31 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ: Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο - Η κατανομή εδρών - Ποιοι εκλέγονται

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μπορεί να ήταν ιδιαίτερα εύκολη η επικράτηση του Γιάννη Συκιώτη στον δεύτερο γύρο των εκλογών μετά το θρίλερ του πρώτου γύρου οι κατανομές όμως των εδρών δείχνει να είναι μία δύσκολη υπόθεση.

Από τις 16 έδρες που παίρνει ο Γιάννης Συκιώτης οι 5 κατανέμονται στην ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου, οι 7 στην ΔΕ Καμένων Βούρλων και 4 στην ΔΕ Μώλου. Από τον συνδυασμό του γιατρού εκλέγονται κατά Δημοτική Ενότητα οι παρακάτω:
Στην ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου οι Νικόλαος Τριανταφύλλης με 561 ψήφους, Ευφροσύνη Μπεζάτη με 449 ψήφους, Χρήστος Παπαγρηγορίου με 430 ψήφους, Αικατερίνη Χρήστου με 365 ψήφους, Ιωάννα Παπαρίζου με 359 ψήφους.
Στην ΔΕ Καμένων Βούρλων οι Δημήτριος Μακρυνίτσας με 574 ψήφους, Ιωάννης Πλατανιάς με 549 ψήφους, Αθανάσιος Καραμανώλης με 501 ψήφους, Ελένη Ζαγγανά – Δημητρακάκη με 393 ψήφους, Νότης Σταθόπουλος με 360 ψήφους, Λεωνίδας Πενταλιός με 359 ψήφους και Γεωργία Κουκούλη – Ευαγγελίου με 356 ψήφους.
Στην Δε Μώλου εκλέγονται οι Δημήτριος Κριτσόβας με 474 ψήφους, Χρήστος Παντράς με 474 ψήφους, Κων/νος Μακρόπουλος με 341 ψήφους και Δημήτριος Τσώμος με 332 ψήφους.

Στον συνδυασμό του Κώστα Παταργιά που τερμάτισε δεύτερος κατανέμονται 9 έδρες από τις οποίες καταλαμβάνει την μία στον Αγιο Κωνσταντίνο, 3 στα Καμένα Βούρλα και 5 στον Μώλο.
Από τον συνδυασμό του Κώστα Παταργιά εκλέγονται στην ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου ο Αθανάσιος Φλωράκης με 362 ψήφους.
Στην ΔΕ Καμένων Βούρλων οι Ταξιάρχης Φακίρης με 483 ψήφους και Βασίλειος Τρίγκας με 445 ψήφους.
Στην ΔΕ Μώλου εκτός του αρχηγού Κώστα Παταργιά εκλέγονται οι Βασίλειος Δαλαμάγκας με 561 ψήφους, Γεώργιος Γιαννακόπουλος με 465 ψήφους, Γεώργιος Ανδρεόπουλος με 458 ψήφους, Αθανάσιος Ραββάς με 340 ψήφους και Ανδρέας Βαρυπάτης με 309 ψήφους.

Τέλος σε ότι αφορά τον συνδυασμό του Κώστα Πετρόπουλου συνολικά παίρνει δύο έδρες, η μεν κατανέμεται στον Αγιο Κωνσταντίνο και η δεύτερη στα Καμένα Βούρλα.
Την έδρα στον Αγιο Κωνσταντίνο την κρατά ο ίδιος και την δεύτερη στα Καμένα Βούρλα την καταλαμβάνει η Ευμορφία Ψιμόγιαννου με 316 ψήφους.

Από το lokrisnews


ΥΓ
Τα παραπάνω αποτελούν εκτίμηση με μεγάλη ωστόσο ασφάλεια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου και το εκλογοδικείο θα κρίνει το αποτέλεσμα όπως πχ στην διαφορά στην σταυροδοσία που υπάρχει μεταξύ Βούλγαρη Π. – Παπαρίζου Ι. (362-359).

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ***** ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΕ.ΑΣ ΤΟΝ ΠΛΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ...... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι 12,28 αλλά υπήρχε και ενα όλοκληρο 40% που ήθελε τον Παταργιά... επειδή δεν έχει περάσει μια βδομάδα ακόμα, μήπως να το ξανα σκεφτόμασταν; Γιατί δεν συζητάμε καθόλου για την περιφέρεια, εκεί είναι τα λεφτά...

