09 Μαΐου 2014

Ας αναλύσουμε λίγο τις δημοτικές εκλογές …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες, όπως ξέρετε και από το παρελθόν, η ανάλυση σε βάθος είναι από τα καλύτερα μας, και μιας και τα δύσκολα μας ιντριγκάρουν, πιάσαμε τις εκλογές ως θέμα, (τον εκλογικό νόμο δηλαδή) να τον αναλύσαμε και να που όντως βγάλαμε λαβράκια…

Οι περσότεροι από εμάς (και εγώ ακόμα ακόμα μέχρι πρόσφατα, πριν διαβάσω τον νόμο) … έχουμε την αμυδρά εντύπωση, ότι ο νόμος που καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ο ίδιος όπως παλαιά. …

Θέλω να πω ότι οι περσότεροι από εμάς, νομίζουμε ότι από την πρώτη Κυριακή, με 42% ποσοστό, τον παίρνεις τον Δήμο, γίνεσαι δήμαρχος, κάνεις τα κουμάντα σου, και όλα καλά, και πέραν τούτου ουδέν.

Αμ δε !! αλλάξανε τα πράγματα … πατριώτες …

Θέλει 50% + μία ψήφο για να βγεις την πρώτη Κυριακή δήμαρχος!!!

Εεε καλά θα πείτε … και τι έγινε ?? ας είναι και έτσι …

Ναι … δεν λέω, δεν έχασε η βενετιά βελόνι .. καλά είναι και έτσι… αλλά ας το δούμε καλύτερα.
Καταρχήν, κατά πως το βλέπω εγώ, … σχεδόν κανένας δεν θα βγει δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή και απλά θα τον ‘βγάλουμε’ την δεύτερη Κυριακή τον ‘δικό μας’. (ο καθένας αυτόν που του αρέσει δηλαδή).

Καλώς…, (για τον δήμαρχο) αλλά … το θέμα αγαπητοί μου, δεν είναι ο δήμαρχος σε αυτή την φάση, είναι ότι, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο τελικά (και θα αποφασίζουν με την ψήφο τους στα συμβούλια,  για την καθημερινότητα μας) θα εκλεγούν με τα ποσοστά της ‘πρώτης’ Κυριακής παρακαλώ !!!
(Το ξέρω ότι το ξέρετε αρκετοί από εσάς, αλλά είναι και κάποιοι που δεν το ξέρουν)

Εδώ λοιπόν σε θέλω κάβουρα…  Πάρτο αλλιώς !!!

Δηλαδή ο νομοθέτης λέει ότι…, από το ποσοστό της πρώτης Κυριακής θα βγει το δημοτικό συμβούλιο που θα συμμετέχει και θα ψηφίζει στα συμβούλια για τα σοβαρά θέματα του δήμου μας, ανεξάρτητα με το ποιος τελικά θα βγει δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή.
Χμμμ μάλιστα ….

Παράδειγμα …
Έστω ότι ο Τσαπάρας πάρει την πρώτη Κυριακή 30% αλλά δεν είναι ούτε πρώτος ούτε δεύτερος, οπότε βγαίνει εκτός αναμέτρησης την δεύτερη Κυριακή αλλά έχει θεμελιώσει καμιά 10ρια (υποθετικό νούμερο) δημοτικούς συμβούλους ψηλά χαμηλά να κάνουν κουμάντο στα δημοτικά συμβούλια και στην καθημερινότητα μας (και δεν το ξέρω να το θέλουμε αυτό.., αυτοί τουλάχιστον που δεν ψηφίζουν Τσαπάρα).

Επίσης!!! υπάρχει και άλλο ευτράπελο του νόμου, αναφορικά με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων , που λέει ότι … πρόεδρος τοπικού συμβουλίου ΔΕΝ εκλέγεται αυτός που έχει τους περισσότερους σταυρούς στο χωριό!!!!!!!  (πλην Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου)
Ορίστε ???? (και πάλι εδώ σε ξανά θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα).
Πρόεδρος τοπικού συμβούλιου εκλέγεται αυτός που βρίσκεται στον συνδυασμό που έχει πάρει τις περσότερες ψήφους στο εκάστοτε χωριό, ανεξάρτητα αν αυτός ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει τις περισσότερες ψήφους. (δηλαδή πρόεδρος μπορεί να εκλεγεί πχ κάποιος που έχει πάρει 5 σταυρούς !!!)

