20 Μαΐου 2021

Κινητικότητα στο έργο για τα LED στον Δήμο μας!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

«Ακόμη ένα έργο, αυτό της αντικατάστασης του δημοτικού φωτισμού με σύγχρονα “έξυπνα” Φωτιστικά Σώματα και λαμπτήρες τύπου LED, πράσινης τεχνολογίας, προχωράει. 

Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε τη σύμβαση με την Ανάδοχο εταιρεία, και θα δούμε το Δήμο μας να αλλάζει όψη. Η δικαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, είναι ηχηρή απάντηση σε εκείνους, που προέτρεξαν να μιλήσουν για φωτογραφικούς διαγωνισμούς και να υποβαθμίσουν ένα τόσο σημαντικό 

Έργο Υποδομής για τον τόπο μας. 

Η παράταξή μας προχωράει με ομόνοια και όραμα, στην τήρηση των υποσχέσεων προς τους δημότες, καθώς και στην υλοποίηση του προγράμματός της».

Αντιγραφή της δήλωσης του δημάρχου μας από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο


 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει δικαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην επιμονή και συνέπεια λόγων και πραξεων του Δημάρχου μας.Να τα βλέπει ο Σκουφιας ο νομιμ(α)φρονων.

ΘΩΜΑΣ ΛΟΓΓΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ Κ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ

kamena voyrla blogger είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Ανώνυμος είπε...

Γεια!!! Μπορεί κάποιος να μας πει για την σχέση Τσωμου με την εταιρεία που παίρνει τον διαγωνισμό των LED κστον Δήμο μας κ την υποστηρίζει- διαφημίζει ο Δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

την εχει ο κουμπαρος του!!!



Ανώνυμος είπε...

Είπε κάποιος κολλητός του Δημάρχου σε έναν φίλο του,-να, μαζευομαστε στο γραφειο του δημάρχου μερικοί φίλοι ... του λέει ο αλλος και τραγουδάτε όλοι μαζί το Υπερμάχω Στρατηγε τα Νικητήρια?