12 Μαΐου 2021

Για ποιο λόγο άραγε διέγραψε ο Δήμαρχος μας, τον Τριανταφύλλη Νίκο, μέλος της οικονομικής επιτροπής?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έφτασε στα χέρια μας, η πρόσκληση για την εκλογή (click εδώ) του νέου μέλους της οικονομικής επιτροπής, μετά την αυτοδίκαιη έκπτωση του Νίκου Τριανταφύλλη με δεδομένη την διαγραφή του από την παράταξη ‘Πορεία Ανάπτυξης’, με απόφαση του Δημάρχου μας Ιωάννη Συκιώτη.

Πρόσθετα, σας παραθέτω και την κείμενη εγκύκλιο (αρ.90 του 2019) του ΥΠΕΣ (click εδώ) αναφορικά με τα διαδικαστικά.

Η διαδικασία αυτή της εκλογής του νέου μέλους, θα γίνει την Κυριακή 16 Μαΐου στις 10:00, όλα καλά μέχρι εδώ …

Αυτό που μας έκανε να σταθούμε προσεκτικά και να το κάνουμε θέμα, ήταν οι λόγοι αυτής της διαγραφής, έτσι όπως τους καταγράφει ο Δήμαρχος μας Γ.Συκιώτης, ώστε να τεκμηριώσει στο ‘σώμα’ τα αίτια αυτής της ατυχούς έκβασης, μιας και ήταν προσωπική του απόφαση να τον διαγράψει.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν ο Δήμαρχος στο λογύδριο του, μας λέει ότι ο Τριανταφύλλης δεν ήταν πρόβατο και είχε άποψη για τα πράγματα. Επίσης δεν έπραττε ούτε ακολουθούσε πειθήνια τις εντολές του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται ο Δήμαρχος να κάνει ότι γουστάρει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. (εμάς για καλό μας κάνει αυτό, μπράβο του του Τριανταφύλλη)

Ειδικότερα ο Δήμαρχος αναφέρει ότι ο Τριανταφύλλης ανέφερε ότι αν κάποιος είναι ανεπαρκής από την παράταξη και την διοίκηση γενικότερα, να βγει να το δηλώσει (οκ! Και εμείς τα ίδια λέμε…, πρόσθετα εμείς λέμε ότι αν κάποιος δεν μπορεί να παραιτηθεί!!! … να αναλάβει άλλος που μπορεί να κάνει την δουλειά… Πάλι καλά τα λέει ο Τριανταφύλλης)

Πρόσθετα λοιπόν ο Δήμαρχος κατηγορεί τον Τριανταφύλλη γιατί κατά την ψηφοφορία του προϋπολογισμού ψήφισε παρών, αιτιολογώντας αυτή την ενέργεια με το να αναφέρει το έργο Συκιώτη ως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και πρόσθετα να του προσάψει του Δημάρχου ολιγωρία στην διαχείριση των δημοτικών θεμάτων (εμείς νομίζουμε ότι και λίγα είπε ο Τριανταφύλλης!!! Που ακούστηκε προϋπολογισμός με 5 μήνες καθυστέρηση! … και να ήταν η πρώτη φορά δεν θα λέγαμε και τίποτα!)

Τέλος η Δήμαρχος κατηγορεί τον Τριανταφύλλη γιατί λέει στην συνεδρίαση για τις αυξήσεις στα τέλη, πάλι ψήφισε παρών, αμφισβητώντας ανοιχτά τα οικονομικά στοιχεία και (άκουσον, άκουσον) υπαινίχθηκε ότι είναι εφικτή η ΜΕΙΩΣΗ των τελών. (εδώ με ξεπερνάει, δεν μπορώ να γράψω κάτι! Προφανώς ΔΕΝ έπρεπε να γίνει αύξηση … οκ μείωση ας μην γινόταν αλλά αύξηση τέτοια εποχή!!??)