Πάμε για παράδειγμα να το καταλάβουμε αυτό  το θέμα με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων γιατί είναι δύσκολο.
έστω ότι στο υποθετικό χωριό Καισκαμενδάγιος (χαχαχα ισπανικό μου βγήκε το όνομα αλλά δεν πειράζει για το παράδειγμα, ελπίζω να μην πουν τα καμένα έτσι τουλάχιστον) οι
προσφιλέστεροι να εκλεγούν τοπικοί πρόεδροι είναι οι εξής:

O Συκυποψήφιος, ο Τσαπυποψήφιος, ο Πετυποψήφιος και ο Πατυποψήφιος.

Ας πούμε ότι στο χωριό αυτό, ο Πατυποψήφιος πήρε 500 σταυρούς και ο Συκυποψήφιος πήρε 200.
Αν ο συνδυασμός (το ψηφοδέλτιο) του Συκυποψήφιου ήρθε πρώτο σε ψήφους στο χωριό Καισκαμενδάγιος, (ανεξάρτητα αν έγινε δήμαρχος ή όχι ο αρχηγός του Συκυποψήφιου) τότε πρόεδρος τοπικού συμβουλίου θα γίνει ο Συκυποψήφιος και ας έχει μόνο 200 σταυρούς ενώ ο Πατυποψήφιος έχει 500. (άδικο εε?? ναι αλλά αυτός είναι ο νόμος …)
Προσέξτε το παραπάνω ισχύει, έστω και αν ο αρχηγός του Πατυποψήφιου γίνει δήμαρχος.
(πλην Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου ξαναλέω)

Όποιος κατάλαβε … κατάλαβε …
Παράδειγμα έφερα (μην βαράτε) για να καταλήξω κάπου το έκανα….
και το οποίο είναι το εξής ρεζουμέ:
Είναι κάποιοι που για συναισθηματικούς (ή άλλους) λόγους … την πρώτη Κυριακή θα ψηφίσουν διαφορετικό πράγμα από την Δεύτερη Κυριακή.
Ρε παιδιά, αυτό που θέλετε στο τέλος να βγει, αυτό ψηφίστε.., αφήστε τα,  πάω Λαμία μέσω Θεσσαλονίκης, γιατί τελικά κακό στον τόπο θα κάνετε!!!
Ψηφίστε αυτό που νομίζετε ότι μπορεί καταρχήν να εκλεγεί κα κάντε το από την πρώτη Κυριακή (ότι θεωρεί ο καθένα δηλαδή σωστότερο)

Όποιος (ξανά) κατάλαβε … κατάλαβε …

Συνοψίζω
1)Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή βγαίνεις με ποσοστό πάνω από  50%
2)Οι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται (οι έδρες κατανέμονται) με τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής
3)Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου γίνεται αυτός που ο συνδυασμός του βγήκε πρώτος στο κάθε χωριό ανεξάρτητα από αριθμό ψήφων που έχει πάρει ο ίδιος.
(πλην Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου ξανάξαναλέω)

Φιλικά ο Blogger

ΥΓ1
Προς θεού, δεν προσπαθώ να πω σε κανέναν το τι θα ψηφίσει. Αυτό που λέω, είναι ότι ψηφίστε προσβλέποντας και στοχεύοντας στον ‘προορισμό’ και όχι στην ‘διαδρομή’…

ΥΓ2
Το καταλαβαίνω ότι κάποιων από εμάς, μας αρέσουν κάποιοι συνδυασμοί που … ρε παιδάκι μου … δεν πρόκειται να βγουν… πώς να το κάνουμε !!
Ας διαλέξουμε έναν συνδυασμό που μπορεί να βγει και ας τον ψηφίσουμε από την αρχή ώστε να δώσουμε στον επόμενο δήμαρχο ικανό αριθμό δημοτικών συμβούλων να διαμορφώσει και να οργανώσει το έργο του χωρίς ‘προβλήματα’. (όποιος και αν είναι αυτός!!! Επαναλαμβάνω δεν λέω σε κανέναν τι θα ψηφίσει !!! )

