωνάρα απ τα συμφραζόμενα των συζητήσεων εύκολα κανείς βγάζει το συμπέρασμα ότι η τοποθέτηση των φοινίκων σε συγκεκριμένα σημεία είναι φωτογραφική και δηλωτική των προθεσεων.Εξαλου ο Δήμος δεν πηρε θέση σε τιποτα.Αν υπήρχαν αγαθές προθέσεις του εγχειρήματος γιατί να μην έμπαιναν τα δέντρα σε παιδικές χαρές η άλλα ανάλογα σημεία του δημου.Αυτο που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια μάλλον δεν το καταλαβες.Ετσι προφανώς εξηγείτε και η επιλογή του ψευδωνύμου που αυτοπροσδιορίζεσαι.....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 5.25. Έτσι ακριβώς είναι. Και θα συμπληρώσω. Το πρόβλημα στα ΚΒ είναι οι επαγγελματίες ολόκληρης της ακτογραμμής. Με μετρημένες εξαιρέσεις. Αυτοί είχαν καταντήσει τη βιτρίνα των ΚΒ σαν γύφτικο τσαντήρι. Και τώρα φτάσανε σε άλλο επίπεδο. Εκτός απο καταπατητές (πεζοδρόμια, οδοστρώματα) τώρα γίνονται και κλέφτες δημόσιας περιουσίας. Δυστυχώς δεν υπάρχει Δήμαρχος ή μάλλον μέσα στο παιγνίδι είναι και αυτός όταν επιτρέπει αυτές τις ενέργειες.
Ας προσέχαμε όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται ο Κερμανίδης,υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 6,33 κατ αρχας το σωστό είναι Κυρμανιδης.Εκτος αν εννοείς τον τραγουδιστή Κερμανιδη.Να σου θυμίσω όμως ότι είναι από την ίδια στάνη κι αυτός οποτε μη περιμένεις αλλο γάλα......Ελπίζω να το έγραψες σκωπτικά βεβαια.Εκτος αν είσαι κι εσύ ψηφοφόρος του ίδιου μαντριου.Ξερεις από αυτούς που κάποτε φωνάζαν ''Αλήτη προδότη Σαμαρά'' και μετά από λίγο για τον ίδιο ''Είσαι είσαι ο πρωθυπουργός''.Οποτε τη συνέχεια να μη σου την πω......

