05 Μαΐου 2014

Η ομιλία του Γιάννη Συκιώτη στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του που έγινε την Κυριακή 4 Μαΐου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Φίλες και φίλοι

Ο νέος καλλικρατικός δήμος έχει ζωή μίας μόνο τετραετίας. Δεν είναι του παρόντος να εξεταστεί η σκοπιμότητα και η αποτελεσματικότητα της αναγκαστικής συνένωσης των τριών πρώην δήμων. Αν είχε υπάρξει διαφορετικός συνδυασμός ένωσης μεταξύ των καποδιστριακών δήμων μάλλον η σημερινή κατάσταση θα ήταν διαφορετική, αλλά δεν γνωρίζουμε, στα σίγουρα, εάν θα ήταν προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Αναγνωρίζουμε όλοι, όμως, ότι η έκβαση του πειράματος δεν μας συγκινεί ιδιαίτερα. Σημαντικό ρόλο στην αποτυχία έπαιξε το ότι η υποχρεωτικότητα δεν μπόρεσε να απαλύνει αλλά δεν είχε προβλέψει και το μέγεθος του τοπικισμού που προϋπήρχε και γιγαντώθηκε.

Οι δημοτικές αρχές που αναδείχθηκαν την τελευταία εικοσαετία, με εξαιρέσεις, μόνο ευκαιριακά και σποραδικά κατόρθωσαν να
[.....] θέσουν στόχους και να πετύχουν την επίτευξη τους. Επομένως, απαιτείται διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης των αναμφισβήτητων προβλημάτων και δυσχερειών. Όσοι διαχειρίστηκαν από θέση ευθύνης τα κοινά απέτυχαν, άλλος λίγο άλλος πολύ, με δική τους ευθύνη ή εξαιτίας συγκυριών. Έτσι και αλλιώς, λάθος δεν έκανε αυτός που δεν έκανε τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πρόσφεραν, απλά δεν φάνηκε εκ του αποτελέσματος αρκετό. Τονίζουμε από την πρώτη μέρα ότι αντίπαλος είναι τα προβλήματα ενώ εφόσον όλοι οι συνδυασμοί το θελήσουν, στο επόμενο δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεργαστούμε εποικοδομητικά και αρμονικά.

Με την ευκαιρία, ζητώ επίσημα από το σημερινό Δήμαρχο να μην λάβει καμία κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του Δήμου, να μην δεσμευτεί για το διάστημα πέραν της 31 Αυγούστου 2014 και να διαχειριστεί με σύνεση τα οικονομικά, όπως και σε κάποιο βαθμό έκανε έως σήμερα. Δεν παραγνωρίζουμε τα όποια βήματα προόδου έγιναν και θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία σε όποια και όσα θεωρούμε θετικά. Από την πλευρά μας, εμείς, εμφανιζόμαστε στο προσκήνιο, αναδεικνύουμε νέους υποψήφιους σήμερα, και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ και διαφορετικά.

Στην πενταετία που έρχεται, μετά την περίοδο προσαρμογής της νέας κατάστασης, οι δημότες, απέναντι στη μάχη με την οικονομική κρίση που συνεχίζεται, πρέπει να αισθανθούν δίπλα τους το ΔΗΜΟ, ως ενίσχυση. Επομένως, βοηθάμε το δημότη - πολίτη δημιουργώντας και διατηρώντας το περιβάλλον καθαρό και καλαίσθητο. Είμαστε δίπλα στους πρόσκαιρα ανήμπορους. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μικρά έργα μόνοι μας αυτοδύναμα σε όλα τα σημεία. Από την Αγία Τριάδα έως την Άγναντη και από το Λογγό έως το Καλλίδρομο. Με τη συνεργασία της Περιφέρειας, επειδή οι δημοτικές υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες, αποφασίζουμε και κατασκευάζουμε έργα υποδομής. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι πολλά και είναι στο χέρι μας, να τα ''εκμεταλλευτούμε''. Αλλά και σημειολογικά μιλώντας, σας δηλώνω απόψε, ότι του χρόνου, στον πρώτο ετήσιο απολογισμό μας, ο Δήμος δεν θα ονομάζεται όπως σήμερα.