ΥΓ3
Το φανταστικό χωριό Καισκαμενδάγιος, προέκυψε από το Καινούργιο – Σκάρφια – Μενδενίτσα – Άγιος (το γράφω για να μην σας παιδεύω να το βρείτε)

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Blogger,
Έχω τις εξής απορίες:
1. Πώς μπορείς καιεσύ πάντα θέτεις το θέμα πάνω στο οποίο όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τοποθετηθούμε?
2. Με ποιά κριτήρια επιλέγεις τα θέματα?
3.Ας προτείνουμε κάποια θέματα και ας φέρει ο καθένας τα επιχειρήματα και τις απόψεις του σε κάθε ένα ξεχωριστά και όχι να πετάς απόψεις προς δημιουργία εντυπώσεων.
Ας συζητήσουμε για το μοντέλο ανάπτυξης της περιοχής στον ορεινό όγκο, στην παραλία, τα ιαματικά νερά. Για τους δήθεν μεγάλους επενδυτές και το τι σημαίνει αυτό για τον τόπο μας, για το μοντέλο λήψης αποφάσεων από τον Δήμο, για την ενεργοποιηση των πολιτών.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
Το να προτείνεις να ψηφίσουμε με κριτήριο το ποιός έχει πιθανότητες να βγεί από την πρώτη Κυριακή αποτελεί πολιτική σκέψη?

'Ετσι μάζευαν ψήφους επί δεκαετίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και καταστρέψανε τη χώρα.
Ας ψηφίσει επιτέλους ο καθένας μας αυτούς που θεωρεί ότι δεν εχουν εμπλακεί- καιλόγω ήθους και πίστης στους θεσμούς- δεν πρόκειται να εμπλακούν σε ιδιοτελείς συνδιαλλαγές, αλλά θα αγωνιστουν για να μην ξεπουληθεί ο τόπος μας και ας βγούν και τη δεύτερη Κυριακή. Για σκεφτείτε να έχουμε 5 χρόνια πάνω στο κεφάλι μας,αυτούς που μας έφεραν μέχρι εδώ. Να γελάνε εις βάρος μας 5 χρόνια? Να έχουν πέντΕ χρόνια στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν το "δημιουργικό" έργο τους? Η καθυστέρηση της μιας βδομάδας μας μάρανε?
δπ

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη

Α)Δεν θέτω κανένα θέμα (έχεις μπερδευτεί λιγάκι μάλλον), κάνω ανάλυση του νόμου, και καταγράφω την άποψη μου για το ‘day after’.
Β)Δεν σε εμπόδισε κανένας να καταγράψεις το άρθρο σου – άποψη σου, και να το στείλεις να το αναρτήσουμε.
Γ)Το αν αποτελεί πολιτική σκέψη αυτό που έγραψα, για να το βρούμε, θα πρέπει πρώτα να δώσουμε βαθύ ορισμό στο ΤΙ ακριβώς σημαίνει πολιτική σκέψη, όταν η προκύπτουσα άποψη αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση. Βλέπεις εγώ δεν μπλέκω την ευρεία πολιτική σκηνή και τους κόμματα με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Δ)Αυτοί που μας έφεραν εδώ, δεν έχουν καμία σχέση με τους υποψήφιους δημάρχους και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του χωριού μας (πίστεψε με). Ξέφυγε από το τι κάνουν τα κόμματα και επικεντρώσου στο τι θες να κάνουν οι ‘άνθρωποι’ για το χωριό σου.

ΥΓ1
Μην χτυπάτε το σαμάρι.