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να το δούμε η υπόθεση Δημαρχίας είναι ΝΔτική υπόθεση.
Στην αρένα με καθόλου καλές σχέσεις ΣΥΚΙΩΤΗΣ και ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ.
Η Νομαρχιακή της ΝΔ έχει πάρει την απόφαση.
Ο τοπάρχης συμφώνησε. Ο μπαμπάς.
Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ τελείωσε, αλλά θα διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία. Αν φυσικά μπορέσει να κάνει συνδυασμό λόγω απόφασης της ΝΔ.
Ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ έρχεται.
Πριν απο αυτό θα υπάρξει απογύμνωση ΣΥΚΙΩΤΗ. Ξεκίνησε μόνος του να ξηλώνει το πουλόβερ (Τριανταφύλλης) και τώρα δεν μπορεί να σταματήσει. Θα ακολουθήσουν και άλλες διαγραφές ή παραιτήσεις καθ' υπόδειξιν.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ, ΤΣΩΜΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,κλπ ΝΔτικά αγόρια /κορίτσια θα ταχθούν με τον ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ.
Και να προκύψει άλλη παράταξη, η εκλογή ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ είναι σίγουρη λόγω και της αλλαγής του εκλογικού νόμου (43%)
Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σκεπαρνακο σταματήστε να λέτε ψέματα ότι ο δήμος θα ασφαλτοστρωσει δρόμους δεξιά κ αριστερά....
Η ασφαλτόστρωση κ το εργο που προγραμματίζεται είναι σχεδιασμένο από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εάν δεν γνωρίζετε. Οι δρόμοι έχουν επιλεγεί κατ' εντολή του Κυρίου Περιφερειάρχη Σπανού Φάνη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ συντοπίτη μας Κυρίου Κυρμανιδη Ηλία κ του Προϊσταμένου της αρμόδιας διεύθυνσης της Περιφέρειας.
Δηλαδή η περιφέρεια κ οι λοιποί συντελεστές που αναφέρθηκαν παραπάνω με γνώμονα την τοπική κοινωνία και της ανάγκες της κ την έλλειψη σχεδιασμού της δημοτικής αρχής από ασφαλτοστρώσεις (σημειωτέον ως δημότης τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχει γίνει ούτε ένας δρόμος για δείγμα Κύριε Σκεπαρνακο) βλέποντας αυτή την ανάγκη σχεδιασε για λογαριασμό μας αυτό το έργο. Παρακαλώ επειδή είστε άπειρος κ χωρίς πολιτική γνώση μην ανακοινώνεται λάθος στοιχεία διοτι εκτίθεστε.
Ένας πρώην αυτοδιοικητικός.
Παρ' όλα αυτά έπρεπε είδη να έχετε παραιτηθεί από αυτήν την θέση εαν ακόμη σας εχει μεινει λίγο φιλότιμο.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί είναι το πρόβλημα κύριε 7,32.Οτι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι τσιφλίκι κοιμματικο.Και μια κοινωνία είναι εξαρτώμενη από τις ορέξεις συμφέροντα επιδιώξεις κάποιον κομματικών βοσκων.Εσυ ακριβώς τι είσαι ?Αρνακι που αισθάνεται βολικά και σίγουρα στο μαντρι?Κια τι ακριβώς περιμένεις με αυτή τη λογικη?Το παράδειγμα Συκιωτη δε σου δίδαξε τιποτα?Θελεις κι αλλο?Οταν οι ψηφοφόροι ψηφίζουν με γνώμονα τι τους λέει ο κομματαρχης.οταν ψηφίζουν με κριτήριο οικογενειακό η κουτοπόνηρο ρουσφετολογικό τότε δε χρειάζεται καμία περισσότερο συζήτηση για τα κοινα,Το μονο πού μένει είναι να αφιερώσω σε όλους αυτούς το παρακάτω άσμαhttps://www.youtube.com/watch?v=tB3Ibre38M8

Ανώνυμος είπε...

Τα πλοία πεθαίνουν στα λιμάνια...Πολυκερμανιδης

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΧΕΡΆΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε πλατη να διωξουμε τα σακατηλικια απο τον Δημο να φερουμε τον Κερμανιδη
που ειναι ανεξαρτητος και ανενταχτος.
Ειδε και αποειδε ο ανθρωπος την βρωμια στην περιφερεια με τον Σπανό, και ειπε παω
να καθαρισω τουλαχιστον τον τοπο μου? Αιντε μπρε?

Ανώνυμος είπε...

ρε εσείς δευτεράντζες δεν θέλουμε. τα βρήκε σκούρα στην νομαρχία ο κυμρανιδης και τώρα θα έρθει να μας κάνει τον δήμαρχο? ασε χορτάσαμε σωτήρες που μένουν Λαμία. ντόπιος κάτοικος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

O Κοντος με την γραβατα θα δωσει την λυση,αμε.

Ανώνυμος είπε...

Σε συζήτηση που ήμουν παρών αναφερανε ότι οι τσωμαιοι θα ειναι εκ νέου υποψήφιοι για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.
Ειδή βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό την συμπλήρωση της δημοτικής ομάδας με αξιόλογα άτομα για την κάθοδο στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Τα Λυκορνια μύρισαν ψοφιο και κάνουν κύκλους πάνω από το κτήριο της δημαρχιας.

Unknown είπε...

Ποια καταπάτηση της παραλίας κατά μήκος της ακτογραμμής που είναι γεμάτη με τσιμέντο δεν σας πειράζει οι καλαίσθητοι φοίνικες που θυμίζουν ωραίες παραλίες σας πείραξαν κάνεις κάτι για να προσελκύσεις κόσμο,τουρίστες Και στο κάτω κάτω για ποιο τουρισμό μιλάτε αν δεν κάτσουμε να πιούμε και ένα καφέ με το μπάνιο μας από τρίτο τέταρτους τουρίστες από τα Βαλκάνια που παίρνουν μία σακούλα μπύρες από το σούπερ μάρκετ και κάθονται στην παραλία στην πετσετούλα τους πήξαμε έλεος πια...

