17 Μαΐου 2021

Επικίνδυνες οι παιδικές χαρές στον Δήμο Καμένων Βούρλων!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε από το 2019! (click εδώ). Δεν είναι λύση να σφραγίζουμε τις παιδικές χαρές αλλά να τις επισκευάζουμε, να τις αναβαθμίζουμε και να τις φτιάχνουμε σωστές και όπως πρέπει. (ακούτε λεβέντες του δημαρχείου?)

Τόσο προγράμματα υπάρχουν για τις παιδικές χαρές, και η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων του πανελληνίου έχει μεριμνήσει και χωρίς άμεσο κόστος έχει φτιάξει τις παιδικές χαρές, να ξεδίνουν τα πιτσιρίκια (που μετά από μήνες καραντίνα είναι στα κάγκελα)

Εδώ ο δικός μας ο δήμος, κοτσάρει μια ταμπέλα(ακαταλληλότητας), βάζει ένα λουκέτο και 2 κορδέλες και δεν του καίγεται καρφάκι.

Εγώ νομίζω ότι ο μόνος ακατάλληλος στην ιστορία είναι ο Δήμος μας, που δεν μπορεί να διαχειριστεί απλά πράγματα. Και που να ζητάγαμε και τίποτα δύσκολα δηλαδή (όπως στρατηγικό σχεδιασμό), με την καμία όμως !!!

Ντροπή και μόνο τροπή κύριοι αρμόδιοι του δημαρχείου. Και θα επαναλάβω ότι αν δεν μπορείτε εσείς να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε την δουλειά σας, να παραιτηθείτε να αναλάβει κανένας άλλος που να μπορεί. 


 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμαμαι καλα περσυ τετοιο καιρο παλι για τις παιδικες χαρες μιλουσαμε. Και η διοικηση ελεγε οτι ειναι θεμα λιγων εβδομαδων που θα εχουν ολοκληρωθει οι εγκαταστασεις σε ολες τις παιδικες χαρες του δημου. Παλι μας δουλευε ?

Ανώνυμος είπε...

5.08 δεν θυμασαι καλά. Κανε κλικ σε αυτο που λεει ο blogger και διαβασε τα σχολια του Νοεμβριου 2019. Δηλ. πριν 1,5 χρονο. Εχουν αρκετο ενδιαφέρον !

Ανώνυμος είπε...

Το θυμάμαι κι εγώ από περυσι.Μετα όμως όσες φορές πέρναγα το τελευταίο χρονικό διάστημα έβλεπα παιδιά μέσα μητέρες και γενικά κίνηση κανονικής παιδικής χαρας.Δεν έγιναν έργα αποκατάστασης στο μεταξυ?Γιατι αν δεν έγιναν πως γίνετε να χαρακτηριστεί ακατάλληλη μετά να ανοίξει και μετα να ξανακλεισει?Μηπως ήρθε η στιγμή του ΄''Ινα πληρωθή το ρηθέν''…?Η μπιζνα στην ωρα της.....

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή να τελειώσουμε με τις διαγραφές,να απομακρύνουμε όσους εμποδιζουν το έργομας,,και θα ασχοληθούμε και με τις παιδικες χαρές,οι εκλογές.αργούν ακόμα...

anonhmos είπε...

THN EΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΕ ΛΟΥΞ!!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι ο δήμαρχος είπε ότι έχουν δίκιο για τις παιδικές χαρές,αλλά θα τις φτιάξει για τα 'μεγάλα' παιδια?

Ανώνυμος είπε...

Αδιανόητο ο δήμος Καμένων Βουρλων να μην έχει μια σύγχρονη, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παιδική χαρά. Όχι μια, άλλες πολλές.Με κονδύλια Ευρωπαικης Ενωσης.Να κοσμουσαν την πόλη που θέλει να λέγεται και παραθεριστικο κέντρο για οικογενειες.Είναι και αυτό βασικό έργο υποδομης

Ανώνυμος είπε...

Θα τους παει εκδρομη στη παιδικη χαρα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Παιδικές χαρές δεν χρειάζονται οι μικροί αλλά οι μεγάλοι που έχουν γίνει ειδικών (συμφερόντων)αναγκών.