ΥΓ2
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι για όλα. Δες το θετικά… πχ συμφωνούμε ότι διαφωνούμε (κάτι είναι και αυτό για αρχή …)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Blogger,
1. Θέτεις θέματα, δεν κάνεις ανάλυση του νόμου,όπως ισχυρίζεσαι. Προτείνεις και τη λογική με την οποία πρέπει να ψηφίσουμε, "αυτούς που έχουν πιθανότητες να βγούν". Αυτό δεν αποτελεί πολιτική σκέψη. Ο ορισμός της δεν είναι και πολύ δύσκολος. Είναι η σκέψη πάνω στα πολιτικά θέματα, όπως λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, εντοπισμός σημείων και μοντέλο ανάπτυξης, κοινωμικό όραμα κλπ.
2. Έβαλα κύρια πολιτικά θέματα του τόπου μας, τα οποία παρέβλεψες:
- Τις δήθεν μεγάλες επενδύσεις καιτη σημασία τους για τον τόπο μας(ήδη αποφασίζονται από την κεντρική εξουσία μέσω ΤΑΙΠΕΔ, έτσι εμπλέκεται άμεσα στις τοπικές εκλογές)
- Την αντίσταση που πρέπει να προβάλλει ο Δήμος
-Την ενεργοποίηση των πολιτών
-Και τέλος, λυπάμαι αλλά αυτή είναι η άποψή μου, τα φαινόμενα διαπλοκής και παραγοντισμού είναιυπαρκτά. Πρέπει και μπορούν να εκλείψουν μόνο μέσω της διαφάνειας στη λήψη των αποφάσεων. Η αδιαφάνεια και ο παραγοντισμός μας έφερε ως εδώ και όσοι τα εφάρμοσαν και τα εφαρμόζουν.
Σίγουρα δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε, τις αντιρρήσεις μου μου στις απόψεις σου εκφράζω, όπως και εσύ άλλωστε.
Υ.Γ1
Φιλική Συμβουλή.
Φύγε λίγο από το στερεότυπο "μην κτυπάτε το σαμάρι", δεν εκφράζει καιπολλά.
Υ.Γ2 Ούτε καιτο πατερναλιστοκό ύφος όπως "πίστεψέ με"
Φιλικά
δπ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger, οι σύμβουλοι θα εκλεγούν οι μισοί αναλογικά και οι άλλοι μισοί εκ των δύο συνδυασμών που θα πάνε στη δεύτερη Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος θα έχει τουλάχιστον τα 3/5 του δημοτικού συμβουλίου απ' το συνδυασμό του.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΑΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ.ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΛΟΓΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τζαμπα παιδευεσαι γιατι ο παταργιας θα βγει απο την πρωτη κυριακη

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα βγει απο το παράθυρο όπως μπηκε!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε blogger,ισως πρεπει να μελετήσης περισσότερο τον εκλογικο νόμο, γιατι με εχεις μπερδεψει.
1. Οι τεως δημοι, ειναι πλεον ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ και βγαζουν δημοτικους συμβούλους συμφωνα με την τελευταια απογραφη 2011.
2. Ο δημος εχει 27 μελη στο δημ.συμβουλιο, που συμφωνα με την απογραφη πιθανον να εχει την εξης αναλογικοτητα Αγιος 7 συμβούλους Καμ, 11 και Μωλος 9 συμβουλους.
3. Ο πρωτος απο τους συνδυασμους που θα εκλεγει ειτε απο τη πρωτη Κυριακη με 50%+1, ειτε απο την δεύτερη Κυριακη(μεταξυ των 2 πρωτων) θα πρεπει να εχει τα 2/3 των συμβουλων στο Δ,Σ. αρα 18 και ολη η αντιπολιτευση το 1/3 δηλ. 9 συμβουλους.
4. Απο την πρώτη Κυριακη οι Δημ.Συμβ. θα μπουν σε σειρα εκλογιμότητας, συμφωνα με τους σταυρους που θα πάρουν,απο τους 2 πρωτους συνδιασμους. Οι επιλαχόντες συνδιασμοί συμφωνα με το εκλογικο μετρο που ελαβαν θα παρουν τις εδρες στην αντιπολιτευση.
5. Εδω θα πρεπει να λάβουμε υπ οψιν και τις εδρες που πρέπει να εχει καθε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (δηλ. τεως Δημοι)
6. Οι εδρες των δημοτικων ενοτητων (τεως Δημοι) εχουν Δημοτικες Κοινοτητες με 5 μέλη, απο τα οποία τα 3 μελη ειναι υποχρεωτικα απο τον συνδιασμο του εκλεγεντα ΔΗΜΑΡΧΟ (ασχετων ψηφων που εχει λάβει)
7. Τα ανωτερω δεν ισχύουν για τις Τοπικες Κοινοτητες (Οικισμοι), που εκλέγονταιται απο τον πλειοψηφήσαν συνδυασμό στον οικισμο.