Unknown είπε...

ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
κύριε ανώνυμε 8:15
ΟΙΚΤΟΣ..
Το χειρότερο συναίσθημα που μπορείς να νιώσεις για έναν άνθρωπο! Κι εγώ αυτό αισθάνθηκα διαβάζοντας το σχόλιο (εντάξει...και γέλιο μαζί 😂). Κατ' αρχάς ουδέποτε έχω πει οτι θα ασφαλτοστρώσει δρόμο ο δήμος ή εγώ,αλλά ότι θα προσπαθήσω να εντάξω έναν συγκεκριμένο δρόμο στο προγραμμα της περιφέρειας. Αλλά δεν θα απολογηθώ γι' αυτό. Διότι το ψέμα δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα κι αυτό το ξέρουν όλοι όσοι με γνωρίζουν καλά. Άλλωστε το ψέμα είναι ένα προνόμιο πολλών πρώην αυτοδιοικητικών με "εμπειρία". Το πρόβλημα σου δεν είναι οι δρόμοι, αλλά εγώ. Πόσο λυπηρό είναι να αισθάνεσαι τόσο κόμπλεξ... που ξέρεις ότι η γνώμη σου δεν έχει καμία αξία και κάνεις σχόλιο ως ανώνυμος...που δεν έχεις το θάρρος να αναφέρεις το όνομά σου γιατί απλά "δεν σε βλέπουν"... Θα ήταν προς τιμήν σου να έρθεις ανοιχτά σε αντιπαράθεση, αλλά μέχρι εκεί μπορείς. Κρυφά, ύπουλα και εχθρικά. Όντως θέλει εμπειρία αυτό που κάνεις. 👏👏👏. Καλό θα ήταν στο επόμενο σχόλιο σου, να ανοίξεις και κάποιο λεξικό για την ορθογραφία σου και για το τι σημαίνει η λέξη φιλότιμο... Την καλημέρα μου...

ΥΓ πραγματικά θα ντρεπόμουν να αναφέρω ότι είμαι πρώην αυτοδιοικητικός... γιατί τον δήμο δεν τον έφτασα εγώ εδώ με την απειρία μου αλλά εσείς με την εμπειρία σας...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιωτού είπε...

Ανώνυμε πρώην αυτοδιοικητικέ 3:47..
Παραθέτω τον κώδικα δεοντολογίας του blog, για να ξέρεις από που σου ήρθε...:


Γεια σου φίλε σχολιαστή
========================
Σε παρακαλώ γράψε την άποψη σου χωρίς να χρησιμοποιείς υβριστικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το ηλεκτρονικό σου ίχνος δεν είναι τόσο δυσδιάκριτο όσο νομίζεις, και ο ανώνυμος σχολιασμός παραμένει ανώνυμος μέχρι το όριο που σαφέστατα εγείρει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης προς άνθρωπο ή υβριστικού και υποτιμητικού μηνύματος.

