22 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του Γιάννη Συκιώτη στον Λαμία FM 96.2

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Συκιώτης στον lamiafm1.gr 96,2 την 22 Μαΐου 2014

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά είναι χαζό το παιδί? Τον ρωτάει ο δημοσιογράφος τον Συκιώτη αν θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο για δήμαρχο και ο Συκιώτης απαντάει στον δημοσιογράφο <> εμ τι μπορεί να εννοεί ρε Συκιώτη ? αν σου κόβει! αλλά από ότι φαίνεται ΔΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω να πω οτι το εχει το επικοινωνιακο ο γιατρος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΡΠΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτες εγω ψηφισα τον Συκιωτη απο υποχρεωση επειδη ηταν υποψηφιος ενας συγγενης μου..την υποχρεωση μου την εκανα και με το παραπανω,απαλαχτηκα λοιπον απο την πιεση!Αυτην την κυριακη δεν θα ψηφισω Συκιωτη διοτι θελω να δω στον τιμονι του δημου εναν αξιο ανθρωπο,ας ελπισουμε ολοι οσοι βιωσαν αυτην την κατασταση να ψηφισουν με κριτηριο την δικη τους γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Μάρθα Βούρτση βλέπεις φίλε … Μήπως σε λένε Βασιλάκη Καΐλα ?

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ BLOGGER, ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ, ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ?ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ. ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ BLOG.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BLOG (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΒΑΛΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ.

Geppetto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

3 ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΝΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΩΛΕ,ΑΝΤΙΟ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΕ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΥΤΕ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!ΞΗΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΠΑΤΡΓΙΑ Ο ΜΩΛΟΣ ΕΖΗΣΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά άντε γειά ποιος παταργιας; το κουμάντο είναι ο ταξιάρχης χωρίς αυτών βούλιαξε ο χοντρός.......ποιες ημέρες λησμονείται; ψωμί κ ελιά κ χρέη στο δημο κ κώστα πατάργια.......άρε ταξιάρχη θα το φυσας κ δεν θα κρυώνει......

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε παιδια ο Συκιωτης εδωσε συνεντευξη στον δημοσιογραφο 'η ο δημοσιογραφος στον Συκιωτη? Δεν ξερει που πανε τα 4 .Παναγια μου αν τον ψηφισουν τι μας περιμενει.

Ανώνυμος είπε...

ενωτικός και σωστός ο γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ..ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..