Εαν κανω λάθος στις παρατηρήσεις μου, διόρθωσε με, αλλα με παραπομπή σε άρθρα του Νόμου, έτσι για να βάλουμε μία σειρά.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι αν θα βγεί ή όχι ο Παταριάς ή ο οποιοσδήποτε άλλος.
Το θέμα είναι ποιόν θα ψηφίσουμε εμείς καιγιατί.
Ποιός δεσμεύεται για διαφάνεια των αποφάσεων, για αντίσταση στις δήθεν επενδύσεις μέσω ΤΑΙΠΕΔ, που θα ιδιωτικοποιήσει τα πάντα έναντι πινακίου φακής, και θα κλείσει όλους τους επαγγελματίες. Θα μαραζώσουν τον τόπο.
Αυτόν πρέπει να ψηφίσουμε εμείς, να μην γίνουμε με τη ψήφο μας συνένοχοι και να βγούμε μπροστά να φτιάξουμε τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Διορθωση στο 3.
Ο πρωτος εκλεγεις πέρνει τα 3/5 των συμβουλων αρα 16ή 17 συμβούλους και η αντιπολιτευση τα 2/5

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1.17,αυτα σου λένε οι της αριστερας για να σε τρομάξουν.
Μαθε της ιστορία της Εταιρειας ΡΑΔΙΟΠΗΓΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ με τον Γερ. Βασιλειαδη από το 1946 και εντευθεν.
Πως ηταν ο τοπος μας πριν και πως εγινε μετα απο 10ετιες, οταν οι ιδιοι βεβαια ειχαν φαλιρήσει λογω του πολεμου. Μαθε ποτε εγιναν οι εγκαταστάσεις, για να υπάρχει, μετα από 75 χρόνια, εστω αυτο το ξενοδοχείο που λέγεται ΓΑΛΗΝΗ, εαν δεν σου αρέσει, δικό σου προβλημα.
Επαγγελματιες στα Καμένα Βουρλα,ήρθαν δουλεψαν, αλλοι εφυγαν, ανοιξαν άλλοι, σημερα παντως ολα τα καταστηματα σχεδον ειναι ανοικτα, εστω και με προβλήματα, λογω οικονομικης κρισης. Μηπως φταιει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ 1946.Κριμα που βαζεις τα θεματα των επενδυσεων με τοση κομματικη εμπάθεια.

vida alaniara είπε...

Βρε παιδια. Βρε παιδια. Το αποτελεσμα θα ειναι ενα ο παταργιας δημαρχος φιλακια και καλο μεσημερι. Απο τα καμενα βουρλα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.47 γειά σου,

καμία σχέση δεν έχουν οι μεχρι σήμερα ιδωτικές επενδύσεις με το ξεπούλημα της χώρας που κάνει το ΤΑΙΠΕΔ.Παραλίες, βουνά, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι, ΕΥΔΑΠ, όλα στο σφυρί.Ήδη στην Κέρκυρα και στην Ιθάκη γεννιούνται τεράστιες τουριστικές μονάδες σε δασικές περιχές. Θα κτίσουν, θα φέρουν τους τουρίστες μέσα σε συγκροτήματά-πόλεις από όπου δεν θα βγαίνουν ούτε για τσίπουρο Σε όλες τις τριτοκοσμικές χώρες το κάνουν ήδη εδώ και δεκαετίες. Στην κεντρική Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοια συγκροτήματα. Τα μικρά ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάρτια, οι μικρές επιχειρήσεις και παραγωγικές μονάδες είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη ενός τόπου. Εδώ σαφώς εντάσσεται και το Γαλήνη. Ούτε κομματικό φανατισμό έχω ούτε εμπάθεια. Το μέλλον μου και των παιδιών μου θέλω να υποστηρίξω, μαζί με το δικό σου. Γιατί όποιος και αν είσαι, ότι και αν κάνεις, στο ίδιο καζάνι μας βράζουν.Και αν κάποιος νομίζει ότι θα βγεί καθαρός με το να τους κάνει τα χατήρια απλώς πλανάται.


Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ.πριν λιγο διαβασα τον εκλογικο νομο.Σκεφτεστε μια τριαδα στην τοπικη κοινοτητα Μωλου;ΚΑΡΑΚΑΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-καπλανης ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ σουργελο ΡΙΖΑΔΗ ΛΑΜΠ.ΡΙΝΗ 80 και ανω.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΩ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αν εκλεγεί ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ κάθε ελπίδα για πραγματική αλλαγή χάνεται. Σε καμία περίπτωση κάτι παλιό και λανθασμένο να φέρει κάτι καινούργιο, δημοκρατικό και όμορφο. Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ και η περί αυτόν τα πρώτα 4 χρόνια θα απεργάζονται τρόπους για να τρώνε λεφτά και τον τελευταίο χρόνο θα κάνουν έργα βιτρίνας να ξαναεκλεγούν. αυτή είναι η ΤΑΚΤΙΚΗ τους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!!!!! Αναπολήστε τι έκαναν μέχρι τώρα !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΗΗΗΗΗ I LOVE YOU

Ανώνυμος είπε...

Καμένα βούρλα = παταργιάς

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ 2011, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 2000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. Ο ΜΩΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΕΓΡΑΨΕ 1965 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2000). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΜΕΛΕΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΣΚΑΡΦΕΙΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ (ΕΚΤΟΣ Κ. ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΩΛΟ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο το πρόγραμμα και η επιχειρηματολογία των υποστηριχτών του Παταργιά... (όπως των 12.50 & 1.14). Δεν απαντούν σε κανένα σχόλιο για τη ληστρική θητεία του, που σταμάτησε ευτυχώς 12 χρόνια πριν. Δεν μπορούν να πουν το παραμικρό για τις χαμένες Θερμοπύλες... αντιθέτως ρίχνουν στους Καμενοβουρλιώτες το δόλωμα για αλλαγή ονόματος του Καλλικρατικού Δήμου, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, για να μη φάνε μαύρο εκ των όπισθεν (κολλημένοι εγκέφαλοι, που θέλουν να μείνει ως έχει). Δε συζητούν για το αύριο του τόπου, γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το πενταετές πρόγραμμα μάσας. Τη δοκιμασμένη συνταγή που αποδεδειγμένα κατέστρεψε οικονομικά και όχι μόνο το Μώλο, την φέρνουν σήμερα, ως αναμασημένη τροφή, σαν πρόταση για το μέλλον...
Δε θα πάρουμε!!! Είμαστε συνηδειτοποιημένοι δημότες και καταδικάζουμε όσους έχουν δώσει τα δείγματα γραφής τους στο παρελθόν, με κάκιστα αποτελέσματα. Έλεος, πια με τον παραθυράκια και τους τραμπουκισμούς του.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ.ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

υπο είπε...

10:17 χαχαχα δεν τα εμαθες και χοντρα πηρε ασε ρε νουμερο που θα πιασης στο στομα σου την μαρια ....ααα και πες αλευρι. Ουτε ψηφακι σε γυρευει...μαρια παμε γιερα με τσαμπουκα

Ανώνυμος είπε...

η ανατροπη θα ερθει με ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε blogger μου θυμιζεις λιγο απο παλιο ΠΑΣΟΚ και απο ΕΛΙΑ.Οταν πριν λιγες μερες εντεχνα (απειλησαν) τον κοσμο οτι αν δεν ανεβασουν τα ποσοστα τους τοτε θα ερθει το τελος.Βεβαια ανασκευασαν μετα απο λιγο και κανανε την τουμπιστα τους.
Το ΥΓ2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΡΟΛΥΠΤΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα μια επιστολη του Μακρυνιτσα προς τους πολιτε
1)στο δευτερο μεροε μαε λεει για οτι δεν εγινε μηπως ξεχναει οτι ειταν και ο ιδιος μελος του δημοτικου συμβουλιου
2)οσο για το πρωτο μερος μας λεει για καποιες δεντροφυτεψεις και για μια πισινα στου κουνιαβιτη

Αυτα νομιζω τα εκανε ο
παπαναγιωτου
Δεν μας ειπε τιποτα για τα εργα που αφησε στη μεση
Σκουπισμα πεζοδρομειου
Περισυλλογη αδεσποτων σκυλων

Ανώνυμος είπε...