Για να μην μακρηγορώ, τα ηλεκτρονικά ίχνη των σχολιαστών είναι στην διάθεση της κάθε αρχής που θα τα αναζητήσει, και τελικά είστε υπόλογοι σε αυτά που γράφετε εφόσον αυτά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κατάθεσης των απόψεων σας χωρίς να υβρίζετε και να προσβάλετε άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΗΝ. ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΗ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πιπιλα. Μονο αβουλα τσιρακια θελεις κοντα σου. Να λενε ναι σε οτι θελεις να κανεις. Τι συμβαινει και αρχισες τον υπόγειο πολεμο της λασπης κατα του ΚΣ ? Δεν τον θελεις στην ομαδα σου και ψαχνεις τροπο να τον διαγραψεις και αυτον ?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Ποιος κατηγορεί τον Σκεπαρνακο , έχω μπερδευτεί;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εσυ μεσιε που μιλας για συμμοριτοπολεμο μαθε οτι απο το 89 εχει χαρακτηριστει επισημα ελληνικος εμφυλιος πολεμος , ο προπαππους μου αφησε το μανχαταν και τα δολλαρια και ηρθε στο καλεσμα του λευτερακη το 12 να πολεμησει και να μεινει αγναντη μετα τραυματιας ,ο παππους μου ηταν αγνοουμενος 1 μηνα της γραμμης ρουπελ το 41 ,οποτε μη μου λες για πλιατσικα !οι δικοι σου που ητανε τοτε ? μια χαρα με τους εχθρους ? ----- Ασχολειστε με το δεντρο τη στιγμη που χανουμε το δασος και το βουνο μαζι ! Καποιο σημειο της παραλιας απο μια λεπτομερεια μπορει να ανεβει ξαφνικα ,πχ φοινικες ,οι λευκες αν αντικατασταθουν, και να μαζευει πολυ κοσμο ! Η παραλια του καλαμου εγινε της μοδας πριν 23 χρονια απο ενα ψευτοβολευ γηπεδο πανω στο βοτσαλο που μετα επεσε αμμο και επαιζε βολευ ακομα και ο λιαλιος δημαρχος τοτε και καλα εκανε !Το μπαρ ναυαγος πειρατης μετα ηταν γνωστο σε ολη την ελλαδα οπως και το καφε μυθος ! Ο σημερινος ναυαγος πειρατης στο λειβαδακι τα ιδια ,αρχισε να μαζευει πολυ κοσμο το 12 απο το βολευ και ενα γκαζον διπλα στη παραλια που ερχοντουσαν για να παιξουνε ρακετες! Αυτος ο κοσμος μετα εφευγε νυχτα και ετσι εφτασε να κανει και λαιβ μουσικη ! Ο τουρισμος αναπτυσεται και απο τετοια πραγματα ,μου ελεγαν παρεες απο λαμια ερχομαστε λειβαδακι για να παιξουμε βολευ ρακετες και μετα για μπανιο !Ο τοπος μας παραγει πολυ μιζερια απο τιποτενια πραγματα (φοινικες) που γινεται τροχοπεδη δυστυχως και πρεπει να ξεριζωθει !

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα αυτα που υποστηριζεις ακουμπουν τη παροιμια «Μπάτε σκύλοι άλεστε, κι αλεστική μη δώσετε» δηλ. κανένας απολύτως έλεγχος, πλήρης ασυδοσία. Να κανει οτι θελει ο καθενας.
Βρε κοιτα ανθρωπος που θελει να εχει και αποψη για τα δημοτικα δρωμενα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΔΕΝ λέω αυτό. Ο ΔΉΜΟΣ θα εγκρίνει τι θέλει να κάνει ο επαγγελματιας και θα το καθοδηγεί