Και το καλύτερο σας το κρατάω για το τέλος!! Σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της 29/3/21 ενώ ψήφισε θετικά στην εισήγηση του Δημάρχου, κατηγόρησε τον Συκιώτη για προχειρότητα, ανικανότητα και αδιαφορία, παρακινώντας τον να αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί την τελευταία τετραετία δεν έχει βάλει την υπογραφή του κάτω ούτε από ένα έργο. (αυτό και αν με ξεπερνάει!! Ο Τριανταφύλλης λέει τα πράγματα με το όνομα τους και αντί να του πούμε μπράβο, τρώει και μια διαγραφή για να γουστάρει κιόλας! )

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με χάλασε λίγο αυτή η ιστορία. Όχι απαραίτητα η διαγραφή αυτή καθ αυτή, αλλά οι λόγοι που ο Δήμαρχος μας πιστεύει ότι αποτελούν αιτία για διαγραφή.

Σας τα έλεγα εγώ χρόνια τώρα αλλά δεν με ακούγατε! Ρίξτε μια ματιά στο σχετικό έγγραφο με τους ‘λόγους’ της διαγραφής, να το έχετε για τα πρακτικά σας.

Φιλικά ο Blogger
Κώστας Γιαννακούρος

50 σχόλια:

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Προς υπογράφοντες την διαγραφή
Κύριοι/ες, η ιστορία έχει δείξει ότι όσοι παίζουν το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου… «χρήσιμοι» ήταν για λίγο καιρό μόνο… μετά παρέμειναν απλώς «ηλίθιοι !

Ανώνυμος είπε...

Ο ν. 3852/2010 – ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ λέει :
Άρθρο 66 _ Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση και Άρθρο 68 _ Ο Δημοτικός Σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει κατά συνείδηση αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών.
Ο κ. Τριανταφύλλης, κατά τα ανωτέρω, είναι σύννομος. Εσείς οι υπόλοιποι γιατί συνηγορήσατε στη διαγραφή του ? Γιατί είπε αλήθειες που εκθέτουν όχι μόνο τον δήμαρχο αλλά και εσάς που το μόνο που ξέρετε είναι να σηκώνετε το χέρι και να ψηφίζετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Με τη στάση σας αποδείξατε ότι είστε τσιράκια του δημάρχου και πρέπει να ντρέπεστε.

Ανώνυμος είπε...

Στη παράταξη ‘’ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ’’ υπό τον Συκιώτη ανήκουν και οι Παπαναγιώτου, Καροπλέσης και Τσιτίνης ?
Δεν ισχύει η δήλωση του Παπαναγιώτου ‘’ ότι είμαστε συνεργαζόμενη παράταξη’’ ?
Και λέω : Μήπως η απόφαση είναι άκυρη ?

Ανώνυμος είπε...

Νίκο μεγάλη ξευτίλα. Να σε διαγράψει; Ποιος ρε φίλε; Δεν το χωράει ο νους μου! Είναι κομπλεξικοί μαζί σου. Που κατέβηκες ωρέ Νίκο; Είχες το πάνω χέρι κ τώρα σε διέλυσε κ σε ρεζιλεψε ο κοπριτης. Αλήθεια πως σκέφτεσαι να το αντιμετώπισης; Για αυτά που διαδίδει τι θα κάνεις; Κρίμα ρε φίλε

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα διαγραψουν απο δημοτες κι αυτους που ψηφισαν Τριανταφυλλη!!!

Ανώνυμος είπε...

Λυκοφιλιες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.........................ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ.....................ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ...........

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΠΡΩΝ ΠΑΣΟΚΑ?????????????????ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ..................

Ανώνυμος είπε...

