29 Μαΐου 2021

Η φωτογραφία της ημέρας ... 29/5/2021

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε στην γενική εικόνα του τόπου!!, μυαλά – υποδομές – νοοτροπία – φιλοσοφία της αρπαχτής κλπ κλπ. Πως λοιπόν θέλετε τουρισμούς και λοιπά καλούδια σε τόσο ανταγωνιστικές εποχές? Έχετε πάει έξω από το χωριό σας να δείτε τι προσφέρουν οι πραγματικά τουριστικές περιοχές και οι πραγματικοί επιχειρηματίες του τουρισμού?? Εσείς, λυπάμαι αλλά έχετε μείνει στην εποχή που οι καραγκούνες ερχόντουσαν με τα σεγκούνια να κάνουν λουτρά στις γούρνες του κουνιαβίτη. Λίγο το Γαλήνη ξεχώρισε αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι που βίωσαν τα καλοκαίρια των δεκαετιών 50,60 ,70 είναι κατάλληλοι να δώσουν απαντησεις γιατι υπήρξε σταδιακή παρακμή.Αυτο μπορει να γινει όταν η τότε εποχή
αναλυθεί πόντο πόντο είτε πρόκειται για συλλογικές ενέργειες (Δήμος)είτε ατομικές (επιχειρήσεις κλπ).Πάντως επειδή τίποτε δεν μένει ίδιο μπορεί πάλι με χρόνους με καιρούς να επαναληφθεί το τουριστικό ΕΠΟΣ των τότε εποχών με διαφορετικό τρόπο βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Αν και έχω γεννηθεί στα Κ.Β., συμφωνώ απόλυτα με τον 7:17. Ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας και να δούμε τι γίνεται, σε σοβαρούς τουριστικούς προορισμούς. Ιδιαίτερα εκείνους του θερμαλισμού!

Ανώνυμος είπε...

Σοβαροι τουριστικοι προορισμοι αφορουν τους σοβαρους εδω εχουν απομεινει τα γκαρσονια της εξυπηρετησης των συνταξιουχων της Λαμιας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η φωτογραφία πρέπει να είναι περί το 1963-1965. Η εκκλησία είναι η παλαιά, το δένδρο στο ύψος των ταξί είναι πάνω στο πεζοδρόμιο, οι παλαιές κολώνες φωτισμού δεν έχουν τοποθετηθεί, η πλαζ είναι με την διαχείριση Γ.Βασιλειαδη (προ της αξε αστήρ).

Raper KB είπε...

Ο frontman των Ημισκούμπριων - ο ράπερ Μιθριδάτης ανέβασε την Τρίτη το καινούργιο του τραγούδι που κάνει κριτική στη Κυβέρνηση Μητσοτάκη και που έγινε viral … Ένας ύμνος της κατάντια μας.
ΤΙΤΛΟΣ : «Για να μην τα χρωστάω»
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%CE%93%CE%B9%CE%B1+%CE%BD%CE%B1+%CE%BC%CE%B7%CE%BD+%CF%84%CE%B1+%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%89
Αντικαθιστώντας κάποιες λέξεις, θα μπορούσε να απευθύνεται και στη Διοίκηση του Δήμου :
Διοίκηση με σήμα το κουταλοπίρουνο
κι έναν φλώρο έχεις ξαφνικά για τύραννο
μια δημαρχάρα που έχει στην καβάντζα
κάθε ορντινάντζα δευτεράντζα για μπροστάντζα..

Περιμένω σχόλια....


ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ταιριαζει το τραγουδι και σε εμας ! σημερα ειδα το 4ετες πλανο στο διαυγεια που περασε απο δσ ομοφωνα σχεδον ! ειναι το παλιο απο 11-14 διοτι ενω παμε σε δημοπρασια για βιολογικο αγ κωννου γραφει στους στοχους οτι γινεται προσπαθεια να πανε τα λυματα στα κβουρλα ! ποσο ερασιτεχνισμος ,δεν βρεθηκε ενας απλος συμβουλος να το διαβασει και να διορθωθει οτι εχει αλλαξει απο τοτε ? ποιος επενδυτης θα μας παρει στα σοβαρα ετσι ? βεβαια ουτε λεξη για παραλιακο δρομο και πεζοδρομησεις στις βασικες κωμοπολεις ,αλλα θελουμε αυξηση τουρισμου με παλιες συνταγες ! -------Την προσεχη πεμπτη στις 7 το απογευμα θα ειμαστε στα καμβουρλα στο μπεκαςκαφε πολιτικη συναντηση ,οσοι θελετε μπορειτε να ερθετε να ανταλλαξουμε αποψεις για τις προοπτικες του τοπου μας

Ανώνυμος είπε...