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τραχανά δυστυχώς όπως και η ιδεολογία σας έτσι και η προπαγανδιστική σας προσέγγιση είναι ξεπερασμενες.Προσπαθεις με μεταφορά επιχειρημάτων σε άλλο επίπεδο να αποπροσανατολίσεις το βασικό θεμα.Απο τις βασικές αντιδράσεις αριστερού βέβαια που εφαρμόζει το ''αγκιτ προπ'' με ερασιτεχνισμο.Κατ αρχην οπούς είπες και εσύ χαρακτηρίστηκε ''εμφύλιος'' το 89.ΤΟ βρόμικο 89 όπως έμεινε στην πολιτική ιστορια.Ξερεις τότε που το ΚΚΕ συγκυβέρνησε με την καπιταλιστική δεξιά του πατρός Μητσοτακη.Και βέβαια από αυτή τη συνεργασία με αίτημα του τότε γγ.Φλωρακη πήρε ως αντάλλαγμα την μετονομασία σε ''Εμφύλιο'' τηρώντας κατά γράμμα την προπαγανδιστικη αριστερή αρχή ένα στόχο κάθε φορά ένα βήμα μπρος.Αυτο όμως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει την ουσιωδέστερε έρχεσαι και για γεγονότα του 40 στηρίζεις αυτό που λες σε προγενέστερα του ιστορικού γεγονότος συμβαντα.Αλλη προπαγανδιστική αρχή αυτή της μεταφοράς σε άλλο πεδίο μάχης όταν σε συγκεκριμένο δεν έχουμε τιποτα.Εδω θα μπορούσα να σου θυμίσω τις περίφημες επιστολές Ζαχαριαδη που καλούσε σε αποχή και συμφιλίωση με την αντίπαλη πλευρα.Ισχυοντως βέβαια ακόμα του συμφώνου Ριμπετροφ-Μολοτοφ όπου η ιδεολογική μητρόπολη ΕΣΣΔ τα είχε βρει μια χαρά με τους κακούς Φασίστες του Χιτλερ.Για να μην αναφέρω της θέσεις της ολομέλειας του ΚΚΕ για τα θέματα Μακεδονίας που τη χαριζε τους βουλγαρους.Επισης θα μπορούσα να σου πω κι εγώ για παππού που άφησε τα κοκκαλα του στην Αλβανία όπως και για βασανισμούς από αντάρτες όπως και για παιδομάζωμα και άλλα τέτοια παρομοια.Τα οποία μάλλον ξέχασες ηθελημένα η αθέλητα.....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όσων αφορά τα σημερινά τεκταινόμενα και πάλι χρησιμοποιείς ξεπερασμένα επιχειρηματικά οπλα.Το θέμα με τους φοίνικες είναι ''μικρό'' μεν σε σχέση με την δραματική κατάσταση που βιώνουμε αλλά είναι ενδεικτικό των αιτιών που έχουν οδηγήσει εκει.Μιλαω βέβαια για πολιτικές συναλλαγές καιν καπέλωμα της λαικης θέλησης απο κομματικού νταβατζήδες όπως και για στυγνή καπιταλιστική εφαρμογή ενάντια στο λαικο συμφερων.Κατι που αν ήσουν συνεπής σε αυτά που ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις έπρεπε να ήσουν αντιθετος.Αλλα είπαμε το ''αγκιτ προπ΄ πάνω απ ολα.Μου θυμίζεις λίγο την περίπτωση του 90,2 που η ηγεσία του ΚΚΕ (που κόπτεται κατά τ άλλα για το συμφέρον του λαού) πήγε και τον πούλησε με τις πλέον καπιταλιστικές διαδικασιες.Επισης αναφέρεις παραδείγματα τουριστικής ανάπτυξης με μοντέλα της δεκαετίας του 70.Ξεχνας η αγνοείς όμως ότι στην περίπτωση της λουτρόπολης χρειάζονται άλλα αναπτυξιακα μοντέλα και οπωσδηποτε όχι αυτά που λες.Ο κοσμος και η αγορα εχουν αλλαξει.Επισης αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα αυτα τα ''μαγκικα'' μεσιε κτλ να τα αφησεις κατα μερος δε σε τιμουν ιδιαιτερα.Ο ΜΕΣΙΕ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μη με μπερδευεις εμενα με κομμουνιστες δογματικους που στη πραγματικοτητα ειναι απλα αριστεριστες για λογια και δε θελω να κυβερνησω ,ο κανονικος κομμουνιστης θελει την εξουσια στα προτυπα εσσδ το κκε ειναι απλα αριστερισμος,εγω ειμαι κεντρο ,αναμεσα σιαντο και πλαστηρα βαρκιζας εγω ειμαι με τον ηρωα πλαστηρα !Συμφωνω για τις γκαφες του κκε παλια απολυτα !----Τις αληθειες που σου λεω εξω απο τα δοντια με ονοματα τουλαχιστον παραδεξου τες ! Χθες που περασα απο καμενα και ειδα το τοπιο εξω στο μπεκας καφε ηταν φανταστικο η εξεδρα εδενε τελεια με τους φοινικες ! Στο μυθο επισης το τοπιο ειναι φυσικα ωραιο με τα πευκα ,ομως ηταν γεματο το παρκινγκ με μοτο και σα θεαμα μπορεις να πεις οτι ειναι σιχαμερο να βλεπεις το εργοστασιο της γιαμαχα αλλα αυτες οι μοτο γεμιζουν την ταμειακη για να πληρωθουν τοσοι ντοπιοι σερβιτοροι ! Η πολυ κουλτουρα φερνει αδεια ταμεια !Το εχω ζησει αυτο σαν συμβουλος το 2008 με την παραλια του καροπλεση που πολεμηθηκε τοσο πολυ απο τους ντοπιους κρονους που θελανε τον αγιο κωννο νεκροταφειο !