Στην ζωή μας πρέπει να είμαστε και ρεαλιστες.
Κατά την γνώμη μου όλα ξεκίνησαν με την απομακρυνση των δύο συμβούλων από την θεση την οποία είχαν πέντε χρονια.
Μια απόφαση αναμενόμενη μιας και υπάρχουν και άλλοι σύμβουλοι που μπορεί να προσφέρουν, εκτός εάν ο δήμαρχος τους είχε υποσχεθεί κάτι διαφορετικό.
Επομένως έπρεπε να περιμένουν κάτι τέτοιο και να μην αιφνιδιαστουν εκτός αν πίστευαν ότι με περισσότερους ακόμη σταυρός στην δεύτερη εκλογή, θα Εδραιωναν την θέση τους έστω και με αντιπολιτευτικο λόγο μερικές φορές.
Τα γεγονότα όμως εξελίχθηκαν διαφορετικα και ο αντιπολιτευτικο λόγος δημιούργησε πρόβλημα στην παράταξη του δημάρχου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλειοψηφία.
Ο δήμαρχος το κατάλαβε και κάλεσε σε συνεργασία τον Παπαναγιωτου ώστε να ανακτήσει την πλειοψηφια
Τώρα πως από υβριστες γινανε συνεργάτες θα το συζητήσουμε παρακάτω.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι στην πρώτη θητεία γίνονταν όλα καλα και στην δεύτερη θητεία δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα προβληματα;
Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ανεξαρτήτως προσώπων όλοι οι δημοτικου σύμβουλοι πρέπει μέχρι τις επομενες εκλογές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να αφήσουν το στίγμα τους, τιμώντας έτσι την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών.
ΛΙΆΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κριτων είπε...

Συνταχτειτε όλοι οι διαμαρτυρόμενοι Ιουδαίοι σε ένα άτομο από το κέντρο με τα εξής χαρακτηριστικά.
1.Ηλικιακα μέχρι 50
2.Πτυχιουχο
3.Ελευθερο επαγγελματια
4.Ενεργο δημότη
5.Ηθικα σταθερό
Ένας τέτοιος δημότης θα μπορούσε να αλλάξει την ψυχολογία στον δήμο προς το καλύτερο.
Οι προτεινόμενοι κατά καιρούς είναι μια επανάληψη κατάστασης ιδανική για διαμαρτυρίες από την επομένη ημέρα.Επισης είναι υποψηφιότητες ομάδων ανάλογα της ιδιοτέλειας τους.Το εύρος της δυναμικής των είναι μικρό και επιρρεπές σε εκβιαστικές λύσεις υπέρ κάποιων.Παψτε λοιπόν να προβάλλετε ένα μικροαστικής αντίληψης είδωλο με λύση τον ανακυκλωμένο κ.ταδε ,που διαφοροποιήθηκε λόγω μη ικανοποίησης προσωπικών επιδιώξεων.
Ονόματα που πραξεολογικα είναι προς αποφυγήν έρχονται στην επικαιρότητα από κατά βάση κρετινους που όντως έχουν σοβαρούς λόγους να μην επιθυμούν την συνέχιση μιας κατάστασης.Η πλάνη όμως είναι δεν αλλάζεις κάτι
οταν η επιλογή σου στο νέο είναι παλιό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ, σωστή η πρόταση σου αλλά δεν βλέπω αυτόν τον 50νταρη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Όνομα/τα ? Άλλως μια ακόμη θεωρητική... κριτωνική πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

HTML...Σας ενημερωνω οτι ο Τριανταφυλης ηταν βασιλικοτερος του βασιλεως...ηταν αυτος που ελεγε ναι σε ολα σεναν ανικανο δημαρχο...οποτε καμμια λυπιση για την διαγραφη του...

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων με την περιγραφή σου και τις προδιαγραφές σου, δείχνεις τον Συκιώτη, τυχαία ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, διότι ένας δημοτικός σύμβουλος πρέπει να έχει άποψη, κρίση και λογική, και την καταθέτει στο ΔΣ και να ψηφίζει κατά συνείδηση. Άλλωστε αυτό προβλέπει η θέση του. Επίσης η θέση του Δημάρχου προβλέπει να κάνει αυτό που ψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο, και όχι να διαγράφει όποιον διαφωνεί μαζί του! τρατζικ !!

