24 Μαΐου 2014

ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ Ή ΣΥΚΙΩΤΗΣ ? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Αγαπητοί φίλοι, ας κρίνουμε λίγο τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.
Ξεκινώντας από τα Καμένα Βούρλα, τα βασικά ερωτήματα είναι τα εξης:

1)Ποιον προτιμούν για πρόεδρο της δημοτικής ενότητας, τον κ. Δημήτρη Καραμανώλη ή την κα Μαρία Μπασάνου?
2) Ποιον προτιμούν για αντιδήμαρχο, τον κ. Μακρυνίτσα ή τον κ. Τρίγκα?
Είσασταν ικανοποιημένοι από την αντιδημαρχία του κ. Μακρυνίτσα???

Συνεχίζοντας, απευθύνομαι στους κατοίκους του Αγ. Κων/νου. Την πρώτη Κυριακή η ψήφος σας έγινε με καθαρά τοπικιστικά κρίτηρια, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Είστε σίγουροι γιʼ αυτό? Μήπως υπάρχουν και πολιτικά κριτήρια στην επιλογή της ψήφου σας? Αν ναι, ειναι κρίμα να ασχολούμαστε ακόμα με τα πολιτικά γραφεία που θέλουν να κάνουν κουμάντο στην ευρύτερη περιοχή, υπηρετώντας επιχειρηματικά συμφέροντα.

Προς τους κατοίκους του πρώην Δήμου Μώλου, έχω να πω τα εξής:
Εάν ο συνδυασμός του κ. Παταργιά έρθει πρώτος, εκλέγονται 2-3 άτομα από τον Μώλο ανάλογα με το ποσοστό και σίγουρα 4 άτομα από τα γύρω χωριά, κάτι το οποίο εκφράζει την πλειονότητα του πρώην Δήμου.
Αντίθετα, εάν ο συνδυασμός του κ. Συκιώτη έρθει πρώτος, εκλέγονται 5 άτομα από τον Μώλο, κάτι το οποίο δεν εκφράζει το σύνολο των δημοτών και είναι άδικο για τα γύρω χωριά.

Τέλος, για αναπληρώτης δημάρχου ξέρουμε όλοι ότι η επιλογή του κ. Συκιώτη είναι η κα Μπεζάτη(πρώην ιδιαιτέρα της Τόνιας) και επιλογή του κ. Παταργιά είναι ο κ. Φακίρης. Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ στις φήμες που λένε ότι ο κ. Συκιώτης, λόγω επαγγέλματος, δεν θα μπορεί να είναι στο Δημαρχείο παρά μόνο λίγες ώρες, αφού είναι έτσι κι αλλιώς μόνιμος κάτοικος Λαμίας, όπου διατηρεί και το ιατρείο του.Δηλαδή part-time δήμαρχος.......

Αυτά τα ολίγα.....Ελπίζω να μην σας κούρασα....Καλή ψήφο !!!

ΥΓ. Ελπίζω να δημοσιευτεί το παραπάνω κείμενο. Ευχαριστώ...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑ ΤΣΑΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΟΝΤΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΩΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΜΩΛΟΣ "ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ" ΕΠΙ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2014. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΦΑΓΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΩΡΑ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΜΈΧΡΙ ΛΟΓΓΟ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΣΑΠΑΡΑ,ΣΥΚΙΩΤΗ Η ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΨΗΦΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κλανει ο πεθαμένος?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά ένα τέτοιο κείμενο, θα έπρεπε να υπογράφεται επωνύμως και να γράφει υποψήφιος από το συνδιασμόυ του κ. Παταργία. Τι πράγματα είναι αυτά, γράφουμε ονόματα αλλά το δικό μας δεν το δίνουμε.
Ποιος είσαι καλέ μου άνθρωπε;Σε λένε Ταξιαρχη; σε λένε Νικο;
Λυπάμαι blogger και για σένα, και μην μας γράψεις οτι εσύ ξέρεις ποιος είναι, έχουμε εκλογές και αυτά γινονται με ονοματεπώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΘΙΓΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ?????