Από τώρα οργανώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Τραχανά? Σε 2,5 χρόνια που θα γίνουν δημοτικές εκλογές δεν θα υπάρχετε σαν κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικη συναντηση Ζαιων,αν ναι θα το κανετε ροιδο.
Αν οχι,δηλ ειναι πολυχρωμο,τοτε ποιοι το διοργανωνουν ,μονο ο τραχανας;
Η προσκληση πρεπει να εχει σαφηνεια,οχι παμε καποιοι και ελατε οποιοι θελετε γιατι το μανεστράκι φθανει για ολους.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσετε τον Πασχάλη?

Ανώνυμος είπε...

Στην συνάντηση των αριστερών στο Becas kafe Θα είναι μαζί όλο το μετακινουμενο κλεπτοκρατικο ΠΑΣΟΚ , ένας εκπρόσωπος του παρασιτικού κρατικού συνδικαλισμού της περιοχης,λαϊκή επιτροπη του λούμπεν προλεταριάτο των συνταξιούχων του δημοσίου Φθιώτιδας και ο σύλλογος εργοληπτων δημοσίων έργων με μερικούς ντενεκεδες λάδι.Ολοι μαζί αφού τα συνεννοηθούν θα πάνε στην Λαμία στην πλατεία Λαού να καταθέσουν στεφάνι στον Άρη Βελουχιώτη?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε ωραιο το αστειο , πολυ γελασα ! Τη κυριακη στην σπερχειαδα καλυβα στεφανη κατεθεσε στεφανι υπερ του θαναση κλαρα ο δικος σου , η υπουργαρα των 45 ζαππειων και "θα μηδενισω το ελλειμα 36 δις ευρω σε ενα χρονο " ! Τι λες για αυτο ? Ο Κλαρας ηταν διχασμενη προσωπικοτητα ,εκανε και καλο και κακο ,βλεπεις η αληθινη ιστορια δεν χαριζεται σε κανεναν ,ιδρυσε τον ελας ,δε σκοτωνεις καποιον επειδη εκλεψε μια κοτα ,τη στιγμη που ηταν να παρει πρωτοβουλια οκτωβρης 44 περιμενε την εγκριση του μεγαλου αρχηγου λοχια σιαντου !

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει διαφορά στον σοσιαλισμό στην Ελλάδα είτε μπλε είτε πράσινο είτε ροζ, μόνο το μαύρο και το κόκκινο είναι διαφορετικά σοσιαλιστικά μορφώματα.
Όλες λοιπόν οι αποχρώσεις εγκαθίστανται στον Ξενιστή (αστική δημοκρατία)και Ππαρασιτούν.Τελικο αποτελεσμα η υπερχρεωση
μέσα και έξω. Τώρα εσύ κ. Τραχανά από μια πολιτική συνάντηση πλερια σοσιαλιστών αν λύσεις τοπικό πρόβλημα εγώ δέχομαι να με αποκαλείς και Αρειανό.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε τα τοπικά προβλήματα δεν είναι δύσκολο ούτε πολυ ευκολο να λυθούν απλά θέλει δυνατή θέληση και προσπάθεια από πλευράς Δήμου και θα υπάρξει αρκετή πρόοδος. Έχουμε υποχρέωση πρωτα από όλα εμείς στους εαυτούς μας διότι έχουμε ρίξει τόσα λεφτά για να μείνουμε μόνιμα εδώ και αξίζουμε καλύτερη ζωή. Αλλιώς θα πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα που γίνονται με δανεικά βλεπε παιδικές χαρές . Εμείς οι σοσιαλιστές που λες απελευθερωσαμε τα κλειστά επαγγέλματα όπως λέει η φιλελεύθερη αστική δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα ποτέ, ο δήμαρχος να βάζει λεντ μπροστά στον Μπέκα,ημέρα που έχει συνάντηση Ζαιων ο Κ.Τ στον Μπέκα σήμερα στις 7.0 μμ. Θα μείνουν μέχρι αργα για να δουν τον φωτισμό των λεντ. Ο ΚΤ υπέρ των λεντ, άρα εάν θα παρευρεθεί Συκιωτης, κάτι μου βρωμάει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

CONSPIRACIONISTA !

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με την συνάντηση των Ζαιων;Πήραν ομόφωνες τις αποφάσεις; Θα μας σώσουν; Θα κατηγορήσουν επίσημα τον Δήμαρχο για εξύβριση έργω,απρομελετητα τραύματα,και ηθική αυτουργία;

Ανώνυμος είπε...

https://www.dinfo.gr/%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7%cf%82/