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τραχανά αν ζούσες στην ΕΣΣΔ τον καιρό του Στάλιν ή θα ήσουν ένας ποιος σκληρός Μπέρια ή θα εσπαγες πέτρες στα Γκουλάγκ,μέση λύση με το μυαλό που έχεις δεν υπάρχει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Eγω φιλαρακο λεω αληθειες εξω απο τα δοντια για ολα που πολλοι δεν τις αντεχετε και ζηλευετε επειδη δεν μπορειτε να τις πειτε εσεις γιατι ειστε ανθρωπακια της φακης ,εχω τρεψει σε φυγη τονιες ,σταικουρες σαρακιωτηδες βετας καραναστασης νομαρχηχειμαρα επειδη νομιζανε οτι ειμαστε βλακες !Ο μονος που μπορουσε να με ανταγωνιστει ηταν ο μακης αντωνιου που τον μαυρισανε οι καμβουρλιωτες και τωρα κλαινε σαν χηρες γιατι ο δρχος ειναι απο αλλου !Δεν εχω σκελετους στα συρταρια μου ,δεν εχω φοροδιαφυγες ,ενοχο παρελθον ,δεν εχω ψηφισει αδικιες και βλακειες , ουτε εχω ζητιανεψει για μισθο αντδρχου οπως τοσοι πολλοι ! Ι αm a free man ,not a slave! Και αυτα που λεω και γραφω ελευθερα τα πληρωνω σε χρημα στο εμποριο απο τους πελατες που χανουμε ,αλλα προτιμω να ειμαι ελευθερος και να φτωχυνω και να παω γερμανια για δουλεια παρα να γινω το γιουσουφακι οποιουδηποτε που θα μου κλεισει το στομα και θα μου πει πως θα ζω ! Ζω για να βλεπω το καθρεφτη (der spiegel) με περηφανεια οχι να ντρεπομαι !Εσυ αυτο δε θα το νιωσεις ποτε που ντρεπεσαι για το ονομα σου !Ο Λευτερακης αυτο ηθελε για τους ελληνες ,φιλελευθερισμος ! Και οπως ειδες εδω το μεγαλο consept του τοπου μας για το μεγαλυτερο project που λεγεται παραλιακος δρομος αγιος--λογγος το εχω αποκλειστικα, μονο εγω μιλαω για αυτο και μονο εγω μπορω να το κανω !Πηγαινε σε ολους τους αχρηστους τριανταφυλλη συκιωτη μακρυνιτσα τσωμο βουλγαρη κυρμανιδη φλωρακη και πες για παραλιακο δρομο ,γκρεμισμα μαντρες και evolution και μονο στη σκεψη οτι θα τα βαλουν με πατριαρχεια κλπ θα κοκκινισουν απο φοβο και θα αλλαξουν κουβεντα !Δες ολες τις δημοσιευσεις εδω που εχω κανει, εχουν ολες ουσια και οικονομικο ωφελος ! Θα προσπαθησω να σου δωσω την ευκαιρια να με πολεμησεις οσο θες αλλα δε θα εχεις επιχειρηματα σοβαρα στο υπογραφω !

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο-παραλήρημα ‘’ Είστε όλοι άχρηστοι… με ζηλεύεται… μόνο εγώ είμαι ο ικανός… μόνο εγώ μπορώ να το κάνω… όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω !’’
ΤΡΑΧΑΝΑ χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική παρακολούθηση !

Ανώνυμος είπε...