Ανώνυμος είπε...

Δε λυπάται κανένας για τη διαγραφή τριανταφύλη ούτε ελπίζει κανένσς σε κάτι καλύτερο απο την απαλαγμένη ...πλεον ομάδα συμιώτη.φοβάμαι όμως μέχρι που θα φτασει το έλλειμα δημοκρατίας στον τόπο μας,γιατι αν προσέξατε η διαγραφή έγινε διότι εξέφρασε διαφορετική άποψη!!!διότι κατέθεσε διαφορετική πρόταση για τα δ.τέλη!!!διότι είπε αλήθειες!!!διότι έκανε αυτοκριτική κρίνοντας την πορεία της παράταξης!!!Πριν λίγο καιρό έγινε προσπάθεια να φιμωθεί το μπλογκ,τα ΔΣ εξακολοθούν να γίνονται δια περιφοράς και να μη ανταλάσονται απόψεις,την ίδια τακτική.ακολοθούν και οι πρόεδροι στα πενταμελή τοπικά,βαδίζουμε δυστυχώς στα χνάρια της τουρκίας.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11.ο2 πμ σου διαφεύγει κάτι απλό αλλά ουσιαστικό.
Η διαγραφή του Τριανταφύλλη ήταν αποτέλεσμα όχι της κριτικής στην ΟΕ,αλλά της αλλαγής γραμμής που έχει από καιρό πάρει.
Η αιτια της αλλαγής αυτής ήταν η μη επανάληψη του στο πόστο του Αντιδημαρχου μετά την πενταετή θητεία η οποία ήταν και καταχρηστικη
και εις βάρος του Βούλγαρη,ο οποίος σήμερα αφού τον ειχε πέρασε γενεές 14 τώρα τον θαυμάζει για την ακεραιότητα του χαρακτήρος .Αρα έχουμε ένα ακόμη δείγμα ιδιοτέλειας από αυτοδιοικητικό που την πρώτη περίοδο του Συκιωτη ηταν αερόσακος αλλά τώρα πολέμιος δήθεν για το καλό του δημου .Ξύπνησε βέβαια όταν πριμοδοτηθηκε από το Σταικουρεικο και εν γνώση του δημάρχου ,πήρε την προαγωγή του Χιλιαρχου και θέλει και το κάτι παραπάνω.Ξεχναει βέβαια ότι υπάρχει συλλογική μνήμη που κρίνει.Και οπως λέει και η λαϊκή σοφια ,τι δουλειά έχουν ανάμεσα στα βουβαλια (Συκιωτη,Κυρμανιδη) τα βατράχια.

Ανωνυμο είπε...

Ο ένας έχει παντως βλεμμα αγελαδας , ο άλλος βλεμμα γάτας

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφύλλης διαφωνησε επι πολλών θεμάτων την περιοδο 2019 -2021 . τι θα κάνει αυριο πρωί ;

Ανώνυμος είπε...

τελικά όλοι συζητάνε τις μικροπολιτικές των διαφόρων .... για τα έργα που έπρεπε να κάνει ο Δήμος θα συζητήσετε κάποια φορά ;
Αν δεν σας αρέσει ο Δήμαρχος και το χαλαρό του στύλ , αλλάξτε τον ..

Ανώνυμος είπε...

την επόμενη φορά να γίνει αλλαγή από κόμμα "πορεια αναπτυξης" να γίνει ένα κόμμα με όνομα "διαμαρτυρόμενοι της πολιτικής του Συκιώτη " όπου αρχηγός θα είναι ο Συκιώτης και υποψήφιους συμβούλους του συνδιασμού ,όσοι ήταν οπαδοί του Δημαρχου, γιατί έχουν γίνει παρα πολλοί οι αντίθετοι του

Γιαννης Σκούφιας είπε...

ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Σήμερα, Παρασκευή 14/5/21 πήρα μέσω ταχυδρομείου μια ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ με την οποία καλούμαι να καταβάλω για ΤΕΛΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ το ποσό των …. €. Πράγματι κάνω χρήση του νερού από το αρδευτικό δίκτυο του Ρεγγινίου και πρέπει γι αυτή τη χρήση να πληρώσω κάποιο χρηματικό ποσό. Το έγγραφο, όμως, που μου εστάλη --- όπως και σε πολλούς άλλους δημότες --- είναι ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ και ΟΧΙ ΧΡΕΩΣΗΣ. Έπρεπε να είχε αποσταλεί ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΧΡΕΩΣΗΣ όπως και για το ΝΕΡΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ όπου θα έγραφε :
----------------------
50,00 € = Αξία Νερού ( πχ 10 στρέμματα ελιές επί 5,00 € το στρέμμα)
6,50 € = ΦΠΑ 13%
56,50 € = Σύνολο
Αρδευτική Περίοδο ???
Κωδικός Πληρωμής μέσω Τράπεζας ???
Λήξη Οφειλής ???
Σημ. Βάσει του Κανονισμού Άρδευσης (Αποφ. ΔΣ….. Ανάρτηση ΔΙΑΥΓΕΙΑ : ΑΔΑ : xxxxxxxxxxx) ώστε να μπορεί ο δημότης να προβεί σε έλεγχο για την ορθή χρέωσή του ή να προσφύγει στο Δήμο για τυχόν διορθώσεις.
----------------------
Εκ των ανωτέρω προτείνω να μην πληρώσει κανένας αυτό που αναγράφεται στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ αν δεν πάρει ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΧΡΕΩΣΗΣ με τις ως άνω αναλυτικές πληροφορίες για ποιο πράγμα καλείται να πληρώνει.
Ίσως έτσι δώσουμε να καταλάβουν εκεί στο Δήμο ότι οφείλουν να τηρούν τους νόμους της Πολιτείας.

Ανώνυμος είπε...

Τι απόφαση έχει πάρει το ΜΠΛΕ γραφειο της περιοχής για το Δήμο ; ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ , ΧΗΜΙΚΟΣ , ΦΥΣΙΚΟΣ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ή ΑΛΛΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Συναντηση αντιεξουσιστων σημερα , στη πλατεια; θεμα η επομενη ημερα ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης είναι 52, οπότε αποκλείεται ηλικιακά

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ενώ αλλιώς θα πλήρωνε.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από το σχόλιο του
Κριτωνα για τα χαρατηριστικα που πρέπει κατά την γνώμη του να έχει ένας υποψηφιος δημαρχος συμπληρώνω και εγώ και την ανεξαρτησία από το κομμα στο οποίο ενδεχόμενα να ανήκει.
Έτσι τυχαία συναντήθηκα με έναν τέτοιο βερο καμενοβουρλιωτη,ενταγμένο ενεργό δημότη σε συλλόγους, ηλικιακά κάτω τον 50,ελεύθερο επαγγελματία,επιστήμονα με διδακτορικό πρώην αυτοδιοικητικό με σταθερή αποψη σε ζητήματα σοβαρα και με πλήρη συναίσθηση του δικαίου.Αυτος λοιπόν μου έθεσε το κεντρικό ερώτημα ποια είναι η κατεύθυνση σήμερα του Δήμου αναπτυξιακά και επειδή δεν είχα πειστική απάντηση μου εξηγησε ανά τομέα την διαφορά του Δήμου μας από έναν άλλον σημμετρικα ιδιον.
Πιστεύω ότι σύντομα θα εμφανίσει το ενδιαφέρον του για υποψήφιος.Αναμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει βερος καμενοβουρλιωτης,ενταγμένος ενεργός δημότης σε συλλόγους, ηλικιακά κάτω τον 50,ελεύθερος επαγγελματίας,επιστήμονας με διδακτορικό και πρώην αυτοδιοικητικός ?
Πρώην αυτοδιοικητικός ? Εμεις απο που ειμαστε και δεν τον ξερουμε ?