το διάβασα και εγώ το φυλλάδιο του μακρυνίτσα. αυτός γράφει ότι έφτιαξε το λιμάνι. μα καλά χαζό είναι αυτό το παιδί;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΧΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ 2 ΠΡΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ(ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ)ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ...!!!ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΕΙ!!!!C

Ανώνυμος είπε...

re paidia anartiste kapios ti fillada tou tupakou na doume ti skarfistike

Ανώνυμος είπε...

Μπλατσάρας , Μπασάνου, Γουλιώτης , Γερασίμου άκουσα ότι τα πήρανε τα λιλιά !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ρε παιδιά που μοιράζει φράγκα να του δώσω τη διέυθυνση μου, ή να πάω να μου δώσει και εμένα μερικά τώρα που τα έχω ανάγκη. Απο μαλ....ιες άλλο τίποτα. Οτι και να πείτε ο παταργιάς θα βγεί. Ουστ μοσχαροκεφαλές

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι άλλοι Καραμανώλης , Πλατανιάς, Μακρυνίτσας, Όλγα δεν τα πήρανε ?

Ανώνυμος είπε...

Τι ? Αν όλοι τα πήρανε εγώ?? μαλάκας είμαι ? δώστε ρε και σε μένα !!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε blogger μου θυμιζεις κατι απο παλιο ΠΑΣΟΚ και απο ΕΛΙΑ που εντεχνως (απειλησαν) τον κοσμο αλλα μετα το αλλαξαν παλι (ΥΓ2).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟΣ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ αυτου του blog ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ασε οι κριτες να ειναι αλλοι
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν τα πηρανε και ολοι τα φραγκακια αλλοι πηρανε και θεσουλες απο τωρα.ελα παρε παρε στις 18 του μαη κλειρωνει.ελα παρε παρεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Με 1000 ευρώπουλα ψηφίζω όποιον θέλετε.

υπο είπε...

3:16 Επεστρεψα επεστρεψα
και ειδα οτι δεν εχασα
Τα ιδια φεηλ παλι λες
Τις ιδιες πι.....πε.....ς και ολο κλαις
Στιχομοιχεία εκανα
Στον υπνο μου σε ε....κλαν.....α.

Ανώνυμος είπε...

3:16.. Αν οι μα....λα......κε...ς πετούσαν φίλε.. Εδώ μέσα θα ήτανε αεροδρόμιο..ΜΠΑΣΑΝΟΥ..ΓΙΕΡΑΣΙ ΜΟΥ...ΓΟΥΛΙΩΤΗ..ΜΠΛΑΤΣΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΥΡΙΖΟΥΜΕ.........ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑΑΑΑ ....

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιοι του παταργιά μην ακούτε τίποτα τα καμένα βούρλα σας στηρίζουν. Θα σαρώσουμε την κυριακή. Θα φάνε τέτοια ήττα οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τα κωλομάλλια τους. Εμπρός δυνατά μην μασάτε

Ανώνυμος είπε...

παιδιά γερά και στο καινούργιο να βγάλουμε πρόεδρο τον χοντρομάκη!

Ανώνυμος είπε...

οταν αρχισουν οι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι του παταργια και ζητουν τα ταξιματα τοτε να δειτε χαμος που θα γινει!!!ηδη το πανυγηρι ξεκινησε...

Ανώνυμος είπε...

αντε να δουμε πως θα κυκλοφορουν οι καμενοβουρλιωτες του παταρια οταν παρει το δημαρχειο απο τα καμενα και το φερει στο μωλο

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΝΤΩΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ.... (ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΚΗΣ, Κ.Λ.Π.)
ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... (ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ, Κ.Λ.Π.)
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ;
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΛΑΤΣΑΡΑ, Κ.Λ.Π. (ΜΟΝΟ Η ΜΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΕΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΙΡΗ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ...ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ!
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ : "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΨΗΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ? ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ? ΟΧΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΤΣΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΑΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΙΡΙΖΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΙΑ ΩΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΤΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιοσδήποτε και αν αποφασίζει θα είναι καλύτερος από ΠΑΤΑΡΙΑ ο οποίος έχει δοκιμασθεί και έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς εκτός από τα Αθηναϊκά Μπουζούκια με τους κολητούς του και με έξοδα του Δήμου. Αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