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου, αλλά το υπόλοιπο 40%? προτίμησε τον Παταργιά. Επείδη δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε να ξαναψηφίσουμε, μήπως αλλάξαν γνώμη κάποιοι. Ο Παταργίας μπαίνει σαν φοβορί τώρα, μπορεί να γίνει ντέρμπι και να σταματήσουμε να μιλάμε με τον γείτονα ( που τώρα ξέρουμε οτι ψήφισε οτι εμείς....(αν μέναμε στον Άγιο Κωνσταντίνο))
Αλλά πιστεύω οτι κάποιοι και μόνοι τους να κατέβουν, θα χάσουν από τον άλλο ευατό τους, είναι καταδικασμένοι να είναι δεύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

τωρα να δουμε τον συκιωτη με τις αρμοδιοτητες που θα δωσει αραγε θα κανει δυο αντιδημαρχους η τεσσερις απο τους οποιους οι δυο αμισθοι αν ισχυσει το δευτερο αμισθος θα πρεπει να ειναι ο καρπουζας η λιρας και αραγε ποιος θα ειναι αντ αυτου η ποια καθ οτι υπαρχουν πολλες και ωραιες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΜΟΝΟ Ο ΜΩΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ..ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ!!ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ??ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΟΤΣΟ ΤΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

αν ο κοσμος ηθελε τον παταργια για δημαρχο θα τον ψηφιζε..εκτος αυτου και το 2010 παλι εχασε και μαλιστα πηρε την 3η θεση!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ. ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΣΟ ΜΩΛΟ; ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ; ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ-ΑΠΩΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ, Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΤΙΠΟΤΑ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

11.04 Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτη με τα ωραια ματια προοριζεται για προεδρος δημοτικου συμβουλιου αλλωστε ειναι αιτημα και της αντιπολιτευσις ολοκληρης

Ανώνυμος είπε...

Πόσο το φχαριστήθκα που μένει η Ψιμάδαινα εκτός Συμβουλίου!!!! χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙα ποια λέτε σε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί το φχαριστηθηκανε, και κατι φιλεναδες της ακομα περισσότερο απ‘οτι λεγεται

Ανώνυμος είπε...

και ειμαι και οπαδος του αυναν..θα περάσω καλά..συνιστω
τακτικη παρακολούθηση του Δ.Σ. για μεγάλες .....κορυφώσεις????

Ανώνυμος είπε...

δεν πρέπει να είναι αυτή η κατανομή.
πρώτον με αυτή την κατανομή ο μώλος έχει 10 συμβούλους! γιατί ο παταργιάς είναι και αυτός σύμβουλος (άλλη μια φορά οεοεοεοεοε) δηλαδή 4+1+5=10.
δεύτερον νομίζω ότι ο πετρόπουλος (σαν επικεφαλής)αναγκαστικά παίρνει έδρα στα καμένα και δεν διαλέγει (αν και αυτό δεν αλλάζει την κατανομή)

Ανώνυμος είπε...

ξυπνατε ΜΩΛΙΩΤΕΣ(σαs εχει δηλητηρισει)!!.το χωριο δεν παει ετσι μπροστα,(επαγγελματιεs κατηγορουν επαγγελματιεs επειδη δεν ψηφισαν τον δικο τουs, για να κανουν τισ δουλειεs τουs).μιλαμε για προοδο........
ποσο κατω θα παει ακομη αυτοs o τοποs???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΛΟΥΣΕ? ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΠΗΓΓΗΛΕ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ.ΠΙΠΙΛΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.07 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ, Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ή Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ
ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΩΨΥΧΟ ΣΑΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,
ΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ[ΚΛΙΝΤΟΝ.... ΠΛΥΝΤΟΝ ΡΕ],
ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ......ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ...ΑΜΕ????

Ανώνυμος είπε...

Σταματηστε τις μπηχτες για τη γνωστη δημοσιογραφο
Κριμα ειναι δεν βλεπετε οτι θα σκασει

Ανώνυμος είπε...

OI TΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΤΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ.ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΤΛ.Ο ΜΩΛΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ 1981.ΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ............

Ανώνυμος είπε...

OI TΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΤΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ.ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΤΛ.Ο ΜΩΛΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ 1981.ΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ............

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1,52.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΒΑΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟ ΜΩΛΟ....Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ 01-09-2014 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΩΛΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ -Ο ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ' ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΩΛΟΥ.ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

για τον 4.ο4 ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοο.χαχαχαχοχαοχαοχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχα.χαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχ.ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΔΑΚΡΥΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά πρόεδρος είναι ο Μελισσόβας. Πως κατάφεραν οι Μωλιώτες να αναδείξουν τέτοια ποιότητα στο πρόσωπο του Καπλάνη; Μήπως, τελικά αυτό τους αξίζει;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΕΝΤΑΡΟΥΛΑ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ...εκλεγεται ή οχι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2.08..ΠΟΙΑ ΕΥΡΩ ΛΕΙΠΟΥΝ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ)??Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!(ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ).ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ...ΘΑΨΙΜΟ ΤΟ ΛΕΕΙ??ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑΨΙΜΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....