Για κάτσε ρε Τραχανά, σταμάτα την μανία σου με τον παραλιακό δρόμο, γιατί βλέπουμε και τον παραλιακό δρόμο στην παραλία του Καινούργιου τι φοβερή ανάπτυξη έχει. Έχει κολλήσει και δεν ξεκολλάει το μυαλό σου με τίποτα. Από αλλού θα πρέπει να ξεκινήσει ο τόπος για να έρθει ανάπτυξη αλλά δεν νογάτε, ούτε θα μπω στην διαδικασία να σας πω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και για αυτό πληρώνομαι. Πάντως με αυτόν που έχετε δήμαρχο μην περιμένετε και πολλά.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν ειναι μανια φιλε ειναι το μονο μερος παρθενο φιλετο και μεγαλο χωρις δεσμευσεις νατουρα κλπ!Γιατι υπαρχει και η περιοχη της ζυριχης μετα το σισυ εως στο παλιο καβο ντορο ταβερνα με καλες παραλιες που και εκει μπορει να γινουν τουριστικες επενδυσεις αλλα ειναι πιο μικρη περιοχη !Αν συγκρινεις τις παραλιες κοτσιδακου καζαντζιδη καλαμου λογγου με τις παραλιες του καινουριου που βγαζουν 10 φορτηγα φυκια τη μερα ,δεν εισαι πολυ καλος σε αυτο που λες οτι επαγγελεσαι ! Ναι απο ενα γιατρο δεν περιμενω να ξερει απο επιχειρηματικες προοπτικες και αναπτυξη !