για θυμιστε μου ρε παιδια οταν μαλωναν τα καμενα με το μωλο για το λυκειο ποιος ηταν δημαρχος?ποιοι ηταν απεναντι του?ποιος εδιωξε τις θερμοπυλες απο το δημο και γιατι?ποιος εφαγε και ηπιε με εξοδα των δημοτων του?ποιος μιλαγε για εργα και τελικα το μονο που εκανε ηταν ενα μικρο κρατιδιο με το ονομα του σε πινακιδα στον δρομο?ποιος χρωσταει ακομα σε επαγγελματιες που του εκαναν δουλειες?εεεεεεεεε???????/

Ανώνυμος είπε...

για θυμιστε μου ρε παιδια οταν μαλωναν τα καμενα με το μωλο για το λυκειο ποιος ηταν δημαρχος?ποιοι ηταν απεναντι του?ποιος εδιωξε τις θερμοπυλες απο το δημο και γιατι?ποιος εφαγε και ηπιε με εξοδα των δημοτων του?ποιος μιλαγε για εργα και τελικα το μονο που εκανε ηταν ενα μικρο κρατιδιο με το ονομα του σε πινακιδα στον δρομο?ποιος χρωσταει ακομα σε επαγγελματιες που του εκαναν δουλειες?εεεεεεεεε???????/

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΑΝΟΥ,ΜΠΛΑΤΣΑΡΑ,ΓΟΥΛΙΩΤΗ,ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ....; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ;ΘΕΩΡΕΙΤΕ OTI TA KAMENA EINAI ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

80% 80% 80% 80% ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΔΟΞΑΣΟΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

προs 4.26..που ρωταει αν βγει ο καρακαξηs-καπλανηs,στον Μωλο??ειμαστε για κλαματα φιλε μου!!!!!!!!ποιο κατω δεν εχει να παμε..η απολυτη καταντια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο παταργιασ δημαρχοσ με εμπειρια....????
το ακουσαμε και αυτο....
η εμπειρια του 98-02....
που οτι πασαλλειματα εκανε ηταν ΟΛΑ παρανομα.....

που διελυσε ΗΘΙΚΑ τον κοινωνικο ιστο του Μωλου...

που εχεις χρεωσει τον Δημο με δανεια τα οποια ουδεις ξερει που επενδυθηκαν.....

ενας Δημαρχος που αυτο που εμεινε απο την θητεια του ηταν σοους κατω στην παραλια...μαζορετες(γιατι ηταν και γυναικαδες ,πως να το κανουμε??)

και παντου αδιφανεια ,σπαταλη και ασωτη ζωη με τα λεφτα των Μωλιωτων που απ οτι φιανεται ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!

ΧΟντρε σου εφεξε ,με το χερακι του αντ αυτου βεβαια....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΤΑΡΙΑ.ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

σωστη η ερωτηση φιλε 11.29.με το χερι στην καρδια πιστευω κανεισ δεν θα εβενε το λυκο να φυλαξει τα προβατα.οποτε οι ψηφοφοροι του καταδικαζουν τον τοπο και το μελλον τωνπαιδιων τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11,29 ΚΑΙ 11,42 ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ "ΝΙΑΖΕΣΤΕ"(?) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ 1998-2002 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ(ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 1965 ΚΑΤΟΙΚΟΙ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κου ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙ "ΑΘΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑ" ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ (ΜΠΕΚΟΣ,ΤΣΩΜΟΣ,ΚΡΙΤΣΟΒΑΣ,ΡΟΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΚΟΣ, ΤΣΩΜΟΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΡΗΞΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΛΟ... (ΧΑΜΕΝΕΣ θΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΤΣΙΡΛΙΤΝΕΡΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΞΑΝΤΕΣ, Κ.Λ.Π.) ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ...
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ (ΚΡΙΤΣΟΒΑΣ & ΠΑΝΤΡΑΣ) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ) ΧΟΝΤΡΟ, ΑΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ...
ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!!!