Ανώνυμος είπε...

Εγω τον μονο που μπορω να σκεφτω ειναι τον ποδηλατακια. Λετε να ειναι αυτος ;

Ανώνυμος είπε...

Αν δούμε ένα προς ένα τα χαρακτηριστικά που έβαλε ο Κρίτων φωτογραφίζει τον Δημήτρη τον Μακρυνιτσα

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά έκανε και τον διέγραψε! Τόσα χρόνια μια σωστή τοποθέτηση δεν είχε, ρουσφετάκια και έλα να σε κεράσω έναν καφέ... Με τέτοιους αντιδήμαρχους και συμβούλους δεν πάς μπροστά σαν Δήμος, φυσικά όχι ότι υπάρχει καλύτερο δυναμικό στο δήμο μας αλλά λέμε τώρα. Δήμαρχε πάρε αποφάσεις, είναι απλά τα πράγματα, κάνε αυτό που είναι σωστό για τον Τόπο σου και μην σε απασχολούν οι χαζομάρες και οι κουβέντες του καφενείου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, η βασική ερώτηση είναι αν συμφωνείς με τους λόγους που καταγράφει ο Δήμαρχος για τους οποίους τον διέγραψε! Συμφωνείς ή διαφωνείς? Όλα τα άλλα είναι θεωρίες καφενείου. Επί των καταγεγραμμένων τοποθετήσεων, πες μας την άποψη σου.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να διαγραφει αλλα οχι για τους λογους και ψευτοδικαιολογιες που αναφερει ο Δημαρχος. Ακου εκει τον διεγραψε γιατι ειχε αλλη αποψη . Και ο δημαρχος που δεν υπακουει τις εντολες των δξμοτικων συμβουλων γιατι δεν αυτοδιαγραφεται ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ποδηλατακιας συμμαθητης του δημαρχου ηταν. Μια ηλικια εχουν. 52

Ανώνυμος είπε...

Η ηλικια δεν εχει σημασια .. το οτι ειναι καποιος 52 η 32 η 42 η 62 ετων τι σχεση εχει με το ηθος, γνωση για τα δημοτικα θεματα ;

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δικιο 3.53μμ, η μικρη ηλικία είναι για
να πηδας, η μεγάλη είναι να το βλέπεις μονο και η μεσαια ηλικία είναι να ασχολείται με τα γεννητικά όργανα μονη της.Ποια ηλικία μας κάνει για δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε μελλοντικους Δημαρχους η Δημαρχινες ατομα με "ταξη και ηθικη " και οχι ατομα με νηπιακη ηλικια

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μηπως ο τριανταφύλης είναι κομουνιστής και αποτελεί εθνικο κίνδυνο;;λές;κάτι θα ξέρει ο δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος εποχής για τους Αγ.Κων/τες,υποαπεδωσαν,κουρασαν,κακοφορμισαν.Τα Καμενα δεν ανέχονται άλλο την χωριατια τους,αρκετά οι δύο τετραετίες με η χωρίς τριανταφυλλιδες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, θεωρώ ότι ένας μόνιμος κάτοικος Καμένων Βούρλων είναι αυτό που μας πρέπει. Φτάνουν οι "αλλοδαποί" εξ Λαμίας, έστω και καταγόμενοι από τον Δήμο μας

Ανώνυμος είπε...