Αναφορικά με το σχέδιο δράσης μας, και προκειμένου να πετύχουμε, οφείλουμε να αναζητήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο και την τήρηση της νομιμότητας, τα οικονομικά περιθώρια και το γενικότερο οικονομικό κλίμα, το συμφέρον των πολιτών και τη θέληση- επιθυμίες τους. Η ανάπτυξη που όλοι αναμένουμε και επιθυμούμε πρέπει να είναι συνεχής και όχι εφήμερη. Να υπάρχουν βάσεις και μαξιλαράκια ασφαλείας. Να υπάρχει διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος και επέκταση της περιόδου με δράσεις σύγχρονου μάρκετινγκ από δικούς μας πόρους. Να διασφαλιστεί ότι προσοχή θα δίνεται σε όλο το δήμο, ισόρροπα, χωρίς αποκλεισμούς. Δεν μπορεί να υπάρχει βελτίωση της κατάστασης και πολύ περισσότερο ανάπτυξη (όπως με μικρές διαφοροποιήσεις, αντιλαμβάνεται τη λέξη ο καθένας μας) αν αγνοείται ο ρόλος και πρακτικές των πραγματικών ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων.

Η θάλασσα και οι παραλίες, ο ανεκμετάλλευτος ορεινός όγκος, τα ιαματικά νερά και η γεωγραφική θέση (πάνω στην Εθνική Οδό, απόσταση από Αθήνα και αεροδρόμιο, λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, νέα σιδηροδρομική οδός), η ιστορία και οι άνθρωποι είναι τα πλεονεκτήματα του Δήμου. Ο αγροτικός τομέας (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) αν και μάλλον συρρικνωμένος έχει τη δική του δυναμική και μπορεί να συνδυαστεί με τον τουρισμό, αλλά αυτό είναι περισσότερο θέμα ιδιωτικής κινητοποίησης. Αν η διέλευση των περαστικών μετατραπεί έστω και σε μικρό ποσοστό παραμονή, τα οικονομικά οφέλη για τις επιχειρήσεις (και επομένως και εργαζόμενους και επομένως και παραγωγούς τροφίμων) είναι πολύ μεγάλο. Σταδιακά και με την ανάκαμψη της οικονομίας, και εφόσον είμαστε έτοιμοι από την άποψη των υποδομών και των υπηρεσιών, θα δημιουργηθούν ξανά προϋποθέσεις για την εξοχική - καλοκαιρινή κατοικία, που τόσο έχει βοηθήσει τον τόπο.
Απόψε, παρουσιάζεται σε πλήρη ανάπτυξη το ψηφοδέλτιο της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ''. Στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, κανείς δε ζητά από τον άλλο να αρνηθεί την κομματική ταυτότητα, αν έχει. Αλλά είναι και εκτός εποχής να κατεβαίνουν αυστηρά μονοκομματικά ψηφοδέλτια που προσπαθούν να μεταφέρουν κεντρικά πολιτικά προβλήματα όπως το μνημόνιο και η τρόϊκα, σε τοπικές εκλογές. Το πεδίο αντιπαράθεσης και σύγκρουσης για αυτά τα θέματα δίνεται στις Εθνικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές. Αν η φιλοδοξία τους σταματάει στην καταγραφή δυνάμενων και στην είσπραξη συγχαρητηρίων από την κομματική τους οργάνωση, η δική μας σταματά στην παραγωγή έργου και στη βελτίωση του επίπεδου ζωής όλων των πολιτών. Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά και ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Με δεδομένη τη φτώχια που έχει μπει στα σπίτια πολλών συμπολιτών μας, και την οργή που νιώθουν πολλοί από εμάς, η λύση δεν είναι να κομματικοποιηθούν οι τοπικές εκλογές ή να είμαστε αδιάφοροι και να μην ψηφίσουμε. Το δικαίωμα της ψήφου οφείλουν να το ασκήσουν όλοι με κριτήριο την αξία των υποψηφίων. Η επιτυχία της δημοτικής αρχής εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Επομένως, οι πολίτες ουσιαστικά επιλέγουν δημοτικούς συμβούλους και δήμαρχο μαζί, με την ίδια βαρύτητα. Στο συνδυασμό όλες οι υποψηφιότητες είναι πολύ αξιόλογες, με ικανότητες και γνώσεις που θα βοηθήσουν πολύ το επόμενο συμβούλιο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Θα ήθελα να πω δύο επιπλέον λόγια για τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, οι οποίοι έσπασαν κάθε διαχωριστική γραμμή και εννοώ καταγωγής, προέλευσης, και ηλικίας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ελπίζουμε ότι παρουσιάσαμε το καλύτερο, το ποιοτικότερο και το πιο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. Πάντως σίγουρα είμαστε το πιο μαζικό. Κάποιοι που θέλησαν να εξαργυρώσουν τη συμμετοχή τους σε εμάς, είδαν την πόρτα της εξόδου και βρήκαν καταφύγιο αλλού. Είμαστε μία ομάδα και συναποφασίζουμε. Η προστιθέμενη αξία του συνδυασμού μας είναι η διαφορετικότητα και η κοινή στόχευση προς το μέλλον. Ο ισχυρισμός ότι ο συνδυασμός δεν είναι έμπειρος είναι προσβλητικός γιατί εμείς κατεβαίνουμε με εφόδια την επαγγελματική εμπειρία, την κοινωνική καταξίωση και την όρεξη για δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ειδικοί στις πελατειακές σχέσεις και στο σκοτεινό πάρε-δώσε.

α. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμή, ως πρώτος μεταξύ ίσων

β. Σας ευχαριστώ που δεχτήκατε να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκηνικό της στασιμότητας.

γ. Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων, που τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διαθέσουμε όλο το χρόνο μας
- για να πείσουμε για τις προθέσεις μας την τοπική κοινωνία
- για να κάνουμε γνωστό το τι πιστεύουμε και πώς θα το καταφέρουμε
- για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της επόμενης επιτυχημένης για τον τόπο πενταετίας

δ. Σας ευχαριστώ που όλοι μαζί συνθέσαμε αυτό το ψηφοδέλτιο.

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ. ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ κκ. ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΝ κ.ΠΑΤΑΡΓΙΑ;;;ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ κ. ΦΑΚΙΡΗ;;;

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Μου αρέσει η ομιλία του κ. Συκιώτη. Θίγει όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Καυτηριάζει και ελπίζω να το τηρήσει τις Πελατειακές σχέσεις. Θεωρεί υποθέτω δεδομένα τα θέματα της Καθαριότητας, Ύδρευσης, Αποχέτευσης και εξυπηρέτησης των Πολιτών. Κάνει αναφορές στον τρόπο που εννοεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με βρίσκει σύμφωνο. Είμαστε μια τοπική Κοινωνία και να ενδιαφερθούμε μόνοι μας να δημιουργήσουμε το Περιβάλλον στο οποίο θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Θα το εκτιμούσα περισσότερο αν αυτό της συλλογικής απόφασης περιελάμβανε και τη διαδικασία Δημοψηφισμάτων για κύρια θέματα που μας απασχολούν. Περιμένω και θα κρίνω όπως πιστεύω θα κάνει και κάθε συνδημότης μας που πιστεύει στο θεσμό της Τοπικής Κοινωνίας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΟΜΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ...ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ:::

Ανώνυμος είπε...

9:04 έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι συμφέρον έχει το μπλογκ, πάντως ίσως θα έπρεπε να φτιαχτεί ένα άλλο μπλογκ για τις εκλογές, στο οποίο δε θα λαμβάνεται θέση υπέρ κανενός από τους διαχειριστές, και εκεί να γίνονται οι εκλογικές αναρτήσεις. Εγώ πάντως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο μπλογκ. Έλεος δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11:08 που τον είδες τον ωραίο συνδυασμό;

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ....ΞΕΡΟ ΓΚΑΖΟΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΦΑΚΙΡΗ..............ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ "ΦΑΚΙΡΗΣ-ΝΤΑΝΟΣ ΑΕ"....

Ανώνυμος είπε...