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τραχανά αυτά που λέτε για θέματα τουριστικής ανάπτυξης δε συνιστούν ούτε ενέχουν θέση βασικής η κύριας υποδομης.Ωραια βέβαια τα ενθυμήματα σας από την εποχή των beach volley καιν η ρομαντική ματιά πάνω στις παραλίες αλλά αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι η κατεύθυνση προς την βάση που θα στηριχτεί ο μοχλός της αλλαγής για τουριστική βιομηχανία στην περιοχή μας.Το άρμα ανάπτυξης είναι ο ιαματικός τουρισμός που είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού στην Ευρωπη.Και όχι ο περαστικος,ο έχων εξοχικό στην περιοχη,η ο μεταβιβαζόμενος στις Σποράδες από το Λιμάνι κτλ.Αυτα που λες εσύ είναι ένα πεδιο που άλλες περιοχές υπερτερούν περισσότερο από εμάς Έξαλλου και ο λόγος ύπαρξης των Καμένων Βούρλων εξ αρχής αυτός ειναι.Απλα με την πάροδο του χρόνου και με ευθύνη τοπικών παραγόντων και κατοίκων η ταυτότητα χάθηκε και μεταλαχθηκε.Εδω να επισημάνω ότι δε το γράφω με πνεύμα τοπικισμού έναντι των άλλων οικισμών του Δήμου αλλά νομίζω ότι αν υπήρχε σωστή ανάπτυξη θα κέρδιζε όλη η περιοχη.Και για να το αναπτύξω και όλος ο Νομός Φθιώτιδας λόγω της πληθώρας και ποικιλίας ιαματικών νερών τόσο στη λουτροθεραπεία όσο και στην ποσιθεραπεια(Πλατύστομο)Αυτά που εσείς υποστηρίζεται είναι το κάδρο που θα πλαισίωση τον πινακα.Οχι ο πινάκας ο ιδιος.Ειναι συνοδευτικές ενέργειες του κεντρικού θεματος.Εκει θέλει να επικεντρωθεί η περιοχή μας.Οσο αυτό είναι εφικτό βέβαια γιατί έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.Εκει θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είναι η εστίαση των ενεργειών των τοπικών αρχοντων.Βεβαια ότι ψηφίζαμε το εισπραταμε.Μακαρι να εκλέγεις και να είσαι από αυτούς που θα κάνουν κάτι ουσιώδες....... Οψομεθα....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι με την άποψη σας συγκλείνετε σε ένα κοινό συμπέρασμα για την ανάπτυξη της περιοχής μέσω του Τουρισμού.
Αυτό λοιπόν είναι η εφαρμογή σχεδίου,η διάνοιξη οδών η αυστηρή εποπτεία κλπ από τον Δήμο με σκοπό να δελεάσει το μικρό επενδυτικό κεφάλαιο της 'βαριάς' βιομηχανίας του καφέ του μπιτς μπαρ,της τυρόπιτας και του πιτογυρου.
Έτσι λοιπόν θα αναπτυχθεί η περιοχή με την έξοδο της Λαμίας το Σαββατοκύριακο?
Ξεχνούν βέβαια γιατί έπεσε ο τζίρος λ.χ. στην πλατεία του Αγ. Κων/νου.Γιατι τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα κατάντησαν κουφάρια χωρίς πελάτες που εκτός τα Γαλαξία άντε και την Νουτρια δουλειές σταθερες για τους ντοπιους δεν προσφέρονται.
Εκτός λοιπόν κάποιων που συνεχίζουν να έχουν τζίρους έστω και μειωμενους(Μύθος,Μπλουμ,αστέρια,εκμέκ )οι υπόλοιποι δεν είναι βιοσημοι.
Συνεπώς κάτι άλλο φταίει που δεν έχει σχέσει με την υπό,υπέρ αποδοση του Δήμου.
Ο Τουρισμός είναι υπόθεση του ιδιωτικού τομέα και όχι του Δήμου.Αυτο πάλι για να υλοποιηθεί πρέπει το μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο να ανιχνεύσει κέρδος.Η περιοχή δεν είναι θελκτική ,ούτε με μια διάνοιξη ενός δρόμου θα γίνει.Ετσι λοιπόν θα πρέπει ο μεν Δήμος να πράττει το σωστό και εφικτό και αν στο μέλλον αλλάξει η οικονομική κατάσταση να έχουμε ως περιοχή μια λελογισμένη άνοδο.Ολα τα άλλα είναι ανέφικτες επιθυμίες ανθρώπων με υψηλό ιδεαλισμό και χαμηλό πραγματισμό.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε ο ιαματικος τουρισμος ειναι σημαντικος για τη περιοχη αλλα ειναι για παππουδες το 90% ! Εμεις θελουμε και νεους τουριστες που δινουν ζωντανια στο τοπο και δε μιλαω για περαστικους μονο αλλα για αυτους που θα μεινουν 3-5-15 μερες !Ο ιαματικος ειναι στα χερια του ταιπεδ και ο δημος λιγα μπορει να εκβιασει , ο τουρισμος της θαλασσας ειναι στα χερια του δημου και μπορει να τον σηκωσει ! Ο αγιος παλια ηταν και προορισμος μενανε οικογενειες 2 μηνες ! Παλια ειχαμε μαγαζι με τουριστικα μακρυα απο το λιμανι και καναμε εξασκηση στα αγγλικα ,τωρα ακους αγγλικα μονο διπλα στο λιμανι ! Κυτα ο τοπος μας θελει αλλαγες αλλιως θα σβησει που δεν τις θελουν καποιοι επειδη ειναι βολεμενοι με το στατους κουο ! Πχ η πλατεια μας δε θελει να γινουν μαγαζια στο παραλιακο μετωπο του αγιου οταν γινει η αναπλαση γιατι θα αλλαξει η ροη του χρηματος ! Αυτο που προτεινω εγω ο παραλιακος δρομος θα φερει τα φωτα της περιοχης στον αγιο -λογγο και θα φερει τα καμενα σε δευτερη μοιρα αλλα τι να κανουμε το μπονφιλε της περιοχης εκει ειναι γεωγραφικα και μορφολογικα !Οταν εκανα το 97 μπητσπαρτυ στην αρκιτσα (δεν υπηρχε μπλανκο ντιμπινταμπο τιποτα )νομιζανε οτι κανουμε σατανιστικες τελετες τοσο πισω ητανε και τωρα μας εχουν ξεπερασει χρονια !Καποιοι δε θελουν τουριστικη αναπτυξη για να φαινεται μια θεση σε σουπερμαρκετ η εργοστασιο πολυτιμη !Σε δημ συμβουλιο το 2009 εχω κατηγορησει ανοιχτα για τις φραγμενες παραλιες παροντες πρωην προεδρο κοινοτητας μαντζαβινος γ και αντιπροεδρο ζαρκαδας αρ ,ο πρωτος το παραδεχτηκε σιωπηλα και ο δευτερος το πραδεχτηκε στην ομιλια του !

Ανώνυμος είπε...

Διακαιώματα λουομένων, άρθρο χθεσινό,Λιάλιος δημοσιογράφος.