11:13 μ.μ. ανεξαρτητα αν αυτος ειναι συριζαιος και φιλος του σαρακιωτη ? Ναι αυτον εννοω που φωτογραφισε ο κριτωνας και 2-3 άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

11.13 μμ ο Μπλε σοσιαλισμος που εσύ πιστευεις με αυτον του ροζ του Σαρακιωτη που διαφέρει;
Τα δόγματα των κομμάτων
πατάνε επάνω στις απλοϊκές σκέψεις όπως η δική σου εκτός και αν είσαι από τους πονηρούς ωφελημενους.Ζητούμενο είναι η ΑΞΙΑ σε έναν υποψήφιο όχι σε 'περιφερομενο τσιγγανο'
πολιτικαντη που ο ιδιοκεντρισμος του συμφέροντος του τον φέρνει προς το σίγουρο κέρδος της ΑΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τσωμαιοι και πάλι τσωμαιοι αυτό που έγινε αυτή τη φορά νομίζω ότι δεν πρέπει να το ξανακάνουμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το αναφέρω βέβαια ο Πάνος ο Βούλγαρης με είχε ενημερώσει όπως κ ότι δεν τον έκανε αντιδήμαρχο αλλά δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος της διαγραφής του , έπρεπε να τον είχαν ακούσει , α ρε Πάνο είσαι πολύ μπροστά

ασκητης είπε...

Γειά χαρά κυρίες καί κύριοι.
Επιτέλους αυτός εδώ ο χώρος, έχει ανέβει επίπεδο.Πραγματικα ίσως στεναχωριέσαι όταν διαβάζεις εδώ τι ακριβώς συμβαίνει εκεί έξω στα χωριά.Απο τήν άλλη όμως είμαι σίγουρος ότι αυτός εδώ ο χώρος θά βοηθήσει με τόν τρόπο τού για τίς αλλαγές πού θά συντελεστουν εκεί έξω.
Θά κάνω προσπάθεια νά μπω πρώτα μέσα στα ρούχα μου καί μετά νά γράψω αυτό πού θέλω, γιατί εάν τό κάνω δίχως τά ρούχα θά είναι άσχημο.
Σήμερα, έμαθα κάτι τό οποίο με έκανε να βγω από τά ρούχα μου.
Τα παρακάτω αποτελούν καταγγελία καί προειδοποίηση.
Ας γίνει ευρέως γνωστό μήπως καί σωθεί καμία ψυχή.
Έχω δεί τό δημοτικό συμβούλιο απαρτία.
Δεν μπορώ νά πω ότι εκεί μέσα κάποιος έχει ποιότητα ή γούστο ή αισθητική ή νοημοσύνη.
Αρκεί να τούς αντικρίσεις και αμέσως γίνεται κατανοητό.
Όμως εδώ ξεπεράσατε τά όρια όλοι εκεί μέσα!
Τί έχει συμβεί σέ εσάς;
Τόσα ψυχολογικά κουβαλάτε, πού πλέον είστε πιο βρομικοι και από τόν βόθρο στο σπίτι μου;
Δεν σάς έφτανε πού τά έχετε κάνει όλα λάθος,δεν σάς έφτανε πού καταστρέφετε τήν περιουσία καί τήν ζωή όλων μας,δεν σάς έφτανε πού πίνετε τό αίμα τών ζωντανών,δεν σάς φτάνουν όλα αυτά πού φάγατε και τρώτε,δεν σας φτάνει τίποτα,μα τίποτα;Ρε ζώα άβουλα πήγατε σάν τά κοράκια νά φάτε τώρα καί από τούς νεκρούς;;;
Ήθελα νά ήξερα ποιός τό σκέφτηκε αυτό πού κάνατε!!Θά ενημερώθω.
Ντροπή σάς!!
Αυτό θά πληρωθεί, σας τό υπόσχομαι!!
Ακούστε τί έκαναν.
Ο Παπαναγιωτου καί ο Καραμανώλης, πήρανε τά σπίτια με τήν σειρά καί ζητούσαν 2500€ από κατοίκους,για τούς τάφους πού έχουν.Λογο τού ότι υπάρχει πρόβλημα κτλ κτλ.
Κάποιοι, πήγαν νά πληρώσουν, είτε με επιταγή είτε ηλεκτρονικά.
Καί τούς έλεγαν ότι δεν γίνεται, παρά μόνο με μετρητά.
Ώστε νά μήν φαίνονται πουθενά, ώστε νά μπουν πιο εύκολα στις τσέπες τους.
Δεν γνωρίζω, πόσοι έχουν πέσει θύματα.Μην πληρώσει κανένας μετρητά.Μην πληρώσει κάποιος γενικά, έως ότου νά δούμε τί ακριβώς έχει συμβεί.
Ρε κοράκια αυτό είναι η ταφόπλακα σάς!!!
Μπαλτάς Δημήτριος τού Παναγιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Μπαλτά έχουν γίνει κ αλλά τέτοια σε άλλες περιπτώσεις. Βρε ουστ από κει λινάτσες κάνετε κ τους καμποσους!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚΙΩΤΗ Η ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΚ ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΥ ΔΠ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ. ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΔ

Ανώνυμος είπε...

ΚΔ σε ποιον αναφέρεσαι; Τι έγινε; Τι επεισόδια χάσαμε;
ΠΚ

Ανώνυμος είπε...

ΠΚ νομιζω οτι αναφερεται στη προσληψη ειδικου συνεργατη του δημαρχου και φωτογραφιζει τον εκ σκαρφειας και νυν ρεγγινιωτη Μίμη @@ντουλα.
file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/65%CE%994%CE%A9%CE%9A1-%CE%A60%CE%A5.pdf

ασκητης είπε...

Γειά χαρά.
Επανέρχομαι για 1)μια διευκρίνιση καί 2) μία ενημέρωση.
1)Η καταγγελία καί η προειδοποίηση που έκανα δεν απευθυνόταν για τόν πρόεδρο των Καμένων Βούρλων, Καραμανώλη Δημήτριο.
2)Ο Παπαναγιωτου Δημήτριος μετά από συνάντηση πού έλαβε χώρα εχθές υποστήριξε ότι ουδέποτε ο ίδιος έχει πάει για ενημέρωση σέ σπίτι κανενός πολίτη.Επειδή τό συγκεκριμένο θέμα μόλις άνοιξε, θά επανέλθω ξανά σε εύλογο διάστημα.
Μπαλτάς Δημήτριος τού Παναγιώτη.



Ανώνυμος είπε...

Ασκητή σαν Πολλά μας τα πες....αντε σαλτάρει κ...!!
Η παραπληροφόρηση κ το ψέμα το χεις καραμέλα νομίζω δεν ξέρεις ποιος είσαι; Τσωμο ρε δεν ψήφισες τι να περιμένει από σένα κανείς;

ασκητης είπε...

Προς,Ανώνυμος 11:07 π.μ., Μαΐου 18, 2021
Τί έγινε κουράστηκες κιόλας;
Καμία παραπληροφόρηση.
Κανένα ψέμα.
Όχι δεν ψήφισα Τσωμο.
Άκου νά μαθαίνεις αφού ρωτάς.
Δεν ψηφίζω.Αφηνω τόν κόσμο νά διαλέξει ποιόν θέλει καί έπειτα στηρίζω τήν οποία απόφαση πάρει.Βοηθαω κάθε φορά αυτόν πού οι άνθρωποι του δήμου διαλέγουν.Μηπως-ωστε νά κάνει έργο για τό καλό όλων.Ετσι μου αρέσει.
Έργο δεν εγώ δεί ακόμη, ένα σορό άλλα έχω δεί, έργο όμως κανένας Απογοητεύση.
Πού νά ήξερες κιόλας, ακριβώς σέ τί κατάσταση βρίσκεται ο δήμος.
Όι ντόπιοι τά συζητάνε μεταξύ τούς.
Πήγαινε μάθε.
C