γιατρε ο συνδυασμος ειναι πολυ ποιοτικος...ευχαριστουμε που μας τιμησες με την υποψηφιοτητα σου!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11,33 ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΚΙΡΗΣ-ΝΤΑΝΟΣ-ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ Α.Ε.
ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΜΑ ΒΓΟΥΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τις κακιούλες. Όσα δεν φτάνει η αλεπού είστε ρε κακομοίρηδες. Μόνο λάσπη ξέρετε να πετάτε. Στοιχεία όμως?? Μπααα. Όποιος δεν ξέρει ρε παιδιά τι σημαίνει ανοιχτός διαγωνισμός να πάει να ρωτήσει να μάθει και να μην σπιλώνει ονόματα για να δημιουργεί κλίμα ενάντια σε ανθρώπους που πραγματικά προσφέρουν. Ξεκολλάτε το μυαλό σας λίγο. Παίξτε καθαρά ρε και όχι ψεύτικα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΝΤΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ?
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΡΟΗ, ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ........ΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΑΘΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΟΥΖΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

απειλεί εεε?? έλααα σοβαράαα. τι λες ρε παιδάκι μου!! τσ τσ τσ τι τους απείλησε ότι θα τους δείρει εεε?? είστε κάφροι ρε! βλέπετε ότι χάνετε το παιχνίδι και προσπαθείτε με λάσπη και ψέματα. αλλά αυτοί είστε ρε! σας ξέρουμε. τώρα θα σας μάθουμε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία μην χολοσκάτε έτσι και χαλάτε την ζαχαρένια σας. Όποιος έχει στοιχεία στην δικαιοσύνη κατευθείαν. Μην το καθυστερείτε καθόλου. Διαφορετικά βγάλτε τον σκασμό λασπολόγοι σκατίβλαχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΥΖΕΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ότι? Πες μας ντε! Μην μας κρατάς σε αγωνία!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ...ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝΕ ΠΟΣΟ ΧΩΜΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;;;; ΠΟΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕ?ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλωνετε για το ποιον θα εχετε νταβατζη ραγιαδοπουλα?Συκιωτη η παταργια?ειστε πολιτικες πορνες ρε.Αισθημα τιμης μηδεν.Αντε να σας βαλουν σε καλη πιατσα γιατι ετσι ειστε μαθημανοι.Χωρις νταβατζη δεν κανετε.Ετσι σας μαθανε.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα απαντησετε κυριε φακιρη?μαλλον μονο στοιχημα για αρνια ξερετε να βαζετε!!!το οποιο και χασατε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ? ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Ταξιαρχη πες αλευρη το στοιχημα με το αρνι σε γυρευει.....βγεις δεν βγεις συμβουλος γιατι δημαρχος δεν θα βγεις στην πλατεια του καινουργιου να το βαλεις αλλιως εισαι ψευτης.....

Ανώνυμος είπε...

Εσεις βριζεστε στο blog και ο οψιμος πλουσιος με το εξοχικο περιμενει την εκλογη συκιωτη για να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα......ελεος στον ιδιο τοπο ζουμε μαζι συναναστρεφομαστε.φιλια

Ανώνυμος είπε...

ρε μπαγλαμα 3.02 δεν εβαζε ο φακιρης στοιχημα εγω εβαζα στοιχημα οτι δεν θα πηγαινε αλλου απο κοντα ο ταξιαρχης αλλα πηγε

ευτυχως που δεν ησουνα και εσυ σιγουρος κιοτεψες και δεν το εβαλες γιατι θα το εχανα το αρνι χαχαχαχαχαχαχαχχιιχιχιχιχι

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa akou na paei katv apo afton pou evrize....kai ton elege klefti kai apataiwna....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

file ean ton i8ele o kosmos gia dimarxo 8a ton eixe omws den ton 8elei .....dimarxos 8a einai allos..

Ανώνυμος είπε...

απο ποιο....ο φακιρης δεν απειλει κανεναν ας βγει καποιος να το πει...μονο γ...μει

Ανώνυμος είπε...

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι κανενας δεν πρεπει να κανει εκβιασμους και να απειλει για ψηφοθηρικους λογους,εαν ο φακιρης πραγματι συμπεριφερεται ετσι τοτε ειναι καταπτυστος και κανενας δεν πρεπει να τον ψηφισει.

Ανώνυμος είπε...