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ολα καταλαγιασαν εκφραζω τις σκεψεις μου και τις γραφω και σ αυτο το blog.Για μενα ο Παταργιας ειναι προσωπο που ξεχωριζει στην περιοχη.Εχει αποδειξει οτι εχει οραμα και βλεπει μπροστα.Εκανε στο παρελθον καλες επιλογες.για τον τοπο με προοπτικη.Οικοπεδο για σχολειο και γηπεδο.Παραλια ΚΑΠΗ ΩΔΕΙΟ κ.λ.πΣιγουρα υπηρξε αναβαθμιση στην περιοχη.Βεβαια θα εκανε και λαθη ομως οχι με κακη προθεση πιστευω.ΜΟνον στη απραξια αποφευγεις και τα λαθη.Ο Συκιωτης απο την αλλη για μενα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη.Θεωρω οτι περπαταει στα χαμενα.Πολυ επιφανειακος μου κανει.Λυπαμαι που Ο Πετροπουλος δεν ειχε τον χρονο ισως να δειξει αυτο που πραγματικα ειναι.Ειλικρινης και προχωρημενος θεωρω οτι ειναι.Ισως χωρις αρκετη τολμη.Καλη ψηφοφορια αυριο και πολιτισμος πανω απ ολα.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ευχαριστω τον φιλο που εγραψε το κειμενο.Πρεπει να πω οτι δεν ειχα μπει στην διαδικασια να εμβαθυνω τοσο στα πιθανα αποτελεσματα.Μεγαλυτερη δισφορια ενοιωσα στην σκεψη οτι η Μπεζατη θα αναλαβει θεση κλειδι.Οχι βρε παιδια μακρια τα υποκαταστατα Τονιας Σταικουρα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙΚΠΕΔΑ....ΕΠΙΣΗΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ??ΞΕΡΕΙΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ..

ΠΑΡΑΛΙΑ????ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ??ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΛΗ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ??

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ....ΗΘΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ(ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ). ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ). ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΠΑΡΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΡΙΧΝΩ ΛΕΥΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΚΛΕΞΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Π Α Τ Α Ρ Γ Ι Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕ Ν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να έχει γνώμη για τον Παταριά παρά μόνο όσοι τον έφαγαν στη μάπα τα χρόνια του Καποδιστριακού Δήμου Μώλου. Ε λοιπόν τα ορεινά χωριά δεν θέλουν με τίποτα Παταριά ο οποίος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το τι χρειάζονται οι άνθρωποι των χωριών αυτών. Τον ενδιέφερε μόνο η τσέπη του η διασκέδασή του και η προσωπική του προβολή μέσω του Κόμματος και των υποτειθέμενων Πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Παραλία του Μώλου τις οποίες μάλιστα τις έκανε με ζημία αφού οι περισσότεροι θεατές ήταν τζαμπατζήδες στα πλαίσια της διανομής προσκλήσεων για την αυτοπροβολή του. Συστήνω μακριά από Παταριά.

Ανώνυμος είπε...

Μεσα στα πλαίσια συσπείρωσης του Μωλου για τον Παταριά, ο αναλυτης, τα εφερε απο εδω τα εφερε απο εκει, κατι βρηκε για ολους τους αλλους.
Για τον Αγιο, το κυριο επιχείρημα ειναι τα πολιτικα γραφεια και τα συμφέροντα,και απο φημες, ποιος θα μπει αναπληρωτης δημαρχος και που θα κατοικεί ο Συκιωτης.
Για τα Καμενα, ανεβάζει στα υψη την Μπασανου και κατεβαζει στα ταρταρα τον Μακρυνιτσα, μιλαει για Τριγκα ως αντιδημαρχο, που δεν τον εχουμε δει να ασχολειται ποτε με τα δημοτικά.
Με τετοια ανάλυση, το μόνο που καταφέρνει ειναι να συσπειρωσει τους αντιπάλους του.
Μου κανει μεγάλη εντυπωση, που ο Παταριάς τα βάζει στους λογους του, για την συμμετοχη του Συκιώτη στα Δ.Σ και ερωτώ, με ποιον αρχηγό εξελέγη ο Συκιώτης ως Δημ. Σύμβουλος, μηπως με τον Παταργιά;;
τοτε δεν ειχε στήριξη ο Συκιωτης απο πολιτικα γραφεια;;;
Απο αυριο, ισως βγουν τα σωστα συμπερασματα και οι αναλυτες θα εκφέρουν την γνωμη τους, με περισσότερη ηρεμία .
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Την προηγουμενη Κυριακη ψηφισα Συκιωτη γιατι επρεπε να "βγαλω" την υποχρεωση... Σημερα ψηφισα παλι Συκιωτη γιατι ο Παταργιας ειναι χοντρος!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ξεχνιομαστε...

