14 Μαΐου 2014

Τιμωρούν τους ηλικιωμένους στα Καμένα Βούρλα !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ντροπή !!

Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που γίνεται στα Καμένα Βούρλα.

Η ποιο μεγάλη τιμωρία που μπορείς να κάνεις στα γερόντια είναι να μην λειτουργεί το αγροτικό ιατρείο και να μην μπορούν να γράψουν φάρμακα.
Ξεκινάνε τα γερόντια από τα χωρία γύρω γύρω, με τις μαγκούρες και τα Π τους και πάνε στον αγροτικό γιατρό λέει να τους γράψει τα φάρμακα … αλλά … ‘δεν δουλεύει το μηχάνημα ρε παιδάκι μου’ .. μου λένε τα γερόντια και είναι έτοιμα να βάλουν τα κλάματα.

‘Μα τι μηχάνημα είναι αυτό που γράφει τα φάρμακα και χάλασε?’ .. με ρωτάνε.
Προφανώς είναι το pc (ή το laptop κλπ) που συνταγογραφούν στο αγροτικό Ιατρείο και έχει πρόβλημα. ... ‘ο γιατρός και μια νοσοκόμα πάνε, από το πρωί …’ … μου μολόγαγαν λοιπόν τα γερόντια στα λουτρά, αλλά φάρμακα δεν γράφουν.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο αρμόδιος…, ο γιατρός? το νοσοκομείο Λαμίας? ο Άδωνης? ο δήμαρχος? ο χωροφύλακας? Ο Παππάς? Δεν τσακίζεστε σιγά σιγά λέω εγώ, οι αρμόδιοι να επιδιορθώσετε την κατάσταση μην σας πάρει και σας σηκώσει,  έχουμε και προεκλογική περίοδο ???

Από την προηγούμενη Πέμπτη μου είπε ένας παππούς ότι πάει από νύχτα να πιάσει σειρά και κάθε μέρα μαζεύει τα κομμάτια του και την μαγκούρα του και επιστρέφει σπίτι χωρίς φάρμακα…. Και να ήταν μόνο αυτό?? Έχουν τελειώσει τα φάρμακα της κατάκοιτης γυναίκας του και έχει πρόβλημα.

Και μην απαντήσει κάνας Άδωνης ότι με 5-10 euro πάει πχ στον Άγιο και του τα γράφει το ιατρείο γιατί … να στείλεις και taxi μαζί με τα με 5-10 euro (ο παππούς είναι στεγνός εντελώς) να τον πάει τον παππού να του τα γράψει τα φάρμακα.

O Blogger 

ΥΓ
4 υποψηφίους δημάρχους έχουμε … και έναν εν ενεργεία .. κάποιος θα κάνει κάτι?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε αν βγει ο πιπίλας θα κάνει και το αγροτικό του. Οπότε λύθηκε το θέμα γιατρού...

Ανώνυμος είπε...

Το ιατρείο ειναι περιφερειακό ... οποτε να απευθυνθείτε παρακαλώ στον νεο Περιφερειάρχη. Είμαι σίγουρος οτι θα ανταποκριθεί άμεσα !!
Εάν όμως δεν το κάνει ...πάει να πει ότι έχει τους λόγους του .... μπορείτε να πάτε σε ιδιώτη ή εαν δεν έχετε χρήματα να "ψοφήσετε", εφόσον ο λαός της Φθιώτιδας μίλησε !!! Ότι πει ο Περιφερειάρχης και το κόμμα του θα κάνουμε! Καλό ψόφο !!