ρε τι κουτοπόνηροι είστε εσείς ρε! και νομίζετε ότι σας πιστεύουν κιόλας. Ο φακίρης δεν έχει ανάγκη να απειλήσει κανέναν ρε. όποιος έχει στοιχεία κατευθείαν στον εισαγγελέα διαφορετικά βγάλτε τον σκασμό ψεύτες! Αλλά πες μας ρε ποιον?? Ποιον απείλησε? Και πως τον απείλησε δηλαδή? Τι του είπε?? Αν δεν με ψηφίσεις δεν σου ξαναμιλάω ? είσαι τραγικός.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα. Λες και δεν ξέρουμε ποιοι τα γράφουνε αυτά κατά του Φακίρη. Αυτοί που όσο και αν προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν και τώρα κάθονται στα καφενεία και κουτσομπολεύουν.

Ανώνυμος είπε...

ααα καταλαβα ποιος τα γραφει ρε. ενας με ασπρα μαλλια και ενας βλαχος κουτσαβακι

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι… πολύ ποιοτικό το ψηφοδέλτιο…..καμιά δεκαριά αστυνομικοί (συνταξιούχοι, εν ενεργεία, σύζυγοι και τέκνα αυτών) με μέντορες δυο πολιτικά γραφεία…δηλ….η συγκυβέρνηση….. Ξύπνα λαέ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια. Πολίτικα γραφεία τα γραφεία είναι του φακιρη αυτα τον στήριξαν κ αυτα τον στηρίζουν ο τετρι είναι μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο σταικουρας εστιλε κ μπράβους για προστασία στον συκι

Ανώνυμος είπε...

Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά...
Τούμπου τούμπου ζα
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω ότι μερικοι ( ονόματα δεν θέλω να αναφέρω) νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι από τον συνδυασμό του Γιαννάκη μας.....να ξέρουν μόνο ότι επειδή ο Γιαννάκης δεν θα πάρει εκλογές θα κλαίνε και θα πληρώσουν τις αποφάσεις που πήραν

Ανώνυμος είπε...

822 έχεις πολύ μέγαλο κόμπλεξ... και λεωφορεία από Αθηνα έστειλε ο Σταικούρας για να έχει κόσμο, αλλά τους έκαναν μπλόκο στην Τραγάνα γιατί τους περάσαν για Παοκτσήδες... Χαλάρωσε, ***** **** **** **** *** μην κατηγορείς τον Σταικούρα. Αρκετά, πιστευώ οτι είσαι ο γνωστός κ****** της πλατείας.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις αν του συκιωτη οι συμβουλοι ειναι ανικανοι του παταργια ειναι καλυτεροι; βρειτε εναν και πειτε μου να τον ψηφισω

Ανώνυμος είπε...

Ο φακιρης τους έχει όλους αυτούς για πρωινό. Το κορυφαίο έβαλε τον χοντρό να αναφέρει επί λέξει ότι την προηγούμενη πετυχημένη δημοτική αρχή. Που είσται μωλιωτες..να καταλάβετε.έλεος όπως σας χορεύει ο ταξιάρχης ούτε ο τετρι δεν τα ειχε καταφέρει.....λέγαμε φακρη γ....σε τους όλους

Ανώνυμος είπε...

Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.... ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακη την εκανες την πατατα σου,φωτογραφισες τον συνδιασμο Πετροπουλου σαν κοματικα καθοδηγουμενο.Γελανε και οι πετρες με τον ακοματιστο συνδιασμο σου.Τωνια και Σταικουρας σε αρμονικη συνυπαρξη και το βαθυ ΠΑΣΟΚ απο την αλλη.Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι

vida alaniara είπε...

ουλα ουλα θελουμε παταργια στα καμενα βουρλα

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!ΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΦΑΚΙΡΟΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!!!

vida alaniara είπε...

1:50 χαχαχα αλλα3ε πλευρο θα πιαστης

vida alaniara είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο Παταργιας θα ειναι δημαρχος με αντιπολιτευση τον πιπιλα και τη φρουτοκρεμα του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΝΤΩΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ.... (ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΚΗΣ, Κ.Λ.Π.)
ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... (ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ, Κ.Λ.Π.)
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ;
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΛΑΤΣΑΡΑ, Κ.Λ.Π. (ΜΟΝΟ Η ΜΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΕΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΙΡΗ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ...ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ!
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ : "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ"!!!