Τις προηγουμενες εκλογες ο Παταργιας κ ο Συκιωτης πηγαιναν χερι χερι...

Σημερα, εν ετη 2014 τον Συκιωτη τον υποστηριζει ο Σταικουγας και τιν Παταργια η Τονια και η Μπατζελη...

Ερμε δημοτη του ξακουστου κ πολυδιαφημισμενου Δημου Μωλου - Αγ. Κων/νου παραδεξου εστω και τωρα οτι εχεις πεσει θυμα της συγκυβερνησης...

ΖΩΑ...

Ψηφος αντιδρασης στο κατεστημενο!!!

Ελληνας Εθνικιστης

Ανώνυμος είπε...

Εγω εριξα λευκο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει λοιπον η κυριος/α σχολιαστης τι το λιγοτερο εχει ο Κυριος (με καππα κεφαλαιο) Φραουλης (Καραμανωλης Δημητριος) απο την κυρια Μπασανου;;; Σε πληροφορω φιλε μου οτι αν οριστει προεδρος ο Κυριος Φραουλης θα σκιστει και θα τρεξει για τον τοπο γιατι δεν εχει την υπερμετρη φιλοδοξια για προσωπικη προβολη και τετοιες δηθενιες σαν της κυριας Μπασανου...
Ο Κυριος Φραουλης θα ειναι ενα πολυεργαλειο στα χερια του δημαρχου Συκιωτη κ στον εκαστοτε αντιδημαρχο που θα επιλεγει!!!

Ελεος πια με τους εγωκεντρικους και υπερμετρα φιλοδοξους κηφηνες...

Ανώνυμος είπε...

Προς 1.24
Τι μας λες??Ο ΚΥΡΙΟΣ φραουλης??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Πολυεργαλειο???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Το ακουσαμε κι αυτο!!

Ανώνυμος είπε...

ΒLOGGEEEEEEEER ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΜΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΙΖΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαννη, αγαπητε Blogger,
παροτι προσπαθήσατε, δεν τα καταφέρατε. Ο κ. χρηματοδότης σας, θα πρεπει να σας απολυσει γιατι του κανατε μεγαλη ζημιά με την εξοφθαλμη στηριξη σας....
Η πολιτική δεν είναι συστηματα συναγερμών.
Απορώ εκει στην εταιρεια που δουλεύετε, ..δουλευετε καθολου ή γραφατε συνεχεια για τους εργολάβους σας???

Ανώνυμος είπε...

ΜΑλλον οι μελετες αποκατάστασης των 2 χωματερών, προβλεπανε και εγκατασταση συστηματων συναγερμου...δεν εξηγειται αλλιως

Ανώνυμος είπε...

ΜΑλλον οι μελετες αποκατάστασης των 2 χωματερών, προβλεπανε και εγκατασταση συστηματων συναγερμου...δεν εξηγειται αλλιως

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια...ποσο κοστησανε οι 2 μελετες κ. Γιαννακη Γα_ο ??? Ρωτήστε τον κολλητό σας και πεστε μας εδώ στο Blog. Εστω και σαν ανώνυμος ενημερώστε μας. Θα περιμενουμε.